Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

*** 9. Takım 258. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,4) Geri dönmek üzere ayrıldı
Fadime02: (98/98/0,0/%0,00)
Hoppidicik (84/84,1 /-0,1/-0,12)
Mursh: (84,7/83,7/1,0/1,18)
Nagieymen (65,7/66,1/-0,4/%-0,61)
Doksanaltmısdoksan(69,6/68 /1,6/%2,30)
graphicdesigner (62,1/61,5/0,6/%0,97)
Nora (69,1/69,7/-0,6/%-0,87)

9.Takım Toplam % 0,36

Yaşşasıınnnn ilk 3'teyim
Gizem ve Mursh'u canı gönülden tebrik ediyor ve kupalarını veriyorum kendi kendime
kendimede üçüncülük ödülü olarak mendil veriyorum sallayın mendilleri haydeeeee

valla murç sen kaşındın bebişim..ahanda yazıyorum..sabah.3 dilim kızarmış ekmek , üzerinde tereyağ ve bal eşliğinde.peynir, zeytin, salam, 1 haş. yumurta, domates,salatalık..ara:2 kandil simidi ve peynir...öğlen:1 tabak patlıcan oturtma, salata, 1 bardak gazoz, 2 dilim ekmek..

aaa ne kadar azaldık yaw

[kızlar ben bugünde spora gidemiyorum..saat 16.00 da emar randevum var..valla iyicene saldım çayıra durumları var bende bu hafta

hpişim bu ne okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı valla içini dökmüşsün resmen depresyondamısın anacım bu ne hal, normal rejimsiz insan gibi oturmuşsun hapur hupur yemişsin valla bak yaz geldi göz kırpıyor sende bi hareket yok şekerim, yazın daha ince bluzlar giyoruz yağlarımız sırtımızdan kat kat görünüyor, arkadaşlarımızda tutup o yağları sıkıp "bunlar ne kız" demekten keyif alıyor, lütfen onlara fırsat vermeyelim

ne desem yalan olur

Pes yani bana 1,4 veriyorum, 800 alıyorum ve sonuncu oluyorum, acilen yarın toparlamam lazım kendimi, bankaya gittim, markete girdim yeşil elma yoktu ya kırmızı elma vardı, onun da şeker oranı yüksek olduğu için olmazmış eve giderken bakıcam artık tek umudum elma diyeti

ve an itibariyle murçun nutku tutulur..:44:

Çok fazla ısım var kuzum yegenımın gosterısı var oraya yetısmek ıcın kopek gıbı calısıyorum bı gozum sızde soylekı tabloyu bıle unutmusum alal acele yaptımmm Ama menunude gormedım sanma o ekmekler ne oyle o tereyagı ne bunu hakettın

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
ben listede yokum.acaba takıma kabul edilmedim demek mi bu?

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
ben listede yokum.acaba takıma kabul edilmedim demek mi bu?

yok cnm bu hftakı kılonu baslangıc kabul edıyoruz haftaya bıldırdıgınle beraber lısteye eklıycem.Sorun yok yanı

Bu arada kızlar pzt butun lıstelerle ılgılenıcem sımdı cıkıyorum ve yarın ızınlıyımmm oleey oleey oleeyy Kendınıze cıcı bakınn

Offf canım elma çekti

Anneme söyliyimde gelirken alsın Şöyle yeşil ve ekşi sulu sulu

Bugünkü menüm şu şekilde:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 minik domates + 500 ml su

ARA: 500ml cappucino (yağsız sütlü değil, tam yağlı süt) + 500 ml su

Saat 17:00 gibi: 1 tabak beyaz peynirli salata + 330 ml coca cola zero

Saat 18:40 : 500 ml su

Akşama ne yicem hala belli değil, muhtemelen 1 yumurta + 2 yemek kaşığı yulaf kepeğinden yapılmış krep yerim birazda çilek

Dün 1 tabak çileği götürdüm gece, etkilemedi 4 lokmada zeytinyağına banılmış ekmek yemiştim, bunlara rağmen 400 gr. gitmiş

Günlük aldığım kalori çok az, sanırım o yüzden etkilemedi

İlginç olan şey ise, hiç bir şekilde acıkmıyorum, zorla yiyorum yediğim şeyleri bile. :S Bir haftadır birden iştahsızlık geldi nedense, ama tam zamanında geldi, hoşgeldi

anladım. çok sevindim çünkü burada çok motive oldum. sanada iyi tatiller diyelim artık

öğlen 1 sadece 1 domatesle nasıl durdunnnn? allahım ben olsam çıldırırdım.tebriklerrrrrrrrrr

anladım. çok sevindim çünkü burada çok motive oldum. sanada iyi tatiller diyelim artık

öğlen 1 sadece 1 domatesle nasıl durdunnnn? allahım ben olsam çıldırırdım.tebriklerrrrrrrrrr

Domatesi görsen gülerdin, şu minik cherry domatesler var ya ondan. Valla zaten öğlen uyandım, aç değildim, domateside zorla yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…