- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.281
Nasıl yanı sen 86 dan 69 laramı dustunn ben senı 10 kılo verdın dıe bılıyordum musaıt bı zamanında anlatırmısın cnm bırazzMerak ettım baya
graphic nerdesin bacım sen??artık görüşemiyoruz
hopişim canımmmmişlerim yoğun bu sıralar gelip 2 lafın belini kıramıyorum, akşamlarıda ölü gibi yorgun oluyorum, spor yemek duş filan derken gelemedim. ama Allahın izniyle en kısa zamanda hayatımı düzene sokup eski performansıma kavuşacağım. zaten diyet konusunda bi silkelendim kendime geldim, yarın inşallah güzel bir rakam ile dönüş yapacağım podyumlara
nagişim valla sıcak buralar piştim, bide bugün kandil sabahtan öğlene kadar müşterilere kandil mailleri yolladım cevapladım vs. öğlenden bu yanada kendi arkadaşlarım ve akrabalarımı aramakla meşgulum ayy ne çok kişi varmış meğer çevremde, ara ara bitmiyor, mesaj komasına giricem birazdan
mursum şöyle ki, buraya geldiğimde 79 kiloydum evet ama ondan evvel 86 kilolarada çıkmıştım sanırım aşk meşk işlerinden olsa gerek 14 kilo verdimçok iyi hatırlıyorum Ramazan'dı ben sahurdada, iftarda da hiç birşey yiyemiyordum aşk insanı gerçekten çok zayıflatıyor velhasıl 86'dan 72'ye düştükjten sonra yine 79-80'li rakamlara döndüm ve buraya geldiğimde 79 kiloydum.
Anlayamadım cnm ask acısımı erıttı mutlulugumuZira acısı dersen hıc ustume alınmıycam benı dahada sısırdı cunku...Neyse genede guzel bı sonuc olmus baya yol kat etmıssın ramazanda nasıl bısey yemeden dayanabıldin cnmcımm yaa zor valla ...
ablacım bir yerde bişeyler yanlış bu kadar spora erimen lazım ya
hayırlı kandiler ben bugün çok yogundum totom daha yeni yer gördü birazdan pazara gidicem
süpper
cnm ekmekler hariç süper olmuş ama oruçlu olduğun için ekmeklerde normal yoksa dayanamayız galiba
hadi bakalım bu hafta meyve sende işe yararsa haftaya bizde deneriz
lokmalar hariç iyi menü şekerim
herkese günaydın.kandilimiz mübarek ola.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Yarın büyük gün.benim ilk kilo bildirimim olacak.heyecanlıyım.
Bugün de oruçluyum.iftara yakın tartıda baya bi eksik çıkıyorum.Ama iftardan sonra malesef...
hayırlı kandiller kızlar bu gün çok yoruldum 170 dakika spor yaptım
Anlayamadım cnm ask acısımı erıttı mutlulugumuZira acısı dersen hıc ustume alınmıycam benı dahada sısırdı cunku...Neyse genede guzel bı sonuc olmus baya yol kat etmıssın ramazanda nasıl bısey yemeden dayanabıldin cnmcımm yaa zor valla ...
evet canım yeni geldim.deneme haftasındayım.umarım kalırım.Sevgili arkadaşlarımm, kandiliniz mübarek olsun.
dün çizgimi bozmadım, az yediğim için de halsiz mi oldum neyse, ölü gibi uyudum :)
bugün ayıptır söylemesi tuvalete gittim, çıktığımda kendimi çok zayıf hissettim, inşallah yarın yüzüm güler
gamzecim maşallah azmin elinden bişey kurtulmuyor işte bak birkaç günde hizaya geldik valla.
20 canım senle hiç muhabbetimiz olamadı sen yenisin anladığım kadarıyla hoşgeldin hayırlı olsun canım.
mursum şöyle ki, buraya geldiğimde 79 kiloydum evet ama ondan evvel 86 kilolarada çıkmıştım sanırım aşk meşk işlerinden olsa gerek 14 kilo verdimçok iyi hatırlıyorum Ramazan'dı ben sahurdada, iftarda da hiç birşey yiyemiyordum aşk insanı gerçekten çok zayıflatıyor velhasıl 86'dan 72'ye düştükjten sonra yine 79-80'li rakamlara döndüm ve buraya geldiğimde 79 kiloydum.
murshum mutluluk daha çok zayıflatıyor beniAşıkken tüm gün yemek yemesem bile aramam yemeği Kız kardeşiminde başındaböyle bir şeyler var şu sıralar, 3-4 gündür 63 kilodan 60'larada düştü Aşk insanı fena yapıyor ya
evet canım yeni geldim.deneme haftasındayım.umarım kalırım.
benim aşık olma ihtimalim de yok.eşimle çoktan durgunluk dönemimize girdik. ben nasıl vereceğim bu kilolarııııııııııııııııııııı
BUGÜNKÜ SPOR: 1 SAAT
30 dk dışarıda yürüdüm, şimdi 30 dk bisiklet çeviricem
bizde ayrıldık, benimde iştah gittidemekki ara sıra ayrılmak falan lazım her ayrılıkta 5 kg gitse kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?