- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.721
Kilo vermişsin falan da demiş ya içten içe bi nazar etmiş olabilir.Eşimin nazarı mı
Canının kıymetini bilmiyorsun, otur biraz dinlen der genelde
Bilemedim şimdi, dur bi hesaba çekeceyim şunu "bana nazar mı ettin" diye
Muhteşemsin ElifKilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
Geçen cuma :73
Bugün: 71,5
Fark:1,5
Yuzde: 2.05
cok iyi gercekten tebrik ederim canim.ama sznin koltugu kaptim.ben.bu hafta haberin olsunGünaydın canlar çok yoğun oluyorum giremiyorum kusura bakmayın❤ bol eksili gün olur inşallah ben de tartıldım erkenden kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen cuma 59.00
Bugün 58.6
O kadar hamur isine karşı yine böyleyim izne ayrilmasaydim keşke
harikasin canim cok iyi masalalhhh:))Kilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
olculu yersen yapmaz benceKizlar bir şey soracağım. Ben diyetisyen listeme uyacağım ama onda makarnalar pilavlarda var. Ben nerdeyse 6 aydir onlari yemiyoum.simdi yersem kilo yapmaz mi
Evet spor yapmam şartolculu yersen yapmaz bence
oncedende vermissin bu listeyle
bide yaninda spor yapabilirsen daha iyi olur:)
bebeisine sut olsun cabucak iylessin insalalhBen daha tartilmadim. Kahvaltida yapmadim. Hiç canim yemek istemiyor ama mecburi yemem gerekiyor.
belirli bi zamandan sonra gercekten sporsuz olmuyo yani bende oyleEvet spor yapmam şart
kızlar da demiş kuzum benim de aklıma ilk nazar geldiDün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
Günaydın Kızlar
Bol eksili günümüz olsun İnşaallah
gunaydin kizlarrrr
insalalh bu hafta birincilik bizde olurrr
Günaydın, hayirli cumalarBol eksili bir gün olur insallah
günaydın kızlarrrGünaydın herkese
insana en çok sevdiğinin nazarı değermişEşimin nazarı mı
Canının kıymetini bilmiyorsun, otur biraz dinlen der genelde
Bilemedim şimdi, dur bi hesaba çekeceyim şunu "bana nazar mı ettin" diye
tebrikler kuzummKilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
senin bildirimini görmedim ben, gözümden mi kaçtı ki
aminn aminnn, Iyiyim canim çok sağolbebeisine sut olsun cabucak iylessin insalalh
simdi nasil oldu kuzum
Galiba bende de öyle ama bu ara yoğunum.belirli bi zamandan sonra gercekten sporsuz olmuyo yani bende oyle
arti olmaktan iyidir canim:)Kızlar kusuruma bakmayın oğlanlar ev işleri hazırlık derken yazamadım hiç kilom sabit
55.0
yok daha yapmadim bildirimikızlar da demiş kuzum benim de aklıma ilk nazar geldi
bu ara kimseyle görüştün mü
ya da annenin mi nazarı değdi acaba?
geçmiş olsun balım
günaydın kızlarrr
insana en çok sevdiğinin nazarı değermiş
tebrikler kuzumm
senin bildirimini görmedim ben, gözümden mi kaçtı ki
benimki az sonra geliyor
vayyyy cok iyi canim:)acaba senin oltugudami aldimkigeçen cuma: 59,1
bu hafta: 58,4
fark: 700
yüzde: 1,18
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallllokuması zounludur
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
9. Takim kaptani
Handandandan
9.takim yardimciları
@GastrikAsit
@zsaracoglu
@askrhpozitif
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; üyelerimizden bol paylasim bekliyoruz ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
Menü Paylaşım Sayfası linktedir
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
1 Nisan Çarşamba Menüm
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPOR yapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
Artı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, @zsaracoglu etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak (@zsaracoglu menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
8-)Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN VE TAKIM YÜZDESİNİN ALTINDA YÜZDE YAPAN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adıeniz
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Aymila 19 aylik
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Akademisyen / Blogger
Şu anda çalışıyomusun: Çalışıyorum
Boy: 167
Kilo: 88
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum kilolarını daha veremedim sanki yapıştı kaldı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Duygusal aslında azimli ama çikolata ya asla hayır diyemeyen biriyim ve çok yem asla yediğim halde kilo takılı kaldı
__
__
tipik erkek o konuşursa kavga çıkarmışmış ki gerek de yok zaten güvenliğe söyledik bir kaç kere aradılar ben de 2 kere aradım ama işe yaramıyor bu saatten sonra konuşsa cidden kavga çıkarcok dolanmazsam o kadar agri olmuyor cnm ama şişliği gitmedi
Senin usttekilerde insanliktan bihaberler
Eşin kocasiyla sakince konuşsa olmazmi ki
istenirse koyulabilir cnm
baska yerde isleri vardi mecbur bekledik cnm
bizde de aslinda mecbur cnm
Bazi arkadaslar spor menü listelerini tuttuklari icin, onlara cok yük olmasin diye muaf birakildilar
Bide ramazan bayram biraz esnetildi
Daha tam kendimize gelemedik
gecmis olsun tatlim
Keske bugün dinlenseydin
bencillik böyle bisey işte. Millet kendini düşünüyor
yaptirmasaydin bugün
o kadar sogukmu sizin orasi
bikac kisiyi biliyorum zaten cnm sende onlardan birisin :)
cok gecmis olsun tatlim yaa
Idrar sonuclari belli oldumu, iltihap falan varmiymis
Bencede if yapicam diye zorlama kendini
Normal 3 Öğününü yap, suyunuda ihmal etme, dogru seyler ye
yapamicam diyorsan tabiki senin bilecegin bişey cnm
Yanilmiyorsam hedefine az kalmasti
Istersen gayret et hemen mezun ol
Nirancim Muzmus hedefinin yüzde 90 nini tutturdumu
Handandandan
o saatte uyandinda niye gelmedin
Gec saat yemek ve sucuk etkilemis olabilir tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?