Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maşallah çok güzel başladın motivasyonun da şahane , fazlalık kilolara ölümmmmmm
her seferinde insallah diyorum cnm:)

Balonum insallah cabuk sönmez :)

Kaç gündür bende bunu düşünüyorum biliyor musun. Gerçekten cadı olmak lazim.
aynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir
Aynen öyle
bencil, alisveristen gelmeyen, çoğu seyi takmayan kadinlar el üstünde tutuluyor

Kiz ela bana, sen cok sessiz degilsin gibi geliyor

Ananasi da soyliyim. Insallah sabah gitmemistir pazara da akşama birakmistir. Eşim etsiz yemiyor maalesef yoksa ben hiç aramam et falan. Iki gündür öğleden sonra yogurt yulaf muz ceviz yiyorum veee inanilmaz tok tutuyor.
En son geçen hafta k.validemde yemiştim kabağı. 1 hafta oldu etki eder herhalde sabah bi 30 dk leslie yaptim bi 40 dk daha yapmak istiyorum gün içinde bakalim.
Şimdi kalkıp not cikarmam lazim kopamiyorum sizden

farkın da olsa da söylemez ki şımarırmışım
arada oğlana kızıyor dağınık v.s. diye sonrada oğlum bak evlenirsen karın tekmeyi basar böyle olma herkes annen gibi değil diyor güler misin ağlar mısın

Iste cogu zaman bi şu sebeple bi bu sebeple susuyoruz
Sonra kendimize ediyoruz cnm

Mutlaka konuşmusundur ama
Kendi yaptiklarinin yanlış oldugunu kabul etmiyormu cnm

Allah zihin acikligi versin cnm
2 cocukla bide ders iyi baş ediyon

aynen öyle abla ve ben buna ayar oluyorum yaaa
365 günün 364 günü yap herşeyini hazır hale getir bi gün yapma senden kötüsü beceriksizi tembeli olmaz olamaz
ama hiç yapma sen zaten kıymetlisindir
ben bunun için eşime kızmıyorum ben izin verdim ben alıştırdım ki beklentisi iyice böyle olmuş, aman kızmasın sinirlenmesin der gücümün son damlasına kadar yapardım hep her şeyi küçük uyumayan yaramaz çocukla bile hatayı artık başkaların da aramıyorum ben izin vermezsem bunlar olmazdı şimdi arada sırada böyle şeyler oluyor önce sürekli her şeye kızardı ne eksik neye kızdı onu bile anlamıyordum söylemiyordu ki sadece bağırırp çığırırdı ben değiştim kelimeleri daha uygun ve çok kullandıkça o da duruldu şimdi en azından neye sinirli eve gelmiş söylüyor ama her gün her gün anlatması da beni yoruyor bunlar analarından sinirli doğmuş zannımca

her seferinde insallah diyorum cnm:)

Balonum insallah cabuk sönmez :)

Aynen öyle
bencil, alisveristen gelmeyen, çoğu seyi takmayan kadinlar el üstünde tutuluyor

Kiz ela bana, sen cok sessiz degilsin gibi geliyor
Yokk kizzz idare ediyorum bakma çekilecek gibi değil benimkisi. Sadece şu konuda fenayim, benim onu çektiğimi ona hissetiririm

Yürüyüşe mi cikti acaba diye dusunduydum :))) saate baktim erken gibi geldi

Sen gidince cocuklar ne yapiyor, eşin evdemi
benim çocuklar 10 ve 15 yaşında. Eşim uyuyor şimdi. Evde olmasa da, abisi ile duruyor evde. Aklim kalkıyor abla.
Bani niye yedin sen
Bende merak etmiştim kuralları tam bilmedigimden
Bugün düne göre 0.4 artıyım
bende iki gündür hiç verememişim. Kaçamak felan yapmadım. Inşallah ödemi atarim cumaya.
O zaman ayni menüde neden israr ediyorsun, anlamiyorum cnm
Demekki sana yaramiyor

Cok sık yapilan şeyin etkisi olmazki
Ben perşembeleri detoks yaptigimda bile aynisini yapmazdim
Her hafta farkli yapardim
perşembe bende detoks yapmalıyım. Etkili olduğunu gördüğün birkaç detoks tariflerini atabilir misin abla? Deneyeyim
hoşgeldin Aslıhan. Ben Elif. 34 yaşındayım. Iki çocuğum var. Grubun verdiği motivasyon ile hedef kilima düşmeye çalışıyorum

Allah zihin acikligi versin cnm
2 cocukla bide ders iyi baş ediyon
Valla sormaa girdik bir alemete, bakalim sonumuz çıkacak nereye çocuklar okula başlayınca atanirsam tadindan yenmez.

Şoktayim şu an resmen benim kocayı anlatiyorsun Bizde kavgaliyiz bu ara
aaa neden ki canım

Canim maalesef bizde de durum öyle galiba fibromiyaljililerin kaderi bu Düşünsene ben asla buram ağrıyor şuram ağrıyor demem. Ben sadece günü kurtarma peşindeyim galiba
bu güçlü kadınların kaderi bence
güçlü ve özgüvenli kadınlar çoğunlukla her işlerini kendi görürler kimseye minnet etmezler kocasına bile
yanındaki erkeklerde bu hallerine alışık oldukları ve işlerine de geldikleri için en ufak bi hatalarına en ufak hastalıklarına tahammülleri çok azdır
ama bakıyorum da böyle kedi gibi mıy mıy olan kadınlar, kendilerini güçsüz gösteren kadınlara tahammül hep daha fazla

şiddete karşıyım kesinlikle ama kocan elime geçmesin

Ayy sen anlattıkça ben anlatiyorum gibi, yazsam aynı şeyleri tekrarlarim diye yazmiyorum şu an

bence de sana canı gönülden katılıyorum
aaa gönlünü yapmada da hayır demek yok bel fıtığım azsa bile , aaa ben cidden çok iyi kadınım yaaa bedenine evine tertemiz kendimce düzenli yemek konusun da becerikli (tatlıyı demiyorum rezil ediyorum garibanları) kim yese elin lezzetli diyor övüyor beni , evde bile kendine bakan moralim iyiyse makyaj da yapan tek kusuru bıngıldayan yağları olan sevimli bir tipim ben , sevilmeyi değer görmeyi hak ediyorum
bak şimdi iyice sinir oldum . öğlen gelsin ben bu adamı dövecem merdanem nerde benimmmmmmmm

Evet bencede. Benim elimden de her iş gelir. Kendimi övmek gibi olmasin ama pratik bir zekaya sahibimdir. Ve elimden tamirat dahi her iş gelir. Ama yok bacim yok kıymet yokkk yokk

Şoktayim şu an resmen benim kocayı anlatiyorsun Bizde kavgaliyiz bu ara
ben akşamına konuştum zaten bende baya kızıp bağırıp söylenip içimi rahatlatmıştım öğlen o yüzden rahatım ama gönlüm çok da ona doğru değil
normal de hep eşime gülüm diye hitap ederim bu ara sadece adını söylüyorum
hep diyorum ya çok çoook zengin olunca hak eden kv leri ve kocaları çivili sopayla dövme timi kurucam diye ilk sırada benim ki 2. de senin ki olsun

Iste cogu zaman bi şu sebeple bi bu sebeple susuyoruz
Sonra kendimize ediyoruz cnm

Mutlaka konuşmusundur ama
Kendi yaptiklarinin yanlış oldugunu kabul etmiyormu cnm
bu ayın 20 sinde 21 senelik evli olucaz asla o hatalı olmadı hep ben kışkırtmış yada hatalı oldum egosu yüksek :)

gerçekten öyle. Güçlü kadınların sınavı da böyle adamlarla oluyor galiba.
Tek kusurun kilon olsun abla. Tabi ki sevilmeyi ve değer görmeyi hakediyorsun. Nasip, biraz kıymet bilmeyenine denk düşmüşsün. Allah yardımcın olsun

Ben mecburi şeyler dışında konuşmuyorum. Bağırıp söylenmedim de galiba buna da alıştım ya

cidden mıy mıy kadınların eşleri aman incinmesin aman yorulmasın diye etrafın da dolanıyor o kadar çok kişi gördüm ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…