Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu ara yulaf tüketmem lazim. Seninkiler büyümüş masallah

Ameliyat olmuş muydun tatlim, hatirliyamadim
yok olmadim
cok sukur ameliyatlik degildi
Gunaydın kızlar 5km yuruyusumu yaptım sımdı markete ugrayıp eve gecıcem su 3 4 gundur parmaklarım cok fena ellerimi kapatırken acıyor resmen odem cayı hazırlasam ıyı olacak yarına
sabah yurumedim.biraedanda ben yuruycem banta cikip
bos ver is guc dursun abla
nasil olsa yapinca geri eski hakini alicak.sen keyfine bak yat dinlen:)
Bende yağmurun dinlemesini bekliyorum 2 saattir. Bir azalsa çıkacağım
cok yapmiyosa semsiyeyle cik.
yagmur altinda.yurumek guzel oluyo vence
bizde boyle yapaliim oturdugumuz yerden ablacok kolaymis boyle
ayy ne guzelll demekki tarti oynamasada incelmissin abla.sporun faydasini goruyosun yinede:)
kac beden giyyosun sumdi canim:)
Dr dan geldim kizlar
Normal olarak ortepideye gidip rontgen, mr cekilmesi gerekiyor
Bakalim ne zamana randevu bulacam
Soguk uygula dinlendir dedi :)

1 hafta rapor yazdi
os gucu bos ver abla yat dinlen.kizinda evdeydeyse 1 hafta o idare eder
İş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum

Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
cumaya baya bi eksi geliyo ozaman:)
Bugun 2 tane avakado aldım olgunlaşmamıs nasıl olgunlaştırabılırım kızlar
hic bilmiyorum canim
bende denemek istiyorum
hic yeemdim

nazlimmm yine harikasin
sagol abla
günaydin canim, Allah sifa versin ins
Gunaydinnnnnn kizceler

Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
günaydin abla, cok gecmis olsun. Raporda aldin is güc yapmadan evde dinlenmeye bak. Unfallchirurg a gidemiyormusun arayip, Cok agrim var de sana gelmeni söylüyorlar
allah birdaha yasatmasin canim
gunaydin kizlarr
günaydin canim
Gunaydın kızlar 5km yuruyusumu yaptım sımdı markete ugrayıp eve gecıcem su 3 4 gundur parmaklarım cok fena ellerimi kapatırken acıyor resmen odem cayı hazırlasam ıyı olacak yarına
tünaydin, masallah sana
günaydın kızlaarrr
günaydin canim
dayaklik sapan abla cok geçmiş olsun
bende spor yapcaktim hava soguk bugun usudum geri yataga girdim kizimin yanina
sicakik sokuldum
burdada serin ya, bişey yapasım gelmiyor
maşallah erkenden sporlar yapılmış
Tartının ne gösterdiği pekte önemli değil canım demekki baya güzel sıkılaşmışsın
ne güzel motive etmiştir seni canım
Kan grubun ne canım? Baklagiller sıfır kan grubuna zararlı. Beni de çok etkiliyorlar. Nadir yemek lazım
Aha benimde 0, Bana Hic yaramiyor cogu sey gaz yapiyor

8 haziran pazartesi

11.00
1 tane brotchen
1 tane haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
salata domates

18.00

2dl sebzeli börek
Sayende brotchen in ne demek olduğunu öğrendim ama olmuş mu nein nein nein Çok sıkışık olduğunda sıvı deterjan koyuyorum canım bi de ekstra durulama yaptırıyorum öyle deneyebilirsin
İşte bizim sorunumuz bu abla çok aç da kalabiliyoruz çok yiyebiliyoruz aramız yok sen ben Niran Merve gözlemlediğim

Herkes cok memnun ya. Şunu merak ediyorum. Yani 8/16 yaparsak 16 saat dışında ki şu 8 saatte de mi süt yasak.
canım öğünle içersin Ahmet apanın sıvı alım kuralı yok bunda
Zehranin menüsünde yumurta salatsini gördüm, cnm istedi
Bol yesillikli eksili soganli guzel olur
Istesen sende yap :)
Ben de çok severim
Gunaydinnnnnn kizceler

Kalktim ama işe gitmicem, sonra dr a gidecem
Bu hafta perşembe tatil diye idare edeyim demistim ama dizim agriyor, hala şiş
8 saat ayakta dolanamicam
Geçmiş olsun abla dikkat et en azından ağrın hafifleyene kadar
bu ara dellenmiş bedenim daha arttı gülüm geçer bir kaç güne , bu ara pek gelmezsem şaşırmayın canoom

Ah abla ya dikkat et kendine inşallah geçer bi an önce ağrıların
Beni biraz sıkıyor 38ler çok dar giyinmediğim için belki de ama 40 rahat oluyor artık
ne güzel de mi mağazaya gidip bunun small I medium umu Yok mu demek
Dr dan geldim kizlar

1 hafta rapor yazdi
İnşallah kısa zamanda verirler MR randevunu abla bizim Burda akşam gidebilme imkanım var dersen daha çabuk randevu veriyorlar evde yorma bari kendini 1 hafta en azından dikkat et
U UcanSupurge
Bugün görünmedin tatlim
Geldim ablam geldim
Izledim ikisinide. TEŞEKKÜR EDERİM Çoğunlukla herkes açlık zamanindan bahsediyor Bende o tamam onu yapabiliyorum. Birazda 8 saatte ne yenilir içilir ondan bahsetseler.
Kuzum aslında if diyet değil de beslenme tarzı formunu korumak Veya kilo vermek senin elinde her diyet programında var olan yasaklar ve serbestlere göre öğünlerini uyarlayabilirsin

Oğlan değil sadece kafana ekstra bir şeyler takmışsın canim. Yada kaç gündür evi temizlemiyorsan oda yapiyor biliyorum çünkü Kalk bi süpür vileda toz gör bak nasil hafifleyeceksin
tül güneşlik yıkamayı taktım kafaya tabi camlar tekrar silinecek ama yarın yine yağış başlıyormuş ,:))))

bunların cogu bende var
gülüm özet yazı paylaştım detaylısını googleden bak büyük ihtimal buradan 20 kişiysek en azından 2-3 kişide daha fibromiyalji vardır kimisi orta derece kimisi daha fazladır , en bilinen özelliklerinden biri de kabızlık ona göre kendinizde olup olmadığını anlayabilirsiniz ,hastaneye gidecek olursan fizik tedaviye de randevu al gülüm iyi doktora denk gelirsen zaten hemen anlar tahlille anlaşılan bir şey değil doktorun iyi uyanık olması lazım

Dr dan geldim kizlar

1 hafta rapor yazdi
randevuyu kısa sürede alabilirsin inşallah , doktor ne dediyse allahını seversen soğuk uygula veeeee dinlendir kıpraşmaaa
ama mefkuşum avatar resmini niye değiştirdin yaaa

Beni biraz sıkıyor 38ler çok dar giyinmediğim için belki de ama 40 rahat oluyor artık
38 'ler oturdu, henüz dışarda giyecek gibi değil ama şaşırdığım şey bu kiloda 38 bedenin olması, sende boy var olabilir tabi.
40 'lar tam oldu ve hatta hafiften bol

canım yemezsem de aç kalicam
benim koca da kilo al deyip duruyor canım bir dahakine öyle derim
Bebekle zor olmayacak mı canım sana inşaat işlerinin içinde kalmak, süre de epey fazla.
Kv ler mi çağırdı, sen mi gitmek istedin
Zor inanki ama dedesi bakiyor bugün tok ve kıyafetle 60 kg geldim ya normalde 61 filan geliyordum

ayy yatarım ben sabah kalkıp kahvaltı hazırlamadım diye azarı yedim eşimden az önce :))
bilinç altı gerçekle hayali ayırt edemediği için zihin de iyi canlandırılan her sporu gerçekten yapıyor zannedip kasları harekete geçiriyor saftirik işte

sınav bitsin dövecemm zatennnn

çok şükür büyüdüler.
38 'ler oturdu, henüz dışarda giyecek gibi değil ama şaşırdığım şey bu kiloda 38 bedenin olması, sende boy var olabilir tabi.
40 'lar tam oldu ve hatta hafiften bol
Benim boyum kısa, 160cm. 63 'te bile 40 ancak oluyor. Daha zayıf görünüyorum ama beden olarak incelemiyorum

sağol cnm.
Benim makinam 6 kiloluk bi iki kere attım hem temiz yıkamadı hemde aralarda deterjan kaldı beyaz beyaz ondan atmıyorum cnm.
Deterjan gözüne hortum atıp, yarıya kadar su dolduruyorum canım hem yıkarken hem de her durulamada

Dr dan geldim kizlar

1 hafta rapor yazdi
geçmiş olsun ablacım, 1 hafta yat ve dinlen lütfen ozaman

İş de olsam bisey yemicektim, evde olunca baya aciktim
Son 2 gündür baya az yedim
Gecede coookkk aciktim
Aslinda baslangicta bu kadar azaltmak istemiyorum

Dün tartilamamistim, bugun tartildim
Cumaya göre - 1.8
vaaayyyyy sahalara hızlı bir dönüş yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…