- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.321
az aslinda yediklerin ara öğün yaoarsan daha iyi olur ya da aralıklı oruc diyeti yapiyirsan öğünlerde bir miktar artış iyi olur gibi14 Haziran Pazar
11:30
Yumurta salatası
Bol yeşillik
Domates, salatalık
2 ceviz
17:00
3 tane sebzeli tavuk şiş
Bol yeşil salata
2,5 lt su
Sabah yürüdüm. Şimdi de yağmurun dinmesini bekliyorum. Dinmezde Leslie yaparsam, yazarım
kurabiye 1 taneyle kalsa iyi olurdu afiyet olsun yjne debugünkü menüm sonra unutuyorum yazmayı
kahvaltı 9.00 peynir 4 zeytin domates biber.1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
öğle 13.00 peynirli ıspanaklı sebzeli salata koca bi tabak.peyniri 1 kibrit kutusu
ara 2 mini kurabiye.1 ince dilimm karpuz
akşam 1 kase domates çorbası..1 bardak ayran.1 dilim ekmek.cok az peynir
ara 21.00 da olcak 4 ksk yoğurt yicem
su yatana kadar 3 lt olur
spor 40 dk hızlı tempo yürüyüş 40*3 = 120
30 dk plates 30*3=90
120+90= 210 puan
U UcanSupurge
cig kofte 10 sıkım biraz fazka olmus canım baya ödem yapar karbonhidrattan dolayı
gayet güzel afiyet olsunBugünkü menüm
Uyanınca su
10:00 bi kozlenmis biber ,peynir, 6ceri domates bi salatalık bol limonlu maydanoz 5zeytin 1.5 tb ekmeği
13:00 bi kase corba 5kasik acili fasulye kavurması
16:00 şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata
18:30 bi kase kıymalı ıspanak 1dilim tb ekmeği
19:00 yarım kase kiraz
21=22 arasi bikase çörekotlu
40dk orta tempolu yürüyüş 80pn
U UcanSupurge
yarın zaten kaç kg gelcem çok merak ediyorum bu kadar şeyi yedikten sonraSimdi uyursan gece uyuyamazsin cnm
Kiz kacamak falan yazma :) yeni arkadaslar senin mezun oldugunu bilmez
geçmiş olsun canım, evde yiyip cıksan keşkeSabah 7 'de kahvaltı yapmadan sadece 1 bardak Kgk içerek evden çıktım, sınav esnasında şekerim düştü, midem bulandı, başım ağrıdı, eve döndüğümde saat 2 olmuştu, ne bulduysam yedim ama şeker düşmesinin halsizliğini hala üzerimden atamadım, bizimkiler parka indiler, ben yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın inş. Afiyet olsunAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
Yaaa durumumun vahim olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordumArtı gelme dedik canım, eksi gelebilirsin.
Hatta fazladan eksi gel benim yerime, muhtemelen ben artı gelirim çünkü
buranin yardimiyla birakicam insallah cnm :)alışkanlığı daha kötüymüş inşallah tamamen bırakırsın
gecmis olsun tatlimAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
niye modun düşük canimcim, kiz nasil olduIyi akşamlar kizlarrrrmodum biraz düşük pek gelemedim. Mefkurem alt üst değil de yan yana mi otueuyorsunuz ? Pek uzaklasamamissin sanki Ne anlamsizca demi k.p yaptığı. Insan kendi evinde bile rahat değil diye düşünmüşsundur Handandandan kaptanim yapma bi daha böyle erken kalk güzelce kahvaltını yap öyle git. Hem koronadan dolayi stres yapmissin hem de dışarda olmak insani ekstra aciktiriyor, mugtemelen ondan böyle olmussun. U UcanSupurge canim geçmiş olsun. Semaver keyfide iyi olmuş firsata cevirmissiniz.
darisi bana insallahBiraz porsiyonumu arttırınca sütüm arttı çok şükür. Bir kaç gün daha arttırıp sonra yavaş yavaş azaltacagim insallah. Ama bu akşam canim bir şey yemek istemedi. Yoğurt yulaf ezmesi muz yaptim bi ç.kasesi kadar. Arada dengelemiş olurum. Bi de Midem küçülmüş porsiyon arttirinca rahatsiz etti beni
Sen eksi yuzdeyle karistirdin heralde :)) kılo artidaysa yüzde eksi olur o da takim yuzdesini düşürürEksi gelmek listeyi nasil etkiliyor henüz anlamış değilim
Yok çözdüm ben bu işi
Tatlım niye komşularla bu kadar sıkı fıkı oluyorsun ki.
Komşuculuk demek; laf demek, dedikodu demek, başağrısı demek, nazar demek, kıskançlık demek...
Tesadüfen tanışılan insanlara hayatımda yer vermeyi doğru bulmuyorum ben
Helal süt emmişinden denk gelsin inşallah. Gerçekten şimdi geçinmek çok zorBiraz önce kim vardi bilin bakalim
Yeni gelin adayi :))
Burda aile oldugumuz icin, benim cocuklarin aşk hayatida sizi ilgilendirir
Hanım bi kıza benziyor
Sonrasi ne olur bilemem, hayirlisi artik
Hadi hayırlısı abla inşallah her şey gönlünüzce olurBiraz önce kim vardi bilin bakalim
Hanım bi kıza benziyor
B12 içerikli şeyler tüketmeye çalış canım ceviz yiyebilirsinYaaa durumumun vahim olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordumIki çocuklu bebeyle normal herhalde eksi niye etkilesin ki tabiki artı etkiler. Yanlış hesap yaptim yine unutkanliga hatta aşırı unutkanlığa bi tavsiyeniz var mi
Hayırlıysa olsun abla ❤Biraz önce kim vardi bilin bakalim
Hanım bi kıza benziyor
Ben doyana kadar yiyorum canim. Daha fazla yiyerek de, midemi büyütmek istemiyorum. Şimdilik tarti ve görünüşüm de olumlu yönde gidiyor.Halen araştırıyorum. Sadece kalori endeksli beslenmiyorum.Korona engel olmazda, Agustus ta Türkiye ye gelebilirsem, yüz yüze diyetisyen yardımı almayi düşünüyorum.az aslinda yediklerin ara öğün yaoarsan daha iyi olur ya da aralıklı oruc diyeti yapiyirsan öğünlerde bir miktar artış iyi olur gibi
Bende şu an çok açım, sınavdan geldiğimde yaptığım tek öğünle kaldım, 2 bardak su içtim açlığımı kesmek içinKızlar açlık hissedince bi kayisiyla yedim yoğurdu daha doğrusu yogurtla aram yok çörekotu kayisili yedim ışte
cok duzenli gidiyorsun elifcim14 Haziran Pazar
Yumurta salatası
Bol yeşillik
Domates, salatalık
2 ceviz
3 tane sebzeli tavuk şiş
Bol yeşil salata
2,5 lt su
Sabah yürüdüm. Şimdi de yağmurun dinmesini bekliyorum. Dinmezde Leslie yaparsam, yazarım
ben begendim tatlim14 haziran pazar
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğiyle tost
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Salatalık ve biber
Ara 1.5 tane kayısı
Aksam 18.30
6 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
Salata
Aksam da bir porsiuon meyve yiyeceğim hazırladım
Su 2 litre ve 500 ml detoks suyu
Spor henuz yapamadim oglan uyuyunca yaparsam yazarım
tatlim menunu öğünler arasinda bosluk birakarak ve alt alta yazarmisinbugünkü menüm sonra unutuyorum yazmayı
ara 2 kuru kayısı
öğle 13.00 peynirli ıspanaklı sebzeli salata koca bi tabak.peyniri 1 kibrit kutusu
30 dk plates 30*3=90
120+90= 210 puan
U UcanSupurge
baslangic icin iyi sayilir cnm sadece çiğ kofte miktari fazla porsiyon 3-4 tane :))
Aksam sonrasi yazarken mi yarim kaldi yoksa ben alinti yaparkenmi bilemedimBugünkü menüm
Uyanınca su
10:00 bi kozlenmis biber ,peynir, 6ceri domates bi salatalık bol limonlu maydanoz 5zeytin 1.5 tb ekmeği
13:00 bi kase corba 5kasik acili fasulye kavurması
16:00 şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata
18:30 bi kase kıymalı ıspanak 1dilim tb ekmeği
19:00 yarım kase kiraz
21=22 arasi bikase çörekotlu
40dk orta tempolu yürüyüş 80pn
U UcanSupurge
Afiyet olsun14 Haziran Pazar
Yumurta salatası
Bol yeşillik
Domates, salatalık
2 ceviz
3 tane sebzeli tavuk şiş
Bol yeşil salata
2,5 lt su
Afiyet olsun gayet güzel bi menu14 haziran pazar
Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğiyle tost
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Salatalık ve biber
Ara 1.5 tane kayısı
Aksam 18.30
6 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
Salata
Aksam da bir porsiuon meyve yiyeceğim hazırladım
Su 2 litre ve 500 ml detoks suyu
Spor henuz yapamadim oglan uyuyunca yaparsam yazarım
Afiyet olsun kurabiye olmasaymis daha iyiymiş sporla yakmissindirbugünkü menüm sonra unutuyorum yazmayı
ara 2 kuru kayısı
30 dk plates 30*3=90
120+90= 210 puan
U UcanSupurge
Afiyet olsun
Resmen ac gezmişsin14.haziran.pazar
Telafi menüsü
12.00 civari
2 yumurtadan omlet
Peynir
Salatalik
Domates
20.00
4 yagsiz kuru kofte
Salata
Yarim ayran
Su 2 lt
Bende şimdi içeyim aklima gelmişken 3lt tamamlasam süper olacakBende şu an çok açım, sınavdan geldiğimde yaptığım tek öğünle kaldım, 2 bardak su içtim açlığımı kesmek için
Mantar çorbası unuttumcok duzenli gidiyorsun elifcim
ben begendim tatlim
Ama meyve öğünü gündüzde kalsa da aksam acikiyorsan yogurt yada süt olsa daha iyi olur sanki
tatlim menunu öğünler arasinda bosluk birakarak ve alt alta yazarmisin
Gözüm döndü okurken
Kurabiye disinda güzel gorunuyor
baslangic icin iyi sayilir cnm sadece çiğ kofte miktari fazla porsiyon 3-4 tane :))
Bide toplamda fazla seker olmus menün
Bal karpuz keciboynuzu
Keciboynuzunu sabah ac karna alabilirsin
Kan icin cayi kahveyi fazla tuketme ciğer falan ye
Aksam sonrasi yazarken mi yarim kaldi yoksa ben alinti yaparkenmi bilemedimheralde yogurt var
Bidaha corba türünüde yazalim :)
Sende güzel basladin
Bitter bazen olabilir
Ama aksam sonrasi meyve olmasa daha iyi
hayırlı olsun inş canım, Allah bir yastıkta kocatsın inş
yaşını başını almış insanlar böyle yapınca hem komik Hem itici oluyor, zorla kendini davet ettirmeye çalışmak ne kadar yüzsüzlük
maşallah ne güzel
emeğine sağlık canım
yürüyüşlerim hariç bu
bi yandan anlıyorum eğer sigara içmiyorsa koku acık olan pencereden giriyor maalesef ama öyle bişey demeye hakkı yok yanlış bi davranış geberinde ne demekmiş
Doğum günü kutlu olsun yavrunun, nice mutlu yaşları olsun inşallah
Kizlar size bisey itiraf etmem lazim
Dün oglangilde pilav karpuz pasta vs. Hic bisey yemedim. Sadece tavuk salata
Günü guzel gecirmistim
1 haftadir ne guzel hic kacamak yapmamistim
Ama yine gece peynir ekmek vs. Yedim
Sonrasinda tabi cok kizdim kendime
Böyle olunca, hic kurtulamicakmiyim diye umutsuzluk kapliyor icimi
Bugun normal olarak baya bi arti geldim
Bugunden itibaren sifir kacamak, sifir karbon devam edecem
Salida işe basliyorum zaten, mecburi tek öğün olacak
Cuma insallah yüzde 1 gelir o zaman
Yaninda icmiyorum zaten cnm ama ictigimi biliyor
Ev hanımı olduğun için sizde vakit bol canım
Ben vaktime acıyorum, kendime ve çocuklarıma ayıracağım vakti kimseye harcayamam
Allah razı olsun canlar biz çok aşırı şiddetli hissetmedik ama uzun sürdü ben yakın bir yerde daha şiddetli olduğunu söyledim eşime hakikaten de öyle olmuş Çok şükür orda da ağır hasar yok galiba bi can kaybı varmış galiba
Oo hadi insallah abla hayirlisiysa olsun degilse olmasin zaten :)Biraz önce kim vardi bilin bakalim
Hanım bi kıza benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?