Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aminn canomm inşallah darısı küçük erkek kardeşime , boşanalı 3 sene oldu o da hayırlısıyla iyi birine denk gelip evlenirse hepimizin içi rahat edecek
abooo altın da pahalandıkça pahalanıyor birinin ablasıyım diğerinin teyzesiyim bilezikten aşağısı kurutmaz birde eşimin kız yeğenler hep işe girdi isteyenleri artık kesin olur yaşı 30 a geleni de var 26 olanı da var evlilik çağın da 4 kız yani biz bi kenara düğün bütçesi mi yapsak ne

O yaglari tutabilene aşkolsun
erisin gitsin tutmak isteyen yok
kime bagiracagini sasirmis
lafi nasilda cevirip duruyo

Insallah cnm bizede fenalik geldi ama cok iş vardi
Hâlâ var
kendi evin olunca bide bahceliyse hic is bitmez zaten abla
masallah sana bende kahvemi ictim kahvalti hazirliyorum
kolay gelsin canim:)
bencede ayir abla.yarin birgun sende oglani evlendirince geri gelir hepsi zaten:)

buldugum an yapicam abla kendimde bi mod dusuklugu hissediyorum yine artilar hala gitmemis
Mod düşüklüğü, neinnnnnn
Sen son 3 gunu sifir karbon, su, spor la gecir artilar gider eksi bile gelir

Bende öyle yapicam benim daha cok artim var
Perşembe ananas yaparim belki

sağ ol kuzum amin hayırlısıyla olur inşallah
son 2 haftadır hepimizde biraz vardı gülüm ben sonun da toparladım hava hala sürekli bulutlu yağışlı ve nemli ama ağrıları bile hallettim gibi çok şükür rabbime , şimdi sıra sizde , boş ver artıları sen önce şu beden beyin kalp üçlüsünü bir şokla enerjile artılar kendiliğinden gider eksiler gelir gülüm
hadi şimdi gözünü kapat duruş pozisyonunu dikleştir derin nefes al ben enerjiyim diye 3 kere söyle kalbini sana gelen sevgi enerjilerine açıp kabul ettiğini , onayladığını da söyle bakalım modun nasıl kademe atlayarak artıyor

Mod düşüklüğü, neinnnnnn
Sen son 3 gunu sifir karbon, su, spor la gecir artilar gider eksi bile gelir

Bende öyle yapicam benim daha cok artim var
Perşembe ananas yaparim belki
bende cuma kacamagi yapmadan su bi kac kg yud averip.mezun olmak istiyorum.artik.yoksa hep.cuma artilariyla ugrasiyorum

yaa ne güzel yazdın kum ve taş olayını işim o kadar stresliydi ki insanlar beni çok yoruyordu. kendimi sorguluyordum çocuğum olursa ben bu insanların kahrını mı çekeyim yoksa bebeğime iyi bir anne mi olayım. bebeğimin adım adım büyüdüğüne şahit olmak isterim. iyi ki işten çıkarıldım ben çıksam tazminat alamazdım.
Şimdi de çocuk istiyorum biraz da bu yüzden zayıflamak istiyorum.

kendi evin olunca bide bahceliyse hic is bitmez zaten abla
kolay gelsin canim:)

bencede ayir abla.yarin birgun sende oglani evlendirince geri gelir hepsi zaten:)
gülüm ben nasıl düşünüyorum gerçeği söyleyeyim mi :)
bence bu takı meselesi yanlış atıyorum ben yeğenime bilezik taktıysam benim oğluma ablam maddi gücüne göre çeyrek taksa da olur hatta maddi imkanı yoksa hiç bir şey takmasın yanım da olsun yeter ki bunu genel herkes için aynı düşünürüm birine bir şey takarken asla o da bana taksın diye düşünmem karşılık gereksiz bence be gülüm

Cuma 77.4 bugun 77.4 sabit kaldım bugun iş sabah 7 de basladı oyle olunca bu saatte kurtulmuş oldumm
cumaya eksi olur inş canım
vermek zor ama almak ne kadar kolay bizim için. keşke yemek yemek kilo aldırmasa dimi :)
bende sorun cumadan beri yine geç saate kadar abur cubur ve hamur işi yedim dünde aynı şekilde oldu
Duygusal bi açlık var bu akşam yemek yemekle mutlu olmak istemiyorum artik
bnede birkaç gündür böyle ama yenilmek yok
neden 15 gün sürüyor canım?
Günaydın herkese nerde benim motive bol sohbetli takımımmmm hadi uyanın sayfalarca biriktiğini sanarak girdim ama kimsecikler yok
Bu ara bende pek keyif yok ya niye bilmiyorum yiyorumda sürekli
denemeye çalışırım
gunaydin kizlaarrrr

1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)
maşallah sana sen ne yaptın böyle
hadi abla inş biterde keyif yaparsınız ailecek
şu koltuktaki tatlı uyku yokmu kimse kaldırmasa ne güzel olur
Allah bilir artık doğrusunu

aşırı motive oldum, bu hayaller gerçeğe dönüşmeli hemen
en çokta giymek istediğim kıyafetleri düşündüm ve insanların ne kadar zayıflamışsın şeklinde demeleri

gunaydin kizlaarrrr

1000 ip atladim ve 1 saat kosu yuruyus sporumuda yaptimm
ohhhhh simdide kahvemi iciyorum
spordan sonra biseyler yemek yag yakimini yavaslatiyomus.oyuzden saat 12 ye dogru yiycem.biseyler dayanabilirsem:)

yaa resmen şuan seni kıskandım ne kadar erken kalkıyorsunuz. ben 9.30 da kalktım ve kendimi erken kalkmış hissettim düşün yani sana bravo gerçekten :) bugün istanbul belediye spor tesisine gideceğim platese kayıt olmak için. inşallah kayıtlar açılmıştır.

Amin insallah cnm, içinde benim oglanla kizada

Altını hiç sorma
Biz 5 sene once geline aldigimiz bilezik 650 euroydu, simdi ayni bilezik 1000 euro
Burda genelde 10 bilezik 1 set takilir

Bi ara bizim ailede de düğünler arka arkaydi, onumuzde 1 yeğen var simdilik
Ama düğünle is bitmiyor, hersene 2 - 3cocuk geliyor bide ev görmeleri vs.

Ne kadar doğru abla

sen yeter ki iyi olmayı iste ve normal halin hep huzurlu mutlu olsun ben sana istediğin kadar detaylı yazarım gülümmm
bu hatayı asla yapma gülüm kendini olumsuz yargılayıp eleştirme bebeğime nasıl iyi anne olayım derken için de endişe korku kendine güvensizlik başaramama düşünceleri v.s. var ne yapmaya karar verirsen olumsuz düşüncelere takılma en iyisi en güzeli en mükemmeli nasıl olur diye düşün, işte aynen öyle olacak sadece olumsuz düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme baktın aklına yine gelmiş dolanıyorlar tek kelime iptal diyerek sen yine olumlusunu düşünmeye devam et
işten çıkarılman belki de sana çok daha büyük bir fırsatın açık kapısını görebilmen için bir şanstı , belki için de kreşi olan çok daha iyi maaşlı , mesai arkadaşlarınla iyi anlaşacağın işin seni bekliyordur
isteklerine(dualarına) asla sınır koyma sen iste haşa rabbimin gücü mü yetmeyecek sana onları vermek için sen kalpten iste evrenin çekim yasası (bazen sekreter diyorum ona) senin için çalışsın ayrıntıları düşünmek senin işin değil hiç kendini yorma o sekreterin işi sen sadece fırsat kapını çaldığın da farkın da ol ve o kapıyı aç

çalışma gülüm yap gitsin daaa:) kendine 5 dk zaman yarat bu gün BEN günü mutlaka yap sonrada için de oluşan o mutluluğun keyfini yaşa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…