- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.521
her şeyi kullan insanların dediklerini seslerini hatta ayağına giydiğin ayakkabının çıkardığı sesi bile iyi hayal ettiğin de anın da, bir kaç saat sonra değil anın daaaa bilinç altın bedenin deki değişikleri çalıştırmaya başlar gülümaşırı motive oldum, bu hayaller gerçeğe dönüşmeli hemen
en çokta giymek istediğim kıyafetleri düşündüm ve insanların ne kadar zayıflamışsın şeklinde demeleri
yaa resmen şuan seni kıskandımne kadar erken kalkıyorsunuz. ben 9.30 da kalktım ve kendimi erken kalkmış hissettim düşün yani sana bravo gerçekten :) bugün istanbul belediye spor tesisine gideceğim platese kayıt olmak için. inşallah kayıtlar açılmıştır.
Ne güzel daaa diyorsun abla, bizdede kullanırlarçalışma gülüm yap gitsin daaa:) kendine 5 dk zaman yarat bu gün BEN günü mutlaka yap sonrada için de oluşan o mutluluğun keyfini yaşa :)
amin hayırlısıyla senin kızla küçük oğlan da evlendi mi mutlu oldular mı içimiz daha da rahat edecek ama 1 gidip hep 3-4 geliyorlar işte ona göre düşününce …. ya gel biz gidip altın tüccarını soyalım kırışırız ganimetiAmin insallah cnm, içinde benim oglanla kizada
Altını hiç sorma
Biz 5 sene once geline aldigimiz bilezik 650 euroydu, simdi ayni bilezik 1000 euro
Burda genelde 10 bilezik 1 set takilir
Bi ara bizim ailede de düğünler arka arkaydi, onumuzde 1 yeğen var simdilik
Ama düğünle is bitmiyor, hersene 2 - 3cocuk geliyor bide ev görmeleri vs.
sen yeter ki iyi olmayı iste ve normal halin hep huzurlu mutlu olsun ben sana istediğin kadar detaylı yazarım gülümmm
bu hatayı asla yapma gülüm kendini olumsuz yargılayıp eleştirme bebeğime nasıl iyi anne olayım derken için de endişe korku kendine güvensizlik başaramama düşünceleri v.s. var ne yapmaya karar verirsen olumsuz düşüncelere takılma en iyisi en güzeli en mükemmeli nasıl olur diye düşün, işte aynen öyle olacak sadece olumsuz düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme baktın aklına yine gelmiş dolanıyorlar tek kelime iptal diyerek sen yine olumlusunu düşünmeye devam et
işten çıkarılman belki de sana çok daha büyük bir fırsatın açık kapısını görebilmen için bir şanstı , belki için de kreşi olan çok daha iyi maaşlı , mesai arkadaşlarınla iyi anlaşacağın işin seni bekliyordur
isteklerine(dualarına) asla sınır koyma sen iste haşa rabbimin gücü mü yetmeyecek sana onları vermek için sen kalpten iste evrenin çekim yasası (bazen sekreter diyorum ona) senin için çalışsın ayrıntıları düşünmek senin işin değil hiç kendini yorma o sekreterin işi sen sadece fırsat kapını çaldığın da farkın da ol ve o kapıyı aç
Allah kolaylık versin. Sonu güzel olur da, başı yorucu işteDün ogleyin bahceye bi çıktık aksam iceri girdik
Kenarlara takilacak çitleri falan yikadik, biraz toparladik
Bugün de onlar takilmaya baslanacak
Yarin bizim dünür gelecek
Kenar taslarini koymaya baslicaklar
Cumarteside makine getirip toprak alt üst edilip duzeltilecek
Haftaya bahce duzeni biter heralde :))
Bi bitsede ciceklerimi eksem
arkadan bağırıyor ama yüzüne söyleyecek cesareti yokDün kp ye sordum
Ben penceredeydim, sende camdaymisin gormemistim
Sesin geldi, boyle böyle bagirdin
Kime bagiriyodun dedim
Önce yok bagirmadim dedi
Sonra almana bagirdim, ses yapiyolardi dedi
Sonra annene bagirdim, kalp hastasi yüz üstü yatmamasi gerekiyor yine oyle yatmis
Geberirsen geber dedim, dedi
Yani pencereden, icerdeki kadina bağırmış güya
Amin. Cümlesine hayirli kapılar açıp, bantlarını güzel eylesin Rabbim.Tabiki öncelik huy suy karakter desekde bide hayatin gercekleri var cnm
Ay sonu faturalar gelmeye baslayinca, kadin hakli olarak ben calisiyorum sen yatiyon demeye baslarsa, birbirlerine girerler
Ama düğüne varmis daha, insallah bi kapi acilir ona da, tüm evlatlarimiza da
Ne güzel bir düşünce. Herkes böyle olsa keşke. Kac kişi birbirinin gönlünü kırıyor böyle. Ben 10 sene önce bunu taktım. O az taktı diye. Halbuki belki eskiden vardı. Şimdi elimde birşey yok. Herşey nasip bencegülüm ben nasıl düşünüyorum gerçeği söyleyeyim mi :)
bence bu takı meselesi yanlış atıyorum ben yeğenime bilezik taktıysam benim oğluma ablam maddi gücüne göre çeyrek taksa da olur hatta maddi imkanı yoksa hiç bir şey takmasın yanım da olsun yeter ki bunu genel herkes için aynı düşünürüm birine bir şey takarken asla o da bana taksın diye düşünmem karşılık gereksiz bence be gülüm
Çok güldümAslinda bana bagirdi da, yan çizdi
aşk olsun gülüm niye kovalım çatala bayrak edip canını okuyup eğlenmek varkenHerkese günaydın, bu ara sürekli yiyorum zorla kahvaltı yaptım çünkü aç değildimdün yine öyle bi pis boğazlık yaptım ki, anlatsam kovarsınız burdan
herkesin koku zevki farklıdır ama bana hanımeli cennet kokusu gibi gelir ne zaman rüzgar esip hanımeli kokusunu koku hücrelerimle buluştursa kendimi özgür gök yüzün de havalanmış gibi hissediyorum en kötü ruh halinden bile anında çıkıyorum , çok güzel kokuyor yani:)))Düşünmedimbi ozelligi var mi onun
her bölgeden bir kaç şiveli kelime kullanmak gibi huyum var çok eğlenceli geliyor bana :))Ne güzel daaa diyorsun abla, bizdede kullanırlaryürüyüşe tek başıma çıksam güzel olur aslında herşeyi tartıp biçiyorum o şekilde yağmur yağıyor ama daha iyi
Bende probleminin bu olduğunu düşünmüyorum abla, çünkü evde hep sarılırım eşime çocuklarıma, bazen böyle bi geliyorlar bana bi içim kararıyoraşk olsun gülüm niye kovalım çatala bayrak edip canını okuyup eğlenmek varken
şaka bir yana gülüm , acıkmadan niye zorla yedin ki gülüm bedenin henüz yakıta ihtiyacı yokmuş demek ki , dün de ruhun fazladan sevgiye ilgiye ihtiyaç duymuş ama sen beni sevin dememişsin kimseye ondan yemeğe dadanmışsın , az bana çek gülüm evde ilk gördüğüne benim sevgiye ihtiyacım var diyip sarıl çünkü büyük ihtimal oksitosin kimyasalı(hormonu) bedenin de eksilmiştir ..
OKSİTOSİN (kucaklama hormonu) sarılma , uyarılma, sevgi ve güven duygularıyla ilgili bedenimizdeki kimyasal
hah işte bu meret bence bizde az salgılanınca sarılacak güvenle sevgi alıp verecek ortam olmayınca kalbimiz yerine midemizi dolduruyoruz bence o zaman ne yapıyoruz sarılmak güzeldir diyip çoluk çocuk koca kardeş kimi bulursak yapışıp sarılıyoruz beni sev diyoruz o kadarrrrrrrr
süpersinnnnnaynen teşekkür ederim. dediğin gibi belki kreşi olan bir iş olur ilerde belki kendi işimi kurarım çocuğum yanımda olur belki evden çalışırım. önemli olan huzur mutluluk. Allah hepimize güzellikler versin inşallah.
geçmiş olsun canım, inş öyle daha rahat edersinDemir ilacını bir daha aç karnına içmeyeceğime burda huzurunuzda Ela’nın tövbesinden ediyorum mahvediyor midemi her sabah bulantı bugün çıkardım da rahatladım aslında aç içilmesi gereken bir ilaç da doktor çok dokunuyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti öyle yapacağım artık
Severim yağmuruher bölgeden bir kaç şiveli kelime kullanmak gibi huyum var çok eğlenceli geliyor bana :))
canın yürümek istiyorsa yağmurluğun varsa giy çık ruhuna da iyi gelsin yağmurun sesini dinle toprağın ıslak kokusunu içine çek tazelen öyle dön eve , yok yağmurda yürümeyi sevmem dersen illa yürümek şart değil aç müziği evde kim varsa onlarla birlikte hopla zıpla dans et herkese iyi gelir :)
gülüm takı evlenene kimin gönlünden ne geçerse destek olmak amacıyladır karşılığını beklemek bana hep saçma gelmiştir , mesela iş toplu para toplanıp birilerine hoş geldin ya da güle güle niyetine hediye almak da bana saçma gelir hep , belki ben onu tanımıyorum ya da sevmiyorum neden zorunlu gibi para istenir ki ya da ben o kişiyle çok samimiyim ona daha özel bir hediye alıcam :) ben cidden biraz cinsim yaaaAllah kolaylık versin. Sonu güzel olur da, başı yorucu işte
arkadan bağırıyor ama yüzüne söyleyecek cesareti yok
Amin. Cümlesine hayirli kapılar açıp, bantlarını güzel eylesin Rabbim.
Ne güzel bir düşünce. Herkes böyle olsa keşke. Kac kişi birbirinin gönlünü kırıyor böyle. Ben 10 sene önce bunu taktım. O az taktı diye. Halbuki belki eskiden vardı. Şimdi elimde birşey yok. Herşey nasip bence
aa o kadar mı çok dokundu gülüm, geçmiş olsun , yemek sonrasına yutacaksın mecbur , bana aç karnına dokunmadığı için hiç prespektüsüne de detaylı bakmamıştımDemir ilacını bir daha aç karnına içmeyeceğime burda huzurunuzda Ela’nın tövbesinden ediyorum mahvediyor midemi her sabah bulantı bugün çıkardım da rahatladım aslında aç içilmesi gereken bir ilaç da doktor çok dokunuyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti öyle yapacağım artık
evet haklisin abla .iste adet ollus bizdedegülüm ben nasıl düşünüyorum gerçeği söyleyeyim mi :)
bence bu takı meselesi yanlış atıyorum ben yeğenime bilezik taktıysam benim oğluma ablam maddi gücüne göre çeyrek taksa da olur hatta maddi imkanı yoksa hiç bir şey takmasın yanım da olsun yeter ki bunu genel herkes için aynı düşünürüm birine bir şey takarken asla o da bana taksın diye düşünmem karşılık gereksiz bence be gülüm
6.30 da kaltim esim ise giderken canim.bencede bi an once basla spora.hem daha cok sikilasirsin hemde yag yakimi hizlanir daha cok motive olursun.aşırı motive oldum, bu hayaller gerçeğe dönüşmeli hemen
en çokta giymek istediğim kıyafetleri düşündüm ve insanların ne kadar zayıflamışsın şeklinde demeleri
yaa resmen şuan seni kıskandımne kadar erken kalkıyorsunuz. ben 9.30 da kalktım ve kendimi erken kalkmış hissettim düşün yani sana bravo gerçekten :) bugün istanbul belediye spor tesisine gideceğim platese kayıt olmak için. inşallah kayıtlar açılmıştır.
bide €da yikseliyo abla.bizim icin bu kadar pahali oluyoken tr dekileri dusunemiyorumAmin insallah cnm, içinde benim oglanla kizada
Altını hiç sorma
Biz 5 sene once geline aldigimiz bilezik 650 euroydu, simdi ayni bilezik 1000 euro
Burda genelde 10 bilezik 1 set takilir
Bi ara bizim ailede de düğünler arka arkaydi, onumuzde 1 yeğen var simdilik
Ama düğünle is bitmiyor, hersene 2 - 3cocuk geliyor bide ev görmeleri vs.
neler yedin yazda bilelim:))Herkese günaydın, bu ara sürekli yiyorum zorla kahvaltı yaptım çünkü aç değildimdün yine öyle bi pis boğazlık yaptım ki, anlatsam kovarsınız burdan
Doğru düşünüyorsun abla keşke herkes öyle olsa, herşey menfaat olmuş Çoğu kişi karşılıksız daha bişey yapmıyorgülüm takı evlenene kimin gönlünden ne geçerse destek olmak amacıyladır karşılığını beklemek bana hep saçma gelmiştir , mesela iş toplu para toplanıp birilerine hoş geldin ya da güle güle niyetine hediye almak da bana saçma gelir hep , belki ben onu tanımıyorum ya da sevmiyorum neden zorunlu gibi para istenir ki ya da ben o kişiyle çok samimiyim ona daha özel bir hediye alıcam :) ben cidden biraz cinsim
Yazmim canım kötü örneğim ben şuanda Zuhal abla beni sopalar sonraneler yedin yazda bilelim:))
6.30 da kaltim esim ise giderken canim.bencede bi an once basla spora.hem daha cok sikilasirsin hemde yag yakimi hizlanir daha cok motive olursun.
biseyi yiycekken okadar spor yaptim bunu uersem bosa gidecek diyorum ve elimdekini birakiyorum.
bence iyi biseyÇok güldümdeli deliyi görünce sopasını saklarmış yanlış anlama ablacım sakın bak üzülürüm
gecmis olsun canim.bende sabah acken ociyorumDemir ilacını bir daha aç karnına içmeyeceğime burda huzurunuzda Ela’nın tövbesinden ediyorum mahvediyor midemi her sabah bulantı bugün çıkardım da rahatladım aslında aç içilmesi gereken bir ilaç da doktor çok dokunuyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti öyle yapacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?