- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.021
Yeme saatlerinde yasak degil :)Herkes cok memnun ya. Şunu merak ediyorum. Yani 8/16 yaparsak 16 saat dışında ki şu 8 saatte de mi süt yasak.
OlabilirZehranin menüsünde yumurta salatsini gördüm, cnm istedi
Bol yesillikli eksili soganli guzel olur
Istesen sende yap :)
Kendini strese sokmazsan neden olmasin cnm :)Korkuyorummmkara şimşek korkuttu beni şu 3 gün cok dikkat etmem lazim. 78 gormeden direk 77 olsam off harika olur.
Tamam ben 8 saate pek uyamasam da 16 saate uyuyorum aslında. Bakalım farkedecek mi.Yeme saatlerinde yasak degil :)
Evettt kesinlikle. Yok yok direnci kirdim ben gider artik. Biraz da 73 71 arasinda takılacağımmKendini strese sokmazsan neden olmasin cnm :)
Biliyosunuz stresde engel
Tatlim kusura bakma ama kilo verme takiminda oldugunu unutmuşsun heralde7 haziran pazar
11.00
1 tane brotchen
domates salata
1 tatlı kaşığı reçel
çok az kıymalı omlet
15.00
1 poğaça
2yk yoğurtlu patlıcan salatası
2 yk patates salatası
1 tane peynirli poğaça
1dl triliçe
8 haziran pazartesi
11.00
1 tane brotchen
1 tane haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
salata domates
18.00
2dl sebzeli börek
Simdiden takilcam diye kendini sartlandirirsan takilirsin :))Evettt kesinlikle. Yok yok direnci kirdim ben gider artik. Biraz da 73 71 arasinda takılacağımmgeçmiş diyetlerimden biliyorum Bakalim insallah şaşırırım
Bunu yazarken aynı şeyi düşündümSimdiden takilcam diye kendini sartlandirirsan takilirsin :))
Dogru yolu buldun cekirgeBunu yazarken aynı şeyi düşündümo 2 yıl önceydi caanimm ne takılması 1 yok yok bu 7 ler çok hızlı gidecek gibi hissediyorum
O zaman artik uyuyabilirimDogru yolu buldun cekirge
sagol canimGeçmiş olsun canım. Benim arkadaşımın biri de öyle oldu. çabuk da gecmiyor.Rabbim şifa versin
gece kesintisiz uyumasi memeden ayrilinca. Gece arada su icmeye kalkiyoruz sadece.Gecms olsn cnm iyidir inşallah paşa
Cok sukur sevindm cnm senin adına bizimde gecer insallah zamanla :)
Beni gecmissin
Aynen hep disardayiz hep hareket halinde oglen uykularimiz biraz duzeldi sukur gece de kesintisiz uyumaya baslasa daha ne isterim ki :)
Eline saglik canim guzele benziyor tatif listesine ekledimBugün yemegim geç olunca hemen pratik olsun diye yaptim. Mercimeği haşladım. (Içine yesillik yada aharat ekleyebilirsin, damak tadina göre )iyice yumurtayla çırpıp tavaya
Hasta olmak kötü,Gunaydinlarrr
Yerimi yadirgiyorum 2 gundur uyku duzenim yok.
Bide kp oyle gordukte icim eziliyor yiyip ictigimizinde tadi yok heralde o yuzden de uyuyamiyorum.
Bunun iyi tarafi kendimi baya hafif hissediyorum
Minigim uyandi ama benim uykum var mecbur onunla oyun oynuyoruz simdi.
gerçekten öyle. Insan ne yapacağını şaşırıyorOhh maşallah maşallah. If mi yapiyorsunhangisini yapiyorsun ben bir kaç diyetisyen dinledim. Kimisi ara öğünde süt olabilir diyordu. Her biri farkli söylüyor yahu
kesinlikle ediyor canım. Ben yürüyüş te yapıyorum. Yağdan verdiriyor kiloyu. Görünüşündeki fark, tartidakinden daha fazla oluyor. Yani daha zayıf duruyorsunTamam ben 8 saate pek uyamasam da 16 saate uyuyorum aslında. Bakalım farkedecek mi.
Geçmiş olsun abla. Bamya tohumu iyi oluyor diyorlar diz icin ama ben de denemedimGunaydinnnnnn kizceler
Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
Durduk yere başıma iş cikti yaaGeçmiş olsun abla. Bamya tohumu iyi oluyor diyorlar diz icin ama ben de denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?