- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.701
bence sende nazar var ablaDün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
gjnaydinGünaydın Kızlar
Bol eksili günümüz olsun İnşaallah
diet senin icin daha kolaylasti ozaman:)))Dün eşim isyan bayrağını çekti "kilo aldım, senin ve çocukların yüzünden" diye.
"Yemek yapıyorsun, sen az yiyorsun çocuklar senden az yiyor, bende kalmasın bozulmasın diye yükleniyorum, hayatımda görmediğim kiloya geldim" diyor.
Neyse orta yolu bulduk, çocuklar yemek isterse yapacağız.(isteyeceklerini hiç sanmıyorum)
Yemek yapılmayan günler onlar meyve ile ben kuruyemiş ile geçireceğim akşam öğününü, sabahta bol sebze ve haşlama yumurta yiyeceğiz eşimle.
Çocuklar da kendi uydurmasyon ekmekli yumurtalarını yapıp yiyecekler.
Böylelikle ben ketoya geri dönmüş oldum ve evde de bi diyet arkadaşım olmuş oldu
Geçmiş olsun. Beterin beteri varmış. Çabuk iyilesirsin insallah. Nazar ayetlerini felan oku.Dün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
benim çocuklarda küçükken istahsizdi. Eşim yemeği tek yemekten şikayetciydi. Çok şükür şimdi benim oğlanlar silip süpürüyor da, sesi çıkmıyor eşimin . Sonunu anlaşarak güzel bağlamışsınız. Diyetine de çok güzel dönüşü olur ınsalahDün eşim isyan bayrağını çekti "kilo aldım, senin ve çocukların yüzünden" diye.
"Yemek yapıyorsun, sen az yiyorsun çocuklar senden az yiyor, bende kalmasın bozulmasın diye yükleniyorum, hayatımda görmediğim kiloya geldim" diyor.
Neyse orta yolu bulduk, çocuklar yemek isterse yapacağız.(isteyeceklerini hiç sanmıyorum)
Yemek yapılmayan günler onlar meyve ile ben kuruyemiş ile geçireceğim akşam öğününü, sabahta bol sebze ve haşlama yumurta yiyeceğiz eşimle.
Çocuklar da kendi uydurmasyon ekmekli yumurtalarını yapıp yiyecekler.
Böylelikle ben ketoya geri dönmüş oldum ve evde de bi diyet arkadaşım olmuş oldu
Bana da öyle geldibence sende nazar var abla
2 gundur parmaklarina bisey olup olup.duruyo.bi sadaka ver
Benim de aklıma geldi nazar canım, öyle yapacağımbence sende nazar var abla
2 gundur parmaklarina bisey olup olup.duruyo.bi sadaka ver
Geçmiş olsun kaptanimBenim de aklıma geldi nazar canım, öyle yapacağım
Sağol canım.Geçmiş olsun. Beterin beteri varmış. Çabuk iyilesirsin insallah. Nazar ayetlerini felan oku.
Eşimin nazarı mıGeçmiş olsun kaptanim
Eşinin nazarina mi geldin yoksa. Şu an nasılsın
Aslında yemeği ben severim en çok, eşime kahvaltı yada meyve ver yeter, çocuklarda onun gibi en fazla pilav ve makarna isterler.benim çocuklarda küçükken istahsizdi. Eşim yemeği tek yemekten şikayetciydi. Çok şükür şimdi benim oğlanlar silip süpürüyor da, sesi çıkmıyor eşimin . Sonunu anlaşarak güzel bağlamışsınız. Diyetine de çok güzel dönüşü olur ınsalah
İzinde eksi gelmek muhteşem birşeyGünaydın canlar çok yoğun oluyorum giremiyorum kusura bakmayın❤ bol eksili gün olur inşallah ben de tartıldım erkenden kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen cuma 59.00
Bugün 58.6
O kadar hamur isine karşı yine böyleyim izne ayrilmasaydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?