- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.241
henüz geç değil canım,şu son üç günü iyi değerendirirsek kilo verebilirsin.tavuklu diyet yapanlar var.onlar çok güzel kilo vermiş.okudun mu o sayfayı? yada detoks falan yapıp çarkı geriye çevirmek lazım.hadi son bir gayret
Günaydın bebeklerim
sabah 62,4 kg çıktım ya ama yok dikkat etmiyorum eskisi gibi, şuandan itibaren söz veriyorum kendime cuma gününe kadar 61,9 olmak için kendimi parçalıycam, bu ne yaa şurda birkaç kilo vereceğim amma süründürdüm
Dünkü menüm:
sabah kfleksli süt
öğlen: evden getirdiğim sandviç (çeğrek ekmek arası)
akşam: bezelye, bulgur, çikolata, halley
spor: 0
tüh bana yazıklar olsun, 2 gün ölümüne spor ve diyet yapacağım artık yerimde saymak istemiyorum.
Günaydın kızlar, dünkü menülerimi hemen paylaşayım
Sabah
Yok
Öğle
2 köfte
Çok az patates püresi+salata
Ara: 1 paket diyet bisküvi
Akşam
1,5 kase çorba
Bol salata (Bol derken baya bol)
1 avuç erik+5 kayısı
Spor: 1 saat yürüyüş
Artık en azından 67 olana kadar kaçamak yok bana, iyice salmıştım kaç gündür toparlamaya çalışıyorum
GGÜÜÜ NNNAAAYYYDDDIIINNNNNNNNN
Hepimize neşeli mutlu sağlıklı dilediğimiz gibi bi gün olsun inş...Allahım sabahın korunden berı ısler bıtmek bılmedı yahhuuuu baktım dahada bıtmıycek 2 satır yazayımda aklım kalmasın barı dedımm...
Dun gene eve gıtttıgımde saat 9:30 du eee eve gıt dus ala gıyın otur derken saat 10 oldu bıde dun abımın dogum gunuydu pasta kestık malesef kı ! cok ınce bı dılım yedım ama pişmanmıyım hayırrr cok ama cok guzeldı gercı dunku menum cok hafıftı yanı normal bı kcl aldım genede...
Dunku menum ;
Sabah;
1 sımıt
1 dılım peynır
1 bardak cay
Ara;
Kakolu pudıng
Öğle;
1 pkt form pırınc patlagı
1 kutu ıce tea seftalı
Ara;
1 avuc dut
Akşam;
ınce bır dılım yas pasta
Spor
15 dk yer hareketlerı
bu gün işe gitmedim kızlar.memur maaşlarınin iyileştirilmesi için sendikamız derslere girmeme kararı aldı. vicdanım sızlıyor ama artık bizim de kıymetimiz bilinsin istiyorum.bakalım toplantılardan nasıl bir karar çıkacak
Allahımmmm akşam hiçbişey yememem lazım, sadece meyve yesem ne güzel olur yaa, Allahım sen bana dayanma gücü ver, azıcık şu iştahımı azalttt. aminnn, şu mübarek günlerde dualarımı kabul et yarabbim
Evet bende düşüşlerimi hemen görüp motive olmak için sık tartılıyorum
henüz geç değil canım,şu son üç günü iyi değerendirirsek kilo verebilirsin.tavuklu diyet yapanlar var.onlar çok güzel kilo vermiş.okudun mu o sayfayı? yada detoks falan yapıp çarkı geriye çevirmek lazım.hadi son bir gayret
Amin canımmm aminnn... Siz böyle yazınca gaza geldim bendebu hafta kilomu korusam çok mutlu olucam, 2 gün kaldı, o 2 günün akşamalrını salatayla geçirsem ya da bişey yemesem, bide spor yapsam müthiş olur yaseciğim canımm cumaya kadar verelim verebildiğimiz kadar hadi bakalım kim tutar bizi
906090 sen maşallah çok çabuk veriyorsun kiloları, ahh hep beraber bir devamını getirebilsek süper olacak, bence böyle devam edersen gidecek inşallah o kilolar...
Benim bugün çok iyi geçti, ama şu sıralar akşam acıkıyorum nedense, buakşam acıkırsam erkenden uyucamcumaya kadar geçen haftaki kilomu korumam lazım, 1,4 kilo verdim diye hemen saldım kendimi yaa...
Ben de her sabah tartılıyorumönceden sık tartılmanın zararı olduğunu düşünüyordum ama şimdi öyle değil, eğer +'larda çıkıyorsam ogün dikkat etmeye çalışıyorum.
haklısın yaglı yemek yerine iyi seçim ...:) Bugün bu şekilde oldu çünkü çalışıyorum, dışarıdaydım. Hastanenin yemekhanesindeki o yağlı yemeklerden yiyeceğime meyve ile geçiştirdim günümü. Ben daha öncede dukan diyeti yaparak 12 kg verdim, sağlıklılığı tartışılır tabi, dukan diyetine de sağlıksız diyorlar tek gıda beslenmesi olduğu için ama 1 buçuk ayda 12 kg verdirtti banaKısa sürede çözüm. Öyle her türlü gıdayı karıştırıp, karbonhidrat+protein+şeker karışımı yaparsam ben davul gibi olurum, çünkü kilo alma konusunda çok hassasım, yaptığım ufacık kaçamak bile 1 kg olarak geri dönüyor bana.
bu arada peynir: protein
meyveler : şeker + karbonhidrat
bunu da belirteyim
ama kolay yakılan karbonhidat, ekmek gibi birşey değil yani.
hopişim kıvırcıgına çok geçmiş olsun nazara gelmiştir sen şimdi onu süsleyip parka götürmüşsündür bidaha gittiginde çirkin giydirbirazdan belim içn doktora gidiyorum kızlar..sonra görüşürüz....
Yok cnmm okumadım ben belli diyet listelerine bağlı kalarak hiç diyet yapmadım, sabah zaten kaçırmadan ölçüyü yiyorum, öğlen çorba+anayemek, akşamda çorba+salata+meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum, tabii kaçamaklarım olmazsaacaba dıyorum 906090'ın yaptığı meyve diyetini mi yapsam? 2 günde geçen haftaki kiloma düşsem razıyım.
sabah her zaman oldugu gibi yeşil çay ve 1 bardakta tarçınlı çay
sonra tam 2 saat yürüyüş tempolu
kahvaltı peynir daomates salatalık 1 b süt yarım simit
ara 1 salatalık
ögle 3 k acılı melemen 2 b ayran
burda coştum parkta toplandık bizim kızlarla
1 ekşi elma 1 avuç kabak çekirdegi 8 tane erik 2 un kurabiyesi yeşil çay
akşam yemek yerine 1 kase yogurt 1 küçük paket diyet bisküvi
2 saat yürüyüş
3 bitki çayı
3 lt su bitmek üzere
ooo senindiyetin de sıkıymış bayaa.meyve diyeti yapamıyorum ben.çünkü meyve yiyince daha çok acıkıyorum
hem sabah hem akşam yürümüşsün.hepsi eriyip gitmiştir güzelim. maşallah takımımız gayretli. herkes spor yapıyor
Bennn geldimmm, kimsecikler yok,, öğle yemeğimi yiyip geldim, yine işler yoğun havada nasıl güzel cam kapı herşeyi açıyorum dışarı çıkıp gezemesemde güneş girsin içeri bari
Nagiş o menüye dayanabilirsen iradene hayran kalırım şahsen ben kaçamak yapınca öyle ucundan alınca tad alamıyorum kaçamak yapınca tam yapıyorumZaten o yüzden geçen hafta verdiğim 1,4 kiloyu geri almış bulunmaktayım, bu hafta +1 bile çıksam şükreicem o kadar kötü durumum...
murc gördün mü cnm yeni kurallar bizi ne hale soktu örnek alıntıladığım parağrafiyi oldu kurallar iyi :13:
Günaydın kızlar bugünkü tahmini menümü yazıyorum:
Yeni uyandığım için Sabah'I geçelim :) Kahvaltı olmamış oldu.
Uyandığımda tartıldım: 68.6 kg.a inmişim çok mutlu oldum.
2 gün önce 69.7 ile başlamıştım. 2 günde 1.1 kg gitmiş. Bundan sonrası daha yavaş olacak o yüzden kontrolü elden bırakmamam, bir süre kilo takılmalarına katlanmam ve sabretmem lazımki, 65i bir an önce göreyim.
2 gün bu şekilde yiyince, ne iştah kaldı ne mideÇokta iyi oldu
Kilo takibim şu şekilde:
13 MAYIS 70.4
18 mayıs 69.8
21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
ÖĞLE: 4 erik 2 kayısı
ARA: 2 erik daha
AKŞAM: Domates çorbası
ARA: Yine meyve + yeşil çay vs
Allahımmmm akşam hiçbişey yememem lazım, sadece meyve yesem ne güzel olur yaa, Allahım sen bana dayanma gücü ver, azıcık şu iştahımı azalttt. aminnn, şu mübarek günlerde dualarımı kabul et yarabbim
sabah her zaman oldugu gibi yeşil çay ve 1 bardakta tarçınlı çay
sonra tam 2 saat yürüyüş tempolu
kahvaltı peynir daomates salatalık 1 b süt yarım simit
ara 1 salatalık
ögle 3 k acılı melemen 2 b ayran
burda coştum parkta toplandık bizim kızlarla
1 ekşi elma 1 avuç kabak çekirdegi 8 tane erik 2 un kurabiyesi yeşil çay
akşam yemek yerine 1 kase yogurt 1 küçük paket diyet bisküvi
2 saat yürüyüş
3 bitki çayı
3 lt su bitmek üzere
Bende meyve diyeti yapacmayacağımı bu akşam anladımBir öğünü tek meyve ile geçiştiremem sanırım.Menülerimi paylaşayım,
Sabah
1 tabak ev yoğurdu
Öğle
1 büyük parça haşlanmış tavuk
1 bardak Ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam
1 kase yoğurt
Bol salata
2 kayısı
Spor: 1 saat yürüyüş yaptım+20 dk spor yapıcam yatmadan.
Umarım cumaya kadar 69'ları görürüm yine
Bu arada sanırım vucüt alıştı artık yürüyüş pek işe yaramıyor gibi geliyor bana, spor yapmam lazım artıkkkkk.
BUGÜNKÜ SPOR 30 DAKİKA
SABAH: YOK
ÖĞLE: 5 ERİK + 3 KAYISI
ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino ( 600 ml)
ARA: 6 kiraz + yarım kivi + 4 çilek
AKŞAM: 2 yemek kaşığı yulaf kepeği + 1 yumurta + lor peyniri + yağsız sütten yapılmış krep
Bugün yine hafif bir gün geçirdim, bakalım yarın kaç gr. gitmiş olcak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?