- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.481
senin kilon icin biraz fazla arti olmus cnm demekki pazar daha fazlaymis, dünkü menunde hafifdiGelelim kilo bildirimime
Cuma 66.6
Pazartesi 67.3
Bu haftayi baya hafif gecirecegim ins
sen dikkat etmeye yeni baslamistin degilmi tatlimmerhaba arkadaşlar,
cuma kilom 66.2
pazartesi kilom 66.2
ama dün 65.9 du
9.30 da kalktım ev işi felan filan şimdi kahvaltımı yapıp msj ları okuyacağım.
7 yıllık stresli iş hayatından sonra ev hanımlığı çok hoşuma gitti :)
Yaşları normalmiştemmuzun sonuna bizde memlekete gidince yapalım diyorlar düğün 1-2 sene sonraya galiba , oğlan 27 yaşın da kız 30 yaşındaymış , oğlanın aklın da bir sürü iş var hatta şimdi biriyle ortak cins koyunlara bakıyor onları çoğaltıp bir şeyler yapacakmış geçen seneden beri bunla uğraşıyor öncesi inşaat sektörüne ilgisi vardı bir kaç mütehhidin yanın da çalıştı iş bağladı v.s. kendi bahçeleri var imar izni verilirse kendi binaları dikmek istiyordu gerçi mütehhide verseler de baya köşe olacaklarda nasip işte daha imar izni çıkmadı
inşallah, pozitif bakalim, pozitif olsun.belki de güzel sürpriz olarak döner adım atıp sporla meşguldür herkes belli mi olur
Aynen öyle ablacım. Herşey beyinde bitiyorböyle durumlarda hemen su iç gülüm beden açlıkla susuzluğu çoğu zaman karıştırıyor büyük ihtimal açlık geçecek ,geçmezse kendi kendine konuş neyi daha çok istiyorum hakkım olan ideal kiloda ki harika bedenime kavuşmayı mı etkisi 3-5 dk sürecek yemeyle mutluluğu mu gibi kendi kendini ikna et yani :)
maasallah canımgunaydin kizlaarrrr
1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
O yaglari tutabilene aşkolsunaksamda bi yarim saat en az yuruyus yaptimmi bugun benden iyisi yok:))
ben de neşeli şirinim bu günŞirinler de huysuz şirin vardi ya, sende onun aksine pozitif şirinesin
Vücudun dinlenmeye ihtuyaci varmis demekki tatlim, iyi yapmışınGunaydin canlarr
Dun giremedim bir turlu komsuya bahcede sarma sardik dolaba kaldiracakmis.
Derken aksam telasi falan bude dun acayip uykum vardi saat 9da koltukta uyuyakalmisim uzun zamandir boyle olmuyordum.
Esim yeeimize yatalim diye kaldirmis ellememisler ne guzel uyumusum.
Tabi dunku alintilar hala duruyor ve menumude yazamadim.
ben işi oturmamış erkeğe kız verme taraftarı bile değilim zaten gülüm bu ayrımcılık değil aynen senin dediğin gibi sonrası kötü olmasın diye , bu sene zaten evlilik olmaz sonrasına da hayırlısı bakalım oğlan işini bulur da inşallah o zamana bizde içimiz rahat evlendiririz kurbağacığımı:)senin kilon icin biraz fazla arti olmus cnm demekki pazar daha fazlaymis, dünkü menunde hafifdi
Perşembe istersen kabak detoksu yap
sen dikkat etmeye yeni baslamistin degilmi tatlim
Gecen hafta birden iyi gitti, ödemi attin demekki
Bundan sonra menulerine daha dikkat etmen lazim
Yaşları normalmiş
Insallah iş meselesinide hallederler cnm
Gencler başta anlamasada evlendikten sonra ozellikle erkegin geliri olmazsa sonrasi kötü oluyor
Heraldeben de neşeli şirinim bu gün
burası şirinler kasabası olsasen de şirin anne ( baba) olurdun
ben diyet yapmadan bilinç altı inanışlarını değiştirerek minnak minnak zayıflıyorum zaten :)Bu hafta yağmurdan yürüyemeyeceğim diye çok korkuyordum. Evde hazır bulunup, yağmur azalınca, hafif yağmurda da yürüyoruz arkadaşlarla. Şimdi yürüyüşten geldim. Grup şenlenmiş maaşallah.
inşallah, pozitif bakalim, pozitif olsun.
Aynen öyle ablacım. Herşey beyinde bitiyor
maasallah canım
aşk olsun mefkuşummmmmm yaşından dolayı mı dedim sanki sen kasabayı kuran en kıdemlisin anlamın da dedimHeraldedaha benden büyük bi üye bulamadik
ayy hadi bitsin artık bir rahat oturamadın gülüm garajı terası bahçe işi derken yaz geldi , haftaya bitmiş olur inşallah sen de bahçe keyfi yaparsınDün ogleyin bahceye bi çıktık aksam iceri girdik
Kenarlara takilacak çitleri falan yikadik, biraz toparladik
Bugün de onlar takilmaya baslanacak
Yarin bizim dünür gelecek
Kenar taslarini koymaya baslicaklar
Cumarteside makine getirip toprak alt üst edilip duzeltilecek
Haftaya bahce duzeni biter heralde :))
Bi bitsede ciceklerimi eksem
Tabiki öncelik huy suy karakter desekde bide hayatin gercekleri var cnmben işi oturmamış erkeğe kız verme taraftarı bile değilim zaten gülüm bu ayrımcılık değil aynen senin dediğin gibi sonrası kötü olmasın diye , bu sene zaten evlilik olmaz sonrasına da hayırlısı bakalım oğlan işini bulur da inşallah o zamana bizde içimiz rahat evlendiririz kurbağacığımı:)
çok iyi olmuş bedenin iyice dinlenmiştir bu gün nasıl uyandın bomba gibi değil mi , komşun da afiyetle yesin sarmaları sizin de elinize canınıza sağlık gülümGunaydin canlarr
Dun giremedim bir turlu komsuya bahcede sarma sardik dolaba kaldiracakmis.
Derken aksam telasi falan bude dun acayip uykum vardi saat 9da koltukta uyuyakalmisim uzun zamandir boyle olmuyordum.
Esim yeeimize yatalim diye kaldirmis ellememisler ne guzel uyumusum.
Tabi dunku alintilar hala duruyor ve menumude yazamadim.
kız şimdi kime bağırmış kp almana mı kv ne mi hepsine mi bence onun canı bağırmak istemişDün kp ye sordum
Ben penceredeydim, sende camdaymisin gormemistim
Sesin geldi, boyle böyle bagirdin
Kime bagiriyodun dedim
Önce yok bagirmadim dedi
Sonra almana bagirdim, ses yapiyolardi dedi
Sonra annene bagirdim, kalp hastasi yüz üstü yatmamasi gerekiyor yine oyle yatmis
Geberirsen geber dedim, dedi
Yani pencereden, icerdeki kadina bağırmış güya
Oncesinde olmasada son sefer takimi biz açtıkaşk olsun mefkuşummmmmm yaşından dolayı mı dedim sanki sen kasabayı kuran en kıdemlisin anlamın da dedim
niranım şimdi ya ben diyecek
Insallah cnm bizede fenalik geldi ama cok iş vardiayy hadi bitsin artık bir rahat oturamadın gülüm garajı terası bahçe işi derken yaz geldi , haftaya bitmiş olur inşallah sen de bahçe keyfi yaparsın
Aslinda bana bagirdi da, yan çizdikız şimdi kime bağırmış kp almana mı kv ne mi hepsine mi bence onun canı bağırmak istemiş
allah korusun o anda bende cok panik olurum gibi geliyor. Yillar once ben en buyuk kiza hamileyken 4 5 gun suren bi deprem yasamistik ramazandi cok kotu olmustum. Ondan sonra ufak tefek oldu tabi.ama ben pek hissetmedim. Rabbim uyariyor bizi surekli. Gecmis olsun tekrar ins bidaha olmaz canimAşırı şiddetli hissetmedik canım ama uzun sürünce daha da şiddetlenecek sandık ben çok korkmadım daha önce Kütahya Simav’da çok daha şiddetlilerini yaşadığım için ama eşim çocuğu kucağına almış bi yerlere sokuşturmaya çalıştı o biraz panik oldu
iyi olmus canim. Aileyle gecirilen vakit guzel oluyoriyi aksamalar kizlar
bugun kardesimdeydik mangal yaptik cok olmadi eve geleli
menumu yazip yaticam sabah menuleri yorumlarim artik
herkese iyi geceler
cumartesinin kacamaklarini kapatmaya calisiyorumafiyet olsun hafif bir menü
Geyet güzel afiyet olsun
bencede en sonucu madde cok tehlikeli
hay masallahKilo bildirimimi yapayım.
Cuma:71.5
Bugun:71
Fark: -500
masalllah canimKilo bildirimi
Cuma 73.6
Pazartesi 73.1
Fark 500 gr
canim basta azaltmamak en guzeli.Bugün menümü hazırlarken tam doymadan kalkabilecegim ama gün boyunca beni aşırı aç hissettirmeyecek şekilde yazdım. Kaloriye vurduğunda fazla gibi görünse de şu an kendimi tıka basa dolu gibi de hissetmiyorum. Belki gün geçtikçe ve kilo verdikçe ihtiyaç duyacağım besin miktarı da azalacaktır diye düşündüm.Bu şekilde yapmam doğru mu
Tamam Canım dikkat ederim ona, teşekkürler
izindesin ve eksidesinCuma 78.7
Bugun 78.6
Fark 0.1
2 gun icin guzel super eksiGünaydın kızlar
Diyetimin 3.haftası 88.5 başlamıştım
cuma 86.7
Bugün 86.0
Fark 700gr
iyi gezmeler canim. Artin cok degilmis canim. Hem keyif al hem dikkat etmeye calis oralardaGunaydn kizlar ben hazirlik icersindeym oglenr yola cikicaz bu ara pek ugrayamayabillrm kilomu bildireym:
Cuma: 68.4
Bugun: 68.6
Fark +200gr
Adet donemim bu ara baklm
eline saglik canim.SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:
ADIM YARIŞMASI:
1.Elif yildizz 99.275 Adım
2. @Dream00 44.880 Adım
3. @askrhpozitif 43.575 Adım
4. @Jasminium84 38.100 Adım
5. @medine66 26.000 Adım
6. @Pnrrr-20 22.000 Adım
7.Ucmelekannesi 8.500 Adım
ATLAMA YARIŞMASI
1. @Jasminium84 3.750 Atlama
Elif yildizz tebrik ediyorum kuzumm 1.liği kimselere kaptırmıyorsun şahanesin
bu hafta aramıza katılan @Pnrrr-20 veUcmelekannesi size de teşekkür ediyorum hoşgeldiniz
ve tabii ki kendime de teşekkürü bir borç bilirim atlamada 1.lik hep bende
bu hafta çok güzeldi kızlar tebrik ediyorum hepinizi haftaya diğer güzelliklerimi de aramızda görmek istiyorum
aloavera ben buyutemedim abla nasil bakiyorsun . curudu simdi hafif yeserdi ama canlanmadihafta sonu nasıl geçti anlamadım ,hiç sevmiyorum şu hafta sonlarını sürekli bir şeyler yapılıp dolanılıyor ama gözle görülür bir şey yok çiçeklerimin (çoğu aloavera çoğalttığım saksılarda) toprakları çökmüş azalmıştı en azından onları hallettim
eksiyle haftaya baslaman super canimCuma:68.1
Bugün:68
Fark:100 gram
hayirli ugurlu olsun ablam. Rabbim bi yastikta kocatsin insiyi gibiyim şükür :)
aşır taşır yedir içir topla yıka bildik hafta sonuydu.
bir ara telefona bir baktım ablamla kız kardeşim cafcaflı havlu modelleri resimleri paylaşmış ablam da hangilerini alacağını söylemiş watsapta , ablamın oğlan söz yapalım diyormuş yapacaklar ben telaşa düştüm tabii ne giyecem doğru düzgün bir şeyim kalmamış netten baya baktım kumaşa doğal pamuklu diyor instagram sitesin de asıl netteki sitesin de viskon sinir oldum mecburen çarşıya çıkmam lazım memlekete gitmeden :))
bence cumaya halledersinGünaydın arkadaşlar
Cumadan beri yememin cezası 800 gr olarak döndü
Geçen cuma : 54.8 kg
Ara tartı : 55.6 kg
sabitsin bence supertunaydin kizllar:)
cuma 58.2
pazartesi 58.2
sabit
cuma kacamagi anca gitmis
o zaman bugun eksidesindir bencemerhaba arkadaşlar,
cuma kilom 66.2
pazartesi kilom 66.2
ama dün 65.9 du
9.30 da kalktım ev işi felan filan şimdi kahvaltımı yapıp msj ları okuyacağım.
7 yıllık stresli iş hayatından sonra ev hanımlığı çok hoşuma gitti :)
yaaa ben hic yapamadim o engin kirbac abimiziSlmm kizlarrr nasilsinizzz.. Ben 10 dk engin kırbaçin 15 dk yağ yakim videosunu yaptim 1 saattir bacaklarim titriyor yuruyemiyorummmahhhh @Dream00 Ahhhh nerden buldun şu adamı bende galiba zoru seviyorum kafaya taktım her gün yapacagim.
sabit olman iyi canimCuma 77.4 bugun 77.4 sabit kaldım bugun iş sabah 7 de basladı oyle olunca bu saatte kurtulmuş oldumm
ins imar cikar abla.amin gülüm sürekli sallanıyormuş yaaa
şu an maddi imkanları hiç yok ablam yüksek lisans öğrencisi oğlan son sınıf kız 3. sınıf üniversite öğrencileri eniştem garibim ablamla beraber 3 öğrenci okutuyor öğretmen maaşıyla , dediğim bahçeye imar izni vermiyorlar sağı solu bina site dolmuş oraya da izin verirlerse o zaman şahane olacak ablamlar için yeşil alan diye bırakırlarsa eyvah eyvah :))
firsat buldugum an yapicam abla kendimde bi mod dusuklugu hissediyorum yine artilar hala gitmemiskızlarrrrrrrrrrrrrr
bu günü BEN günü ilan ediyorum herkes en az 5 dk kendine sakin bir köşe bulup hayal gücünü çalıştırıyor imajinasyon yapıyoruzzzzz
hangi kilo da olmak istiyorsanız bedeninizin nasıl görünmesini istiyorsanız şu an da zaten öyleymiş gibi düşünün hiç kilo derdi yok zayıflamışsınız ve o halde birileriyle konuşurken yada ev de yada dışarı da dolaşırken kendinizi hayal edin ,
ayna da kendinize bakıp mükemmel bedeniniz de olduğunuz için kalbinizin mutlulukla attığını hissedin ve aynada kendinizi inceleyin düz karnınıza incelmiş belinize kolunuza bacağınıza bakın ve gülümseyin yüzünüzün çenenizin nasıl göründüğünü olabildiğince ayrıntılı hayal edin ve aynada kendinize başardım muhteşem görünüyorum diyin(bunu hafif sesli söylemeniz daha iyi olur ) gece uyku öncesi de yaparsanız şahane olur
masallah sana bende kahvemi ictim kahvalti hazirliyorumgunaydin kizlaarrrr
1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
olabilir abla kabak aliyim yarin pazardanenin kilon icin biraz fazla arti olmus cnm demekki pazar daha fazlaymis, dünkü menunde hafifdi
Perşembe istersen kabak detoksu yap
kolay gelsin ablaDün ogleyin bahceye bi çıktık aksam iceri girdik
Kenarlara takilacak çitleri falan yikadik, biraz toparladik
Bugün de onlar takilmaya baslanacak
Yarin bizim dünür gelecek
Kenar taslarini koymaya baslicaklar
Cumarteside makine getirip toprak alt üst edilip duzeltilecek
Haftaya bahce duzeni biter heralde :))
Bi bitsede ciceklerimi eksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?