Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün eşim isyan bayrağını çekti "kilo aldım, senin ve çocukların yüzünden" diye.

"Yemek yapıyorsun, sen az yiyorsun çocuklar senden az yiyor, bende kalmasın bozulmasın diye yükleniyorum, hayatımda görmediğim kiloya geldim" diyor.

Neyse orta yolu bulduk, çocuklar yemek isterse yapacağız.(isteyeceklerini hiç sanmıyorum)

Yemek yapılmayan günler onlar meyve ile ben kuruyemiş ile geçireceğim akşam öğününü, sabahta bol sebze ve haşlama yumurta yiyeceğiz eşimle.

Çocuklar da kendi uydurmasyon ekmekli yumurtalarını yapıp yiyecekler.

Böylelikle ben ketoya geri dönmüş oldum ve evde de bi diyet arkadaşım olmuş oldu

bence sende nazar var abla
2 gundur parmaklarina bisey olup olup.duruyo.bi sadaka ver
Günaydın Kızlar
Bol eksili günümüz olsun İnşaallah
gjnaydin
insallahhhh
diet senin icin daha kolaylasti ozaman:)))

Geçmiş olsun. Beterin beteri varmış. Çabuk iyilesirsin insallah. Nazar ayetlerini felan oku. benim çocuklarda küçükken istahsizdi. Eşim yemeği tek yemekten şikayetciydi. Çok şükür şimdi benim oğlanlar silip süpürüyor da, sesi çıkmıyor eşimin . Sonunu anlaşarak güzel bağlamışsınız. Diyetine de çok güzel dönüşü olur ınsalah
bence sende nazar var abla
2 gundur parmaklarina bisey olup olup.duruyo.bi sadaka ver
Bana da öyle geldi

Geçmiş olsun. Beterin beteri varmış. Çabuk iyilesirsin insallah. Nazar ayetlerini felan oku.
Sağol canım.
Maalesef hem evliliğimiz üzerinde hemde benim üzerimde çok fazla nazar var.
Ne zaman eşimle birlikte evden çıksak o gün kedi köpek gibi oluyoruz, artık yolunu evden ayrı ayrı çıkıp dışarda bir yerde buluşmakta bulduk

Geçmiş olsun kaptanim
Eşinin nazarina mi geldin yoksa. Şu an nasılsın
Eşimin nazarı mı
Canının kıymetini bilmiyorsun, otur biraz dinlen der genelde
Bilemedim şimdi, dur bi hesaba çekeceyim şunu "bana nazar mı ettin" diye

Aslında yemeği ben severim en çok, eşime kahvaltı yada meyve ver yeter, çocuklarda onun gibi en fazla pilav ve makarna isterler.
Neyse benim de işime gelecek, yemek yapmayınca bulaşıkta çıkmaz, çocuklara ve kendime yoğunlaşırım biraz

İzinde eksi gelmek muhteşem birşey ama seni mezun edemeyiz o zaman kendi kendine mezun olursun

Gunaydin kizlar dun gene full disardaydk omce komsularla parktaydik bi aksam yemege girdik sonra esimle yuruyuse ciktik arkasindan mutfak topla namaz cay fasli derken baktik oglan ordan oraya yuruyup oynarken su gbi terlemis uyumadn onu yikaylm dedk yikadm uyudu bunara 20dk bi uyandigi icin bende ölu gibi oldugm icin yorgunluktan gelemedm. Neyse 1 saate tartilirm insallah gorusrz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…