Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın beybilleeerrrrrr

Herkese hayırlı cumalar dılıyorum.Dun hepımız ıcın dua ettım allah herkesınkı gıbı benımkınıde kabul etsın ıns AMİN...

Dünkü Menüm ;

Sabah;

2 patateslı pogaca
1 kutu ıce tea

Öğle;

Yok

Akşam;

1 tabak pırınc corbası

yavrum ben onu kaçamak için söyledim her daim yediğim bişey değil ki ben gidiyorum yemek yemeye haydin hoşçakalın

yavrum ben onu kaçamak için söyledim her daim yediğim bişey değil ki ben gidiyorum yemek yemeye haydin hoşçakalın

afiyet olsun canım benim, kaçamak hepimiz yapıyoruz ben şaka yaptım sana ikisini aynı mesajın içinde görünce dur bi takılayım nagişime dedim

ayy bu arada 9060 ne güzel liste yapmış ya kilo gidişatını, bende yapmak istiyorum ama hatırlamıyorumki? Mursh sende varmı kayıtlarım ? bu arada menün çok güzelmiş

Canım maşallah 1,80 mi gitti ay benimde acil elma diyetine başlamam lazım, bu meyve diyetleri gerçekten işe yarıyor

Bu arada dünkü menüm;
Sabah: k-fleks + süt
Öğlen: kepekli sandviç arasında peynir domates salam
Ara: kayısı
Akşam: 1 parça tavuk + 1 haşlanmış patates (küçücük) + salata
Spor: yapamadım, kandil diye namaz kıldım dua ettim
Gece: yeşil çay

Son düzenleme:

Vücudun su toplamış olabilir cnm, haftya eminim daha az çıkıcaksın :))

Benim yaptığımın bir değişik versiyonu olmuş bu

Sabah ya bişey yiyorum ya yemiyorum
sonrasında akşama kadar meyve yiyorum
akşamda 1 tabak yemek yiyorum yada tek yumurta ve yulaf kepeği ile yapılmış kreple peynir haftada 1.8 kg gitti bu şekilde

Gamzecim 906090 gerçekten bende katılıyorum meyve diyeti işe yarıyor.
Ben şu şekilde yapıyordum; elma yiyince canım tuzlu çekirdu her defasında o yüzden ben kendime altınbaşak domates salatalık ve peyniri serbest bırakmıştım.
gün boyu istediğim kadar elma ve altınbaşak yiyordum bu şekilde. gayette güzel kilo veriyordum, hemde aç kalmıyordum bilginize sunulur

Aynen, ben altınbaşak türevlerini yemesem daha iyi şu kritik dönemde, 65e inene kadar böyle devam edicem, sonrasında daha rahat bi diyete geçerim nasıl olsa ilk hedefime ulaşmış olcam

evet ya meyve diyetleri işe yarıyormuş bunu anlamış oldum sende başla bence

Yarın hemen başlıyorum ben de, tüm detayları hergün ne kadar kilo verdiğimi 906090 gibi yazıcam Yaseminim ben de öyle yapayım akşam meyve ve domates+salatalık yerim olmadı, en azından daha tok tutar, heyecan yaptım ya
annem diyorki, tv'de izlemiş doktor demiş ki, herşeyden yiyin gözünüz kalmasın ama az az tyiyin dedim ben öyle yapamıyorum azla gözüm doymuyor

Ya bırak doktoru, her kadadan ayrı ses çıkıyor. Ben ne zaman çok az yesem o zaman büyük kilolar verdim. Bkz: dukan diyeti + bilimum başka diyetler yapıp 12 kg vermiştim 1.5 ayda, bu da bu diyetlerden değil, çok çok az yememden dolayıydı. Şimdi yine öyle yapıyorum, öyle fazla spor yapmama da gerek kalmıyor, günlük yarım saat yetiyor. Ne yersen ye az ye demiycem.

Meyveyi sebzeyi de az ye.
hiç ekmek,yağ, şeker yeme.
akşam 9dan sonra bir şey yeme.
günlük en az 1.5 lt sıvı tüket (su olmak zorunda değil, kahve, çay, coca cola zero da olur)
akşamları özellikle et vs yersen daha da güzel olur
içtiğin sıvıları soğuk tüketmeye çalış (çünkü vücut kendi normal sıcaklığına ulaşmaya çalışana kadar en az 60 kalori yakıyor)
bir haftada en az 1 buçuk kg gitmezse benim adımda 906090 değil

906090 canımcım senin ismin neydi biliyordum da mı unuttum yoksa gizlimiydi?

Gamzecim süpersin maşallah eski azmine döndün gördüğüm kadarıyla çok sevindim baktın ki dayanamıyorsun elma elma illallah geliyor bazen insana, ozaman hemen altınbaşak, beyaz peynir domates salata ye, çok güzel gidiyor ve kalorisi çok az rejimini kötü etkilemez yani etkisiz eleman gibi bişey

Gizem benim adım

oo kızlar ne güzel kaynatmışsınız ben aynen gizeme katılıyorum az yiceksin anacım ne zaman az yesem veriyorum tutacaksın boğazı hepsi bu

Yasemincim yarından itibaren sahalara geri dönüyorum şı sıralar aşık olupta kilo veremeyeceğime göre tek kurtuluşum ELMA DİYETİ birazdan elmalarımı almaya gidicem yarın başlıyorum artık, biraz moralim düzeldi Allah'ım bana güç ver aç kalırsam bozmayayım diyeti, valla akşam acıkırsamda yatsı namazından sonra hemen uyuycam dıyeti bozmamak için
906090 dediklerini uygulucam haftaya çok merak ediyorum kaç kilo vericem..

Merhaba kardeşler, keyifler nasıl?

**8. takım 258. etap**

şekerkızcandy ( 78,8 / 78,5 / 0,30 / % 0,38 )
yilike (77,8 / 77,3 / 0,50 / %64 )
gececek (78,9 / 78,40 /0,50 / % 0,63 )
cimcime81 (107,0 / 107,0 / 0 / % 0 )
umutlayasasen (69,0 / 69,0 /0 / % 0 )
allmost (59,2 / 58 / 1,2 /% 2,03 )
edaa00( 74,8 ) bildirimde bulunmadı
eloisee (56,7 / 56,7 / 0 / %0 )
papatya89(58,5 ) bildirimde bulunmadı

8.Takim ortalaması:0,41

kaptancığım onayını rica ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…