- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.261
sabah her zaman oldugu gibi yeşil çay ve 1 bardakta tarçınlı çay
sonra tam 2 saat yürüyüş tempolu
kahvaltı peynir daomates salatalık 1 b süt yarım simit
ara 1 salatalık
ögle 3 k acılı melemen 2 b ayran
burda coştum parkta toplandık bizim kızlarla
1 ekşi elma 1 avuç kabak çekirdegi 8 tane erik 2 un kurabiyesi yeşil çay
akşam yemek yerine 1 kase yogurt 1 küçük paket diyet bisküvi
2 saat yürüyüş
3 bitki çayı
3 lt su bitmek üzere
Bende meyve diyeti yapacmayacağımı bu akşam anladımBir öğünü tek meyve ile geçiştiremem sanırım.Menülerimi paylaşayım,
Sabah
1 tabak ev yoğurdu
Öğle
1 büyük parça haşlanmış tavuk
1 bardak Ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam
1 kase yoğurt
Bol salata
2 kayısı
Spor: 1 saat yürüyüş yaptım+20 dk spor yapıcam yatmadan.
Umarım cumaya kadar 69'ları görürüm yine
Bu arada sanırım vucüt alıştı artık yürüyüş pek işe yaramıyor gibi geliyor bana, spor yapmam lazım artıkkkkk.
kızlar, bu gün oruçluydum. menümü yazayım.
sahur 4 dilim tahıllı ekmek domates, salatalık
iftar 4 dilim tahıl ekmek, yeşil fasülye, 1 kase çorba , salata
şimdi de koşu bandında yürüyüş yapacağım
BUGÜNKÜ SPOR 30 DAKİKA
SABAH: YOK
ÖĞLE: 5 ERİK + 3 KAYISI
ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino ( 600 ml)
ARA: 6 kiraz + yarım kivi + 4 çilek
AKŞAM: 2 yemek kaşığı yulaf kepeği + 1 yumurta + lor peyniri + yağsız sütten yapılmış krep
Bugün yine hafif bir gün geçirdim, bakalım yarın kaç gr. gitmiş olcak :)))
Günaydınnn Kızlarrr ;
İşler younlasmadan yazayım sızeee...
Dünkü Menum ;
Sabah;
Meyvelı yourt kyısılı
Öğle;
Çavdar ekmegınden peynırlı slaamlı sadv.
Ara;
4 tane cevız buyuklugunde lokma ballı
Akşam;
Salata
3 yk kıymalı kabak yemegı
Spor;
yok
off off geçmiş olsun Rabbim korumuştabi kardeşlerinle lafa doldın unuttun aşkitonu dimi (şaka şaka olur arada sıkma canını )
geçmiş olsun canım, üzme kendini ne kadar dikkat etsende olcak oldumu oluyor, benim oğlumda ceketi almaya çıkmış dolabın üstüne ayağı kaymış düşmüş kafası balon gibi şiş şimdi
hopişim kıvırcıgına çok geçmiş olsun nazara gelmiştir sen şimdi onu süsleyip parka götürmüşsündür bidaha gittiginde çirkin giydir
o zaman iftara yakın tartılalımherkese günaydın.kandilimiz mübarek ola.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Yarın büyük gün.benim ilk kilo bildirimim olacak.heyecanlıyım.
Bugün de oruçluyum.iftara yakın tartıda baya bi eksik çıkıyorum.Ama iftardan sonra malesef...
o zaman iftara yakın tartılalım
Hayırlı kandiller herkese, Herkesin kandili mübarek olsun, Rabb'im bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı affeder, dualarımızı kabul eder inşallah.
Ve yine 69'ları gördüm sonunda kızlarŞükürler olsun ya, artık kaçamak falan yapmıcam ve bir an önce vericem şu kiloları, kaçamak yapınca ben biraz abartıyorum o hafta verdiğim tüm kiloları alıyorum sonra 1 hafta geöen haftaji kilomu korumak için uğraşıyorum, bu düzende devam edicem sanıyorum kaçamak yapmazsam 3 hafta ya da 1 ayda 65 olurum
Yaseminim'i görmedim bugün
nagiş sen niye iradelisin, ben olsaydım battı balık yan gider der salardım kendimi tüm hamur işlerini doyana kadar yerdim
nerden dilime dolandım bilmiyorum yaa..Cem Karaca - Ceviz Ağacı - YouTube
69'u görmene sevindim.ben de bi görebilsem altmışlı kiloları
Görürsün canım Allah'ın izniyle, ben buraya geldiğimde 79 kiloydum ki ondan evvel 86'yı da görmüştüm.. Ama işte artık canıma tak edince baya hırslandım çok şükür ki hedef kiloma az kaldı.
Yaseciğim evet azmin elinden hiç birşey kurtulmuyor canım, ben bi de öabuk gaza gelen bir insanımdün baya gaza gelmiştim, bugünde 69'u görünce yine akşam yemicem inşallah, aslında salata insanı tok tutuyor ama akşm uyumadan önce baya acıkıyorum, Allah'tan yatsı namazından sonra hemen uykum geliyor uyuyorum, açlığımı unutuyorum
olur tabiikinede..neden olmasın??öyle yapsak olur mu hakkaten? İftara yakın tartılıp fotoğraflarız.yarın da bildirimde bulunuruz
graphic nerdesin bacım sen??artık görüşemiyoruzSevgili arkadaşlarımm, kandiliniz mübarek olsun.
dün çizgimi bozmadım, az yediğim için de halsiz mi oldum neyse, ölü gibi uyudum :)
bugün ayıptır söylemesi tuvalete gittim, çıktığımda kendimi çok zayıf hissettim, inşallah yarın yüzüm güler
gamzecim maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor işte bak birkaç günde hizaya geldik valla.
20 canım senle hiç muhabbetimiz olamadı sen yenisin anladığım kadarıyla hoşgeldin hayırlı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?