- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.381
Bence de profesyonel yardım şart. Beyinde bitiyor herşey. Ben çok kurallara uyan, inatçı biriyimdir. Aklıma koyunca yaparım. Sıkıntıların olunca, daha zor. Diyet, sağlıklı beslenme, hepsi huzur ve rahat bir ortam istiyorkızlar aranızda duygusal açlık krizleri olan var mı .4. yyıldır bazı sıkıntılarım var.hayata tutunmaya çalışıyorum dışarıdan bakınca çok güçlü göründüğümu söylüyorlar zaten.hatta bana bi komsum 4 yıldır hic değişmedin dedi.yani oturup ağlıcam surekli sizlanicam etrafımdakiler amaannnn yazık dicekler.bunu bekliyorlar benden.bende de o karakter yok ..gelen allah tan deyip pozitif olmaya çalışıyorum ama kendi içine döndüğümde duygusal açlık krizlerini çokça yaşıyorum.
Bu cuma akşamı Baris Muslu yine demo yayınlayacakmış Instagram da. Onu dinleyip, bilinçaltı sorununu bulan çok kişi varmış. Geçen sefer dinleyemedim. Bu cuma nasip olur insallahkızlar aranızda duygusal açlık krizleri olan var mı .4. yyıldır bazı sıkıntılarım var.hayata tutunmaya çalışıyorum dışarıdan bakınca çok güçlü göründüğümu söylüyorlar zaten.hatta bana bi komsum 4 yıldır hic değişmedin dedi.yani oturup ağlıcam surekli sizlanicam etrafımdakiler amaannnn yazık dicekler.bunu bekliyorlar benden.bende de o karakter yok ..gelen allah tan deyip pozitif olmaya çalışıyorum ama kendi içine döndüğümde duygusal açlık krizlerini çokça yaşıyorum.
Bence de profesyonel yardım şart. Beyinde bitiyor herşey. Ben çok kurallara uyan, inatçı biriyimdir. Aklıma koyunca yaparım. Sıkıntıların olunca, daha zor. Diyet, sağlıklı beslenme, hepsi huzur ve rahat bir ortam istiyor
Tebrikler kızlar eksilersüperKilo bildirimi
Cuma 73.6
Pazartesi 73.1
Fark 500 gr
Tamam Canım dikkat ederim ona, teşekkürlergelecek abla o kadar
Tabiki kendimiz de yanlis yaptigimizi biliyoruz.
Haksiz bisey spylenmiyorki burda agzina ne geliyorsa soyle abla
gayet guzel canim
gecmis olsun canim. Kotu oluyor oda artik tum gun bi halsizlik. İns bidaha olmaz.
meyveyi demis zuhal abla zaten. Gerisi guzel bence canim
millet cooooook rahat canim ya.
Esim bugun carsiya indi mecbur alinacaklar icin maskesiz o kadar kisi varki diyor. Yani nasil bu kadar zor olabilir maske takmak anlayamiyorum.
Dikkat edenlerin haklarina giriyorlar haberleri yok. Once tedbir . rabbim korusun ins bisey olmayacak goeevlerin bitsin hemen ins
neyse iyiki uzaksiniz o zamab ne diyim
Ben gorusmeye alismisim canim aileyle. Tiplanmayida seviyorum. Ama su ara mecburiyet disinda disari cikmiycam yine
cokm gecmis olsun canim.
Koy evlerinde hasar var heralde hep.
Cokmu hissettiniz canim
canim kurabiye olmasa iyi olurmus guzel menu
sinavlar ,evin isleri, cocuklar daraldinmi canim.
Minigin nasil oldu bezleri doluyormu artik
guzel canim
Nacizhane foto olarak degilde yazsab baktim menune ama simdi unuttum yine baktim o yuzden yorumlarken zor geldi bana biraz
guzel aslinda canim aksamki ekmek olmasada olurmus
sen gel canim eksi eksi gel
hadi hayirlisi. Hayirliysa beri,hayirsizsa ote gitsin der buyuklerya ins oyle olsun ablam.
Sevmissin gelin adayini.
guzel gayet sade, az bir menu.
Benim telafi menum nasil. Fazlalik varsa yarina ona gire yiyim
simdiden iyi yolculuklat canim.
Pasada rahatlikla kullansin ins
corba baya gec saatte olmus. Gec kalmandan kaynakli sanirim.
Bilmiyorum ya hiç keyfim yok. Kızım çok mız mız ama çok şükür biraz sütüm arttı. Ayy bencede iyi ki çalışıyor sun. Insan ne kadar takmiycam desede illa huzursuz oluyor.buranin yardimiyla birakicam insallah cnm :)
gecmis olsun tatlim
niye modun düşük canimcim, kiz nasil oldu
Sorma yaa
Kv biraz rahatsiz demenz var, ileri derecede degil şu an
Cocuklari artik tr de yalniz yapamazlar dediler
Gorumcemin üst katina oturdular
Allahtan işe gidiyorum, cok sıkı fıkı degilim ben
Ama yinede bahcede bile rahat yok
darisi bana insallah
Sen eksi yuzdeyle karistirdin heralde :)) kılo artidaysa yüzde eksi olur o da takim yuzdesini düşürür
Yok çözdüm ben bu işi
hadi hayirlisi olsun inşallah.Biraz önce kim vardi bilin bakalim
Yeni gelin adayi :))
Burda aile oldugumuz icin, benim cocuklarin aşk hayatida sizi ilgilendirir
Hanım bi kıza benziyor
Sonrasi ne olur bilemem, hayirlisi artik
Ceviz yemeye başladım canim. Yesillik te bol yiyorum. Aşırı unutkan oldum ya. Lohusa gibiyim resmenB12 içerikli şeyler tüketmeye çalış canım ceviz yiyebilirsin
günaydın canoom 2 kere etiketlemişsin ve aynen dediğin gibi bu gün gelebildim ancakGunaydinnnnn
Mutlu saglikli huzurlu haftalarimiz olsun insallah
iyiki de yokmuş cnmbulundugumiz yerde kizim icin okul yok
oyuzden baska sehre tasinacaz.
amin cnmhayirlisiysa olsun abla:)
cok guzelllll elifimmmKilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500
burda olan bende dahil pek cok kişi duygusal aclik yasiyoruz cnm, sonra bu aliskanliga dönüyorkızlar aranızda duygusal açlık krizleri olan var mı .4. yyıldır bazı sıkıntılarım var.hayata tutunmaya çalışıyorum dışarıdan bakınca çok güçlü göründüğümu söylüyorlar zaten.hatta bana bi komsum 4 yıldır hic değişmedin dedi.yani oturup ağlıcam surekli sizlanicam etrafımdakiler amaannnn yazık dicekler.bunu bekliyorlar benden.bende de o karakter yok ..gelen allah tan deyip pozitif olmaya çalışıyorum ama kendi içine döndüğümde duygusal açlık krizlerini çokça yaşıyorum.
sende harikasinn elifcimKilo bildirimi
Cuma 73.6
Pazartesi 73.1
Fark 500 gr
canimcim ilk etapta onemli olan kaloriye cok takmadan kacamak yapmayip saglikli seyleri doyuncaya kadar yemek (catlayincaya kadar degil :)))Bugün menümü hazırlarken tam doymadan kalkabilecegim ama gün boyunca beni aşırı aç hissettirmeyecek şekilde yazdım. Kaloriye vurduğunda fazla gibi görünse de şu an kendimi tıka basa dolu gibi de hissetmiyorum. Belki gün geçtikçe ve kilo verdikçe ihtiyaç duyacağım besin miktarı da azalacaktır diye düşündüm.Bu şekilde yapmam doğru mu
izinde arti olmaman cok guzel elacimCuma 78.7
Bugun 78.6
Fark 0.1
amin cnmhadi hayirlisi olsun inşallah.
bundan sonra dahada istikrarli olacagina eminim cnmGünaydın kızlar
Diyetimin 3.haftası 88.5 başlamıştım
cuma 86.7
Bugün 86.0
Fark 700gr
iyi yolculuklar bitanemGunaydn kizlar ben hazirlik icersindeym oglenr yola cikicaz bu ara pek ugrayamayabillrm kilomu bildireym:
Cuma: 68.4
Bugun: 68.6
Fark +200gr
Adet donemim bu ara baklm
Ellerine saglik cnmSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:
ADIM YARIŞMASI:
1.Elif yildizz 99.275 Adım
2.Dream00 44.880 Adım
3.askrhpozitif 43.575 Adım
4.Jasminium84 38.100 Adım
5. I Ilyusa 26.000 Adım
6.Pnrrr-12 22.000 Adım
7.Ucmelekannesi 8.500 Adım
ATLAMA YARIŞMASI
1.Jasminium84 3.750 Atlama
Elif yildizz tebrik ediyorum kuzumm 1.liği kimselere kaptırmıyorsun şahanesin
bu hafta aramıza katılanPnrrr-12 ve Ucmelekannesi size de teşekkür ediyorum hoşgeldiniz
ve tabii ki kendime de teşekkürü bir borç bilirim atlamada 1.lik hep bende
bu hafta çok güzeldi kızlar tebrik ediyorum hepinizi haftaya diğer güzelliklerimi de aramızda görmek istiyorum
senin doktor randevun ne zaman emar çekilecekti dizineiyiki de yokmuş cnmtasininca özgürlük neymiş görecen :))
amin cnm
cok guzelllll elifimmmbu hafta da 1..5 ğu gececek gibi duruyor
Bakalim rakibin ne yapmis
burda olan bende dahil pek cok kişi duygusal aclik yasiyoruz cnm, sonra bu aliskanliga dönüyor
Hayatimizdaki eksiklikleri yemek yiyerek tamamlamaya calisiyoruz
Yemenin çözüm olmadigini, aksine bizi dahs kötü hissettirdigini ogrenmemiz lazim
Elife sormuşsun ya yapanlari gorunce, bende yapabilirim derim diye
Burda cok guzel kilo verenler var
istikrar sabir azim olduktan sonra verilemiyecek kilo yok
Bende takima ilk geldigimde 113 den 68 e düşmüştüm. Ilk 6 ay sifir kacamakla 30 kilo verdim
Koruyamamak sadece benim hatam
sende harikasinn elifcim
Haftaya 2 elif rakip olun :)
canimcim ilk etapta onemli olan kaloriye cok takmadan kacamak yapmayip saglikli seyleri doyuncaya kadar yemek (catlayincaya kadar degil :)))
izinde arti olmaman cok guzel elacimfazla yemen kilona yansimamis :)
amin cnm
bundan sonra dahada istikrarli olacagina eminim cnm3 günde süperr gitmis
iyi yolculuklar bitanem
Orda kacamaklara gömülme :)))
Ellerine saglik cnm
Kizlaritebrik ederim
Yarin adim yarisina bende katilirimama bu dizle hoplama yapamam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?