Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buuuugüüüünnn bayraaam, erken kalkın çocuklaaarrr lay lay layyy
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bugün neşeliyim sevinçliyim en sonunda 62 li kilolarıda geride bırakarak ;
tam tamınaaaaaa 61.5 kg olmuşum
fakat resim çekmeyi unuttum, telefondaki ajandama her cuma sabah tartı resmi çekmem için alarm kurucam unutmiyim diye. neyse yarın yayınlarım resmi
dün spor yapamadım malum kandildi annemlere filan gittik.
20 süpersin maşallah 1.6 kg harika, belkide sen takımın birincisi olursun bu deneme haftasında
yani güzel bir cuma bugün benim için, inşallah sizlerde öylesinizdir gelin bakalım görelim.

Günaydın kızlar, off moralim çok bozuldu bugün artıdayım geçen haftaya göre ama asıl moralimi bozan bu sabah yaptığım kaçamaklar, ya nazar mı değdi bilmiyorum bir türlü istikrarı tutturamadım 3-4 gün iyi gidiyor sonra yine kaçamak yapıyorum sabah kahvaltımı yapmıştım ne güzel işe gelirken poğaça, hoşbeş aldım ya bir de yaptığım kaçamaklar ucundan olsa az olsa neyse kaçamak yaptım mı tam yapıyorum Eskisi gibi sporda yapmıyorum artık toparlayıp haftanın 4 günü spor yapmam lazım offf offf...
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen Hafta:69,1
Bu hafta

ah gamzecim sana nazar değdi ya inanamıyorum sen ki su gibi kilo veren azim sembolü bir kızdın,yok arkadaş girmeyeceksin ne markete ne pastaneye, insan girince kopuyor yani resmen, gelde dayan arkadaş, mis gibi poğaça açma kokuları, renk renk çikolata bisküvi paketleri gel al beni bağırışıp duruyorlar.
ben her sabah k-fleks yiyorum o muhteşem birşey yaa, yemeyenler zararda yani ben öyle diyim, benim kilo vermemin birinci sebebi k-fleks, ikinci sebebi öğlen yemek için evden yapıp getirdiğim peynirli domatesli çeğrek ekmek ölçüsünde sandviçlerim. hepinize tavsiye ediyorum. akşamalrıda ne yemek pişirdiysem bir çorba kasesi ölçüsünde yiyorum ekmeksiz, yoğurt veya salata ile. krizim tutunca arada bi gofret filan da yiyorum yani sık olmamak koşulu ile. işte resmi

Son düzenleme:

Canımm ya nazar değdi sanırım, son 1-2 haftadır sürekli böyle 3-4 gün iyi gidiyor sonra bir daha kaçamak yapıyorum yahu bari 1 gofret al ye, şeker ihtiyacımı da karşılamış olurum ama ben öylemi yapıyorum 1 paket hoşbeş alıyorum, yarından itibaren spor yapıp kendime çeki düzen vermem lazım çok az kaldı hedefe, herşeyi berbat etmemeliyim, yoksa gelecek eski kilolar, eski rejimlerimi düşününce kendime hiç güvenmiyorum bu konuda, bir de birşeye heveslenmem lazım ki onu düşünerek kilo vereyim, mesela Haziran'ın 9'unda düğün var akrabamızın o zamana kadar en az 2-3 kilo hedef koyuyorum kendime, o düğünde istediğim kiloda olup düğüne gittiğimi düşünerek herkesin bana çok zayıflamoşsın dediklerini düşünerek kaçamak yapmam belki hedefim olmayınca hiç hevesim kalmıyor...

Kızlar Ben yarın ELMA DİYETİ'ne başlıyorum. Sadece önümüzdeki cumaya kadar devam edicem, bu hafta hedefim 2 kilo vermek, tek besinle diyeti çok doğru bulmuyordum aslında ama hoşuma gitti diyet ve sadece bu hafta için yapıcam, eğer kafama yatarsa baş dönmesi falan olmazsa 2.haftda yapıcam, zaten 2 haftada hedef kiloma ulaşmış olurum

Diyet anladığım kadarıyla şöyle
Sabah
1-2 dilim kepek ekmeği
1 katı yumurta
Domates+salata

Sabah kahvaltısından sonra akşama kadar 1,5-2 kilo kadar yeşil elma, ben bu diyeti kendime göre ayarlarım öğlen salata da yerim mesela ama bu diyeti yapıcam bu hafta için.

canım bende önceden yapıyordum çok başarılı bir diyet seni tebrik ediyorum, benimde öyle acil bir sebebim olsaydı kesin bende yapardım kesinlikle verirsin eminim çünkü ben 1 haftada 3 kilo vermiştim ama ozaman 18 yaşımdaydım belki onunda etkisi olmuştur ama yinede en az 1-2 kg kesin verirsin

selam topiğim..bu hafta pek iç açıcı değiliz anladığım kadarıyla..bende düzeni bozmamak adına bi 100 gr.cık almışım..

Eklentiler

• $100_4101.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:

Annaammm fotolar forraaaa fadıme abla bıle eklemıs sız dusunun gerısını artık cok mutlu oldum yahuuu bende 1 kılo vermısım tesadufmudur nedır tamı tamına 1 kılo

mursh maşallah sana afferim kız diyetisyen bir işe yaramış bak
hopişim üzülme canım bizim topikte biliyorsun dayanışma çok önemli, sen kilo veremeyenleri yalnız bırakmamak adına vermemişsindir ben seni biliyorum
fadime ablacım sana hayret ediyorum, grubun bence en çok azimle çalışanıydın bu hafta Allah Allah yaa

[ grapişim tabii ki aynen öyle..yoksa bende bilirdim murç gibi 1 kilocuk vermeyi ama siz sizi yalnız bırakmamak , sizi üzmemek adına 100 gram aldım..önemli olan dayanışma , sevgi , saygı ..gerisi boş....(not:murçu kıskanmadım...)

he hehe hee Allah senin iyiliğini versin en kısa zamanda emi hopiş, bide not düşmüş kıskanmadım diye, çatırtı seslerini ben bayrampşadan duydum
bende -500 gr verdim, benide kıskanma sakın

he hehe hee Allah senin iyiliğini versin en kısa zamanda emi hopiş, bide not düşmüş kıskanmadım diye, çatırtı seslerini ben bayrampşadan duydum
bende -500 gr verdim, benide kıskanma sakın
aaa takım ruhuna aykırı buuuuuu..bak biraz daha verirseniz senle murç için meclise soru önergesi vericiiimm

Hopıscımm sen amacımızı unutuyorsun.Menu yazmanın mantıgı zaten bu sen yanlıs yapıyorsan bılgımız oldugu kadar senı duzeltmek...Ne olursa olsun menulerını yazkı bızde gorelım ne halt yıyosun

bizde ayrıldık, benimde iştah gitti demekki ara sıra ayrılmak falan lazım her ayrılıkta 5 kg gitse kardır

Ahh cnmm sızde yılan hıkaytesıne dondunuz barısırsınız ıns gene

Nagıscım son hakkın onumuzdekı hafta ona gore onumuzdekı hafta 100 gr olsun vermelısın

masallah cnm allah devamını getırsın ıns...Resımıde beklıyoruzzz

Noracım tabıkı hedefe yaklastıkca rehavete kapılacaksın olacak elbette onemlı olan farkında olup onlem alabılmen sıkma canını elma dıyetı ıse yarar ıns...

Diyetısyenın bı bopk yedıgı yok cnm valla afadersın ama sınırlenıyorum.Kadına gıttım tahlıl yaptı lıste verdı 15 gun sonra arıycaktı tık yok hala aramadılar.Bu kadar olmaz yanı bende aramıyorum bakalım ne zmaan arıyacaklar

Hopıss sdelısın delııı

pehhh hadi ordan bende her sabah yiyorum bir cacığa yaramadı

aynen aynnen açılan paketi bitiriyorum ya bir tane al bırak yok ille paket bitecek

kızz ne ettin son hakkım olur mu geçen hafta 1,4 kg verdim 3 hafta üst üste veremeyen diskalifiye değil mi yaww kaptan vur dedik öldürdün bir haftada harcadın beni

Buyrunuz efenim tartı fotomu gururla sunarım 400 gram daha gitmiş

1 haftalık kilo değişimim şu şekilde:

19 mayıs 69.8
21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
24 mayıs 68.4
25 mayıs 68

Bu meyve diyeti bana yaradı

henüz bişey yemedim Yeni uyandım

Ama muhtemelen günlük menüm şu şekilde olacak:

sabah: yok

öğle (12:00) 5 tane çilek

ara: 4 erik

akşam: 1 tabak herhangi bir yemek bakalım ne düşücek şansıma

pehhh hadi ordan bende her sabah yiyorum bir cacığa yaramadı
aynen aynnen açılan paketi bitiriyorum ya bir tane al bırak yok ille paket bitecek

nagişim gördüğün gibi kendi yazılarının arasındaki büyük tezata ilgi çekiyorum
sen sabah k-fleks yedikten sonra koca bir paket hoşbeş yersen ve bütün paketide bitimeden rahat edemiyorum dersen al sana sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…