Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

az aslinda yediklerin ara öğün yaoarsan daha iyi olur ya da aralıklı oruc diyeti yapiyirsan öğünlerde bir miktar artış iyi olur gibi
kurabiye 1 taneyle kalsa iyi olurdu afiyet olsun yjne de
cig kofte 10 sıkım biraz fazka olmus canım baya ödem yapar karbonhidrattan dolayı
gayet güzel afiyet olsun

Simdi uyursan gece uyuyamazsin cnm

Kiz kacamak falan yazma :) yeni arkadaslar senin mezun oldugunu bilmez
yarın zaten kaç kg gelcem çok merak ediyorum bu kadar şeyi yedikten sonra
geçmiş olsun canım, evde yiyip cıksan keşke
Akşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
Çok geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın inş. Afiyet olsun

Artı gelme dedik canım, eksi gelebilirsin.
Hatta fazladan eksi gel benim yerime, muhtemelen ben artı gelirim çünkü
Yaaa durumumun vahim olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum Iki çocuklu bebeyle normal herhalde eksi niye etkilesin ki tabiki artı etkiler. Yanlış hesap yaptim yine unutkanliga hatta aşırı unutkanlığa bi tavsiyeniz var mi

alışkanlığı daha kötüymüş inşallah tamamen bırakırsın
buranin yardimiyla birakicam insallah cnm :)
Akşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
gecmis olsun tatlim

niye modun düşük canimcim, kiz nasil oldu

Sorma yaa
Kv biraz rahatsiz demenz var, ileri derecede degil şu an
Cocuklari artik tr de yalniz yapamazlar dediler
Gorumcemin üst katina oturdular

Allahtan işe gidiyorum, cok sıkı fıkı degilim ben
Ama yinede bahcede bile rahat yok
darisi bana insallah
Eksi gelmek listeyi nasil etkiliyor henüz anlamış değilim
Sen eksi yuzdeyle karistirdin heralde :)) kılo artidaysa yüzde eksi olur o da takim yuzdesini düşürür

Aslında haklisin cnm cok yakin olmak iyi degl ama benm burda hickimsem yok ve esim calisiyor bunaliyorum sıkılıyorum yanlız, iyi geliyor aslında ama fazla yuz verince astarini istiyorlar. O yuzden biraz daha mesafeli olmaya karar verdm insallah basarirm. Cocuk yokken tekbasima oturmayi tv izlemeyi severdm aslinda ama smdi cocuk olunca daha farklı mesela bi parka bile gitsem tek gitmektense komsularla gidince sohbet muhabbet derken daha iyi zaman geciyor sanki

Biraz önce kim vardi bilin bakalim

Yeni gelin adayi :))
Burda aile oldugumuz icin, benim cocuklarin aşk hayatida sizi ilgilendirir

Hanım bi kıza benziyor
Sonrasi ne olur bilemem, hayirlisi artik
Helal süt emmişinden denk gelsin inşallah. Gerçekten şimdi geçinmek çok zor

Hanım bi kıza benziyor
Hadi hayırlısı abla inşallah her şey gönlünüzce olur

B12 içerikli şeyler tüketmeye çalış canım ceviz yiyebilirsin

Hanım bi kıza benziyor
Hayırlıysa olsun abla ❤
2 oglun mu var zühal abla

az aslinda yediklerin ara öğün yaoarsan daha iyi olur ya da aralıklı oruc diyeti yapiyirsan öğünlerde bir miktar artış iyi olur gibi
Ben doyana kadar yiyorum canim. Daha fazla yiyerek de, midemi büyütmek istemiyorum. Şimdilik tarti ve görünüşüm de olumlu yönde gidiyor.Halen araştırıyorum. Sadece kalori endeksli beslenmiyorum.Korona engel olmazda, Agustus ta Türkiye ye gelebilirsem, yüz yüze diyetisyen yardımı almayi düşünüyorum.

Kızlar açlık hissedince bi kayisiyla yedim yoğurdu daha doğrusu yogurtla aram yok çörekotu kayisili yedim ışte
Bende şu an çok açım, sınavdan geldiğimde yaptığım tek öğünle kaldım, 2 bardak su içtim açlığımı kesmek için

cok duzenli gidiyorsun elifcim
ben begendim tatlim
Ama meyve öğünü gündüzde kalsa da aksam acikiyorsan yogurt yada süt olsa daha iyi olur sanki
tatlim menunu öğünler arasinda bosluk birakarak ve alt alta yazarmisin
Gözüm döndü okurken

Kurabiye disinda güzel gorunuyor
baslangic icin iyi sayilir cnm sadece çiğ kofte miktari fazla porsiyon 3-4 tane :))

Bide toplamda fazla seker olmus menün
Bal karpuz keciboynuzu

Keciboynuzunu sabah ac karna alabilirsin
Kan icin cayi kahveyi fazla tuketme ciğer falan ye

Aksam sonrasi yazarken mi yarim kaldi yoksa ben alinti yaparkenmi bilemedim heralde yogurt var

Bidaha corba türünüde yazalim :)

Sende güzel basladin
Bitter bazen olabilir
Ama aksam sonrasi meyve olmasa daha iyi

Afiyet olsun
Afiyet olsun gayet güzel bi menu
Afiyet olsun kurabiye olmasaymis daha iyiymiş sporla yakmissindir
Afiyet olsun
14.haziran.pazar

Telafi menüsü

12.00 civari
2 yumurtadan omlet
Peynir
Salatalik
Domates

20.00
4 yagsiz kuru kofte
Salata
Yarim ayran

Su 2 lt
Resmen ac gezmişsin hey maşallah

Mantar çorbası unuttum evet yoğurt
Diyetisyenin verdiği listede var çikolata bağımlısı olduğum için küçük kare olabilir demişti

Akşam ıspanağın yanina bişey yemedigim için meyve kaçtı haklısın abla yarın daha dikkatli olcam

Aynen oyle cnm

Abla umutsuzluga kapilma. Hemen olmak bisey degl sonucta ama zamanla yeniceksin insallah onemli olan bu yolda adım atmak :)

Yaninda icmiyorum zaten cnm ama ictigimi biliyor

Sende genc degilsinki abla ayip etmis bence hani yeni gelin yada genc vs olsan bi nebze sineye cekersn ama iste gel de anlat bu yaslilara hic takma bence degmez

Ev hanımı olduğun için sizde vakit bol canım
Ben vaktime acıyorum, kendime ve çocuklarıma ayıracağım vakti kimseye harcayamam

Aynenn bu dogru cnm hem calisiyorsn hem 3 cocugn var bitanesi kucuk hatta ve ev isi koca senin yerinde olsam bende bide komsuya vakit ayirmazdm ama ben surekli evdeym ya bide hergun gorustk bi ara bu arada anlasark parkta vs aliskanlik oldu habersiz birinle gorusunce nerdeyse zorla evime gelck tobe yaa dusundukce sinr oluyorm

Cok gecmis olsun canim ya

Hanım bi kıza benziyor
Oo hadi insallah abla hayirlisiysa olsun degilse olmasin zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…