- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.461
belki de güzel sürpriz olarak döner adım atıp sporla meşguldür herkes belli mi olurBende ara ara baktım ama kimseler yoktu, umarım bu sessizlik Cumaya sürpriz olarak dönmez
Günaydın abla şimdi senin pozitif enerjinle toplaşır bizimkilergünaydınnnnnnn 9. takımın muhteşem hatunlarıııı
gülüm çalışan annenin işi cidden zor , tekrar çalışırsan kendince öncelikler listesi belirle istersen mesela her gün mutlaka olması gereken yemek değil mi önce yemek işi sonra kirliler varsa çamaşır makinesini çalıştırıp çocuklarla ilgilen inan gerisi çok da önemli değil çocuklar büyüdüğün de ahh ne demeye işe o kadar kafayı takmışım çocuklarla daha çok ilgilenseydim diye düşünüyor insançalışırken eşim bana yardımcı oluyordu. ama yinede evle ilgilenemiyordum. muhakkak bir şeyler eksik kalıyor. eksik kalan da ev ya da çocuklar olur genelde.
umarım kilo veririm. neyi çok yaparsan ondan bir süre sonra sıkılabiliyoruz.
böyle durumlarda hemen su iç gülüm beden açlıkla susuzluğu çoğu zaman karıştırıyor büyük ihtimal açlık geçecek ,geçmezse kendi kendine konuş neyi daha çok istiyorum hakkım olan ideal kiloda ki harika bedenime kavuşmayı mı etkisi 3-5 dk sürecek yemeyle mutluluğu mu gibi kendi kendini ikna et yani :)Duygusal bi açlık var bu akşamyemek yemekle mutlu olmak istemiyorum artik
günaydınnn can paremmmGünaydın abla şimdi senin pozitif enerjinle toplaşır bizimkiler
ria mı takılı sende de gülüm ondan mı regl bu kadar uzadı acaba, ilk defa mı böyle oluyorBende 2 gündur öyleyim 15 gündür adetliyim ve bir türlü gecmedi canim iyice sıkildi buna.korona var diye birde cocuklar küçük kimsede durmuyor diye hastaneyede gidemiyorum 2-3 gündur bende yiyorum ama tekrardan sirkelenip önümüze bakmamız lazım.O yüzden hayallerimiz için vazgeçmeden devam etmeliyiz herşeye ve her zorluğa karşı.çunkü biz kadınız ve cok güçlüyüz
hem yorgunluk hem uyumayan çocuk allah yardımcın olsun yerini yadırgadı tabi kuzum inşallah bu gün alışır rahat uyurGunaydın kızlar. Biz aksam uzeri geldik oglan yerini yadirgadi sanrm cok uyandi gerci genel sorunumuz ama sanki burda daha fazlaydı. 1 saati geciktirde pispisliyorum hem agliyor uyucam diye hem dalamiyor. Sabah namazıda kactı malesef
sportmen şirinemmm maşallah güne harika başlamışsıngunaydin kizlaarrrr
1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
Şirinler de huysuz şirin vardi ya, sende onun aksine pozitif şirinesinsportmen şirinemmm maşallah güne harika başlamışsın
buseferlik boyle olsun canim.zaten cok az yemissin.hatta baya bi telafi etmissin bencedün bir yolculuk yaptım oyuzden sadece aksam yemeğim var
15.06.2020
18:30
1 küçük dilim pizza
20:00
1 kase kiraz
su:2lt
spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
guzel olmus canim:)15 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Bol yeşillik
Domates, salatalık
17:00
Bir tabak ton balıklı yeşil salata
2,5 lt su
sabahki pizza yerine ekmek olsa daha iyi olurmus bence .spor icin hatirlatmada yapcaktim ama sonradan yapmissin canim15 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM(1137 cal)
07.00: 2 yemek kaşığı peynirli yumurta
1 dilim pizza
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı bal
*47dk eliptik bisiklet (-200)
pilav fazladan geldi sanki.cacigida tum.kase olabilirdi daha doyurucu olurdu kaloriside azPazartesi menüm
10:00
1 yumurta peynir 5zeytin,5ceri domates,bi salatalık bol limonlu maydanoz 1dilim tb ekmeği
13:00 bi kase tavuklu sehriyesini az koydum corba, bi kase yoğurt
16:00 cok acıktım bi dilim tb ekmeği biraz peynir
18:30 bi kase taze fasulye,yarım kase cacık,4kasik domates salatası,3kasik pilav
21:00 sade soda
Su 1lt kabuk tarçınlı su 1.5 lt su
Spor 40dk yürüyüş 80pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn toplam94 pn
U UcanSupurge
sabhki pankek olmamis.15 haziran pazartesi
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk süzme peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 mini pankek
Domates salatalık
Ara 2 küçük ucgen dilim karpuz +1 kayısı +3 kiraz
Akşam 18.00
8 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Ara 20.00 türk kahvesi
Su hic saymadim ama 2 litrekadar olmuştur
guzel olmus bence15 haziran pazartesi
10:00 bir bardak limonlu sirkeli su
12.30 şekersiz nescafe
13.30
14.30 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 2 çatal peynir, 1 dilim ekmek ve 1 adet ceviz
18.30 bir şeftali
20:00 bir kase yayla çorba ve 6 yemek kaşığı sebze yemeği
gün boyu çay ve su
allhtan cok kalmiycaksiniz.illaki kendi yatagini isteyen cocuklada biyerlere gitmek cok zor.alalh kolaylik versin canimGunaydın kızlar. Biz aksam uzeri geldik oglan yerini yadirgadi sanrm cok uyandi gerci genel sorunumuz ama sanki burda daha fazlaydı. 1 saati geciktirde pispisliyorum hem agliyor uyucam diye hem dalamiyor. Sabah namazıda kactı malesef
gun boyu bisey yememis zaten canim.keske daha doyurucu ve saglikli seyler yeseydin11:00
filtre kahve
20:00
dünden kalan (ince hamur:) 1 dilim pizza
çay
su:2lt
spor bugun yok malesef
guzel.olmus canim:)14 Haziran pazar
11:00
Sade kahve
13:00
8 kaşık Menemen
2 ceviz
1 dilim beyaz peynir
1 avuç maydanoz
18:00
2 kepçe etli barbunya
1 kase zeytinyağlı salata
su:2 buçuk litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
guzel.olmus canim:)15 Haziran pazartesi
10:00
sade kahve
12:30
kıymalı yumurta 5 kaşık
1 domates
1 salatalık
Biraz çeçil peyniri
6 yeşil zeytin
17:30
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
5 kaşık yoğurt
su: 2 litre
Spor:50 dakika yürüyüş 100 puan U UcanSupurge
Tuuu tuuu masalllah harikasin cnmgunaydin kizlaarrrr
1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
aksamda bi yarim saat en az yuruyus yaptimmi bugun benden iyisi yok:))Tuuu tuuu masalllah harikasin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?