- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.441
Abla ben haşlanmış lahanayı söyle pisiriyorumönce lahana haşlıyayım dedim sıkıymış mübarek parampançik oldu duruyor kenarda sarma yapacaktım yattı yani, etli nohut pişiriyorum benimkilere kendime de haşlanmış lahanayla bir şey mi yapsam diyorum
Dün de biraz sallandı Allah beterinden korusun inşallah ne diyelim maddi imkanları var anladığım kadarıyla ve çalışkan bir çocukmuş yaşları da küçük değilmiş ben daha yaşları küçük sanmıştımablam şimdi istemiyor ama kız tarafı biraz aceleci sanırım babasına da en son söylemişler ben o çocuğu tanıyorum çalışkan iyi çocuk demiş , vallaha gülüm ben de anlamıyorum bu gençleri :))
sabah senin orada salanmış gülüm geçmiş olsun bu ara doğu boyuna sallanıyor rabbim esirgesin
Geçen yaz 72 kilo idim canim . Ben her sene 10- 15 kilo alıp veriyorum. Tamamen yerleşmiş bir kilom yok.Sonra zamanla baktim 83 e çıkmışım. Martta başladım. Ilk başlarda az az gitti. Çok şükür gruba girdiğimden beri çok motiveyim . Hiç kaçamak yapmıyorum. 3 haftayı geçti galiba gruba gireli. 76 ile girdim. Bekledigimden iyi gidiyor. Aralıklı oruç ve kan grubuna göre beslenme sistemini uyguluyorum. Bu tam bana göreymiş. Onun faydasını görüyorum galiba
çok teşekkür ederim arastiricam yazdıklarını.ins cuma günuj izlerim barış mutlu yuBu cuma akşamı Baris Muslu yine demo yayınlayacakmış Instagram da. Onu dinleyip, bilinçaltı sorununu bulan çok kişi varmış. Geçen sefer dinleyemedim. Bu cuma nasip olur insallahSen de dinlemeye çalış canım
guzel iyi dengelemişsin15 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM(1137 cal)
07.00: 2 yemek kaşığı peynirli yumurta
1 dilim pizza
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı bal
*47dk eliptik bisiklet (-200)
güzel bence afiyet olsunPazartesi menüm
10:00
1 yumurta peynir 5zeytin,5ceri domates,bi salatalık bol limonlu maydanoz 1dilim tb ekmeği
13:00 bi kase tavuklu sehriyesini az koydum corba, bi kase yoğurt
16:00 cok acıktım bi dilim tb ekmeği biraz peynir
18:30 bi kase taze fasulye,yarım kase cacık,4kasik domates salatası,3kasik pilav
21:00 sade soda
Su 1lt kabuk tarçınlı su 1.5 lt su
Spor 40dk yürüyüş 80pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn toplam94 pn
U UcanSupurge
Akşam yemegimiz pişti olmuş15 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM(1137 cal)
07.00: 2 yemek kaşığı peynirli yumurta
1 dilim pizza
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı bal
*47dk eliptik bisiklet (-200)
afiyet olsunPazartesi menüm
10:00
1 yumurta peynir 5zeytin,5ceri domates,bi salatalık bol limonlu maydanoz 1dilim tb ekmeği
13:00 bi kase tavuklu sehriyesini az koydum corba, bi kase yoğurt
16:00 cok acıktım bi dilim tb ekmeği biraz peynir
18:30 bi kase taze fasulye,yarım kase cacık,4kasik domates salatası,3kasik pilav
21:00 sade soda
Su 1lt kabuk tarçınlı su 1.5 lt su
Spor 40dk yürüyüş 80pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn toplam94 pn
U UcanSupurge
bende aynısını salça ekleyip çiğ lahanayla yapıyorum bulgur koymuyorum (eşim hep bir avuç bulgur yada pirinç koy der , o yemez tek kendime yapıyorum o yüzden koymuyorum ) ama acıyı basıyorumAbla ben haşlanmış lahanayı söyle pisiriyorum
Yağ soğan kavuruyorum göz kararı su koyuyorum
mesela 2 tabak haşlanıp dogranmis lahana için 2bardak su koyuyorum kaynayinca lahanayı göz kararı bulguru koyuyorum
pul biber tuz suyunu cekene kadar pisiriyorum çok lezzetli oluyor perşembe akşamı yapmayı düşünüyorum bol acılı
amin gülüm sürekli sallanıyormuş yaaaDün de biraz sallandı Allah beterinden korusun inşallah ne diyelim maddi imkanları var anladığım kadarıyla ve çalışkan bir çocukmuş yaşları da küçük değilmiş ben daha yaşları küçük sanmıştım
ben eksi başlamadım gülüm o kesin :) yeni hafta yeni başlangıçlar cumaya eksi niyetiyle gazamız mübarek olsunnn:)Herkese merhababugun muhteşem pazartesi ve ben tartışmayı unuttum ama galiba artıyım hafta sonu biraz agır gectı yarın baslangic yapıyorum nasipse ınsallah herkes haftaya eksi baslamıstır
Bende ara ara baktım ama kimseler yoktu, umarım bu sessizlik Cumaya sürpriz olarak dönmezgündüzden beri 2 sayfacık olmuş
alisma hayati bana gorede degil.calisan kadinlar gercekten nasil dayanaiyorlar imrenerek bakiyorum valla.kadinla erkegin calismasi ayni degil.erkek isten geliyo yatiyo.kadin geliyo.ev isi yemek temizlik bide cocuklarrr
allah kolaylik versin valla
Olsun canım sabit olmakta iyidir, cumaya eksi gelirsinbi zaman sonra bıkkınlık geliyor canım sürekli evde iş güç
Kilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500
Kilo bildirimi
Cuma 73.6
Pazartesi 73.1
Fark 500 gr
Cuma 78.7
Bugun 78.6
Fark 0.1
Günaydın kızlar
Diyetimin 3.haftası 88.5 başlamıştım
cuma 86.7
Bugün 86.0
Fark 700gr
Gunaydn kizlar ben hazirlik icersindeym oglenr yola cikicaz bu ara pek ugrayamayabillrm kilomu bildireym:
Cuma: 68.4
Bugun: 68.6
Fark +200gr
Adet donemim bu ara baklm
Cuma:68.1
Bugün:68
Fark:100 gram
Günaydın arkadaşlar
Cumadan beri yememin cezası 800 gr olarak döndü
Geçen cuma : 54.8 kg
Ara tartı : 55.6 kg
tunaydin kizllar:)
cuma 58.2
pazartesi 58.2
sabit
cuma kacamagi anca gitmis
Gelelim kilo bildirimime
Cuma 66.6
Pazartesi 67.3
Bu haftayi baya hafif gecirecegim ins
Cuma 77.4 bugun 77.4 sabit kaldım bugun iş sabah 7 de basladı oyle olunca bu saatte kurtulmuş oldumm
Bende 2 gündur öyleyim 15 gündür adetliyim ve bir türlü gecmedi canim iyice sıkildi buna.korona var diye birde cocuklar küçük kimsede durmuyor diye hastaneyede gidemiyorum 2-3 gündur bende yiyorum ama tekrardan sirkelenip önümüze bakmamız lazım.O yüzden hayallerimiz için vazgeçmeden devam etmeliyiz herşeye ve her zorluğa karşı.çunkü biz kadınız ve cok güçlüyüzDuygusal bi açlık var bu akşamyemek yemekle mutlu olmak istemiyorum artik
Allah kolaylık versin canım.Ah bu çocuklar büyüyor da, nasıl zor büyüyorGunaydın kızlar. Biz aksam uzeri geldik oglan yerini yadirgadi sanrm cok uyandi gerci genel sorunumuz ama sanki burda daha fazlaydı. 1 saati geciktirde pispisliyorum hem agliyor uyucam diye hem dalamiyor. Sabah namazıda kactı malesef
afiyet olsun canım. Gayet güzel menün15 haziran pazartesi
10:00 bir bardak limonlu sirkeli su
12.30 şekersiz nescafe
13.30
14.30 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 2 çatal peynir, 1 dilim ekmek ve 1 adet ceviz
18.30 bir şeftali
20:00 bir kase yayla çorba ve 6 yemek kaşığı sebze yemeği
gün boyu çay ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?