Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

önce lahana haşlıyayım dedim sıkıymış mübarek parampançik oldu duruyor kenarda sarma yapacaktım yattı yani, etli nohut pişiriyorum benimkilere kendime de haşlanmış lahanayla bir şey mi yapsam diyorum
Abla ben haşlanmış lahanayı söyle pisiriyorum
Yağ soğan kavuruyorum göz kararı su koyuyorum

mesela 2 tabak haşlanıp dogranmis lahana için 2bardak su koyuyorum kaynayinca lahanayı göz kararı bulguru koyuyorum

pul biber tuz suyunu cekene kadar pisiriyorum çok lezzetli oluyor perşembe akşamı yapmayı düşünüyorum bol acılı

Dün de biraz sallandı Allah beterinden korusun inşallah ne diyelim maddi imkanları var anladığım kadarıyla ve çalışkan bir çocukmuş yaşları da küçük değilmiş ben daha yaşları küçük sanmıştım

çok teşekkür ederim arastiricam yazdıklarını.ins cuma günuj izlerim barış mutlu yu

guzel iyi dengelemişsin
güzel bence afiyet olsun

Akşam yemegimiz pişti olmuş afiyet olsun spor da güzel
afiyet olsun sporla destek de çok güzel

bende aynısını salça ekleyip çiğ lahanayla yapıyorum bulgur koymuyorum (eşim hep bir avuç bulgur yada pirinç koy der , o yemez tek kendime yapıyorum o yüzden koymuyorum ) ama acıyı basıyorum dünden kıymalı sos kalmıştı 2-3 yemek kaşığı kadar onun içine az salça koyup lahanayı kıyıp az pişirdim tam 1 yemek tabağı oldu ama biraz daha pişse iyiymiş
lahana küçük ama sıkı bu hafta bir kere daha pişirebilirim kendime yada çiğden doğrayıp salatasını yaparım 3-5 kez erinip erinmemeye bakar:)))

amin gülüm sürekli sallanıyormuş yaaa
şu an maddi imkanları hiç yok ablam yüksek lisans öğrencisi oğlan son sınıf kız 3. sınıf üniversite öğrencileri eniştem garibim ablamla beraber 3 öğrenci okutuyor öğretmen maaşıyla , dediğim bahçeye imar izni vermiyorlar sağı solu bina site dolmuş oraya da izin verirlerse o zaman şahane olacak ablamlar için yeşil alan diye bırakırlarsa eyvah eyvah :))

Herkese merhaba bugun muhteşem pazartesi ve ben tartışmayı unuttum ama galiba artıyım hafta sonu biraz agır gectı yarın baslangic yapıyorum nasipse ınsallah herkes haftaya eksi baslamıstır
ben eksi başlamadım gülüm o kesin :) yeni hafta yeni başlangıçlar cumaya eksi niyetiyle gazamız mübarek olsunnn:)

alisma hayati bana gorede degil.calisan kadinlar gercekten nasil dayanaiyorlar imrenerek bakiyorum valla.kadinla erkegin calismasi ayni degil.erkek isten geliyo yatiyo.kadin geliyo.ev isi yemek temizlik bide cocuklarrr
allah kolaylik versin valla

çalışırken eşim bana yardımcı oluyordu. ama yinede evle ilgilenemiyordum. muhakkak bir şeyler eksik kalıyor. eksik kalan da ev ya da çocuklar olur genelde.

Olsun canım sabit olmakta iyidir, cumaya eksi gelirsin bi zaman sonra bıkkınlık geliyor canım sürekli evde iş güç

umarım kilo veririm. neyi çok yaparsan ondan bir süre sonra sıkılabiliyoruz.

Kilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500

3 günde çok iyi

Kilo bildirimi
Cuma 73.6
Pazartesi 73.1
Fark 500 gr

seninde çok iyi

Cuma 78.7
Bugun 78.6
Fark 0.1

100 gr da iyidir ben sabit kaldım
Günaydın kızlar

Diyetimin 3.haftası 88.5 başlamıştım

cuma 86.7
Bugün 86.0
Fark 700gr

vayy çok iyi maşallah sanırım en fazla kiloyu sen verdin :)

Gunaydn kizlar ben hazirlik icersindeym oglenr yola cikicaz bu ara pek ugrayamayabillrm kilomu bildireym:

Cuma: 68.4
Bugun: 68.6
Fark +200gr

Adet donemim bu ara baklm

olsundu...
Cuma:68.1
Bugün:68
Fark:100 gram

100 gr da candır :)

Günaydın arkadaşlar
Cumadan beri yememin cezası 800 gr olarak döndü
Geçen cuma : 54.8 kg
Ara tartı : 55.6 kg

vermek zor ama almak ne kadar kolay bizim için. keşke yemek yemek kilo aldırmasa dimi :)

tunaydin kizllar:)
cuma 58.2
pazartesi 58.2
sabit
cuma kacamagi anca gitmis

sende benim gibi sabit kaldın. en azından sabitiz.

Gelelim kilo bildirimime
Cuma 66.6
Pazartesi 67.3

Bu haftayi baya hafif gecirecegim ins

malesef kilo almak kolay. ama biz zor olanı yapalım :)

Cuma 77.4 bugun 77.4 sabit kaldım bugun iş sabah 7 de basladı oyle olunca bu saatte kurtulmuş oldumm

benim gibi sabit kalan bir kişi daha 3 olduk sanırım :)

Duygusal bi açlık var bu akşam yemek yemekle mutlu olmak istemiyorum artik
Bende 2 gündur öyleyim 15 gündür adetliyim ve bir türlü gecmedi canim iyice sıkildi buna.korona var diye birde cocuklar küçük kimsede durmuyor diye hastaneyede gidemiyorum 2-3 gündur bende yiyorum ama tekrardan sirkelenip önümüze bakmamız lazım.O yüzden hayallerimiz için vazgeçmeden devam etmeliyiz herşeye ve her zorluğa karşı.çunkü biz kadınız ve cok güçlüyüz

Gunaydın kızlar. Biz aksam uzeri geldik oglan yerini yadirgadi sanrm cok uyandi gerci genel sorunumuz ama sanki burda daha fazlaydı. 1 saati geciktirde pispisliyorum hem agliyor uyucam diye hem dalamiyor. Sabah namazıda kactı malesef
Allah kolaylık versin canım.Ah bu çocuklar büyüyor da, nasıl zor büyüyor

Yürüyüşten önce, hazir vaktim varken menü yorumlamak istedim ama pek menü yazılmamış. afiyet olsun canım. Gayet güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…