- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.201
hoş bulduk.
evet 9 dilim ekmek yiyorum.karışık tahıllı ya da kepekli yiyorum.azaltsam iyi ama :44:
bakalım ben verecek miyim? 1.500 kalorilik bir diyet 9 dilim ekmek aslında ekmek değişimi. 4 kaşık kuru fasülye,1kase çorba 1patates, 2 kaşık pirinç de 1 dilim ekmek yerine geçiyor
hepimizin derdi aynı...uzun sürede aldığımız kiloları kısa zamanda verme derdindeyiz.ama olmuyorrrrrrr
kızlar,dünkü menümde ekmeğimi fazla bulmuşsunuz genel olarak. Ama diyetisyenimin verdiği listede 9 dilim ekmek var.bana da çok geliyor.Ama ekmeğe de dayanamıyorum.Eskiden böyle değildim ben...son 1 yıldır böyleyim malesef.offfffffffffff offf
6-7 ay önce sigarayı bıraktım. olan kilonun üstüne biraz daha kilo...ama en kötüsü iştah mütişş
menün hiç saglıklı olmamış .nerde bunun proteini salatası çorbasıSabah : 1 yeşil
Elma
Ara 1 cappucino
Öğlen: 3 erik 1 kayısı
Ara: 3 erik 3 kayısı
Ara: 1 kibrit kutusu beyaz peynir + kocaman Bir kase karışık meyve ( muz Ananas kiwi çilek elma Malta eriği )
Bugün meyve gunü oldu
30 dk kosu bandında yuruyus yaptım planda 100 kalori yaktim
Ammmaaann yaaa sabahın korunde mudur carsıya gonderdı sıcak sımıt bul gel dıe.Şimdi bu benım gıbı bı ınsana yapılırmı...Bu arada 1 sımıt 4 dılım ekmek degerındeymıs yanı bugunku ekmek hakkımı 1 sımıtle gecıstırdım ...Neyse gıttık bulduk sıcak sımıt peynırde aldık sabah kahvalıtmızı yaptık.Şimdide arkadaslardan bırı 1 tane degıl 2 tane degıl tamo tamına 1 kolı karısık pudıng getırdı dolaba koyduOffff offf offff...Öğlen müsli yiycem innşşş Bide şu spora care bulabılsem
ayyyy kızlar şu YENİ BİR HAYAT yarışmasını takıp edıyorum dunku bolumde kalan yarışmacıları kuafore ordanda alısverıse goturduler kızlar nasıl degıstı nasıl ımaj yaptılar nasıl guzellestıler anlatamam yaaa...Kızın bırı tanınmıycaak hale geldı yaaa kılo ınsanı gercekten cok yaslı gosterıyor...Nerdeyse 30 kıloya yakın verdı bu dedıgım kız hepsı cok guzel oldu ama o kızı hakketten kıskandım vallahı
Zmanı olupta ızlemek ısteyen olursa lınk burda buyrunn Yeni Bir Hayat izle, Yeni Bir Hayat 21.05.2012 izle | Full izle, HD izle, Son Bölüm, Dizi-online.com
kızlar ben bugün iş yapıcam diye sporada gitmedim..e cumada gidememiştim..halim harap yani..
kızlar,dünkü menümde ekmeğimi fazla bulmuşsunuz genel olarak. Ama diyetisyenimin verdiği listede 9 dilim ekmek var.bana da çok geliyor.Ama ekmeğe de dayanamıyorum.Eskiden böyle değildim ben...son 1 yıldır böyleyim malesef.offfffffffffff offf
6-7 ay önce sigarayı bıraktım. olan kilonun üstüne biraz daha kilo...ama en kötüsü iştah mütişş
Cnmm aksam en azından bı tabak sebze yemegıyle salata yada yourt ye kı bıraz enerjı olsun dıkkat et kendıne
sabah 1 b yeşil çay 1 b tarçınlı ballı ılık su
spor
1 k şişe su
kahvaltı
h yumurta 2 d çavdar ekmegi 1 b yagsız süt domates salatalık
1 şişe su
ara ekşi elma
ögle 2 kase sebze çorbası
1 kase yogurt
fitness
2 kupa çay 2 k kayısı şekersiz içemedigimden
2 çay 1 kase mısır patlagı ......annnemlerdeydim çaya
akşam dometes salatalık sucuklu yumurta peynir
sonra 7 erik yerim
2 lt su bitti sonra 2 kupa yeşil çay içerim yatmadan 1 b sütüm var
toplam bugünkü sporum 170 dakika
ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek peynir domates salatalık biber
ara
1 paket form bisküvi ayran
öğlen
1 kase çorba
3dilim ekmek
menün hiç saglıklı olmamış .nerde bunun proteini salatası çorbası
Günaydın bebeklerim
sabah 62,4 kg çıktım ya ama yok dikkat etmiyorum eskisi gibi, şuandan itibaren söz veriyorum kendime cuma gününe kadar 61,9 olmak için kendimi parçalıycam, bu ne yaa şurda birkaç kilo vereceğim amma süründürdüm
Dünkü menüm:
sabah kfleksli süt
öğlen: evden getirdiğim sandviç (çeğrek ekmek arası)
akşam: bezelye, bulgur, çikolata, halley
spor: 0
tüh bana yazıklar olsun, 2 gün ölümüne spor ve diyet yapacağım artık yerimde saymak istemiyorum.
günaydın cnm menünü değerlendiricem ama sen bana söyleyecek söz bırakmamışsın zira herşeyin farkındasın
evet tatlım aynen öyle vallla, şu mesajı yazarken dedimki "Allahım sana söz veriyorum tartı gününe kadar 62 veya 61,9 olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım" dedim.
kararlıyım azimliyim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?