- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.361
her seferinde insallah diyorum cnm:)maşallah çok güzel başladın motivasyonun da şahane , fazlalık kilolara ölümmmmmm
Kaç gündür bende bunu düşünüyorum biliyor musun. Gerçekten cadı olmak lazim.
Aynen öyleaynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir
Ananasi da soyliyim. Insallah sabah gitmemistir pazara da akşama birakmistir. Eşim etsiz yemiyor maalesef yoksa ben hiç aramam et falan. Iki gündür öğleden sonra yogurt yulaf muz ceviz yiyorum veee inanilmaz tok tutuyor.Aklima geldi cnm, ananasda süt icin iyiymiş hem ödem atmada etkili
Tavuk bende pek almak istemiyorum da hep kirmizi et de biktiriyor
Hindiler daha yenebilirmis heralde
Salatana yumurta, kuruyemis eklesen yaninda yogurtla
Surekli yapilan seyin etkisi olmuyor malesef
Hem menuleri hem sporu arada degistirmeliyiz
farkın da olsa da söylemez ki şımarırmışımahhh beee yaa çok kızdım eşine çooookkkkk
senin gibi bi çiçeği bulmuş başının üstünde taşıması gerekirken...
ahhh bu erkekler hiç kıymet bilmezler mi illa cadı mı olmak gerekiyor kıymetli olmak için bilmem ki
ama Zuhal abla hakl senin eşin çooooooooooook şanslı bir adam umarım bunu bir an önce farkeder
Iste cogu zaman bi şu sebeple bi bu sebeple susuyoruzderdim de sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyordu hatta arkamdan kapıyı bir açtı gelmedi geri çarptı , epi topu 2 hafta olacak işe başlayalı benim ki yine ateş topuna döndü, her şeyini bana yaptırıyor elin yok mu diyorum bazen valla ya bu deveyi güzecen ya bu diyardan gidecen olayına dönecek bizim ki diye akşam kendi anahtarla açmış kapıyı gelmiş mutfağa girdi hoş geldin dedim hoş bulduk dedi aslın da naz yapar böyle durumlarda surat asar konuşmaz nasıl olduysa konuştu sırf oğlanın morali bozulmasın diye dedim zaten sınava ne kaldı sonra adam çocuğa da saracak, yemek yapmadın mı dedi ben açım dedi neyse işte meğer yeğeni kulağından ameliyat olmuş onu söyledi aradı bende konuştum eltimle kaynımla, sonrada benim ağrılar coştu iyice telefon bana yaramıyor
Allah zihin acikligi versin cnmAnanasi da soyliyim. Insallah sabah gitmemistir pazara da akşama birakmistir. Eşim etsiz yemiyor maalesef yoksa ben hiç aramam et falan. Iki gündür öğleden sonra yogurt yulaf muz ceviz yiyorum veee inanilmaz tok tutuyor.
En son geçen hafta k.validemde yemiştim kabağı. 1 hafta oldu etki eder herhaldesabah bi 30 dk leslie yaptim bi 40 dk daha yapmak istiyorum gün içinde bakalim.
Şimdi kalkıp not cikarmam lazim kopamiyorum sizden
ben bunun için eşime kızmıyorum ben izin verdim ben alıştırdım ki beklentisi iyice böyle olmuş, aman kızmasın sinirlenmesin der gücümün son damlasına kadar yapardım hep her şeyi küçük uyumayan yaramaz çocukla bile hatayı artık başkaların da aramıyorum ben izin vermezsem bunlar olmazdı şimdi arada sırada böyle şeyler oluyor önce sürekli her şeye kızardı ne eksik neye kızdı onu bile anlamıyordum söylemiyordu ki sadece bağırırp çığırırdı ben değiştim kelimeleri daha uygun ve çok kullandıkça o da duruldu şimdi en azından neye sinirli eve gelmiş söylüyor ama her gün her gün anlatması da beni yoruyor bunlar analarından sinirli doğmuş zannımcaaynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir
Yokk kizzz idare ediyorum bakmaher seferinde insallah diyorum cnm:)
Balonum insallah cabuk sönmez :)
Aynen öyle
bencil, alisveristen gelmeyen, çoğu seyi takmayan kadinlar el üstünde tutuluyor
Kiz ela bana, sen cok sessiz degilsin gibi geliyor
benim çocuklar 10 ve 15 yaşında. Eşim uyuyor şimdi. Evde olmasa da, abisi ile duruyor evde. Aklim kalkıyor abla.Yürüyüşe mi cikti acaba diye dusunduydum :))) saate baktim erken gibi geldi
Sen gidince cocuklar ne yapiyor, eşin evdemi
Bende merak etmiştimBani niye yedin sen
bende iki gündür hiç verememişim. Kaçamak felan yapmadım. Inşallah ödemi atarim cumaya.Bugün düne göre 0.4 artıyım
perşembe bende detoks yapmalıyım. Etkili olduğunu gördüğün birkaç detoks tariflerini atabilir misin abla? DeneyeyimO zaman ayni menüde neden israr ediyorsun, anlamiyorum cnm
Demekki sana yaramiyor
Cok sık yapilan şeyin etkisi olmazki
Ben perşembeleri detoks yaptigimda bile aynisini yapmazdim
Her hafta farkli yapardim
hoşgeldin Aslıhan. Ben Elif. 34 yaşındayım. Iki çocuğum var. Grubun verdiği motivasyon ile hedef kilima düşmeye çalışıyorumHoşbuldukokudum ve kabul ediyorum.
Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
hiç istek kalmadı ben de gülüm bir değişik oldum bu araHadi sende bizimle birlikte hızlandır biraz bak arayı baya açtım ama sen istersen tekrar kapanir
Valla sormaa girdik bir alemete, bakalim sonumuz çıkacak nereyeAllah zihin acikligi versin cnm
2 cocukla bide ders iyi baş ediyon
aaa neden ki canımŞoktayim şu an resmen benim kocayı anlatiyorsunBizde kavgaliyiz bu ara
bu güçlü kadınların kaderi benceCanim maalesef bizde de durum öylegaliba fibromiyaljililerin kaderi bu Düşünsene ben asla buram ağrıyor şuram ağrıyor demem. Ben sadece günü kurtarma peşindeyim galiba
şiddete karşıyım kesinlikle ama kocan elime geçmesinderdim de sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyordu hatta arkamdan kapıyı bir açtı gelmedi geri çarptı , epi topu 2 hafta olacak işe başlayalı benim ki yine ateş topuna döndü, her şeyini bana yaptırıyor elin yok mu diyorum bazen valla ya bu deveyi güzecen ya bu diyardan gidecen olayına dönecek bizim ki diye akşam kendi anahtarla açmış kapıyı gelmiş mutfağa girdi hoş geldin dedim hoş bulduk dedi aslın da naz yapar böyle durumlarda surat asar konuşmaz nasıl olduysa konuştu sırf oğlanın morali bozulmasın diye dedim zaten sınava ne kaldı sonra adam çocuğa da saracak, yemek yapmadın mı dedi ben açım dedi neyse işte meğer yeğeni kulağından ameliyat olmuş onu söyledi aradı bende konuştum eltimle kaynımla, sonrada benim ağrılar coştu iyice telefon bana yaramıyor
Ayy sen anlattıkça ben anlatiyorum gibi, yazsam aynı şeyleri tekrarlarim diye yazmiyorum şu anben bunun için eşime kızmıyorum ben izin verdim ben alıştırdım ki beklentisi iyice böyle olmuş, aman kızmasın sinirlenmesin der gücümün son damlasına kadar yapardım hep her şeyi küçük uyumayan yaramaz çocukla bile hatayı artık başkaların da aramıyorum ben izin vermezsem bunlar olmazdı şimdi arada sırada böyle şeyler oluyor önce sürekli her şeye kızardı ne eksik neye kızdı onu bile anlamıyordum söylemiyordu ki sadece bağırırp çığırırdı ben değiştim kelimeleri daha uygun ve çok kullandıkça o da duruldu şimdi en azından neye sinirli eve gelmiş söylüyor ama her gün her gün anlatması da beni yoruyor bunlar analarından sinirli doğmuş zannımca
bence de sana canı gönülden katılıyorumçok kızdım ama öyle böyle değil, kadıncağız hasta ayy ötesi var mı
her tarafı ağrıyor, bi günde işin görülmeyiversin
kadın 7/24 enerji ve mutluluk kelebeği
bi de çalışkan her iş geliyor elinden
seni aç bırakmıyor pis bırakmıyor ama yılda bi hasta olmuş naz yapıp da keyif yapamıyor yaa
ama tam tersi senaryoda kadın zaten cadı olsa 7/24 herşeye söylenen hiç iş yapmayan bi tip olsa hasta olduğunda el üstünde taşınır diğer bütün zamanlarında olduğu gibi
ama bu hak değil işte
Evet bencede. Benim elimden de her iş gelir. Kendimi övmek gibi olmasin ama pratik bir zekaya sahibimdir. Ve elimden tamirat dahi her iş gelir. Ama yok bacim yok kıymet yokkk yokkaaa neden ki canım
bu güçlü kadınların kaderi bence
güçlü ve özgüvenli kadınlar çoğunlukla her işlerini kendi görürler kimseye minnet etmezler kocasına bile
yanındaki erkeklerde bu hallerine alışık oldukları ve işlerine de geldikleri için en ufak bi hatalarına en ufak hastalıklarına tahammülleri çok azdır
ama bakıyorum da böyle kedi gibi mıy mıy olan kadınlar, kendilerini güçsüz gösteren kadınlara tahammül hep daha fazla
şiddete karşıyım kesinlikle ama kocan elime geçmesin
ben akşamına konuştum zaten bende baya kızıp bağırıp söylenip içimi rahatlatmıştım öğlen o yüzden rahatım ama gönlüm çok da ona doğru değilŞoktayim şu an resmen benim kocayı anlatiyorsunBizde kavgaliyiz bu ara
bu ayın 20 sinde 21 senelik evli olucaz asla o hatalı olmadı hep ben kışkırtmış yada hatalı oldum egosu yüksek :)Iste cogu zaman bi şu sebeple bi bu sebeple susuyoruz
Sonra kendimize ediyoruz cnm
Mutlaka konuşmusundur ama
Kendi yaptiklarinin yanlış oldugunu kabul etmiyormu cnm
gerçekten öyle. Güçlü kadınların sınavı da böyle adamlarla oluyor galiba.aaa neden ki canım
güçlü ve özgüvenli kadınlar çoğunlukla her işlerini kendi görürler kimseye minnet etmezler kocasına bile
yanındaki erkeklerde bu hallerine alışık oldukları ve işlerine de geldikleri için en ufak bi hatalarına en ufak hastalıklarına tahammülleri çok azdır
ama bakıyorum da böyle kedi gibi mıy mıy olan kadınlar, kendilerini güçsüz gösteren kadınlara tahammül hep daha fazla
Tek kusurun kilon olsun abla. Tabi ki sevilmeyi ve değer görmeyi hakediyorsun. Nasip, biraz kıymet bilmeyenine denk düşmüşsün. Allah yardımcın olsunbence de sana canı gönülden katılıyorum
aaa gönlünü yapmada da hayır demek yok bel fıtığım azsa bile , aaa ben cidden çok iyi kadınım yaaa bedenine evine tertemiz kendimce düzenli yemek konusun da becerikli (tatlıyı demiyorum rezil ediyorum garibanları) kim yese elin lezzetli diyor övüyor beni , evde bile kendine bakan moralim iyiyse makyaj da yapan tek kusuru bıngıldayan yağları olan sevimli bir tipim ben , sevilmeyi değer görmeyi hak ediyorum
bak şimdi iyice sinir oldum . öğlen gelsin ben bu adamı dövecem merdanem nerde benimmmmmmmm
ayy hadi inşallahhh hayırlısıyla iyi bir yere atanırsın gülümValla sormaa girdik bir alemete, bakalim sonumuz çıkacak nereyeçocuklar okula başlayınca atanirsam tadindan yenmez.
Ben mecburi şeyler dışında konuşmuyorum. Bağırıp söylenmedim de galiba buna da alıştım yaben akşamına konuştum zaten bende baya kızıp bağırıp söylenip içimi rahatlatmıştım öğlen o yüzden rahatım ama gönlüm çok da ona doğru değil
normal de hep eşime gülüm diye hitap ederim bu ara sadece adını söylüyorum
hep diyorum ya çok çoook zengin olunca hak eden kv leri ve kocaları çivili sopayla dövme timi kurucam diye ilk sırada benim ki 2. de senin ki olsun
cidden mıy mıy kadınların eşleri aman incinmesin aman yorulmasın diye etrafın da dolanıyor o kadar çok kişi gördüm ki böyleaaa neden ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?