Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence de profesyonel yardım şart. Beyinde bitiyor herşey. Ben çok kurallara uyan, inatçı biriyimdir. Aklıma koyunca yaparım. Sıkıntıların olunca, daha zor. Diyet, sağlıklı beslenme, hepsi huzur ve rahat bir ortam istiyor

Bu cuma akşamı Baris Muslu yine demo yayınlayacakmış Instagram da. Onu dinleyip, bilinçaltı sorununu bulan çok kişi varmış. Geçen sefer dinleyemedim. Bu cuma nasip olur insallah Sen de dinlemeye çalış canım

Bugün menümü hazırlarken tam doymadan kalkabilecegim ama gün boyunca beni aşırı aç hissettirmeyecek şekilde yazdım. Kaloriye vurduğunda fazla gibi görünse de şu an kendimi tıka basa dolu gibi de hissetmiyorum. Belki gün geçtikçe ve kilo verdikçe ihtiyaç duyacağım besin miktarı da azalacaktır diye düşündüm.Bu şekilde yapmam doğru mu
Tamam Canım dikkat ederim ona, teşekkürler

Bilmiyorum ya hiç keyfim yok. Kızım çok mız mız ama çok şükür biraz sütüm arttı. Ayy bencede iyi ki çalışıyor sun. Insan ne kadar takmiycam desede illa huzursuz oluyor.

Aynennn yaaa bi kere başıma gelmişti şu eksi yüzde olayi şimdi hatirladim. Sen çok yaşa
Yok çözdüm ben bu işi

Biraz önce kim vardi bilin bakalim

Yeni gelin adayi :))
Burda aile oldugumuz icin, benim cocuklarin aşk hayatida sizi ilgilendirir

Hanım bi kıza benziyor
Sonrasi ne olur bilemem, hayirlisi artik
hadi hayirlisi olsun inşallah.
B12 içerikli şeyler tüketmeye çalış canım ceviz yiyebilirsin
Ceviz yemeye başladım canim. Yesillik te bol yiyorum. Aşırı unutkan oldum ya. Lohusa gibiyim resmen

sinavlar ,evin isleri, cocuklar daraldinmi canim.
Minigin nasil oldu bezleri doluyormu artik
guzel canim
sen gel canim eksi eksi gel

[/QUOTE]
Aynennn öyle yaaa hepsi çok bunalttı Çok şükür porsiyonu arttirinca sütüm arttı. Bezleri de daha iyi annem gilden korkuyorum baklava yaparsa dayanamayabilirim

SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:

ADIM YARIŞMASI:

1. Elif yildizz 99.275 Adım
2. Dream00 44.880 Adım
3. askrhpozitif 43.575 Adım
4. Jasminium84 38.100 Adım
5. I Ilyusa 26.000 Adım
6. Pnrrr-12 22.000 Adım
7. Ucmelekannesi 8.500 Adım

ATLAMA YARIŞMASI

1. Jasminium84 3.750 Atlama

Elif yildizz tebrik ediyorum kuzumm 1.liği kimselere kaptırmıyorsun şahanesin
bu hafta aramıza katılan Pnrrr-12 ve Ucmelekannesi size de teşekkür ediyorum hoşgeldiniz
ve tabii ki kendime de teşekkürü bir borç bilirim atlamada 1.lik hep bende

bu hafta çok güzeldi kızlar tebrik ediyorum hepinizi haftaya diğer güzelliklerimi de aramızda görmek istiyorum

bulundugumiz yerde kizim icin okul yok
oyuzden baska sehre tasinacaz.
iyiki de yokmuş cnm tasininca özgürlük neymiş görecen :))
hayirlisiysa olsun abla:)
amin cnm
Kilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500
cok guzelllll elifimmm bu hafta da 1..5 ğu gececek gibi duruyor
Bakalim rakibin ne yapmis
burda olan bende dahil pek cok kişi duygusal aclik yasiyoruz cnm, sonra bu aliskanliga dönüyor

Hayatimizdaki eksiklikleri yemek yiyerek tamamlamaya calisiyoruz
Yemenin çözüm olmadigini, aksine bizi dahs kötü hissettirdigini ogrenmemiz lazim

Elife sormuşsun ya yapanlari gorunce, bende yapabilirim derim diye
Burda cok guzel kilo verenler var
istikrar sabir azim olduktan sonra verilemiyecek kilo yok
Bende takima ilk geldigimde 113 den 68 e düşmüştüm. Ilk 6 ay sifir kacamakla 30 kilo verdim
Koruyamamak sadece benim hatam

Kilo bildirimi
Cuma 73.6
Pazartesi 73.1
Fark 500 gr
sende harikasinn elifcim
Haftaya 2 elif rakip olun :)
canimcim ilk etapta onemli olan kaloriye cok takmadan kacamak yapmayip saglikli seyleri doyuncaya kadar yemek (catlayincaya kadar degil :)))
Cuma 78.7
Bugun 78.6
Fark 0.1
izinde arti olmaman cok guzel elacim fazla yemen kilona yansimamis :)
hadi hayirlisi olsun inşallah.
amin cnm
Günaydın kızlar

Diyetimin 3.haftası 88.5 başlamıştım

cuma 86.7
Bugün 86.0
Fark 700gr
bundan sonra dahada istikrarli olacagina eminim cnm 3 günde süperr gitmis
Gunaydn kizlar ben hazirlik icersindeym oglenr yola cikicaz bu ara pek ugrayamayabillrm kilomu bildireym:

Cuma: 68.4
Bugun: 68.6
Fark +200gr

Adet donemim bu ara baklm
iyi yolculuklar bitanem
Orda kacamaklara gömülme :)))
Ellerine saglik cnm
Kizlaritebrik ederim

Yarin adim yarisina bende katilirim ama bu dizle hoplama yapamam :))

hafta sonu nasıl geçti anlamadım ,hiç sevmiyorum şu hafta sonlarını sürekli bir şeyler yapılıp dolanılıyor ama gözle görülür bir şey yok çiçeklerimin (çoğu aloavera çoğalttığım saksılarda) toprakları çökmüş azalmıştı en azından onları hallettim

senin doktor randevun ne zaman emar çekilecekti dizine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…