- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.361
gayet güzel olmuş14 haziran pazar
10.00
6 yk menemen
Domates salatalik
1 kase yogurt
18.00
1 kabak kavurma
1 kase sarimsakli yogurt
Bol salata
Su 2 litre
30dk tempolu yuruyuz 90 U UcanSupurge
Amin cnm insallahhayirlisi. Hayirliysa beri,hayirsizsa ote gitsin der buyuklerya ins oyle olsun ablam.
Sevmissin gelin adayini
Sen de öyle canım benim
Yaaa yerim siziiiSendeeeeee
Cümlesini içinde de bizleri inşallahKuzum çok geçmiş olsun, Allah korusun o bolgedekileri
bulundugumiz yerde kizim icin okul yokben gece yemiş olmasam daha cok üstüne gelirdim de, hadi kurtuldun
Tabi kendim yanlis yapsamda, sizi elestirmiyecegim anlamina gelmez
Acliktan ölsek de cuma o eksi gelecek, o kadarrrrrr
yok cnm, aslinda cok cnm istememisti
Benim gece yeme problemim var zaten oyuzden kilo aliyorumuykudan kalkiyorum
Anca Listedeyken kendimi tutsamda arada sapitiyorum
Neyseki cumaya kadar telafi ederim
neden 1 sene
Bilmezmiyimbende ilk evlendigimde 2 sene kadar oturmustum
Bazen diyorumki, Allah o yuzden bana cocuklari arka arkaya verdi
Ev kucuk olunca cikmak zorunda kaldik
Yok önceden icmiyodum cnm
Ben ne diyecegimi cok iyi biliyorum
Sessiz kalirsam yüzüne gulemem
Herkes haddini yerini bilsin
ama incelmissin oda bi faydaYürüye yürüye diz çürüttüm nerdeyse ama ne fayda
gzcmis olsun canim.allahtan siddetli degilmisAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
hayirlisiysa olsun abla:)Biraz önce kim vardi bilin bakalim
Yeni gelin adayi :))
Burda aile oldugumuz icin, benim cocuklarin aşk hayatida sizi ilgilendirir
Hanım bi kıza benziyor
Sonrasi ne olur bilemem, hayirlisi artik
afiyet olsun hafif bir menü14 haziran pazar
10.00
6 yk menemen
Domates salatalik
1 kase yogurt
18.00
1 kabak kavurma
1 kase sarimsakli yogurt
Bol salata
Su 2 litre
30dk tempolu yuruyuz 90 U UcanSupurge
Geyet güzel afiyet olsun14 haziran pazar
11.00
2 dlm ekmek
domates
salatalik
2 zeytin
kk peynir
12.00
1 avuc leblebi
18.00
8 kanat
salata
patlican salatasi
1 kofte
su 2.5lt olmustur
yuruyus yaptim ama adim olarak hesapladim
Günaydınnnn ☀
günaydın kizlarrr günümüz aydın olsunnnGunaydın
83 le ne zaman başladın arkadaşım 71 i ne kadar sürede indin.ben 4 yıldır r3smen kendimle savaşıyorum.aralik ayında bi rahatsızlık geçirdim en son 75 i gördüm sonra sağlığa kavuşunca kilolar da geri döndü.bir de duygusal açlık krizleri olunca katlanarak arttı.Kilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500
Cok iyi 3 günde 500grKilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500
Canım bu durum icin bir psikologdan yardim almalısın yoksa duygusal açlıkla baş etmek yemeğe sığınmak çok zor. Diyetisyenler de bu durumu yaşayanları psikoloğa gönderiyor. Allah seni selamete çıkarsın inşallah en kisa zamandakızlar aranızda duygusal açlık krizleri olan var mı .4. yyıldır bazı sıkıntılarım var.hayata tutunmaya çalışıyorum dışarıdan bakınca çok güçlü göründüğümu söylüyorlar zaten.hatta bana bi komsum 4 yıldır hic değişmedin dedi.yani oturup ağlıcam surekli sizlanicam etrafımdakiler amaannnn yazık dicekler.bunu bekliyorlar benden.bende de o karakter yok ..gelen allah tan deyip pozitif olmaya çalışıyorum ama kendi içine döndüğümde duygusal açlık krizlerini çokça yaşıyorum.
Geçen yaz 72 kilo idim canim . Ben her sene 10- 15 kilo alıp veriyorum. Tamamen yerleşmiş bir kilom yok.Sonra zamanla baktim 83 e çıkmışım. Martta başladım. Ilk başlarda az az gitti. Çok şükür gruba girdiğimden beri çok motiveyim . Hiç kaçamak yapmıyorum. 3 haftayı geçti galiba gruba gireli. 76 ile girdim. Bekledigimden iyi gidiyor. Aralıklı oruç ve kan grubuna göre beslenme sistemini uyguluyorum. Bu tam bana göreymiş. Onun faydasını görüyorum galiba83 le ne zaman başladın arkadaşım 71 i ne kadar sürede indin.ben 4 yıldır r3smen kendimle savaşıyorum.aralik ayında bi rahatsızlık geçirdim en son 75 i gördüm sonra sağlığa kavuşunca kilolar da geri döndü.bir de duygusal açlık krizleri olunca katlanarak arttı.
sormamın sebebi bana da motivasyon olur .bak yapan varmış demek kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?