Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murc gördün mü cnm yeni kurallar bizi ne hale soktu örnek alıntıladığım parağraf iyi oldu kurallar iyi :13:

Azmine hayran kaldım

Menün cidden süper olmuş Çok azimlisin tebrikler !

Bir tek o azcık patates püreside olmasa kusursuz menü olcakmış ama olsun o da

Kakaolu puding ve pasta biraz fazla kaçmış, keşke pastayı sabah yeme şansın olsaydı. Ama olsun bigünden bişey olmaz

Günaydın kızlar bugünkü tahmini menümü yazıyorum:

Yeni uyandığım için Sabah'I geçelim :) Kahvaltı olmamış oldu.

Uyandığımda tartıldım: 68.6 kg.a inmişim çok mutlu oldum.

2 gün önce 69.7 ile başlamıştım. 2 günde 1.1 kg gitmiş. Bundan sonrası daha yavaş olacak o yüzden kontrolü elden bırakmamam, bir süre kilo takılmalarına katlanmam ve sabretmem lazımki, 65i bir an önce göreyim.

2 gün bu şekilde yiyince, ne iştah kaldı ne mide Çokta iyi oldu

Kilo takibim şu şekilde:

13 MAYIS 70.4
18 mayıs 69.8
21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6

ÖĞLE: 4 erik 2 kayısı

ARA: 2 erik daha

AKŞAM: Domates çorbası

ARA: Yine meyve + yeşil çay vs

Son düzenleme:
Allahımmmm akşam hiçbişey yememem lazım, sadece meyve yesem ne güzel olur yaa, Allahım sen bana dayanma gücü ver, azıcık şu iştahımı azalttt. aminnn, şu mübarek günlerde dualarımı kabul et yarabbim

Amin canımmm aminnn... Siz böyle yazınca gaza geldim bende bu hafta kilomu korusam çok mutlu olucam, 2 gün kaldı, o 2 günün akşamalrını salatayla geçirsem ya da bişey yemesem, bide spor yapsam müthiş olur yaseciğim canımm cumaya kadar verelim verebildiğimiz kadar hadi bakalım kim tutar bizi

906090 sen maşallah çok çabuk veriyorsun kiloları, ahh hep beraber bir devamını getirebilsek süper olacak, bence böyle devam edersen gidecek inşallah o kilolar...

Benim bugün çok iyi geçti, ama şu sıralar akşam acıkıyorum nedense, buakşam acıkırsam erkenden uyucam cumaya kadar geçen haftaki kilomu korumam lazım, 1,4 kilo verdim diye hemen saldım kendimi yaa...

Yok cnmm okumadım ben belli diyet listelerine bağlı kalarak hiç diyet yapmadım, sabah zaten kaçırmadan ölçüyü yiyorum, öğlen çorba+anayemek, akşamda çorba+salata+meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum, tabii kaçamaklarım olmazsa acaba dıyorum 906090'ın yaptığı meyve diyetini mi yapsam? 2 günde geçen haftaki kiloma düşsem razıyım.

Ben de her sabah tartılıyorum önceden sık tartılmanın zararı olduğunu düşünüyordum ama şimdi öyle değil, eğer +'larda çıkıyorsam ogün dikkat etmeye çalışıyorum.

gamzecim valla tamam ikimizde gazdayız şuanda, erkenden uyuma fikri çok hoşuma gitti ayrıca, baktım söz geçiremiyorum kendime yatma cezası veririm hiç acımam
Ayrıca bende her sabah tartılıyorum kendimi bilmek için, tartılmazsam ben daha fena oluyorum çünkü, evlendim 2 sene tartılmadım sonuç karşınızda artık her sabah tartılıyorum

haklısın yaglı yemek yerine iyi seçim ...

birazdan belim içn doktora gidiyorum kızlar..sonra görüşürüz....
hopişim kıvırcıgına çok geçmiş olsun nazara gelmiştir sen şimdi onu süsleyip parka götürmüşsündür bidaha gittiginde çirkin giydir

sabah her zaman oldugu gibi yeşil çay ve 1 bardakta tarçınlı çay
sonra tam 2 saat yürüyüş tempolu
kahvaltı peynir daomates salatalık 1 b süt yarım simit
ara 1 salatalık
ögle 3 k acılı melemen 2 b ayran
burda coştum parkta toplandık bizim kızlarla
1 ekşi elma 1 avuç kabak çekirdegi 8 tane erik 2 un kurabiyesi yeşil çay
akşam yemek yerine 1 kase yogurt 1 küçük paket diyet bisküvi
2 saat yürüyüş
3 bitki çayı
3 lt su bitmek üzere

ooo senindiyetin de sıkıymış bayaa.meyve diyeti yapamıyorum ben.çünkü meyve yiyince daha çok acıkıyorum

hem sabah hem akşam yürümüşsün.hepsi eriyip gitmiştir güzelim. maşallah takımımız gayretli. herkes spor yapıyor

kızlar, bu gün oruçluydum. menümü yazayım.
sahur 4 dilim tahıllı ekmek domates, salatalık
iftar 4 dilim tahıl ekmek, yeşil fasülye, 1 kase çorba , salata
şimdi de koşu bandında yürüyüş yapacağım

Bende meyve diyeti yapacmayacağımı bu akşam anladım Bir öğünü tek meyve ile geçiştiremem sanırım.Menülerimi paylaşayım,

Sabah
1 tabak ev yoğurdu

Öğle
1 büyük parça haşlanmış tavuk
1 bardak Ayran

Ara: 1 bardak ayran

Akşam
1 kase yoğurt
Bol salata
2 kayısı

Spor: 1 saat yürüyüş yaptım+20 dk spor yapıcam yatmadan.

Umarım cumaya kadar 69'ları görürüm yine

Bu arada sanırım vucüt alıştı artık yürüyüş pek işe yaramıyor gibi geliyor bana, spor yapmam lazım artıkkkkk.

BUGÜNKÜ SPOR 30 DAKİKA

SABAH: YOK

ÖĞLE: 5 ERİK + 3 KAYISI

ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino ( 600 ml)

ARA: 6 kiraz + yarım kivi + 4 çilek

AKŞAM: 2 yemek kaşığı yulaf kepeği + 1 yumurta + lor peyniri + yağsız sütten yapılmış krep

Bugün yine hafif bir gün geçirdim, bakalım yarın kaç gr. gitmiş olcak :)))

Ahh aahh aynı dert ya hep ha hıc

murc gördün mü cnm yeni kurallar bizi ne hale soktu örnek alıntıladığım parağraf iyi oldu kurallar iyi :13:

:13: bencede kendımden bılıyorum

Menun cok guzel cnm hafıf ve kararında sen zaten ılk baslarda hızlı kılo verıyorsun aynı tempoda devam ıns...

Ammııınn cnmm hepımıze ıns...

Abla menun guzel kacaqmagına ragmen spor bunu erıtmıstır emınım ama bence aynı spora vucut alıstıgı ıcın ıse yaramıyor olabılır gıbı geldı bana

Bende aynı fıkırdeyım cnm sporunu degıstır ıstersen...Menunde guzel bence

Menu guzel cnmm tebrıklerr

Günaydınnn Kızlarrr ;

İşler younlasmadan yazayım sızeee...

Dünkü Menum ;

Sabah;

Meyvelı yourt kyısılı

Öğle;

Çavdar ekmegınden peynırlı slaamlı sadv.

Ara;

4 tane cevız buyuklugunde lokma ballı

Akşam;

Salata
3 yk kıymalı kabak yemegı

Spor;

yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…