- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.301
ah gamzecim sana nazar değdi ya inanamıyorumsen ki su gibi kilo veren azim sembolü bir kızdın,yok arkadaş girmeyeceksin ne markete ne pastaneye, insan girince kopuyor yani resmen, gelde dayan arkadaş, mis gibi poğaça açma kokuları, renk renk çikolata bisküvi paketleri gel al beni bağırışıp duruyorlar.
ben her sabah k-fleks yiyorum o muhteşem birşey yaa, yemeyenler zararda yani ben öyle diyim, benim kilo vermemin birinci sebebi k-fleks, ikinci sebebi öğlen yemek için evden yapıp getirdiğim peynirli domatesli çeğrek ekmek ölçüsünde sandviçlerim. hepinize tavsiye ediyorum. akşamalrıda ne yemek pişirdiysem bir çorba kasesi ölçüsünde yiyorum ekmeksiz, yoğurt veya salata ile. krizim tutunca arada bi gofret filan da yiyorum yani sık olmamak koşulu ile.
Diyet anladığım kadarıyla şöyle
Sabah
1-2 dilim kepek ekmeği
1 katı yumurta
Domates+salata
Sabah kahvaltısından sonra akşama kadar 1,5-2 kilo kadar yeşil elma, ben bu diyeti kendime göre ayarlarım öğlen salata da yerim mesela ama bu diyeti yapıcam bu hafta için.
günaydın kızlar! bugün evde yokum hastaneye gideceğim. kilom maalesef 98. sporum 650 dakika. bu da geçen haftaki fotoğrafım. Eki Görüntüle 427542
grapişim tabii ki aynen öyle..yoksa bende bilirdim murç gibimursh maşallah sana afferim kız diyetisyen bir işe yaramış bak
hopişim üzülme canım bizim topikte biliyorsun dayanışma çok önemli, sen kilo veremeyenleri yalnız bırakmamak adına vermemişsindir ben seni biliyorum
fadime ablacım sana hayret ediyorum, grubun bence en çok azimle çalışanıydın bu hafta Allah Allah yaa
[grapişim tabii ki aynen öyle..yoksa bende bilirdim murç gibi1 kilocuk vermeyi ama siz sizi yalnız bırakmamak , sizi üzmemek adına 100 gram aldım..önemli olan dayanışma , sevgi , saygı ..gerisi boş.. ..(not:murçu kıskanmadım ...)
aaa takım ruhuna aykırı buuuuuu.he hehe heeAllah senin iyiliğini versin en kısa zamanda emi hopiş, bide not düşmüş kıskanmadım diye, çatırtı seslerini ben bayrampşadan duydum
bende -500 gr verdim, benide kıskanma sakın
cumanız hayırlı olsun canlarım...cumanın yüzü suyu hürmetine Kabe İmamları - Yasin Suresi - YouTube
murç bebişim her gün niyet edip edip yazamıyordum menülerimi ...çünkü diyet menüsü diye ortaya konacak menülerim yok..amaaaa bugün göğsümü gere gere yazıyorum işte ..buıgünkü menüm:...hiçbişey..
bizde ayrıldık, benimde iştah gittidemekki ara sıra ayrılmak falan lazım her ayrılıkta 5 kg gitse kardır
günaydın bende durumlar pek iç açıcı değil daha çarşamba günü -500gr dı dün akşam salatanın içindeki soğan öyle dokunduki davul gibiyim tabiki mazaret değil ama bugün + 400 grmdayım((
ne olur ne olr beni takımdan atmayınnnn
geçen hafta 65,7
bu hafta 66,1 fotoğrafı yarın eklerim gerçi eklemesem ne yazar almışım işte((
buuuugüüüünnn bayraaam, erken kalkın çocuklaaarrr lay lay layyy
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bugün neşeliyim sevinçliyim en sonunda 62 li kilolarıda geride bırakarak ;
tam tamınaaaaaa 61.5 kg olmuşum
fakat resim çekmeyi unuttum, telefondaki ajandama her cuma sabah tartı resmi çekmem için alarm kurucam unutmiyim diye. neyse yarın yayınlarım resmi
dün spor yapamadım malum kandildi annemlere filan gittik.
20 süpersin maşallah 1.6 kg harika, belkide sen takımın birincisi olursun bu deneme haftasında
yani güzel bir cuma bugün benim için, inşallah sizlerde öylesinizdir gelin bakalım görelim.
Canımm ya nazar değdi sanırım, son 1-2 haftadır sürekli böyle 3-4 gün iyi gidiyor sonra bir daha kaçamak yapıyorum yahu bari 1 gofret al ye, şeker ihtiyacımı da karşılamış olurum ama ben öylemi yapıyorum 1 paket hoşbeş alıyorum, yarından itibaren spor yapıp kendime çeki düzen vermem lazım çok az kaldı hedefe, herşeyi berbat etmemeliyim, yoksa gelecek eski kilolar, eski rejimlerimi düşününce kendime hiç güvenmiyorum bu konuda, bir de birşeye heveslenmem lazım ki onu düşünerek kilo vereyim, mesela Haziran'ın 9'unda düğün var akrabamızın o zamana kadar en az 2-3 kilo hedef koyuyorum kendime, o düğünde istediğim kiloda olup düğüne gittiğimi düşünerek herkesin bana çok zayıflamoşsın dediklerini düşünerek kaçamak yapmam belkihedefim olmayınca hiç hevesim kalmıyor...
mursh maşallah sana afferim kız diyetisyen bir işe yaramış bak
hopişim üzülme canım bizim topikte biliyorsun dayanışma çok önemli, sen kilo veremeyenleri yalnız bırakmamak adına vermemişsindir ben seni biliyorum
fadime ablacım sana hayret ediyorum, grubun bence en çok azimle çalışanıydın bu hafta Allah Allah yaa
[grapişim tabii ki aynen öyle..yoksa bende bilirdim murç gibi1 kilocuk vermeyi ama siz sizi yalnız bırakmamak , sizi üzmemek adına 100 gram aldım..önemli olan dayanışma , sevgi , saygı ..gerisi boş.. ..(not:murçu kıskanmadım ...)
ah gamzecim sana nazar değdi ya inanamıyorumsen ki su gibi kilo veren azim sembolü bir kızdın,yok arkadaş girmeyeceksin ne markete ne pastaneye, insan girince kopuyor yani resmen, gelde dayan arkadaş, mis gibi poğaça açma kokuları, renk renk çikolata bisküvi paketleri gel al beni bağırışıp duruyorlar.
ben her sabah k-fleks yiyorum o muhteşem birşey yaa, yemeyenler zararda yani ben öyle diyim, benim kilo vermemin birinci sebebi k-fleks, ikinci sebebi öğlen yemek için evden yapıp getirdiğim peynirli domatesli çeğrek ekmek ölçüsünde sandviçlerim. hepinize tavsiye ediyorum. akşamalrıda ne yemek pişirdiysem bir çorba kasesi ölçüsünde yiyorum ekmeksiz, yoğurt veya salata ile. krizim tutunca arada bi gofret filan da yiyorum yani sık olmamak koşulu ile. işte resmi
Eki Görüntüle 427577
Canımm ya nazar değdi sanırım, son 1-2 haftadır sürekli böyle 3-4 gün iyi gidiyor sonra bir daha kaçamak yapıyorum yahu bari 1 gofret al ye, şeker ihtiyacımı da karşılamış olurum ama ben öylemi yapıyorum 1 paket hoşbeş alıyorum, yarından itibaren spor yapıp kendime çeki düzen vermem lazım çok az kaldı hedefe, herşeyi berbat etmemeliyim, yoksa gelecek eski kilolar, eski rejimlerimi düşününce kendime hiç güvenmiyorum bu konuda, bir de birşeye heveslenmem lazım ki onu düşünerek kilo vereyim, mesela Haziran'ın 9'unda düğün var akrabamızın o zamana kadar en az 2-3 kilo hedef koyuyorum kendime, o düğünde istediğim kiloda olup düğüne gittiğimi düşünerek herkesin bana çok zayıflamoşsın dediklerini düşünerek kaçamak yapmam belkihedefim olmayınca hiç hevesim kalmıyor...
Hopıscımm sen amacımızı unutuyorsun.Menu yazmanın mantıgı zaten bu sen yanlıs yapıyorsan bılgımız oldugu kadar senı duzeltmek...Ne olursa olsun menulerını yazkı bızde gorelım ne halt yıyosun
Ahh cnmm sızde yılan hıkaytesıne dondunuz barısırsınız ıns gene
Nagıscım son hakkın onumuzdekı hafta ona gore onumuzdekı hafta 100 gr olsun vermelısın
masallah cnm allah devamını getırsın ıns...Resımıde beklıyoruzzz
Noracım tabıkı hedefe yaklastıkca rehavete kapılacaksın olacak elbette onemlı olan farkında olup onlem alabılmen sıkma canını elma dıyetı ıse yarar ıns...
Diyetısyenın bı bopk yedıgı yok cnm valla afadersın ama sınırlenıyorum.Kadına gıttım tahlıl yaptı lıste verdı 15 gun sonra arıycaktı tık yok hala aramadılar.Bu kadar olmaz yanı bende aramıyorum bakalım ne zmaan arıyacaklar
Hopıss sdelısın delııı
pehhh hadi ordan bende her sabah yiyorum bir cacığa yaramadı
aynen aynnen açılan paketi bitiriyorum ya bir tane al bırak yok ille paket bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?