- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.221
Bence daha da fazladır ya.. Susam var üstünde ne de olsa
Kıskanma cnm onlar hasta çünkü, obezler yani.. İnşallah sağlıklarına kavuşurlar bir an önce. Çok fena bu kilo işi ya
Çorba ve sebze yemeği yicem akşamekmeksiz tabi. gecede acıkırsam meyve yerim yine meyve ağacı çıkıcak sonunda içimde.
Bu arada eve geldiğimde 68.8 kg dım
2 gundur oyle bir kosturma icerisindeyim ki anlatamam bir turlu girip okuyamadim yazdilarinizi ve yazamadim:26:
vize-pasaport isleri, okulun son haftasi projeler-sinavlar-odevler, is gorusmeleri, seminerler derken bugun alerjiden de iyice mahfolmus bir sekilde burdayim.
ben bir turlu yediklerimi yazma aliskanligina sahip olmadigim icin bir turlu menumu cikaramiyorum, bir tek sabah kahvaltilari yazili resmen ama dun en azindan 24 saat cok baasarili gecti, sonra aksam sortieye gittik ve ben bira icmedim ama tekilalari yuvarladim neyse daha da mezuniyete kadar yok
genel anlamda fena degildi yarin okuyamadigim bolumleri okuyup sizlerin neler yaptiginiza da ogrenmek istiyorum. ama bugun icin beni affedin nolur
günaydın kızlar dünki menümü yazayım hemen
sabah 1kase kfleks
öğle pilav üstü döner ayran
ara 1pk çubuk kraker
akşam 8-9 erik + 2 kayısı
ara 1,5 dilim kek
toplamda 2lt su,1 neskafe,40 dk yürüyüş
Günaydın bebeklerim
sabah 62,4 kg çıktım ya ama yok dikkat etmiyorum eskisi gibi, şuandan itibaren söz veriyorum kendime cuma gününe kadar 61,9 olmak için kendimi parçalıycam, bu ne yaa şurda birkaç kilo vereceğim amma süründürdüm
Dünkü menüm:
sabah kfleksli süt
öğlen: evden getirdiğim sandviç (çeğrek ekmek arası)
akşam: bezelye, bulgur, çikolata, halley
spor: 0
tüh bana yazıklar olsun, 2 gün ölümüne spor ve diyet yapacağım artık yerimde saymak istemiyorum.
bende dün tamm 500gr eksiktim nasıl sevinmiştim bu sabah bir baktım yine geçen haftayla aynıyım sabah başladım yürümeye bir yandan da kuruyorum kafada 3 gün kaldı neler yapabilirim vs vs 5 dk içinde bir yağmur bastırdı resmen bardaktan boşaldı sanki ama yılmak yok yola devam yürüdüm yürüdümde paçalar falan göl yani
selam topiğim..güzel bir gün olsun hepimize..dün evi temizledikten sonra kardeşim aradı , çocukları parka götürelim dedi..toplaşdık gittik..parkta ben çene çalarken benim küçük aşkitom sen geç sallanan çocuğun arkasına ..farketmemle küüt diye yere düşmesi bir oldu..hatta uçtu bile diyebilirim o derece kötü düştü..burnu bayağı kanadı , üzerimiz falan hep kan oldu..çok oralim bozuldu, eve geldim yemek bile yiyemedim..hep benim dikkatsizlimden..dünden beri kendi kendimi yiyorum , çocuğuma baktıkça vicdan azabı çekiyorum..
selam topiğim..güzel bir gün olsun hepimize..dün evi temizledikten sonra kardeşim aradı , çocukları parka götürelim dedi..toplaşdık gittik..parkta ben çene çalarken benim küçük aşkitom sen geç sallanan çocuğun arkasına ..farketmemle küüt diye yere düşmesi bir oldu..hatta uçtu bile diyebilirim o derece kötü düştü..burnu bayağı kanadı , üzerimiz falan hep kan oldu..çok oralim bozuldu, eve geldim yemek bile yiyemedim..hep benim dikkatsizlimden..dünden beri kendi kendimi yiyorum , çocuğuma baktıkça vicdan azabı çekiyorum..
kızlar nagiş bu akşam bana gelicek
menüyü yazayım
patatesli börek
yaprak sarma
mahlepli peynirli poğaça
bonibonlu kurabiye
makarna salatası
bu hafta artıda çıkarsa hiiiç sorumluluk kabul etmiyorum
sucuk dışında harika.yeşil çay, su hepsini de içmişsinsabah 1 b yeşil çay 1 b tarçınlı ballı ılık su
spor
1 k şişe su
kahvaltı
h yumurta 2 d çavdar ekmegi 1 b yagsız süt domates salatalık
1 şişe su
ara ekşi elma
ögle 2 kase sebze çorbası
1 kase yogurt
fitness
2 kupa çay 2 k kayısı şekersiz içemedigimden
2 çay 1 kase mısır patlagı ......annnemlerdeydim çaya
akşam dometes salatalık sucuklu yumurta peynir
sonra 7 erik yerim
2 lt su bitti sonra 2 kupa yeşil çay içerim yatmadan 1 b sütüm var
toplam bugünkü sporum 170 dakika
Çorba ve sebze yemeği yicem akşamekmeksiz tabi. gecede acıkırsam meyve yerim yine meyve ağacı çıkıcak sonunda içimde.
Bu arada eve geldiğimde 68.8 kg dım
günaydın kızlar dünki menümü yazayım hemen
sabah 1kase kfleks
öğle pilav üstü döner ayran
ara 1pk çubuk kraker
akşam 8-9 erik + 2 kayısı
ara 1,5 dilim kek
toplamda 2lt su,1 neskafe,40 dk yürüyüş
GGÜÜÜ NNNAAAYYYDDDIIINNNNNNNNN
Hepimize neşeli mutlu sağlıklı dilediğimiz gibi bi gün olsun inş...Allahım sabahın korunden berı ısler bıtmek bılmedı yahhuuuu baktım dahada bıtmıycek 2 satır yazayımda aklım kalmasın barı dedımm...
Dun gene eve gıtttıgımde saat 9:30 du eee eve gıt dus ala gıyın otur derken saat 10 oldu bıde dun abımın dogum gunuydu pasta kestık malesef kı ! cok ınce bı dılım yedım ama pişmanmıyım hayırrr cok ama cok guzeldı gercı dunku menum cok hafıftı yanı normal bı kcl aldım genede...
Dunku menum ;
Sabah;
1 sımıt
1 dılım peynır
1 bardak cay
Ara;
Kakolu pudıng
Öğle;
1 pkt form pırınc patlagı
1 kutu ıce tea seftalı
Ara;
1 avuc dut
Akşam;
ınce bır dılım yas pasta
Spor
15 dk yer hareketlerı
yimemmm kiiii kayranın güzel hatırına birer çatal alıp bırakırımbak bak bide sorumluluk almam diyo hem yapıyo yapıyo
o muhteşem menüye dayanırsan helal olsun...Bu işi çözmüşsün demektir.Alında bol salata yapıp yeseydiniz ya
bu gün işe gitmedim kızlar.memur maaşlarınin iyileştirilmesi için sendikamız derslere girmeme kararı aldı. vicdanım sızlıyor ama artık bizim de kıymetimiz bilinsin istiyorum.bakalım toplantılardan nasıl bir karar çıkacak
kızlar nagiş bu akşam bana gelicek
menüyü yazayım
patatesli börek
yaprak sarma
mahlepli peynirli poğaça
bonibonlu kurabiye
makarna salatası
bu hafta artıda çıkarsa hiiiç sorumluluk kabul etmiyorum
Bennn geldimmm, kimsecikler yok,, öğle yemeğimi yiyip geldim, yine işler yoğun havada nasıl güzel cam kapı herşeyi açıyorum dışarı çıkıp gezemesemde güneş girsin içeri bari
Nagiş o menüye dayanabilirsen iradene hayran kalırım şahsen ben kaçamak yapınca öyle ucundan alınca tad alamıyorum kaçamak yapınca tam yapıyorumZaten o yüzden geçen hafta verdiğim 1,4 kiloyu geri almış bulunmaktayım, bu hafta +1 bile çıksam şükreicem o kadar kötü durumum...
Bennn geldimmm, kimsecikler yok,, öğle yemeğimi yiyip geldim, yine işler yoğun havada nasıl güzel cam kapı herşeyi açıyorum dışarı çıkıp gezemesemde güneş girsin içeri bari
Nagiş o menüye dayanabilirsen iradene hayran kalırım şahsen ben kaçamak yapınca öyle ucundan alınca tad alamıyorum kaçamak yapınca tam yapıyorumZaten o yüzden geçen hafta verdiğim 1,4 kiloyu geri almış bulunmaktayım, bu hafta +1 bile çıksam şükreicem o kadar kötü durumum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?