- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.501
aminn canomm inşallah darısı küçük erkek kardeşime , boşanalı 3 sene oldu o da hayırlısıyla iyi birine denk gelip evlenirse hepimizin içi rahat edecekTabiki öncelik huy suy karakter desekde bide hayatin gercekleri var cnm
Ay sonu faturalar gelmeye baslayinca, kadin hakli olarak ben calisiyorum sen yatiyon demeye baslarsa, birbirlerine girerler
Ama düğüne varmis daha, insallah bi kapi acilir ona da, tüm evlatlarimiza da
erisin gitsin tutmak isteyen yokO yaglari tutabilene aşkolsun
kime bagiracagini sasirmisDün kp ye sordum
Ben penceredeydim, sende camdaymisin gormemistim
Sesin geldi, boyle böyle bagirdin
Kime bagiriyodun dedim
Önce yok bagirmadim dedi
Sonra almana bagirdim, ses yapiyolardi dedi
Sonra annene bagirdim, kalp hastasi yüz üstü yatmamasi gerekiyor yine oyle yatmis
Geberirsen geber dedim, dedi
Yani pencereden, icerdeki kadina bağırmış güya
vayyy çevir kazı yanmasıncı vayyyyyAslinda bana bagirdi da, yan çizdi
tabiki siz gelmeseniz 9. takım tamamen iptal olmuş kapalıydı , tarih 9. takımı yazıyor artıkOncesinde olmasada son sefer takimi biz açtıkbiz hep beraber kurduk sayilir :))
Ama bu takım hepimizle güzel... Var....
kız mefkuşum bahçenin işi bitince kenarlara hanımeli de dikecek misinInsallah cnm bizede fenalik geldi ama cok iş vardi
Hâlâ var
kendi evin olunca bide bahceliyse hic is bitmez zaten ablaInsallah cnm bizede fenalik geldi ama cok iş vardi
Hâlâ var
kolay gelsin canim:)masallah sana bende kahvemi ictim kahvalti hazirliyorum
bencede ayir abla.yarin birgun sende oglani evlendirince geri gelir hepsi zaten:)aminn canomm inşallah darısı küçük erkek kardeşime , boşanalı 3 sene oldu o da hayırlısıyla iyi birine denk gelip evlenirse hepimizin içi rahat edecek
abooo altın da pahalandıkça pahalanıyor birinin ablasıyım diğerinin teyzesiyim bilezikten aşağısı kurutmaz birde eşimin kız yeğenler hep işe girdi isteyenleri artık kesin olur yaşı 30 a geleni de var 26 olanı da var evlilik çağın da 4 kız yani biz bi kenara düğün bütçesi mi yapsak ne
Mod düşüklüğü, neinnnnnnbuldugum an yapicam abla kendimde bi mod dusuklugu hissediyorum yine artilar hala gitmemis
sağ ol kuzum amin hayırlısıyla olur inşallahallah korusun o anda bende cok panik olurum gibi geliyor. Yillar once ben en buyuk kiza hamileyken 4 5 gun suren bi deprem yasamistik ramazandi cok kotu olmustum. Ondan sonra ufak tefek oldu tabi.ama ben pek hissetmedim. Rabbim uyariyor bizi surekli. Gecmis olsun tekrar ins bidaha olmaz canim
iyi olmus canim. Aileyle gecirilen vakit guzel oluyor
cumartesinin kacamaklarini kapatmaya calisiyorum
bencede en sonucu madde cok tehlikeli
hay masallah
masalllah canim
canim basta azaltmamak en guzeli.
Ama dengeli ve doyurucu yemek onemli bence
izindesin ve eksidesin
Baklavaya karsi koymaya calisma bence. Tadimlik ye ki sonra gozun donmesin
2 gun icin guzel super eksi
iyi gezmeler canim. Artin cok degilmis canim. Hem keyif al hem dikkat etmeye calis oralarda
eline saglik canim.
Kizlarr kocaman tebrikler
Kahvaltidan sonra bende adimlarim ins
aloavera ben buyutemedim abla nasil bakiyorsun . curudu simdi hafif yeserdi ama canlanmadi
eksiyle haftaya baslaman super canim
hayirli ugurlu olsun ablam. Rabbim bi yastikta kocatsin ins
bence cumaya halledersin
sabitsin bence super
o zaman bugun eksidesindir bence
yaaa ben hic yapamadim o engin kirbac abimizi
sabit olman iyi canim
ins imar cikar abla.
firsat buldugum an yapicam abla kendimde bi mod dusuklugu hissediyorum yine artilar hala gitmemis
masallah sana bende kahvemi ictim kahvalti hazirliyorum
olabilir abla kabak aliyim yarin pazardan
kolay gelsin abla
bende cuma kacamagi yapmadan su bi kac kg yud averip.mezun olmak istiyorum.artik.yoksa hep.cuma artilariyla ugrasiyorumMod düşüklüğü, neinnnnnn
Sen son 3 gunu sifir karbon, su, spor la gecir artilar gider eksi bile gelir
Bende öyle yapicambenim daha cok artim var
Perşembe ananas yaparim belki
yaa ne güzel yazdın kum ve taş olayınıgülüm çalışan annenin işi cidden zor , tekrar çalışırsan kendince öncelikler listesi belirle istersen mesela her gün mutlaka olması gereken yemek değil mi önce yemek işi sonra kirliler varsa çamaşır makinesini çalıştırıp çocuklarla ilgilen inan gerisi çok da önemli değil çocuklar büyüdüğün de ahh ne demeye işe o kadar kafayı takmışım çocuklarla daha çok ilgilenseydim diye düşünüyor insan
bir cam kavanoza büyük taşlar çakıllar ve kum koymaya çalış ( aile, arkadaşlar, işler olarak taşları düşün) önce kumu korsan diğerlerine yer kalmaz ama önce iri taşları sonra çakıl taşlarını en son kumu koyarsan hepsi sığar o yüzden bence öncelik sıralaması önemli bak mesela benim öncelik sıralamam da önce yemek yapmak sonra direk ben varım sonra oğlumla babası
gülüm ben nasıl düşünüyorum gerçeği söyleyeyim mi :)kendi evin olunca bide bahceliyse hic is bitmez zaten abla
kolay gelsin canim:)
bencede ayir abla.yarin birgun sende oglani evlendirince geri gelir hepsi zaten:)
cumaya eksi olur inş canımCuma 77.4 bugun 77.4 sabit kaldım bugun iş sabah 7 de basladı oyle olunca bu saatte kurtulmuş oldumm
bende sorun cumadan beri yine geç saate kadar abur cubur ve hamur işi yedimvermek zor ama almak ne kadar kolay bizim için. keşke yemek yemek kilo aldırmasa dimi :)
bnede birkaç gündür böyle ama yenilmek yokDuygusal bi açlık var bu akşamyemek yemekle mutlu olmak istemiyorum artik
neden 15 gün sürüyor canım?Bende 2 gündur öyleyim 15 gündür adetliyim ve bir türlü gecmedi canim iyice sıkildi buna.korona var diye birde cocuklar küçük kimsede durmuyor diye hastaneyede gidemiyorum 2-3 gündur bende yiyorum ama tekrardan sirkelenip önümüze bakmamız lazım.O yüzden hayallerimiz için vazgeçmeden devam etmeliyiz herşeye ve her zorluğa karşı.çunkü biz kadınız ve cok güçlüyüz
Bu ara bende pek keyif yok ya niye bilmiyorum yiyorumda sürekliGünaydın herkese nerde benim motive bol sohbetli takımımmmm hadi uyanın sayfalarca biriktiğini sanarak girdim ama kimsecikler yok
denemeye çalışırımkızlarrrrrrrrrrrrrr
bu günü BEN günü ilan ediyorum herkes en az 5 dk kendine sakin bir köşe bulup hayal gücünü çalıştırıyor imajinasyon yapıyoruzzzzz
hangi kilo da olmak istiyorsanız bedeninizin nasıl görünmesini istiyorsanız şu an da zaten öyleymiş gibi düşünün hiç kilo derdi yok zayıflamışsınız ve o halde birileriyle konuşurken yada ev de yada dışarı da dolaşırken kendinizi hayal edin ,
ayna da kendinize bakıp mükemmel bedeniniz de olduğunuz için kalbinizin mutlulukla attığını hissedin ve aynada kendinizi inceleyin düz karnınıza incelmiş belinize kolunuza bacağınıza bakın ve gülümseyin yüzünüzün çenenizin nasıl göründüğünü olabildiğince ayrıntılı hayal edin ve aynada kendinize başardım muhteşem görünüyorum diyin(bunu hafif sesli söylemeniz daha iyi olur ) gece uyku öncesi de yaparsanız şahane olur
maşallah sana sen ne yaptın böylegunaydin kizlaarrrr
1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
hadi abla inş biterde keyif yaparsınız ailecekDün ogleyin bahceye bi çıktık aksam iceri girdik
Kenarlara takilacak çitleri falan yikadik, biraz toparladik
Bugün de onlar takilmaya baslanacak
Yarin bizim dünür gelecek
Kenar taslarini koymaya baslicaklar
Cumarteside makine getirip toprak alt üst edilip duzeltilecek
Haftaya bahce duzeni biter heralde :))
Bi bitsede ciceklerimi eksem
şu koltuktaki tatlı uyku yokmuGunaydin canlarr
Dun giremedim bir turlu komsuya bahcede sarma sardik dolaba kaldiracakmis.
Derken aksam telasi falan bude dun acayip uykum vardi saat 9da koltukta uyuyakalmisim uzun zamandir boyle olmuyordum.
Esim yeeimize yatalim diye kaldirmis ellememisler ne guzel uyumusum.
Tabi dunku alintilar hala duruyor ve menumude yazamadim.
Allah bilir artık doğrusunuDün kp ye sordum
Ben penceredeydim, sende camdaymisin gormemistim
Sesin geldi, boyle böyle bagirdin
Kime bagiriyodun dedim
Önce yok bagirmadim dedi
Sonra almana bagirdim, ses yapiyolardi dedi
Sonra annene bagirdim, kalp hastasi yüz üstü yatmamasi gerekiyor yine oyle yatmis
Geberirsen geber dedim, dedi
Yani pencereden, icerdeki kadina bağırmış güya
kızlarrrrrrrrrrrrrr
bu günü BEN günü ilan ediyorum herkes en az 5 dk kendine sakin bir köşe bulup hayal gücünü çalıştırıyor imajinasyon yapıyoruzzzzz
hangi kilo da olmak istiyorsanız bedeninizin nasıl görünmesini istiyorsanız şu an da zaten öyleymiş gibi düşünün hiç kilo derdi yok zayıflamışsınız ve o halde birileriyle konuşurken yada ev de yada dışarı da dolaşırken kendinizi hayal edin ,
ayna da kendinize bakıp mükemmel bedeniniz de olduğunuz için kalbinizin mutlulukla attığını hissedin ve aynada kendinizi inceleyin düz karnınıza incelmiş belinize kolunuza bacağınıza bakın ve gülümseyin yüzünüzün çenenizin nasıl göründüğünü olabildiğince ayrıntılı hayal edin ve aynada kendinize başardım muhteşem görünüyorum diyin(bunu hafif sesli söylemeniz daha iyi olur ) gece uyku öncesi de yaparsanız şahane olur
gunaydin kizlaarrrr
1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
Amin insallah cnm, içinde benim oglanla kizadaaminn canomm inşallah darısı küçük erkek kardeşime , boşanalı 3 sene oldu o da hayırlısıyla iyi birine denk gelip evlenirse hepimizin içi rahat edecek
abooo altın da pahalandıkça pahalanıyor birinin ablasıyım diğerinin teyzesiyim bilezikten aşağısı kurutmaz birde eşimin kız yeğenler hep işe girdi isteyenleri artık kesin olur yaşı 30 a geleni de var 26 olanı da var evlilik çağın da 4 kız yani biz bi kenara düğün bütçesi mi yapsak ne
Düşünmedimkız mefkuşum bahçenin işi bitince kenarlara hanımeli de dikecek misin
Ne kadar doğru ablaAmin insallah cnm, içinde benim oglanla kizada
Altını hiç sorma
Biz 5 sene once geline aldigimiz bilezik 650 euroydu, simdi ayni bilezik 1000 euro
Burda genelde 10 bilezik 1 set takilir
Bi ara bizim ailede de düğünler arka arkaydi, onumuzde 1 yeğen var simdilik
Ama düğünle is bitmiyor, hersene 2 - 3cocuk geliyor bide ev görmeleri vs.
sen yeter ki iyi olmayı iste ve normal halin hep huzurlu mutlu olsun ben sana istediğin kadar detaylı yazarım gülümmmyaa ne güzel yazdın kum ve taş olayınıişim o kadar stresliydi ki insanlar beni çok yoruyordu. kendimi sorguluyordum çocuğum olursa ben bu insanların kahrını mı çekeyim yoksa bebeğime iyi bir anne mi olayım. bebeğimin adım adım büyüdüğüne şahit olmak isterim. iyi ki işten çıkarıldım ben çıksam tazminat alamazdım.
Şimdi de çocuk istiyorum biraz da bu yüzden zayıflamak istiyorum.
sen dikkat etmeye yeni baslamistin degilmi tatlim
Gecen hafta birden iyi gitti, ödemi attin demekki
Bundan sonra menulerine daha dikkat etmen lazim
çalışma gülüm yap gitsin daaa:) kendine 5 dk zaman yarat bu gün BEN günü mutlaka yap sonrada için de oluşan o mutluluğun keyfini yaşa :)cumaya eksi olur inş canım
bende sorun cumadan beri yine geç saate kadar abur cubur ve hamur işi yedimdünde aynı şekilde oldu
bnede birkaç gündür böyle ama yenilmek yok
neden 15 gün sürüyor canım?
Bu ara bende pek keyif yok ya niye bilmiyorum yiyorumda sürekli
denemeye çalışırım
maşallah sana sen ne yaptın böyle
hadi abla inş biterde keyif yaparsınız ailecek
şu koltuktaki tatlı uyku yokmukimse kaldırmasa ne güzel olur
Allah bilir artık doğrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?