Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablacım bir yerde bişeyler yanlış bu kadar spora erimen lazım ya

süpper

cnm ekmekler hariç süper olmuş ama oruçlu olduğun için ekmeklerde normal yoksa dayanamayız galiba

hadi bakalım bu hafta meyve sende işe yararsa haftaya bizde deneriz

lokmalar hariç iyi menü şekerim

günaydınlarrr hayırlı kandiller şu mübarek günde Rabbim herkesin gönlüne göre versin aminnnn
bugün sabahtan dışarda olucam hemen dünkü menümü yazıyorum akşam 8.takımın kaptanı resmen diyetimi sabote etti bide habire yesenize yesenize diyo

sabah 200 ml sütle kfleks
öğle pilav üstü döner
ara çubuk kraker + 1 dilim keke
akşam 2 minik poğaça + 7-8 tane yaprak sarma + yarım kurabiye (kurabiye ve poğaçaları oğlum ısırıp bırakmasaydı yemeyecektim )
toplamda 40 dk yürüyüş 2 lt su

günaydın topiğim..hepimizin kandili mübarek olsun..Rabbim bugün ettiğimiz ibadet ve duaları medine-i münevverede yapılan dualar gibi görsün ve geri çevirmesin inşallah..bugün oruçluyum ..Rabbim O'nun için tutulan bütün oruçları kabul eder inşallah..

off off geçmiş olsun Rabbim korumuş tabi kardeşlerinle lafa doldın unuttun aşkitonu dimi (şaka şaka olur arada sıkma canını )

geçmiş olsun canım, üzme kendini ne kadar dikkat etsende olcak oldumu oluyor, benim oğlumda ceketi almaya çıkmış dolabın üstüne ayağı kaymış düşmüş kafası balon gibi şiş şimdi

hopişim kıvırcıgına çok geçmiş olsun nazara gelmiştir sen şimdi onu süsleyip parka götürmüşsündür bidaha gittiginde çirkin giydir

sağolun kızlar..bugün neresini vurduğu belli oldu..burnunun üzeri hem şişmiş hem morarmış..çocuğuma baktıkça üzülüyorum..

Selamlar beybileer,

Kandiliniz mübarek olsun.... Bana da dua edin canlarım koca falan buliim :)))) Nasıl bakalım keyifler.....

Bu günkü menüm;
1 simit
1 kk peynir
1 salatalık

Ara 1 nesquikli süt

Öğle
1kase yoğurt
1 tabak misket köfte

Ara
1 kase erik
1 dondurma

Akşam
1 kase yoğurt
1 salatalık

artı spoor inşallah yani.........

günaydın kızlar, nasılsınız?
kandiliniz mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin
Nagişim cicileriniz çok güzel, teşekkürler tekrar, yazlık kıyafete ihtiyacımız vardı
bide bugünü hafif geçirirsek yarına bişey kalmaz

herkese günaydın.kandilimiz mübarek ola.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Yarın büyük gün.benim ilk kilo bildirimim olacak.heyecanlıyım.
Bugün de oruçluyum.iftara yakın tartıda baya bi eksik çıkıyorum.Ama iftardan sonra malesef...

o zaman iftara yakın tartılalım

Hayırlı kandiller herkese, Herkesin kandili mübarek olsun, Rabb'im bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı affeder, dualarımızı kabul eder inşallah.

Ve yine 69'ları gördüm sonunda kızlar Şükürler olsun ya, artık kaçamak falan yapmıcam ve bir an önce vericem şu kiloları, kaçamak yapınca ben biraz abartıyorum o hafta verdiğim tüm kiloları alıyorum sonra 1 hafta geöen haftaji kilomu korumak için uğraşıyorum, bu düzende devam edicem sanıyorum kaçamak yapmazsam 3 hafta ya da 1 ayda 65 olurum
Yaseminim'i görmedim bugün

nagiş sen niye iradelisin, ben olsaydım battı balık yan gider der salardım kendimi tüm hamur işlerini doyana kadar yerdim

69'u görmene sevindim.ben de bi görebilsem altmışlı kiloları

Sevgili arkadaşlarımm, kandiliniz mübarek olsun.
dün çizgimi bozmadım, az yediğim için de halsiz mi oldum neyse, ölü gibi uyudum :)
bugün ayıptır söylemesi tuvalete gittim, çıktığımda kendimi çok zayıf hissettim, inşallah yarın yüzüm güler
gamzecim maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor işte bak birkaç günde hizaya geldik valla.

20 canım senle hiç muhabbetimiz olamadı sen yenisin anladığım kadarıyla hoşgeldin hayırlı olsun canım.

69'u görmene sevindim.ben de bi görebilsem altmışlı kiloları

Görürsün canım Allah'ın izniyle, ben buraya geldiğimde 79 kiloydum ki ondan evvel 86'yı da görmüştüm.. Ama işte artık canıma tak edince baya hırslandım çok şükür ki hedef kiloma az kaldı.

Yaseciğim evet azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor canım, ben bi de öabuk gaza gelen bir insanım dün baya gaza gelmiştim, bugünde 69'u görünce yine akşam yemicem inşallah, aslında salata insanı tok tutuyor ama akşm uyumadan önce baya acıkıyorum, Allah'tan yatsı namazından sonra hemen uykum geliyor uyuyorum, açlığımı unutuyorum

Nasıl yanı sen 86 dan 69 laramı dustunn ben senı 10 kılo verdın dıe bılıyordum musaıt bı zamanında anlatırmısın cnm bırazz Merak ettım baya

öyle yapsak olur mu hakkaten? İftara yakın tartılıp fotoğraflarız.yarın da bildirimde bulunuruz
olur tabiikinede..neden olmasın??

graphic nerdesin bacım sen??artık görüşemiyoruz

şşşittt nerdesiniz bebeklerim bugün topik pek sessiz
acayip uykum var hava yağmurlu paşamı özledim vs vs uzarr giderrr dün 8. takımın kaptanında misafirlikteydim malumunuz ve benim paşam diğer arkadaşın 1,5 yaşındaki oğluna taktı anne bebeği kucağıma alayı mı anne öpeyim mi anne evimize götürelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…