- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.101
Izledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİMev dr na geldim cnm, buda cok anlamaz ama :)) rapor icin mecbur gelmem lazimdi
Burda ortapediye randevu almak imkansiz
Gonderirse.... Bakalim kac ay sonraya bulacam
öğlen 2 ye kadar iyiydim ama sonrasi cok aciktim cnmiş yerinde olunca el mahkum :))
dizlerim zaten problemli cnm
Koltukta falan otururken sık sık yön degistirmem lazim
Ama bu sefer daha farkli, hem şişti
kuzum yaaaaAllah sifani versin insallah
Şu oglanada söyle seni rahat biraksin
Varsa bi derdi babasına gitsin
altinda bi videyo daha vardi cnm gormediysen
mutlaka o da vardir cnm
Ama bu sefer agridan cok aciyor
Sen gorunusunden memnunsan bi süre korumaya calis istersen cnm
ne kadar erken gidersen, o kadar erken randevu verirler ablacım. Iyi yapmışsın gitmekleev dr na geldim cnm, buda cok anlamaz ama :)) rapor icin mecbur gelmem lazimdi
Burda ortapediye randevu almak imkansiz
Gonderirse.... Bakalim kac ay sonraya bulacam
Maaşallahİş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum
Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
Muhteşemİş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Gecede coookkk aciktim
Cumaya göre - 1.8
O sana kalıyor, kaçamaksiz, protein ve doğru yağlarla, karbonhidratı azaltarak bir beslenme tarzı oluşturmak lazımIzledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİMÇoğunlukla herkes açlık zamanindan bahsediyor Bende o tamam onu yapabiliyorum. Birazda 8 saatte ne yenilir içilir ondan bahsetseler.
Belki uykudandır, ödem yapmıştır, yada vücut direniyordur. Aynen devam et canımMuhteşemBenim cuma ya göre +1 sebebini bilmiyorum kesinlikle kaçamak yok. 21 gün yeminliyim. Dengesiz bir vücut. Uyku yok ama 2 gündür. Ve spor. Şimdi sporumu yapmaya gideyim.
Karbonhidrat yok yani sağlıklı karbonhidrat dedikleri var. Tam buğday ekmegi. Mercimek fasulye falan. Patates pirinc falan yokO sana kalıyor, kaçamaksiz, protein ve doğru yağlarla, karbonhidratı azaltarak bir beslenme tarzı oluşturmak lazım
Aynen aynen bozmayi hiç düşünmedim şu ana kadar. Hedefe kadar durmakk yokBelki uykudandır, ödem yapmıştır, yada vücut direniyordur. Aynen devam et canım
Kimini uyku cok etkiliyor cnmMuhteşemBenim cuma ya göre +1 sebebini bilmiyorum kesinlikle kaçamak yok. 21 gün yeminliyim. Dengesiz bir vücut. Uyku yok ama 2 gündür. Ve spor. Şimdi sporumu yapmaya gideyim.
Zaten kilo vermek icin ne yenir, ne yenmez biliyoruzIzledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİMÇoğunlukla herkes açlık zamanindan bahsediyor Bende o tamam onu yapabiliyorum. Birazda 8 saatte ne yenilir içilir ondan bahsetseler.
Dinlen bir hafta o zamanDr dan geldim kizlar
Normal olarak ortepideye gidip rontgen, mr cekilmesi gerekiyor
Bakalim ne zamana randevu bulacam
Soguk uygula dinlendir dedi :)
1 hafta rapor yazdi
InsallahhhDinlen bir hafta o zaman
Ama iş yaparak değil, yatıp uzanarak
evet bence ıkiside.Kimini uyku cok etkiliyor cnm
Dünkü mercimegin etkiside vardir biraz
Orasi kesinZaten kilo vermek icin ne yenir, ne yenmez biliyoruz
Heralde o 8 saat icinde pasta börek yenmicek
Bende araştırıyorum canım. Karbonhidrat hiç yok diyemem, azaltmak gerek. Zaten yediğimiz bir çok şeyde bilmesekde karbonhidrat var .Diyetisyenler ekmek veriyor, öyle de kilo verilebiliyor. Zamanla, kendi vücudumuzu dinleyerek beslenmeyi öğrenmemiz lazımKarbonhidrat yok yani sağlıklı karbonhidrat dedikleri var. Tam buğday ekmegi. Mercimek fasulye falan. Patates pirinc falan yok
Kan grubun ne canım? Baklagiller sıfır kan grubuna zararlı. Beni de çok etkiliyorlar. Nadir yemek lazımevet bence ıkiside.
Orasi kesinpasta börek yiyeceğimiz günlerde gelecek elbet.
1 hafta yorma o zaman abla kendini dınlendır Insallah tez zamanda gecerDr dan geldim kizlar
Normal olarak ortepideye gidip rontgen, mr cekilmesi gerekiyor
Bakalim ne zamana randevu bulacam
Soguk uygula dinlendir dedi :)
1 hafta rapor yazdi
masallah abla ben pazartesiye gore biraz dusmusum Insallah cumaya birazda olsa eksi olurİş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Gecede coookkk aciktim
Cumaya göre - 1.8
Evet bende öyle düşünüyorum. Ben de ekmeği 1 dilime düşürdüm. Böyle devam edecegim. Ama bebeğim küçük sütümü biraz etkiledi galiba yaBende araştırıyorum canım. Karbonhidrat hiç yok diyemem, azaltmak gerek. Zaten yediğimiz bir çok şeyde bilmesekde karbonhidrat var .Diyetisyenler ekmek veriyor, öyle de kilo verilebiliyor. Zamanla, kendi vücudumuzu dinleyerek beslenmeyi öğrenmemiz lazım
Sıfır canimKan grubun ne canım? Baklagiller sıfır kan grubuna zararlı. Beni de çok etkiliyorlar. Nadir yemek lazım
Rezene ıcsene canım sen rezene cogaltır hem mınıgınde gazına ıyı gelırEvet bende öyle düşünüyorum. Ben de ekmeği 1 dilime düşürdüm. Böyle devam edecegim. Ama bebeğim küçük sütümü biraz etkiledi galiba yabiraz uyuyabilsem uyku süt yapıyor bende.
uyku ve su büyük etken. sen yine de bebeğini düşünerek azalt. Süt artıran besinleri de araştırıp, onları tüket . Ben unuttum onlarıEvet bende öyle düşünüyorum. Ben de ekmeği 1 dilime düşürdüm. Böyle devam edecegim. Ama bebeğim küçük sütümü biraz etkiledi galiba yabiraz uyuyabilsem uyku süt yapıyor bende.
bir süre ona göre beslenirsin, fayda görürsen, ona göre devam edersin.Sıfır canimçok ta severim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?