- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.341
valla murç sen kaşındın bebişim..ahanda yazıyorum..sabah.3 dilim kızarmış ekmek , üzerinde tereyağ ve bal eşliğinde.Hopıscımm sen amacımızı unutuyorsun.Menu yazmanın mantıgı zaten bu sen yanlıs yapıyorsan bılgımız oldugu kadar senı duzeltmek...Ne olursa olsun menulerını yazkı bızde gorelım ne halt yıyosun
aaa ne kadar azaldık yaw*** 9. Takım 258. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (68,4) Geri dönmek üzere ayrıldı
Fadime02: (98/98/0,0/%0,00)
Hoppidicik (84/84,1 /-0,1/-0,12)
Mursh: (84,7/83,7/1,0/1,18)
Nagieymen (65,7/66,1/-0,4/%-0,61)
Doksanaltmısdoksan(69,6/68 /1,6/%2,30)
graphicdesigner (62,1/61,5/0,6/%0,97)
Nora (69,1/69,7/-0,6/%-0,87)
9.Takım Toplam % 0,36
offfffffffff poffffffff afra tafraaaYaşşasıınnnn ilk 3'teyim
Gizem ve Mursh'u canı gönülden tebrik ediyor ve kupalarını veriyorum kendi kendime
kendimede üçüncülük ödülü olarakmendil veriyorum sallayın mendilleri haydeeeee
valla murç sen kaşındın bebişim..ahanda yazıyorum..sabah.3 dilim kızarmış ekmek , üzerinde tereyağ ve bal eşliğinde.peynir, zeytin, salam, 1 haş. yumurta, domates,salatalık..ara:2 kandil simidi ve peynir...öğlen:1 tabak patlıcan oturtma, salata, 1 bardak gazoz, 2 dilim ekmek..
ne desem yalan olurhpişim bu ne okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı valla içini dökmüşsün resmen depresyondamısın anacım bu ne hal, normal rejimsiz insan gibi oturmuşsun hapur hupur yemişsin valla bak yaz geldi göz kırpıyor sende bi hareket yok şekerim, yazın daha ince bluzlar giyoruz yağlarımız sırtımızdan kat kat görünüyor, arkadaşlarımızda tutup o yağları sıkıp "bunlar ne kız" demekten keyif alıyor, lütfen onlara fırsat vermeyelim
ne desem yalan olur
ve an itibariyle murçun nutku tutulur..:44:
*** 9. Takım 258. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (68,4) Geri dönmek üzere ayrıldı
Fadime02: (98/98/0,0/%0,00)
Hoppidicik (84/84,1 /-0,1/-0,12)
Mursh: (84,7/83,7/1,0/1,18)
Nagieymen (65,7/66,1/-0,4/%-0,61)
Doksanaltmısdoksan(69,6/68 /1,6/%2,30)
graphicdesigner (62,1/61,5/0,6/%0,97)
Nora (69,1/69,7/-0,6/%-0,87)
9.Takım Toplam % 0,36
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
ben listede yokum.acaba takıma kabul edilmedim demek mi bu?
Yasemincim yarından itibaren sahalara geri dönüyorumşı sıralar aşık olupta kilo veremeyeceğime göre tek kurtuluşum ELMA DİYETİ birazdan elmalarımı almaya gidicem yarın başlıyorum artık, biraz moralim düzeldi Allah'ım bana güç ver aç kalırsam bozmayayım diyeti, valla akşam acıkırsamda yatsı namazından sonra hemen uyuycam dıyeti bozmamak için
906090 dediklerini uygulucam haftaya çok merak ediyorum kaç kilo vericem..
Yaşşasıınnnn ilk 3'teyim
Gizem ve Mursh'u canı gönülden tebrik ediyor ve kupalarını veriyorum kendi kendime
kendimede üçüncülük ödülü olarakmendil veriyorum sallayın mendilleri haydeeeee
yok cnm bu hftakı kılonu baslangıc kabul edıyoruz haftaya bıldırdıgınle beraber lısteye eklıycem.Sorun yok yanı
Bu arada kızlar pzt butun lıstelerle ılgılenıcem sımdı cıkıyorum ve yarın ızınlıyımmm oleey oleey oleeyyKendınıze cıcı bakınn
Bugünkü menüm şu şekilde:
SABAH: YOK
ÖĞLE: 1 minik domates + 500 ml su
ARA: 500ml cappucino (yağsız sütlü değil, tam yağlı süt) + 500 ml su
Saat 17:00 gibi: 1 tabak beyaz peynirli salata + 330 ml coca cola zero
Saat 18:40 : 500 ml su
Akşama ne yicem hala belli değil, muhtemelen 1 yumurta + 2 yemek kaşığı yulaf kepeğinden yapılmış krep yerim birazda çilek
Dün 1 tabak çileği götürdüm gece, etkilemedi4 lokmada zeytinyağına banılmış ekmek yemiştim, bunlara rağmen 400 gr. gitmiş
Günlük aldığım kalori çok az, sanırım o yüzden etkilemedi
İlginç olan şey ise, hiç bir şekilde acıkmıyorum, zorla yiyorum yediğim şeyleri bile. :S Bir haftadır birden iştahsızlık geldi nedense, ama tam zamanında geldi, hoşgeldi
anladım. çok sevindim çünkü burada çok motive oldum. sanada iyi tatiller diyelim artık
öğlen 1 sadece 1 domatesle nasıl durdunnnn? allahım ben olsam çıldırırdım.tebriklerrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?