Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

her şeyi kullan insanların dediklerini seslerini hatta ayağına giydiğin ayakkabının çıkardığı sesi bile iyi hayal ettiğin de anın da, bir kaç saat sonra değil anın daaaa bilinç altın bedenin deki değişikleri çalıştırmaya başlar gülüm

çalışma gülüm yap gitsin daaa:) kendine 5 dk zaman yarat bu gün BEN günü mutlaka yap sonrada için de oluşan o mutluluğun keyfini yaşa :)
Ne güzel daaa diyorsun abla, bizdede kullanırlar yürüyüşe tek başıma çıksam güzel olur aslında herşeyi tartıp biçiyorum o şekilde yağmur yağıyor ama daha iyi

amin hayırlısıyla senin kızla küçük oğlan da evlendi mi mutlu oldular mı içimiz daha da rahat edecek ama 1 gidip hep 3-4 geliyorlar işte ona göre düşününce …. ya gel biz gidip altın tüccarını soyalım kırışırız ganimeti

aynen teşekkür ederim. dediğin gibi belki kreşi olan bir iş olur ilerde belki kendi işimi kurarım çocuğum yanımda olur belki evden çalışırım. önemli olan huzur mutluluk. Allah hepimize güzellikler versin inşallah.

Allah kolaylık versin. Sonu güzel olur da, başı yorucu işte
arkadan bağırıyor ama yüzüne söyleyecek cesareti yok
Amin. Cümlesine hayirli kapılar açıp, bantlarını güzel eylesin Rabbim.
Ne güzel bir düşünce. Herkes böyle olsa keşke. Kac kişi birbirinin gönlünü kırıyor böyle. Ben 10 sene önce bunu taktım. O az taktı diye. Halbuki belki eskiden vardı. Şimdi elimde birşey yok. Herşey nasip bence

Herkese günaydın, bu ara sürekli yiyorum zorla kahvaltı yaptım çünkü aç değildim dün yine öyle bi pis boğazlık yaptım ki, anlatsam kovarsınız burdan
aşk olsun gülüm niye kovalım çatala bayrak edip canını okuyup eğlenmek varken
şaka bir yana gülüm , acıkmadan niye zorla yedin ki gülüm bedenin henüz yakıta ihtiyacı yokmuş demek ki , dün de ruhun fazladan sevgiye ilgiye ihtiyaç duymuş ama sen beni sevin dememişsin kimseye ondan yemeğe dadanmışsın , az bana çek gülüm evde ilk gördüğüne benim sevgiye ihtiyacım var diyip sarıl çünkü büyük ihtimal oksitosin kimyasalı(hormonu) bedenin de eksilmiştir ..

OKSİTOSİN (kucaklama hormonu) sarılma , uyarılma, sevgi ve güven duygularıyla ilgili bedenimizdeki kimyasal

hah işte bu meret bence bizde az salgılanınca sarılacak güvenle sevgi alıp verecek ortam olmayınca kalbimiz yerine midemizi dolduruyoruz bence o zaman ne yapıyoruz sarılmak güzeldir diyip çoluk çocuk koca kardeş kimi bulursak yapışıp sarılıyoruz beni sev diyoruz o kadarrrrrrrr

Demir ilacını bir daha aç karnına içmeyeceğime burda huzurunuzda Ela’nın tövbesinden ediyorum mahvediyor midemi her sabah bulantı bugün çıkardım da rahatladım aslında aç içilmesi gereken bir ilaç da doktor çok dokunuyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti öyle yapacağım artık

Düşünmedim bi ozelligi var mi onun
herkesin koku zevki farklıdır ama bana hanımeli cennet kokusu gibi gelir ne zaman rüzgar esip hanımeli kokusunu koku hücrelerimle buluştursa kendimi özgür gök yüzün de havalanmış gibi hissediyorum en kötü ruh halinden bile anında çıkıyorum , çok güzel kokuyor yani:)))

Ne güzel daaa diyorsun abla, bizdede kullanırlar yürüyüşe tek başıma çıksam güzel olur aslında herşeyi tartıp biçiyorum o şekilde yağmur yağıyor ama daha iyi
her bölgeden bir kaç şiveli kelime kullanmak gibi huyum var çok eğlenceli geliyor bana :))
canın yürümek istiyorsa yağmurluğun varsa giy çık ruhuna da iyi gelsin yağmurun sesini dinle toprağın ıslak kokusunu içine çek tazelen öyle dön eve , yok yağmurda yürümeyi sevmem dersen illa yürümek şart değil aç müziği evde kim varsa onlarla birlikte hopla zıpla dans et herkese iyi gelir :)

Bende probleminin bu olduğunu düşünmüyorum abla, çünkü evde hep sarılırım eşime çocuklarıma, bazen böyle bi geliyorlar bana bi içim kararıyor

süpersinnnnn işte böyle kendi işini bile tabi ki kurabilirsin , tüm başaranların , başarıları ilk önce hayallerin de canlandı sonra gerçeğe dönüştü en basiti ne yemek yapacağımızı bile önce aklımızda düşünüyoruz sonra eyleme geçiyoruz ya onun gibi bir şey işte , kreşi olan bir yerde sen iş veren olabilirsin

geçmiş olsun canım, inş öyle daha rahat edersin
Severim yağmuru tabi şu sofradan 1 saattir kalkamıyorum, kalkıp işlerimi halletsem iyi olacak

gülüm takı evlenene kimin gönlünden ne geçerse destek olmak amacıyladır karşılığını beklemek bana hep saçma gelmiştir , mesela iş toplu para toplanıp birilerine hoş geldin ya da güle güle niyetine hediye almak da bana saçma gelir hep , belki ben onu tanımıyorum ya da sevmiyorum neden zorunlu gibi para istenir ki ya da ben o kişiyle çok samimiyim ona daha özel bir hediye alıcam :) ben cidden biraz cinsim yaaa

aa o kadar mı çok dokundu gülüm, geçmiş olsun , yemek sonrasına yutacaksın mecbur , bana aç karnına dokunmadığı için hiç prespektüsüne de detaylı bakmamıştım

evet haklisin abla .iste adet ollus bizdede
6.30 da kaltim esim ise giderken canim.bencede bi an once basla spora.hem daha cok sikilasirsin hemde yag yakimi hizlanir daha cok motive olursun.
biseyi yiycekken okadar spor yaptim bunu uersem bosa gidecek diyorum ve elimdekini birakiyorum.
bide €da yikseliyo abla.bizim icin bu kadar pahali oluyoken tr dekileri dusunemiyorum
Herkese günaydın, bu ara sürekli yiyorum zorla kahvaltı yaptım çünkü aç değildim dün yine öyle bi pis boğazlık yaptım ki, anlatsam kovarsınız burdan
neler yedin yazda bilelim:))

Doğru düşünüyorsun abla keşke herkes öyle olsa, herşey menfaat olmuş Çoğu kişi karşılıksız daha bişey yapmıyor

6.30 da kaltim esim ise giderken canim.bencede bi an once basla spora.hem daha cok sikilasirsin hemde yag yakimi hizlanir daha cok motive olursun.
biseyi yiycekken okadar spor yaptim bunu uersem bosa gidecek diyorum ve elimdekini birakiyorum.

bugünden itibaren başlıyorum kesinlikle. bir şey soracağım. bu adım yarışması için günlük menülerimizde adım sayımızı mı bildireceğiz. menü listelerinde dk olarak yazılıyor sanırım. biraz anlamadım :)

Çok güldüm deli deliyi görünce sopasını saklarmış yanlış anlama ablacım sakın bak üzülürüm
bence iyi bisey
zuhal abladan cekinmiski dogruyu soyleyemedi
gecmis olsun canim.bende sabah acken ociyorum
cok sukur zarari olmadi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…