Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm çalışan annenin işi cidden zor , tekrar çalışırsan kendince öncelikler listesi belirle istersen mesela her gün mutlaka olması gereken yemek değil mi önce yemek işi sonra kirliler varsa çamaşır makinesini çalıştırıp çocuklarla ilgilen inan gerisi çok da önemli değil çocuklar büyüdüğün de ahh ne demeye işe o kadar kafayı takmışım çocuklarla daha çok ilgilenseydim diye düşünüyor insan
bir cam kavanoza büyük taşlar çakıllar ve kum koymaya çalış ( aile, arkadaşlar, işler olarak taşları düşün) önce kumu korsan diğerlerine yer kalmaz ama önce iri taşları sonra çakıl taşlarını en son kumu koyarsan hepsi sığar o yüzden bence öncelik sıralaması önemli bak mesela benim öncelik sıralamam da önce yemek yapmak sonra direk ben varım sonra oğlumla babası

Duygusal bi açlık var bu akşam yemek yemekle mutlu olmak istemiyorum artik
böyle durumlarda hemen su iç gülüm beden açlıkla susuzluğu çoğu zaman karıştırıyor büyük ihtimal açlık geçecek ,geçmezse kendi kendine konuş neyi daha çok istiyorum hakkım olan ideal kiloda ki harika bedenime kavuşmayı mı etkisi 3-5 dk sürecek yemeyle mutluluğu mu gibi kendi kendini ikna et yani :)

ria mı takılı sende de gülüm ondan mı regl bu kadar uzadı acaba, ilk defa mı böyle oluyor

Gunaydın kızlar. Biz aksam uzeri geldik oglan yerini yadirgadi sanrm cok uyandi gerci genel sorunumuz ama sanki burda daha fazlaydı. 1 saati geciktirde pispisliyorum hem agliyor uyucam diye hem dalamiyor. Sabah namazıda kactı malesef
hem yorgunluk hem uyumayan çocuk allah yardımcın olsun yerini yadırgadı tabi kuzum inşallah bu gün alışır rahat uyur

kızlarrrrrrrrrrrrrr

bu günü BEN günü ilan ediyorum herkes en az 5 dk kendine sakin bir köşe bulup hayal gücünü çalıştırıyor imajinasyon yapıyoruzzzzz

hangi kilo da olmak istiyorsanız bedeninizin nasıl görünmesini istiyorsanız şu an da zaten öyleymiş gibi düşünün hiç kilo derdi yok zayıflamışsınız ve o halde birileriyle konuşurken yada ev de yada dışarı da dolaşırken kendinizi hayal edin ,
ayna da kendinize bakıp mükemmel bedeniniz de olduğunuz için kalbinizin mutlulukla attığını hissedin ve aynada kendinizi inceleyin düz karnınıza incelmiş belinize kolunuza bacağınıza bakın ve gülümseyin yüzünüzün çenenizin nasıl göründüğünü olabildiğince ayrıntılı hayal edin ve aynada kendinize başardım muhteşem görünüyorum diyin(bunu hafif sesli söylemeniz daha iyi olur ) gece uyku öncesi de yaparsanız şahane olur

inanarak yapılan imajinasyon DNA ları bile değiştiriyor bunu bilimsel olarak çoktan kanıtlamışlar, bilinç altı hep derim ya saftirik salaktır gerçek mi hayal mi ayrımı yoktur geçmiş zaman mı şimdi ki zaman mı gelecek zaman mı ayrımını yapamaz neye inanırsanız o da gerçek zanneder ve hemen olması için çalışmaya başlar hücrelerinize atom parçacıklarınıza kadar çalıştırır ve enerji dalgalarınızı değiştirir

gunaydin kizlaarrrr

1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
sportmen şirinemmm maşallah güne harika başlamışsın

dün bir yolculuk yaptım oyuzden sadece aksam yemeğim var
15.06.2020

18:30
1 küçük dilim pizza

20:00
1 kase kiraz

su:2lt

spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
buseferlik boyle olsun canim.zaten cok az yemissin.hatta baya bi telafi etmissin bence
15 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Bol yeşillik
Domates, salatalık
17:00
Bir tabak ton balıklı yeşil salata
2,5 lt su
guzel olmus canim:)
sabahki pizza yerine ekmek olsa daha iyi olurmus bence .spor icin hatirlatmada yapcaktim ama sonradan yapmissin canim
pilav fazladan geldi sanki.cacigida tum.kase olabilirdi daha doyurucu olurdu kaloriside az
sabhki pankek olmamis.
ben ara ogunde sanki fazla gibi geldi .kiraz veya kaysi ikisinden biri olmayabilirmis bence.
guzel olmus bence
Gunaydın kızlar. Biz aksam uzeri geldik oglan yerini yadirgadi sanrm cok uyandi gerci genel sorunumuz ama sanki burda daha fazlaydı. 1 saati geciktirde pispisliyorum hem agliyor uyucam diye hem dalamiyor. Sabah namazıda kactı malesef
allhtan cok kalmiycaksiniz.illaki kendi yatagini isteyen cocuklada biyerlere gitmek cok zor.alalh kolaylik versin canim
11:00
filtre kahve

20:00
dünden kalan (ince hamur:) 1 dilim pizza
çay

su:2lt

spor bugun yok malesef
gun boyu bisey yememis zaten canim.keske daha doyurucu ve saglikli seyler yeseydin
guzel.olmus canim:)
guzel.olmus canim:)

gunaydin kizlaarrrr

1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
Tuuu tuuu masalllah harikasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…