- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.121
Rezene hiç icmedim canim. Alerjisi olan cocuklarda zararliymis. Gazete ye sar dışarda birak.Bugun 2 tane avakado aldım olgunlaşmamıs nasıl olgunlaştırabılırım kızlar
Bu ara yulaf tüketmem lazim. Seninkiler büyümüş masallahuyku ve su büyük etken. sen yine de bebeğini düşünerek azalt. Süt artıran besinleri de araştırıp, onları tüket . Ben unuttum onları
bir süre ona göre beslenirsin, fayda görürsen, ona göre devam edersin.
yok olmadimAmeliyat olmuş muydun tatlim, hatirliyamadim
sabah yurumedim.biraedanda ben yuruycem banta cikipGunaydın kızlar 5km yuruyusumu yaptım sımdı markete ugrayıp eve gecıcem su 3 4 gundur parmaklarım cok fena ellerimi kapatırken acıyor resmen odem cayı hazırlasam ıyı olacak yarına
bos ver is guc dursun ablabenim demi o tatlı olan
bende seni seviyorum can paremmm bakma bu kadar ağrı çektiğime ben yine arada kıkırdayıp evdekilere beni sevin diye sırnaşıyorum bile sadece bulaşık makinesini boşaltırken kolumu kaldırmakta zorlanıyorum geri kalan işi de tınmıyorum elimden geldiğince , anime dizi izliyorum valla, kitap okuyorum yattığım yerden , yani ağrı kocaman şişler var ama kimin umurun da ben keyfime bakıyorum ki
cok yapmiyosa semsiyeyle cik.Bende yağmurun dinlemesini bekliyorum 2 saattir. Bir azalsa çıkacağım
bizde boyle yapaliim oturdugumuz yerden ablaben seni yaradana bin kere kurban olurummmmm
ne yapayım gülüm oyy oyy ağrım var diye dolansam daha ağrır , bak geçen yatarken zihin de canlandırmayla spor bilene yaptım tam tamına 82 saniye plank , 100 kere de bacak içi kas çalıştırma yaptım hayalen, ne oldu bacaklarım kasıldı ağrıdı
ayy ne guzelll demekki tarti oynamasada incelmissin abla.sporun faydasini goruyosun yinede:)Yürüyüşümü yaptım ama pertim çıktı, yığıldım kaldım yatağa, kalkacak mecalim yok
Sabahleyin kendimi çok zayıf hissettim ve eski yıllardan kalma 38 beden kıyafetlerimden denedim, hepsi de oldu kızlar.
Sanırım tartılar bana yalan söylüyor,
kac beden giyyosun sumdi canim:)Dün lcw gıttım esofman altı almaya normalde buyuk beden esofman bulamazdım her seferinde sınır olurdum dun tam tersi oldu 5xl bile vardı ama benim bedenim yoktu ilk defa beden bulamadım diye sınır olmadan mutlu bir sekilde ayrıldım
os gucu bos ver abla yat dinlen.kizinda evdeydeyse 1 hafta o idare ederDr dan geldim kizlar
Normal olarak ortepideye gidip rontgen, mr cekilmesi gerekiyor
Bakalim ne zamana randevu bulacam
Soguk uygula dinlendir dedi :)
1 hafta rapor yazdi
cumaya baya bi eksi geliyo ozaman:)İş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum
Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
hic bilmiyorum canimBugun 2 tane avakado aldım olgunlaşmamıs nasıl olgunlaştırabılırım kızlar
bende denemek istiyorumBu ara yulaf tüketmem lazim. Seninkiler büyümüş masallah
sagol ablanazlimmm yine harikasin
günaydin canim, Allah sifa versin insGunaydinlarrr
Yerimi yadirgiyorum 2 gundur uyku duzenim yok.
Bide kp oyle gordukte icim eziliyor yiyip ictigimizinde tadi yok heralde o yuzden de uyuyamiyorum.
Bunun iyi tarafi kendimi baya hafif hissediyorum
Minigim uyandi ama benim uykum var mecbur onunla oyun oynuyoruz simdi.
günaydin abla, cok gecmis olsun. Raporda aldin is güc yapmadan evde dinlenmeye bak. Unfallchirurg a gidemiyormusun arayip, Cok agrim var de sana gelmeni söylüyorlarGunaydinnnnnn kizceler
Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
allah birdaha yasatmasin canim2-3 gündür sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta, uyku tutmuyor, sabah 5 gibi dalınca da bu saatte uyanıyorum.
Geçen ki deprem yine korkularımı tepreştirdi.
Yatak odamda ki dolaptan çıtır çıtır ses gelmeye başladı, eşime söyledim, bina yerleşiyor dedi, korkularım daha da arttı
günaydin canimgunaydin kizlarr
tünaydin, masallah sanaGunaydın kızlar 5km yuruyusumu yaptım sımdı markete ugrayıp eve gecıcem su 3 4 gundur parmaklarım cok fena ellerimi kapatırken acıyor resmen odem cayı hazırlasam ıyı olacak yarına
günaydin canimgünaydın kızlaarrr
dayaklik sapan ablabelli sebebi yok oğlanın sınav stresinden tepemde sürekli stres yaşaması yok ehliyet yok 8 bin liralık telefon babam almaz ki diyerek( adam kazan alacam diyor sıpa inanmıyor) şöyle böyle sürekli söylenmesi ve havanın kapalı basık olması yani aman aman sebebi yok bunlar dışında ama strese tüm gün engel olamıyorum , aşırı ağrım var kollarıma kadar ağrıyor namısıs :)
al işte paylaştım ne oldu sen de üzüldün moralin bozulacak şimdi sonra cumaya yeterince eksi olmazsan ekim ablaya üzüldüm diye sakın bahanen olmasın beneneeee
burdada serin ya, bişey yapasım gelmiyorbende spor yapcaktim hava soguk bugun usudum geri yataga girdim kizimin yanina
sicakik sokuldum
maşallah erkenden sporlar yapılmışYürüyüşümü yaptım ama pertim çıktı, yığıldım kaldım yatağa, kalkacak mecalim yok
Sabahleyin kendimi çok zayıf hissettim ve eski yıllardan kalma 38 beden kıyafetlerimden denedim, hepsi de oldu kızlar.
ne güzel motive etmiştir seni canımDün lcw gıttım esofman altı almaya normalde buyuk beden esofman bulamazdım her seferinde sınır olurdum dun tam tersi oldu 5xl bile vardı ama benim bedenim yoktu ilk defa beden bulamadım diye sınır olmadan mutlu bir sekilde ayrıldım
Aha benimde 0, Bana Hic yaramiyor cogu sey gaz yapiyorKan grubun ne canım? Baklagiller sıfır kan grubuna zararlı. Beni de çok etkiliyorlar. Nadir yemek lazım
Sayende brotchen in ne demek olduğunu öğrendim8 haziran pazartesi
11.00
1 tane brotchen
1 tane haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
salata domates
18.00
2dl sebzeli börek
Çok sıkışık olduğunda sıvı deterjan koyuyorum canım bi de ekstra durulama yaptırıyorum öyle deneyebilirsinsağol cnm.
Benim makinam 6 kiloluk bi iki kere attım hem temiz yıkamadı hemde aralarda deterjan kaldı beyaz beyaz ondan atmıyorum cnm.
Sağol cnm
Yastıkları birer birer 1saat 10 dk lık programda yıkıyorum cnm. Ama battaniyeleri temiz yıkamıyor yeri çok sıkışık olduğundan.
İşte bizim sorunumuz bu abla çok aç da kalabiliyoruz çok yiyebiliyoruz aramız yok sen ben Niran Merve gözlemlediğimSelammmm ahali
Eve geleli 1 saat falan oluyor :)
Bahceye baktim biraz, sonra gecmisi okudum
Simdi biseyler atistirip, yemek yapicam
Yemegi bekliyemicem
Dün 4 de yedigim az menemenle duruyom
Güzel bi kahvalti yapmak istiyorum
Bugün tartilamadim, neden derseniz
Sabah 7 de iş basi yapan biri, 7 de yataktan kalkarsa ne olur
Yarim saat geç kaldim, o andada tartilamadim
Allahtan cuma degildi
Listedekilerden niranla haticeden baska arti yoktu heralde
Alintilari yaptim, aksam grsruz
Beni gecmissin
canım öğünle içersin Ahmet apanın sıvı alım kuralı yok bundaHerkes cok memnun ya. Şunu merak ediyorum. Yani 8/16 yaparsak 16 saat dışında ki şu 8 saatte de mi süt yasak.
Ben de çok severimZehranin menüsünde yumurta salatsini gördüm, cnm istedi
Bol yesillikli eksili soganli guzel olur
Istesen sende yap :)
Geçmiş olsun abla dikkat et en azından ağrın hafifleyene kadarGunaydinnnnnn kizceler
Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
bu ara dellenmiş bedenim daha arttı gülüm geçer bir kaç güne , bu ara pek gelmezsem şaşırmayın canoom
Beni biraz sıkıyor 38ler çok dar giyinmediğim için belki de ama 40 rahat oluyor artıkYürüyüşümü yaptım ama pertim çıktı, yığıldım kaldım yatağa, kalkacak mecalim yok
ne güzel de mi mağazaya gidip bunun small I medium umu Yok mu demekDün lcw gıttım esofman altı almaya normalde buyuk beden esofman bulamazdım her seferinde sınır olurdum dun tam tersi oldu 5xl bile vardı ama benim bedenim yoktu ilk defa beden bulamadım diye sınır olmadan mutlu bir sekilde ayrıldım
İnşallah kısa zamanda verirler MR randevunu abla bizim Burda akşam gidebilme imkanım var dersen daha çabuk randevu veriyorlar evde yorma bari kendini 1 hafta en azından dikkat etDr dan geldim kizlar
1 hafta rapor yazdi
Geldim ablam geldim
Kuzum aslında if diyet değil de beslenme tarzı formunu korumak Veya kilo vermek senin elinde her diyet programında var olan yasaklar ve serbestlere göre öğünlerini uyarlayabilirsinIzledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİMÇoğunlukla herkes açlık zamanindan bahsediyor Bende o tamam onu yapabiliyorum. Birazda 8 saatte ne yenilir içilir ondan bahsetseler.
Gaz deme ya Demir ilacıNa başladım ya o da beni mahvettiAha benimde 0, Bana Hic yaramiyor cogu sey gaz yapiyor
tül güneşlik yıkamayı taktım kafaya tabi camlar tekrar silinecek ama yarın yine yağış başlıyormuş ,:))))Oğlan değil sadece kafana ekstra bir şeyler takmışsın canim. Yada kaç gündür evi temizlemiyorsan oda yapiyor biliyorum çünküKalk bi süpür vileda toz gör bak nasil hafifleyeceksin
gülüm özet yazı paylaştım detaylısını googleden bak büyük ihtimal buradan 20 kişiysek en azından 2-3 kişide daha fibromiyalji vardır kimisi orta derece kimisi daha fazladır , en bilinen özelliklerinden biri de kabızlık ona göre kendinizde olup olmadığını anlayabilirsiniz ,hastaneye gidecek olursan fizik tedaviye de randevu al gülüm iyi doktora denk gelirsen zaten hemen anlar tahlille anlaşılan bir şey değil doktorun iyi uyanık olması lazımbunların cogu bende var
randevuyu kısa sürede alabilirsin inşallah , doktor ne dediyse allahını seversen soğuk uygula veeeee dinlendir kıpraşmaaaDr dan geldim kizlar
1 hafta rapor yazdi
38 'ler oturdu, henüz dışarda giyecek gibi değil ama şaşırdığım şey bu kiloda 38 bedenin olması, sende boy var olabilir tabi.Beni biraz sıkıyor 38ler çok dar giyinmediğim için belki de ama 40 rahat oluyor artık
canım yemezsem de aç kalicamAslında listede olmak ile olmamak arasında çok fark kalmıyor dediğin gibi bi iki hafta sadece artı listeye yansımaması kar sayılabilir
İnan benim kızım da öyleydi bi tek uyurken ağlamıyordu millet pusete koyup oturur çay içerdi ben ya memede ya kucakta pışpılardım tecrübesizliğimden mi susturmak için çok pışpışladım salladım ya da meme verdim sürekli başka türlü susturamazdım öyle alıştı öyle gitti
Kaç yaşındasın canım yaşın etkisi de olabilir benim de kazayakları epey belirginleşti çok mimik yapıyorum gülümsüyorum çok sık belki de ondandır
İzinli olduğun için yazmama hakkın var canım ama İstersen yaz ensene çökelim sen de ertesi gün yiyeme korkundan(yine zehir gibiyim)
benim koca da kilo al deyip duruyor canım bir dahakine öyle derimben 2 öğün yada 3 öğün yiyordum cnm 2 parmak kalinliginda
artisi olan zaten listeye giremez cnm
Sadece izin süresi 3 ayi gectiyse ve artisi yüzde 5 fazlaysa girebiliyor
Dereceyi etkilerse de alinmaz :))
kuruyemisi kahvaltida ye aksami hafif tut cnm
Ama biliyosun yogurt ketoda fazla onerilmiyor
Kabagi zeytinyagli yemek gibi pişir, 1 tabak yiyebilirsin üstüne 2 kş yogurt yeter
Ama sık sık yapilan şeyin pek etkisi olmuyor onuda deyim
Aksam ogunlerinde tavuklu yada ton balikli salata yesen
insallah gitsin cnm
Hele şu 10 kiloyu hemen atmam lazim
O bile baya farkediyor
kocamin hasretinden verdim deseydin :))
Suyu bir şişeden icmedigim icin olcemiyorum cnm ama en az 2 lt oluyordur
Zor inanki ama dedesi bakiyor bugün tok ve kıyafetle 60 kg geldim ya normalde 61 filan geliyordumBebekle zor olmayacak mı canım sana inşaat işlerinin içinde kalmak, süre de epey fazla.
Kv ler mi çağırdı, sen mi gitmek istedin
ayy yatarım ben sabah kalkıp kahvaltı hazırlamadım diye azarı yedim eşimden az önce :))yok olmadim
cok sukur ameliyatlik degildi
sabah yurumedim.biraedanda ben yuruycem banta cikip
bos ver is guc dursun abla
nasil olsa yapinca geri eski hakini alicak.sen keyfine bak yat dinlen:)
cok yapmiyosa semsiyeyle cik.
yagmur altinda.yurumek guzel oluyo vence
bizde boyle yapaliim oturdugumuz yerden ablacok kolaymis boyle
ayy ne guzelll demekki tarti oynamasada incelmissin abla.sporun faydasini goruyosun yinede:)
kac beden giyyosun sumdi canim:)
os gucu bos ver abla yat dinlen.kizinda evdeydeyse 1 hafta o idare eder
cumaya baya bi eksi geliyo ozaman:)
hic bilmiyorum canim
bende denemek istiyorum
hic yeemdim
sınav bitsin dövecemm zatennnnsagol abla
günaydin canim, Allah sifa versin ins
günaydin abla, cok gecmis olsun. Raporda aldin is güc yapmadan evde dinlenmeye bak. Unfallchirurg a gidemiyormusun arayip, Cok agrim var de sana gelmeni söylüyorlar
allah birdaha yasatmasin canim
günaydin canim
tünaydin, masallah sana
günaydin canim
dayaklik sapan ablacok geçmiş olsun
burdada serin ya, bişey yapasım gelmiyor
maşallah erkenden sporlar yapılmış
Tartının ne gösterdiği pekte önemli değil canım demekki baya güzel sıkılaşmışsın
ne güzel motive etmiştir seni canım
Aha benimde 0, Bana Hic yaramiyor cogu sey gaz yapiyor
Demis ilaci gaz mi yapiyor, Cok kötü ya insani rahatsiz ediyorGaz deme ya Demir ilacıNa başladım ya o da beni mahvetti
ayy yatarım ben sabah kalkıp kahvaltı hazırlamadım diye azarı yedim eşimden az önce :))
çok şükür büyüdüler.Bu ara yulaf tüketmem lazim. Seninkiler büyümüş masallah
Beni biraz sıkıyor 38ler çok dar giyinmediğim için belki de ama 40 rahat oluyor artık
Benim boyum kısa, 160cm. 63 'te bile 40 ancak oluyor. Daha zayıf görünüyorum ama beden olarak incelemiyorum38 'ler oturdu, henüz dışarda giyecek gibi değil ama şaşırdığım şey bu kiloda 38 bedenin olması, sende boy var olabilir tabi.
40 'lar tam oldu ve hatta hafiften bol
Deterjan gözüne hortum atıp, yarıya kadar su dolduruyorum canım hem yıkarken hem de her durulamadasağol cnm.
Benim makinam 6 kiloluk bi iki kere attım hem temiz yıkamadı hemde aralarda deterjan kaldı beyaz beyaz ondan atmıyorum cnm.
geçmiş olsun ablacım, 1 hafta yat ve dinlen lütfen ozamanDr dan geldim kizlar
1 hafta rapor yazdi
vaaayyyyy sahalara hızlı bir dönüş yapmışsınİş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum
Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
Çok spor yaptın canım sıkılaşmış olabilirsin bence38 'ler oturdu, henüz dışarda giyecek gibi değil ama şaşırdığım şey bu kiloda 38 bedenin olması, sende boy var olabilir tabi.
40 'lar tam oldu ve hatta hafiften bol
Ne güzel olmuş ama çiçek çiçek insanın içi açılıyor de mi ablarandevuyu kısa sürede alabilirsin inşallah , doktor ne dediyse allahını seversen soğuk uygula veeeee dinlendir kıpraşmaaa
ama mefkuşum avatar resmini niye değiştirdin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?