Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Izledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİM Çoğunlukla herkes açlık zamanindan bahsediyor Bende o tamam onu yapabiliyorum. Birazda 8 saatte ne yenilir içilir ondan bahsetseler.

ev dr na geldim cnm, buda cok anlamaz ama :)) rapor icin mecbur gelmem lazimdi
Burda ortapediye randevu almak imkansiz
Gonderirse.... Bakalim kac ay sonraya bulacam
ne kadar erken gidersen, o kadar erken randevu verirler ablacım. Iyi yapmışsın gitmekle
İş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum

Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
Maaşallah

Gecede coookkk aciktim

Cumaya göre - 1.8
Muhteşem Benim cuma ya göre +1 sebebini bilmiyorum kesinlikle kaçamak yok. 21 gün yeminliyim. Dengesiz bir vücut. Uyku yok ama 2 gündür. Ve spor. Şimdi sporumu yapmaya gideyim.

Izledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİM Çoğunlukla herkes açlık zamanindan bahsediyor Bende o tamam onu yapabiliyorum. Birazda 8 saatte ne yenilir içilir ondan bahsetseler.
O sana kalıyor, kaçamaksiz, protein ve doğru yağlarla, karbonhidratı azaltarak bir beslenme tarzı oluşturmak lazım

Muhteşem Benim cuma ya göre +1 sebebini bilmiyorum kesinlikle kaçamak yok. 21 gün yeminliyim. Dengesiz bir vücut. Uyku yok ama 2 gündür. Ve spor. Şimdi sporumu yapmaya gideyim.
Belki uykudandır, ödem yapmıştır, yada vücut direniyordur. Aynen devam et canım

O sana kalıyor, kaçamaksiz, protein ve doğru yağlarla, karbonhidratı azaltarak bir beslenme tarzı oluşturmak lazım
Karbonhidrat yok yani sağlıklı karbonhidrat dedikleri var. Tam buğday ekmegi. Mercimek fasulye falan. Patates pirinc falan yok

Kimini uyku cok etkiliyor cnm
Dünkü mercimegin etkiside vardir biraz

Zaten kilo vermek icin ne yenir, ne yenmez biliyoruz
Heralde o 8 saat icinde pasta börek yenmicek

Dr dan geldim kizlar
Normal olarak ortepideye gidip rontgen, mr cekilmesi gerekiyor
Bakalim ne zamana randevu bulacam
Soguk uygula dinlendir dedi :)

1 hafta rapor yazdi
Dinlen bir hafta o zaman
Ama iş yaparak değil, yatıp uzanarak

Karbonhidrat yok yani sağlıklı karbonhidrat dedikleri var. Tam buğday ekmegi. Mercimek fasulye falan. Patates pirinc falan yok
Bende araştırıyorum canım. Karbonhidrat hiç yok diyemem, azaltmak gerek. Zaten yediğimiz bir çok şeyde bilmesekde karbonhidrat var .Diyetisyenler ekmek veriyor, öyle de kilo verilebiliyor. Zamanla, kendi vücudumuzu dinleyerek beslenmeyi öğrenmemiz lazım

Dr dan geldim kizlar
Normal olarak ortepideye gidip rontgen, mr cekilmesi gerekiyor
Bakalim ne zamana randevu bulacam
Soguk uygula dinlendir dedi :)

1 hafta rapor yazdi
1 hafta yorma o zaman abla kendini dınlendır Insallah tez zamanda gecer
Gecede coookkk aciktim

Cumaya göre - 1.8
masallah abla ben pazartesiye gore biraz dusmusum Insallah cumaya birazda olsa eksi olur

Evet bende öyle düşünüyorum. Ben de ekmeği 1 dilime düşürdüm. Böyle devam edecegim. Ama bebeğim küçük sütümü biraz etkiledi galiba ya biraz uyuyabilsem uyku süt yapıyor bende.

Evet bende öyle düşünüyorum. Ben de ekmeği 1 dilime düşürdüm. Böyle devam edecegim. Ama bebeğim küçük sütümü biraz etkiledi galiba ya biraz uyuyabilsem uyku süt yapıyor bende.
Rezene ıcsene canım sen rezene cogaltır hem mınıgınde gazına ıyı gelır

uyku ve su büyük etken. sen yine de bebeğini düşünerek azalt. Süt artıran besinleri de araştırıp, onları tüket . Ben unuttum onları
Sıfır canim çok ta severim aslinda
bir süre ona göre beslenirsin, fayda görürsen, ona göre devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…