Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

07.06.2020

11.00
sucuklu yumurta (1 yumurta ile)
1 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
2 dilim peynir
portakal suyu (1 portakal ile)

18.00
2 kalem pirzola
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
spor: 45 dk leslie 135 puan @zsaracoglu
guzel olmus canim
guzel olmus canim
hem nasıl motive oldum canım yaa uzun zamandır duymadığım birşeydi bu çok hoşuma gitti
sanıyorum ki hedefimi düşüreceğim
neden olmasin 55 de guzel olur sadece 2 kilo daha vermen gerekicek hedef kilondan sonra
Dün içmiştim, bugün kesildi neredeyse.
Her zaman adet döneminde içmemeye dikkat ederdim ama bu defa unuttum, olan da oldu
bidaki ay daha fazla oluyomu
yani simdi erken kesildiya
guzel olmus
8 Haziran Pazartesi
11:30
1 kase menemen yanına yeşillik
1 dilim beyaz peynir
17:00
1 kase ıspanak kavurma
2 ceviz
3 yk yoğurt
2,5 lt su @zsaracoglu
guzel olmus canim
guzel olmus canim
8 haziran pazartesi

11.00
1 tane brotchen
1 tane haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
salata domates

18.00

2dl sebzeli börek
2 menunde olmamis canim menulerinde hep karbonlu yiycekler var
guzel olmus canim
guzel olmus canim
8 haziran pazartesi
10.00
1 yumurta
1dlm peynir
Domates biber marul salatalik

15.00
3 kayisi
2 erik
Yarim cay bardagi leblebi

19.00
Firinda 1 tane tavuk pirzola
2 ksk pilav
1 ucgen dlm karpuz
Bol salata

Su 2.litre su
3 kayisi cok olmus sanki
4 kayisi cok geldi bana bide puding olmamis.lavasda olamsa olurmus
9 haziran pazartesi

Kahve

Kahve

Kahve :))

19.00 - 19,30
Ispanakli 2 yumurtali menemen
Salata
Yogurt
1 avuc kuruyemis

Su 2 lt
aksama kadar kahveyle iyi duussun abla.bide evelsi gun
gunu erken kapatmistin
guzel bence
alalh kolaylik vetsin canim o saate kadarda calismak zordur
Gunaydinnnnnn kizceler

Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
eskidende agrirmiydi yoksa ise yeni basladigin icinmi oldu
Durduk yere başıma iş cikti yaa
Bikac günde gececek bisey de degil
Miniskus yirtigi falansa, dinlenince hafiflermi bilmiyorum ki
ilaclarla felan gecer belki

Canımmm geçmiş olsun şimdi nasılsın

belli sebebi yok oğlanın sınav stresinden tepemde sürekli stres yaşaması yok ehliyet yok 8 bin liralık telefon babam almaz ki diyerek( adam kazan alacam diyor sıpa inanmıyor) şöyle böyle sürekli söylenmesi ve havanın kapalı basık olması yani aman aman sebebi yok bunlar dışında ama strese tüm gün engel olamıyorum , aşırı ağrım var kollarıma kadar ağrıyor namısıs :)
al işte paylaştım ne oldu sen de üzüldün moralin bozulacak şimdi sonra cumaya yeterince eksi olmazsan ekim ablaya üzüldüm diye sakın bahanen olmasın beneneeee

gecmis osun abla ilaci felan yokmu

canımın içiiii o kadar tatlısın ki yazdıklarınla üzülürken bi anda kahkaha atıverdim
seviyorum seni, Allah tez vakitte şifanı versin canımm

allah razı olsun gülüm doğrusu iyi değilim daha beter oldum , uyudum mu uyumadım mı anlamadan gece sık sık pat diye uyanarak sabahlıyorum(öğlenliyorum desem yeridir)
ara ara olan bir şey yeni değil kafaya takmayın siz gülüm geçer kendiliğinden nasıl olsa

canımın içiiii o kadar tatlısın ki yazdıklarınla üzülürken bi anda kahkaha atıverdim
seviyorum seni, Allah tez vakitte şifanı versin canımm
benim demi o tatlı olan
bende seni seviyorum can paremmm bakma bu kadar ağrı çektiğime ben yine arada kıkırdayıp evdekilere beni sevin diye sırnaşıyorum bile sadece bulaşık makinesini boşaltırken kolumu kaldırmakta zorlanıyorum geri kalan işi de tınmıyorum elimden geldiğince , anime dizi izliyorum valla, kitap okuyorum yattığım yerden , yani ağrı kocaman şişler var ama kimin umurun da ben keyfime bakıyorum ki

seni yaradana kurban olurum ben, pozitif enerji kaynağım
her şerde bi hayır vardır diye boşa demiyorlar keyif yapabiliyorsan ne mutlu sana, Allahım tez vakitte ağrılarını acılarını dindirsin

ekim2009 nerelerdesin canım, merakta bırakma bizi, özleniyorsun
yaradanına kurban olduğum ben bu ara pek gelmeyeyim tartıda canımı sıkıyor artıyor boyuna 2 gece önce belki 8-10 senedir yapmadığım bir şey yaptım sabahın 5 in de kalkıp (o zamana kadar uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum garip oluyor bu ara uykularım) abur cubur yedim , yerken de kendime hayret ettim ama yedim valla , manyaklaştım o gece resmen

sağ ol mefkuşum
aa ben sonrasını yazmadım tontişim o akşam mesaj yolladı boyuna seni kırdım mı sanki görüşmek istemiyorsun gibi hissettim özür dilerim v.s. diye mesaj uzuyordu arada yapıyor hatun böyle :)) bu defa baktım uzun uzun yazıp ikna edecek mecalim yok ben de ona asıl sen mi bana kırıldın bilmeden bir şey mi dedim soğuk mu davrandım ki öyle yazıyorsun diyip soruya soruyla karşılık verdim ama uzun uzun mesajlaştık stres oldum iyice ki boynumdaki şişleri gördü vah vah edip durdu biliyor o an ağrı çekiyorum , dün aradı kafeye gel dedi aşırı basık sıcak hava da başımı örtüp duramam diye sen gel dedim geldi oturduk konuştuk yine :)

gecmis osun abla ilaci felan yokmu
var gülüm antidepresan karışımlı güçlü ağrı kesiciler ama işe yaramıyor , iş kafayı ruhu sakinleştirebilmekte onu da bu ara yapamıyorum çünkü benim sıpa sürekli tepem de dır dır ediyor oğlum darlandım de yeter diyince de canım anammm diyip sarılıyor deli manyak işte

Gunaydinnnnnn kizceler

Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
çok geçmiş olsun gülüm beni merak ediyorsun ama senin ki daha ciddi menüsküs değildir inşallah doktor ne diyecek acaba hayırlısıyla git gel de yaz gülüm merak ettim baya

seni yaradana kurban olurum ben, pozitif enerji kaynağım
her şerde bi hayır vardır diye boşa demiyorlar keyif yapabiliyorsan ne mutlu sana, Allahım tez vakitte ağrılarını acılarını dindirsin
ben seni yaradana bin kere kurban olurummmmm
ne yapayım gülüm oyy oyy ağrım var diye dolansam daha ağrır , bak geçen yatarken zihin de canlandırmayla spor bilene yaptım tam tamına 82 saniye plank , 100 kere de bacak içi kas çalıştırma yaptım hayalen, ne oldu bacaklarım kasıldı ağrıdı

sagol canim
gece kesintisiz uyumasi memeden ayrilinca. Gece arada su icmeye kalkiyoruz sadece.

Eline saglik canim guzele benziyor tatif listesine ekledim
Inşallah beğenirsin canim. Afiyet olsun

Cok geçmiş olsun yaaa kiyamammm. Hastalara hiç dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…