Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence daha da fazladır ya.. Susam var üstünde ne de olsa

Benımde aklıma geldı ama dıyetısyen ole demıstı yanlıs hatırlamıyosam

Kıskanma cnm onlar hasta çünkü, obezler yani.. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar bir an önce. Çok fena bu kilo işi ya

Evt cnm ama gercektren ıstersen hıc bırsey ımkansız deıl walla resmen kız yenıden dogdu

Çorba ve sebze yemeği yicem akşam ekmeksiz tabi. gecede acıkırsam meyve yerim yine meyve ağacı çıkıcak sonunda içimde.

Bu arada eve geldiğimde 68.8 kg dım

Guzel menu cnm saglıklı bence meyvede en guzel ara ogun sımdı tam yaz meyvelerıde cıkıyor super.

Hosgeldın cnmm arada ole youn donemlerı hepızın oluyor takma kafanı...Cnmm alkolde acayıp yag var onun ıcın duzenlı ıcıcıler hep gobeklı

Cnmm aahh o kekler yerıne normal bı sebze yemegı yada salatayla gecıstırseydın ogununu neyse artık ınsanın onada ıhtıyacı varrr

Cnmm aslında menun tam aayarında gıdıyormus kı sen hem cıkolata hem halley yemıssın olacak sey deıl buyuk yemın vermıssın dıkkat et cumaya kadar yoksa cııssss

Gecmıs olsun cnm fena yakalanmıssın...

Günaydın kızlar, dünkü menülerimi hemen paylaşayım

Sabah
Yok

Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+salata

Ara: 1 paket diyet bisküvi

Akşam
1,5 kase çorba
Bol salata (Bol derken baya bol)

1 avuç erik+5 kayısı

Spor: 1 saat yürüyüş

Artık en azından 67 olana kadar kaçamak yok bana, iyice salmıştım kaç gündür toparlamaya çalışıyorum

GGÜÜÜ NNNAAAYYYDDDIIINNNNNNNNN

Hepimize neşeli mutlu sağlıklı dilediğimiz gibi bi gün olsun inş...Allahım sabahın korunden berı ısler bıtmek bılmedı yahhuuuu baktım dahada bıtmıycek 2 satır yazayımda aklım kalmasın barı dedımm...

Dun gene eve gıtttıgımde saat 9:30 du eee eve gıt dus ala gıyın otur derken saat 10 oldu bıde dun abımın dogum gunuydu pasta kestık malesef kı ! cok ınce bı dılım yedım ama pişmanmıyım hayırrr cok ama cok guzeldı gercı dunku menum cok hafıftı yanı normal bı kcl aldım genede...

Dunku menum ;

Sabah;

1 sımıt
1 dılım peynır
1 bardak cay

Ara;

Kakolu pudıng

Öğle;

1 pkt form pırınc patlagı
1 kutu ıce tea seftalı

Ara;

1 avuc dut

Akşam;

ınce bır dılım yas pasta

Spor

15 dk yer hareketlerı

selam topiğim..güzel bir gün olsun hepimize..dün evi temizledikten sonra kardeşim aradı , çocukları parka götürelim dedi..toplaşdık gittik..parkta ben çene çalarken benim küçük aşkitom sen geç sallanan çocuğun arkasına ..farketmemle küüt diye yere düşmesi bir oldu..hatta uçtu bile diyebilirim o derece kötü düştü..burnu bayağı kanadı , üzerimiz falan hep kan oldu..çok oralim bozuldu, eve geldim yemek bile yiyemedim..hep benim dikkatsizlimden..dünden beri kendi kendimi yiyorum , çocuğuma baktıkça vicdan azabı çekiyorum..

off off geçmiş olsun Rabbim korumuş tabi kardeşlerinle lafa doldın unuttun aşkitonu dimi (şaka şaka olur arada sıkma canını )

geçmiş olsun canım, üzme kendini ne kadar dikkat etsende olcak oldumu oluyor, benim oğlumda ceketi almaya çıkmış dolabın üstüne ayağı kaymış düşmüş kafası balon gibi şiş şimdi

kızlar nagiş bu akşam bana gelicek

menüyü yazayım

patatesli börek
yaprak sarma
mahlepli peynirli poğaça
bonibonlu kurabiye
makarna salatası

bu hafta artıda çıkarsa hiiiç sorumluluk kabul etmiyorum

yimemmm kiiii kayranın güzel hatırına birer çatal alıp bırakırım bak bak bide sorumluluk almam diyo hem yapıyo yapıyo

sucuk dışında harika.yeşil çay, su hepsini de içmişsin

Çorba ve sebze yemeği yicem akşam ekmeksiz tabi. gecede acıkırsam meyve yerim yine meyve ağacı çıkıcak sonunda içimde.

Bu arada eve geldiğimde 68.8 kg dım

sen de benim gibi sık tartılanlardansın. ama baskülde düşük rakam görmenin üstüne mutluluk tanımıyorum

Özellikle akşamı hafif atlatanlara hayranım.

kardeşinin yeni yaşı kutlu olsun. İnce bir dilimle günü kurtarma büyük marifet. ben pasta görünce balıklama.......

geçmiş olsun.Çocukların kazası anlık oluveriyor.kaşla göz arası olup bitiyor

bu gün işe gitmedim kızlar.memur maaşlarınin iyileştirilmesi için sendikamız derslere girmeme kararı aldı. vicdanım sızlıyor ama artık bizim de kıymetimiz bilinsin istiyorum.bakalım toplantılardan nasıl bir karar çıkacak

o muhteşem menüye dayanırsan helal olsun...Bu işi çözmüşsün demektir.Alında bol salata yapıp yeseydiniz ya

dün arkadaşın oğlunun doğum günü vardı onun için ikramlar bol

bişeycik çıkmıcak cnm yüzde 5 e bağlarlarsa ne mutlu bende memurum ama biz görev başındayız söyleyecek çok şey varda yeri değil burası en iyisi susayım

bu gün işe gitmedim kızlar.memur maaşlarınin iyileştirilmesi için sendikamız derslere girmeme kararı aldı. vicdanım sızlıyor ama artık bizim de kıymetimiz bilinsin istiyorum.bakalım toplantılardan nasıl bir karar çıkacak

Bennn geldimmm, kimsecikler yok,, öğle yemeğimi yiyip geldim, yine işler yoğun havada nasıl güzel cam kapı herşeyi açıyorum dışarı çıkıp gezemesemde güneş girsin içeri bari

Nagiş o menüye dayanabilirsen iradene hayran kalırım şahsen ben kaçamak yapınca öyle ucundan alınca tad alamıyorum kaçamak yapınca tam yapıyorum Zaten o yüzden geçen hafta verdiğim 1,4 kiloyu geri almış bulunmaktayım, bu hafta +1 bile çıksam şükreicem o kadar kötü durumum...

valla noracım bende dayanırım diyorum ama bişeyden bir lokma alınca gerisi geliyo aynen dediğin gibi ya hep ya hiç oluyo

henüz geç değil canım,şu son üç günü iyi değerendirirsek kilo verebilirsin.tavuklu diyet yapanlar var.onlar çok güzel kilo vermiş.okudun mu o sayfayı? yada detoks falan yapıp çarkı geriye çevirmek lazım.hadi son bir gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…