- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.321
nagişim gördüğün gibi kendi yazılarının arasındaki büyük tezata ilgi çekiyorum
sen sabah k-fleks yedikten sonra koca bir paket hoşbeş yersen ve bütün paketide bitimeden rahat edemiyorum dersen al sana sonuç
yavrum ben onu kaçamak için söyledim her daim yediğim bişey değil kiben gidiyorum yemek yemeye haydin hoşçakalın
Buyrunuz efenim tartı fotomu gururla sunarım400 gram daha gitmiş
Eki Görüntüle 427666
1 haftalık kilo değişimim şu şekilde:
19 mayıs 69.8
21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
24 mayıs 68.4
25 mayıs 68
Bu meyve diyeti bana yaradı
henüz bişey yemedimYeni uyandım
Ama muhtemelen günlük menüm şu şekilde olacak:
sabah: yok
öğle (12:00) 5 tane çilek
ara: 4 erik
akşam: 1 tabak herhangi bir yemekbakalım ne düşücek şansıma
Günaydın kızlar, off moralim çok bozuldubugün artıdayım geçen haftaya göre ama asıl moralimi bozan bu sabah yaptığım kaçamaklar, ya nazar mı değdi bilmiyorum bir türlü istikrarı tutturamadım 3-4 gün iyi gidiyor sonra yine kaçamak yapıyorum sabah kahvaltımı yapmıştım ne güzel işe gelirken poğaça, hoşbeş aldım ya bir de yaptığım kaçamaklar ucundan olsa az olsa neyse kaçamak yaptım mı tam yapıyorum Eskisi gibi sporda yapmıyorum artık toparlayıp haftanın 4 günü spor yapmam lazım offf offf...
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen Hafta:69,1
Bu hafta
Eki Görüntüle 427568
Kızlar Ben yarın ELMA DİYETİ'ne başlıyorum. Sadece önümüzdeki cumaya kadar devam edicem, bu hafta hedefim 2 kilo vermek, tek besinle diyeti çok doğru bulmuyordum aslında ama hoşuma gitti diyet ve sadece bu hafta için yapıcam, eğer kafama yatarsa baş dönmesi falan olmazsa 2.haftda yapıcam, zaten 2 haftada hedef kiloma ulaşmış olurum
Diyet anladığım kadarıyla şöyle
Sabah
1-2 dilim kepek ekmeği
1 katı yumurta
Domates+salata
Sabah kahvaltısından sonra akşama kadar 1,5-2 kilo kadar yeşil elma, ben bu diyeti kendime göre ayarlarım öğlen salata da yerim mesela ama bu diyeti yapıcam bu hafta için.
Eki Görüntüle 427609
Annaammm fotolar forraaaa fadıme abla bıle eklemıs sız dusunun gerısını artık cok mutlu oldum yahuuu bende 1 kılo vermısım tesadufmudur nedır tamı tamına 1 kılo
Canım maşallah1,80 mi gitti ay benimde acil elma diyetine başlamam lazım, bu meyve diyetleri gerçekten işe yarıyor
Gamzecim 906090 gerçekten bende katılıyorum meyve diyeti işe yarıyor.
Ben şu şekilde yapıyordum; elma yiyince canım tuzlu çekirdu her defasında o yüzden ben kendime altınbaşak domates salatalık ve peyniri serbest bırakmıştım.
gün boyu istediğim kadar elma ve altınbaşak yiyordum bu şekilde. gayette güzel kilo veriyordum, hemde aç kalmıyordum bilginize sunulur
evet ya meyve diyetleri işe yarıyormuş bunu anlamış oldumsende başla bence
Yarın hemen başlıyorum ben de, tüm detayları hergün ne kadar kilo verdiğimi 906090 gibi yazıcamYaseminim ben de öyle yapayım akşam meyve ve domates+salatalık yerim olmadı, en azından daha tok tutar, heyecan yaptım ya
annem diyorki, tv'de izlemiş doktor demiş ki, herşeyden yiyin gözünüz kalmasın ama az az tyiyin dedim ben öyle yapamıyorum azla gözüm doymuyor
906090 canımcım senin ismin neydi biliyordum da mı unuttum yoksa gizlimiydi?
Gamzecim süpersin maşallah eski azmine döndün gördüğüm kadarıyla çok sevindimbaktın ki dayanamıyorsun elma elma illallah geliyor bazen insana, ozaman hemen altınbaşak, beyaz peynir domates salata ye, çok güzel gidiyor ve kalorisi çok az rejimini kötü etkilemez yani etkisiz eleman gibi bişey
Gizem benim adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?