- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.661
aynen abla ıyı geliyor cocuklarla ugrasmanın kolay olmadıigını goruyor gerci her bı yere gittigimde 99 kere arıyor nerdesın dıyeIyi bari cnm biraz nefes almış olursun
günaydınnn canlarımmm
tunaydın canlar sabah alıntılamıstım anca fırsat olduGunaydinlarrr
Sabahin 7sinden beri ayaktayim ama gelemedim buraya.
Hafiften sinirden kafama agri girmeye basladi hayirlisiyla eve bir gitseydim
Aksam geleceklerdi gelmediler sabah dediler hala yoklar insanlar ne tuhaflar yaa.
Madem sanayi isin var sabahtan geliriz deme bide geldigimde hazir olsunlar onlari evlerine birakiyim demis eniste bey bekletilemiyorlar biz bekleriz nede olsa. Poffff .
Neyse sabahtan darladim sizi.
Mefkurem abla ben menuleri yorumluyorum genelde begeniyorumda okuyorum yani.
Ama su 2 gundur tam yorumlayamadim oda evde olmadigim icin. Genelde yorumluyorim
Sagol canim geldıgım de suyla oynuyorlardı butun ust bas ıslanmos bir sekıldeKolay gelsin canim insallah durur
gecmıs olsun canım Insallah onemli bırsey yoktur diyetini biraz daha esnetetek devam et canim hareket ve suyu arttırırsın gıttıgı kadar giderKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Diyetimi birakmayi hiç düşünmüyordum ama bi ara verip sütü arttirip azar azar kısacağım.
sorma ya sınır ettiler kartla yukleme yapmam lazımmıs ıcerde ki TL yi kullanamazmısım parayı da geri vermiyorlar hattı tekrar turk Telekoma tasıcamvodafone iste
Ekstra huzursuz olmasi beni korkuttu canim. Yani bunlarin yaninda bi de bu kadar huzursuzluk düşündürücü. Bıraktığım an ağlıyor. Gece uyurdu sık sık agliyor.Bebeğin susuz kalmış diyecektim ki doktor dedi diye yazmışsın canım.
Sıcak memlekette yaşıyorsun zaten, bebeğinde 6 aylık oldu sayılır, artık su içirmen gerekiyor, sütün ne kadar fazla olursa olsun sadece anne sütü yaz aylarında yeterli olmaz.
Benim bebeğimde sürekli su içtiği halde bezi kirlenmiyor.
Cok sagol canimÇok geçmiş olsun kuzumm
21 günlük yeminim bitsin. Diyetisyen listesine uyacagim canim. Oğlumu emzirirken gitmiştim. Ona uymaya basliyim.aynen abla ıyı geliyor cocuklarla ugrasmanın kolay olmadıigını goruyor gerci her bı yere gittigimde 99 kere arıyor nerdesın dıye
tunaydın canlar sabah alıntılamıstım anca fırsat oldu
Hatice gercekten sınır bir durum
Sagol canim geldıgım de suyla oynuyorlardı butun ust bas ıslanmos bir sekılde
gecmıs olsun canım Insallah onemli bırsey yoktur diyetini biraz daha esnetetek devam et canim hareket ve suyu arttırırsın gıttıgı kadar gider
sorma ya sınır ettiler kartla yukleme yapmam lazımmıs ıcerde ki TL yi kullanamazmısım parayı da geri vermiyorlar hattı tekrar turk Telekoma tasıcam
Susuzluk halsizlik yapar canım, huzursuz olması normal, ek gıdaya başladıysan ayran içirebilirsinEkstra huzursuz olmasi beni korkuttu canim. Yani bunlarin yaninda bi de bu kadar huzursuzluk düşündürücü. Bıraktığım an ağlıyor. Gece uyurdu sık sık agliyor.
Ne kadar saçma, taşıdığın zaman tl ne bişey oluyormu?sorma ya sınır ettiler kartla yukleme yapmam lazımmıs ıcerde ki TL yi kullanamazmısım parayı da geri vermiyorlar hattı tekrar turk Telekoma tasıcam
baya is yapmissin daha ne olsunPazar marketi hallettim yorgunluk kahvesini ıctım evı toplayıp bugunde bir odayı halleder birde yemek yaparsam benden iyisi yok
ins bisey cikmayacak canim icini ferah tut.Tahlil yapildi canim. Bi bakayim bir şey cikacak mi
elimden geldigince belli etmemeye alistim kvye.Hatice gercekten sınır bir durum
Inşallah inşallahbaya is yapmissin daha ne olsun
ins bisey cikmayacak canim icini ferah tut.
Donemsel huzursuzlugudur bebklerin ins
elimden geldigince belli etmemeye alistim kvye.
Ecrini kacirmadan tatsizlik olmadan su donemi atlatmayi o kadar istiyorumki
Geçen haftada sen gitmiştin, en fazla siz gidiyorsunuz galibaGunaydinlarrr
Aksam geleceklerdi gelmediler sabah dediler hala yoklar insanlar ne tuhaflar yaa.
Madem sanayi isin var sabahtan geliriz deme bide geldigimde hazir olsunlar onlari evlerine birakiyim demis eniste bey bekletilemiyorlar biz bekleriz nede olsa. Poffff .
Ama su 2 gundur tam yorumlayamadim oda evde olmadigim icin. Genelde yorumluyorim
Yok canim orucun son haftasindaydi gittigimiz. Gecen aksam gidip gorup geldik sadece. İste 3er gun kliyoruz 8 yada 9gunde gidiyiruz.Geçen haftada sen gitmiştin, en fazla siz gidiyorsunuz galiba
insanın evi gibisi yok di miYok canim orucun son haftasindaydi gittigimiz. Gecen aksam gidip gorup geldik sadece. İste 3er gun kliyoruz 8 yada 9gunde gidiyiruz.
Gidip kalmam inan sikinti degil. Su zaman gelecegiz deyip dediklerine uymadiklari zaman bana sikinti basiyior. Ben dedigim saatte, dedigim gunde o isi mutlaka yapmaliyim. Oyle olmayinca canim sikiliyor.
Neyse evime geldim rahatladim. Evim evim canim evim
Ay evet canim ya soyunup dokunup rahatca oturmak gibisi yokinsanın evi gibisi yok di mi
cok dolanmazsam o kadar agri olmuyor cnm ama şişliği gitmedibu gün daha iyi uyandım çok şükür mefkuşum
senin dizin nasıl kendiniz zorlamıyorsun değil mi
üst kattaki manyakların gürültüsü yüzünden 7:42 de zıpladım uyuyamadım zaten eşim kalkmıştı ,erken kalksa da yine geç kaldı 9 da gitti , gece mayaladığım yoğurt tutmamış suya kesmiş onu lor yapıyorum şimdi :)
istenirse koyulabilir cnmiçine bişe katacak mıyız, tarçın biber gibi?
baska yerde isleri vardi mecbur bekledik cnmaaa orada da ustalar işi savsaklayıp insanları bekletiyor desene ,inşallah yaz ortalamadan bahçe işi de biter de sen de rahat bir oturuşun
bizde de aslinda mecbur cnmKatılıyorum ben daha once de baska takimda yarışmıştım orda menulere yorum mecburiydi. Menulere yorum olmazsa gevseme olur benim fikrim
gecmis olsun tatlimağmurda, soğukta yürüdüm. Islanmamıştım ama yine de hasta oldum. boğazım ağrıyor.
bencillik böyle bisey işte. Millet kendini düşünüyorGunaydinlarrr
yaptirmasaydin bugünBir de bugün eşim ciğ kofte yapacak. Tabi ki ben bir tane bile yemeyeceğim. Kabak , yoğurt yapacağım inşallah aksama
o kadar sogukmu sizin orasigeldim geri gittimyam.menuleri.yorumluyodum kizim uyandi
geru uyutmaya calisirken bende uyya kalmisim kalin ceket ve 2 kalin corabimla
bikac kisiyi biliyorum zaten cnm sende onlardan birisin :)bunu cevapladim ablam. Elimden geleni yapiyorum
cok gecmis olsun tatlim yaaKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Diyetimi birakmayi hiç düşünmüyordum ama bi ara verip sütü arttirip azar azar kısacağım.
yapamicam diyorsan tabiki senin bilecegin bişey cnmayrıl demedin tabiki. zaten ben düşünüyordum ya kararsızdım. şu sıralar giremicem de sınavım falan var ekstra bazı şeyler de. 4 haftam varmış izne ayrılabilmem için. sanırım idare edemicem. o yüzden ayrılmam en hayırlısı olacak
o saatte uyandinda niye gelmedinGünaydin herkese
Bu ara erkenden uyuyorum gözüm hep ayni saatte aciliyor sabah 4- 4.30 arasi
Bugun Evde islerimi halledip yürüyüse cikicam ins
Gec saat yemek ve sucuk etkilemis olabilir tatlimBu arada hala artıdayım dun +600 du bugun +900 olmus aksam ki tereyag lı Sucuklu yumurtayı ekmeksiz de yesem gec yiyince artı gelmıs bugun bakalım ne gıdecek
bilirim canım bilirimEvet canım sureklı esim benı begenmez bırakırsa dusuncesinden her dedıgıne tamam dedim her yaptıgını yutmaya calıstım sımdıde bu o kadar agır geliyor ki bunu yapmak iste bu noktada catırdıyorum
Şok oldum kayınvalidem deseydin o kadar şaşırmazdımkp ugrasıyor abla falcılarla herseyı beklerim ben onlardan
Gerçekten mi abla o zaman lafımı geri alıp senden özür diliyorumeskiden cok dantel falan yaptim, biktim heralde, artik hic el isi yapmiyorum
Ne yapalim o da bizim kusurumuz olsun
Kızlarların yorumlarından bakıyorum ben de abla benim yapmak istediğim yorum yazılmışsa bi şey eklemiyorumKizlar biseyi merak ettim
Menulere pek yorum yapilmiyor ama okuyormusunuz?
Dogru dürüst begeni görmüyorum o sayfada
Yok canım takıma geldiğim sıra emzirme olayını bitirdik kaşar için ben çok iri dilimlemiyorum genel olarak her şeyi küçük doğrama gibi bi takıntım varsen de emziriyor muydun canım sabah peyniri 2 dilim tercih ettiginde yumurta bir olmaki tavuk baget de 2 olsa daha ideal olur. Afiyet olsun
Kendimden hiç öyle bir performans beklemiyorum canım ben yine dümdüz devam ederim sadece beklentiye girmeyeceğim inşallah böylece de üzülmemah ahhh 1. Gecmis 2.ye nazin dibine vur.
Elaaa çok üzüldüm şimdi nasıl iyi mi ? Allah şifa versin benimki de sabah çok huysuzdu hiç bir şey yiyip içmedi soğuk soğuk terledi sonunda kustu rahatladı inşallah yine hastalanmaz bizimki deKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Sabah kahvaltısından benim kız kusunca yarım yamalak kalktım şimdi de acıktım ben de muhtemelen salata ton balığı yapabilirimBenimde cocuklar kahvaltiya gelmisti, biraz once gittiler
Bugün kahvaltiyi az tuttum, simdiden aciktim :))
2 saate quark yiyecem belki az kuruyemis koyarim icine
Sizlerde ne var ne yok
Ben bugun cocukların odasına gırdım oyuncaklarla cebellesıyorum abla yemek naparım bılmıyorum bugun sutlu bir kupa kahve yanında kuruyemıs yedım 2 tanede fındıklı pestilBenimde cocuklar kahvaltiya gelmisti, biraz once gittiler
Sizlerde ne var ne yok
Tercihim bugün olmazdı da, arkadaşların uygun günü bugünmüş. Benim de işime geldi. Yarın tartı var diye yemeyeceğim, yoksa yiyebilirdimyaptirmasaydin bugün
yatakta oyalandım öyleo saatte uyandinda niye gelmedin
Afiyet olsun ablaBenimde cocuklar kahvaltiya gelmisti, biraz once gittiler
Sizlerde ne var ne yok
ogleden sonra isindi ama geri.sogmaya basladi bu ara yagmurluo kadar sogukmu sizin orasi
bende bugun sadece tavuklu salata ve yogurt yedimBenimde cocuklar kahvaltiya gelmisti, biraz once gittiler
Sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?