Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl yanı sen 86 dan 69 laramı dustunn ben senı 10 kılo verdın dıe bılıyordum musaıt bı zamanında anlatırmısın cnm bırazz Merak ettım baya

mursum şöyle ki, buraya geldiğimde 79 kiloydum evet ama ondan evvel 86 kilolarada çıkmıştım sanırım aşk meşk işlerinden olsa gerek 14 kilo verdim çok iyi hatırlıyorum Ramazan'dı ben sahurdada, iftarda da hiç birşey yiyemiyordum aşk insanı gerçekten çok zayıflatıyor velhasıl 86'dan 72'ye düştükjten sonra yine 79-80'li rakamlara döndüm ve buraya geldiğimde 79 kiloydum.

graphic nerdesin bacım sen??artık görüşemiyoruz

hopişim canımmmm işlerim yoğun bu sıralar gelip 2 lafın belini kıramıyorum, akşamlarıda ölü gibi yorgun oluyorum, spor yemek duş filan derken gelemedim. ama Allahın izniyle en kısa zamanda hayatımı düzene sokup eski performansıma kavuşacağım. zaten diyet konusunda bi silkelendim kendime geldim, yarın inşallah güzel bir rakam ile dönüş yapacağım podyumlara

nagişim valla sıcak buralar piştim, bide bugün kandil sabahtan öğlene kadar müşterilere kandil mailleri yolladım cevapladım vs. öğlenden bu yanada kendi arkadaşlarım ve akrabalarımı aramakla meşgulum ayy ne çok kişi varmış meğer çevremde, ara ara bitmiyor, mesaj komasına giricem birazdan

ayy bende şu kandil vs msjlarından pek haz etmem

Anlayamadım cnm ask acısımı erıttı mutlulugumu Zira acısı dersen hıc ustume alınmıycam benı dahada sısırdı cunku...Neyse genede guzel bı sonuc olmus baya yol kat etmıssın ramazanda nasıl bısey yemeden dayanabıldin cnmcımm yaa zor valla ...

gerçekten maşallah yaa bende ramazanda hiç dayanamam zaten aç kalmışım bütün gün, iftarda yarılana kadar yiyorum

bence iftardan önce tartıl

Sabah 2 erik 2 kayısı
Öğlen 4 erik 4 kayısı
Ara ızgara tavuklu salata
Aksam tavuklu tulum peynirli salata
Kaçamak Olarak ise zeytinyagina banilmis 4 lokma ekmek
Umarım kaçamagim kilo olarak dönmez

Bu sabah 68.4 kg geldim

murshum mutluluk daha çok zayıflatıyor beni aşıkken tüm gün yemek yemesem bile aramam yemeği kız kardeşiminde başındaböyle bir şeyler var şu sıralar, 3-4 gündür 63 kilodan 60'larada düştü aşk insanı fena yapıyor ya

evet canım yeni geldim.deneme haftasındayım.umarım kalırım.

benim aşık olma ihtimalim de yok.eşimle çoktan durgunluk dönemimize girdik. ben nasıl vereceğim bu kilolarııııııııııııııııııııı

ahh cnmm bende acısıda tatlısıda kılo yapıo en ıyı bulasmamak o ıslere...sizde bu durum genetık heralde

diyet başarı öyklerinden triendy nin başarısını okudum azönce.bayaa bi gazaa geldim.çok gzel tavsiyelerde bulunmuş.
motivasyonumuz azaldıkça oraya uğramak lazım.

murç bebişim her gün niyet edip edip yazamıyordum menülerimi ...çünkü diyet menüsü diye ortaya konacak menülerim yok ..amaaaa bugün göğsümü gere gere yazıyorum işte ..buıgünkü menüm:...hiçbişey..

bizde ayrıldık, benimde iştah gitti demekki ara sıra ayrılmak falan lazım her ayrılıkta 5 kg gitse kardır

günaydın bende durumlar pek iç açıcı değil daha çarşamba günü -500gr dı dün akşam salatanın içindeki soğan öyle dokunduki davul gibiyim tabiki mazaret değil ama bugün + 400 grmdayım ((
ne olur ne olr beni takımdan atmayınnnn
geçen hafta 65,7
bu hafta 66,1 fotoğrafı yarın eklerim gerçi eklemesem ne yazar almışım işte ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…