- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.541
Eğer puanlamak istiyorsan canım dk olarak hesaplayıp U UcanSupurge menüye etiketliyoruz.bugünden itibaren başlıyorum kesinlikle. bir şey soracağım. bu adım yarışması için günlük menülerimizde adım sayımızı mı bildireceğiz. menü listelerinde dk olarak yazılıyor sanırım. biraz anlamadım :)
dk yazdigimiz puanli canim.kac dakika yuruyorsak puanini hesaplayip U UcanSupurge nu etiketliyoruz.ilk sayfada puanlar varbugünden itibaren başlıyorum kesinlikle. bir şey soracağım. bu adım yarışması için günlük menülerimizde adım sayımızı mı bildireceğiz. menü listelerinde dk olarak yazılıyor sanırım. biraz anlamadım :)
onu deme hiç o iç karaması bana geldiğin de sarılmayı bırak gözüm kimseyi görmesin istiyorum gör hangi duygu hangi hormonu tetikliyor da böyle oluyoruz keşke biyoloji , kimya, anatomi , psikoloji ve kuantumun her şeyini tam bilsek :)Bende probleminin bu olduğunu düşünmüyorum abla, çünkü evde hep sarılırım eşime çocuklarıma, bazen böyle bi geliyorlar bana bi içim kararıyor
Eğer puanlamak istiyorsan canım dk olarak hesaplayıp U UcanSupurge menüye etiketliyoruz.
adim olarak istersenJasminium84 Özel mesaj olarak atiyoruz sayimizi.
ben de hızlıca evi toparladım eşimi bekliyorum ki kahvaltı yapayım tabi ona da öğlen yemek yapmak yerine kahvaltı kakalamış oluyorum heheheheh yaşasın kötülükkkkkgeçmiş olsun canım, inş öyle daha rahat edersin
Severim yağmurutabi şu sofradan 1 saattir kalkamıyorum, kalkıp işlerimi halletsem iyi olacak
teşekkür ederim :) benimde telefonumda uygulama var adımlarımı oradan yazarım.dk yazdigimiz puanli canim.kac dakika yuruyorsak puanini hesaplayip U UcanSupurge nu etiketliyoruz.ilk sayfada puanlar var
adim da ayri bi yaris.gunluk yaptigimiz adimlaridaJasminium84 u ozelden mesajla soyluyoruz.benim kolumda saat var.
bazilarida telefona uygulama indirdi telefonla sayyo
lojmandayım ya kalabalığız da sırf burada 64 daire var ilk başlarda bilmiş bir iki kadın (her zaman her yerde bir tane çıkar ya onlardan) yok şunun doğum gününe yok çocuğu üniversiteyi kazanmış -bitirmiş, askere gidip gelene işe girene, tayini çıkıp gidene diye ki kendi samimi oldukları hep (herkese değil yani) benim adını bile bilmediğim kişilere para toplatıyordu en son bana ne tanımıyorum bile kadını dedim benim de oğlumun da doğum günü kaç kere geçiyor ama o hatunlar hiç oralı değil kendimi kullanılmış hissettim , benim de tanıdığım kişiler vardı atıyorum kişi başı 20 tl toplanıyordu ama ben ona özel bir şey almak istiyordum hatıra kalsın diye 50-70 tl lik bir şey alıcam onlara katılmak zorunda mıyım , zaten bir şeye beni mecbur bırakmaya çalışıldığın da çok sinir olurum bu tür şeyler gönülden olur mecburiyetten olmamalı ama eşimin iş yerin de evlenecek biri olduğu zaman ( çalışanlardan olursa , eşimle aynı statüdekilere değil) her zaman aman ver gülüm derim , çok cadıyım yaaa kendimi seviyorum vallaDoğru düşünüyorsun abla keşke herkes öyle olsa, herşey menfaat olmuş Çoğu kişi karşılıksız daha bişey yapmıyor
bi bilsek keskeonu deme hiç o iç karaması bana geldiğin de sarılmayı bırak gözüm kimseyi görmesin istiyorum gör hangi duygu hangi hormonu tetikliyor da böyle oluyoruz keşke biyoloji , kimya, anatomi , psikoloji ve kuantumun her şeyini tam bilsek :)
Olsun Kahvalti en güzel ögündürben de hızlıca evi toparladım eşimi bekliyorum ki kahvaltı yapayım tabi ona da öğlen yemek yapmak yerine kahvaltı kakalamış oluyorum heheheheh yaşasın kötülükkkkk
hadi bismillah diyip kalk gülüm sen en iyisi
Bu ayri bisey abla anliyorum, bizim burdada Cok var öyle, birileri biseyi tutturuyor sürü halinde devam ediyordu. En güzeli senin dedigin gibi kendin al daha iyi bi samimiyette varsa, Hersey yerine göredirlojmandayım ya kalabalığız da sırf burada 64 daire var ilk başlarda bilmiş bir iki kadın (her zaman her yerde bir tane çıkar ya onlardan) yok şunun doğum gününe yok çocuğu üniversiteyi kazanmış -bitirmiş, askere gidip gelene işe girene, tayini çıkıp gidene diye ki kendi samimi oldukları hep (herkese değil yani) benim adını bile bilmediğim kişilere para toplatıyordu en son bana ne tanımıyorum bile kadını dedim benim de oğlumun da doğum günü kaç kere geçiyor ama o hatunlar hiç oralı değil kendimi kullanılmış hissettim , benim de tanıdığım kişiler vardı atıyorum kişi başı 20 tl toplanıyordu ama ben ona özel bir şey almak istiyordum hatıra kalsın diye 50-70 tl lik bir şey alıcam onlara katılmak zorunda mıyım , zaten bir şeye beni mecbur bırakmaya çalışıldığın da çok sinir olurum bu tür şeyler gönülden olur mecburiyetten olmamalı ama eşimin iş yerin de evlenecek biri olduğu zaman ( çalışanlardan olursa , eşimle aynı statüdekilere değil) her zaman aman ver gülüm derim , çok cadıyım yaaa kendimi seviyorum valla
benim koca geldi ama yattı yarım saat sonra kalkıp yiyecekmiş acıkmıştım yavvfff neyse bekliyeyim bari o arada akşama ne pişirsem bir iki seçenek düşünüp evin hazretlerine sunayım ne diyecekler bakalım:)bi bilsek keske
Olsun Kahvalti en güzel ögündür
son seneler değiştim hoşuma gitmeyen bir şeyi uygun uslupla kimseyi kırmadan ama açık net şekilde söylüyorum, kalabalık toplanmalara da benim sese aşırı hassasiyetim var çok kalabalık çok seste algım duruyor o yüzden ben gelmiycem diyorum çok ısrar ederlerse veletleriniz sesinden( çok mızmız saygısız çocuklar var da) kafam havadaymış gibi oluyor gece uyuyamıyorum sonra diyorum hihihihihBu ayri bisey abla anliyorum, bizim burdada Cok var öyle, birileri biseyi tutturuyor sürü halinde devam ediyordu. En güzeli senin dedigin gibi kendin al daha iyi bi samimiyette varsa, Hersey yerine göredir
hadi kolay gelsin gülüm bir çırpıda bitsin işin ki kendine vaktin kalsın :)Ben artik kacayim evimi Yoksa kim paklicaksihirli degnegim olsaydi Keske
AynennnYazmim canım kötü örneğim ben şuanda Zuhal abla beni sopalar sonra
Aaa sendemi mezun olacanbende cuma kacamagi yapmadan su bi kac kg yud averip.mezun olmak istiyorum.artik.yoksa hep.cuma artilariyla ugrasiyorum
bizim simdi yeni bi gelin adayimiz varamin hayırlısıyla senin kızla küçük oğlan da evlendi mi mutlu oldular mı içimiz daha da rahat edecek ama 1 gidip hep 3-4 geliyorlar işte ona göre düşününce …. ya gel biz gidip altın tüccarını soyalım kırışırız ganimeti
amin inşallah cnmAllah kolaylık versin. Sonu güzel olur da, başı yorucu işte
yok kuzum ne yanlış anlicam, okadarmi tanimiyoz birbirimiziÇok güldümdeli deliyi görünce sopasını saklarmış yanlış anlama ablacım sakın bak üzülürüm
bundan sonra unutup içme bari cnmDemir ilacını bir daha aç karnına içmeyeceğime burda huzurunuzda Ela’nın tövbesinden ediyorum mahvediyor midemi her sabah bulantı bugün çıkardım da rahatladım aslında aç içilmesi gereken bir ilaç da doktor çok dokunuyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti öyle yapacağım artık
senin hatrina onuda ekerim cnmherkesin koku zevki farklıdır ama bana hanımeli cennet kokusu gibi gelir ne zaman rüzgar esip hanımeli kokusunu koku hücrelerimle buluştursa kendimi özgür gök yüzün de havalanmış gibi hissediyorum en kötü ruh halinden bile anında çıkıyorum , çok güzel kokuyor yani:)))
Tr de bu kadar altin takilmiyor heralde :))bide €da yikseliyo abla.bizim icin bu kadar pahali oluyoken tr dekileri dusunemiyorum
guzel olmus canim14 haziran pazar
11.00
2 dlm ekmek
domates
salatalik
2 zeytin
kk peynir
12.00
1 avuc leblebi
18.00
8 kanat
salata
patlican salatasi
1 kofte
su 2.5lt olmustur
yuruyus yaptim ama adim olarak hesapladim
pizza 1 dlmmis meyvede bisye yemedigin icin guzel canimdün bir yolculuk yaptım oyuzden sadece aksam yemeğim var
15.06.2020
18:30
1 küçük dilim pizza
20:00
1 kase kiraz
su:2lt
spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
guzel bir menu canim15 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Bol yeşillik
Domates, salatalık
17:00
Bir tabak ton balıklı yeşil salata
2,5 lt su
pizza olmasada olurmus ama azmis canim guzel15 HAZİRAN PAZARTESİ MENÜM(1137 cal)
07.00: 2 yemek kaşığı peynirli yumurta
1 dilim pizza
Şekersiz çay
1 tatlı kaşığı bal
*47dk eliptik bisiklet (-200)
pilava gerek yokmus aksama ama guzel menu yinedePazartesi menüm
10:00
1 yumurta peynir 5zeytin,5ceri domates,bi salatalık bol limonlu maydanoz 1dilim tb ekmeği
13:00 bi kase tavuklu sehriyesini az koydum corba, bi kase yoğurt
16:00 cok acıktım bi dilim tb ekmeği biraz peynir
18:30 bi kase taze fasulye,yarım kase cacık,4kasik domates salatası,3kasik pilav
21:00 sade soda
Su 1lt kabuk tarçınlı su 1.5 lt su
Spor 40dk yürüyüş 80pn
50 mekik 10pn
20sn plank 4pn toplam94 pn
U UcanSupurge
sabahki pankek olmamis canim.15 haziran pazartesi
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk süzme peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 mini pankek
Domates salatalık
Ara 2 küçük ucgen dilim karpuz +1 kayısı +3 kiraz
Akşam 18.00
8 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Ara 20.00 türk kahvesi
Su hic saymadim ama 2 litrekadar olmuştur
sabah 2 ekmek mi var yanlismi yazdin canim. Guzel olmus15 haziran pazartesi
10:00 bir bardak limonlu sirkeli su
12.30 şekersiz nescafe
13.30
14.30 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 2 çatal peynir, 1 dilim ekmek ve 1 adet ceviz
18.30 bir şeftali
20:00 bir kase yayla çorba ve 6 yemek kaşığı sebze yemeği
gün boyu çay ve su
sadece bumu ogunun cok cok az11:00
filtre kahve
20:00
dünden kalan (ince hamur:) 1 dilim pizza
çay
su:2lt
spor bugun yok malesef
guzrl canim. Ekmegi tamamen cikardin hayatindan ne guzel14 Haziran pazar
11:00
Sade kahve
13:00
8 kaşık Menemen
2 ceviz
1 dilim beyaz peynir
1 avuç maydanoz
18:00
2 kepçe etli barbunya
1 kase zeytinyağlı salata
su:2 buçuk litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
guzel bir.menu daha15 Haziran pazartesi
10:00
sade kahve
12:30
kıymalı yumurta 5 kaşık
1 domates
1 salatalık
Biraz çeçil peyniri
6 yeşil zeytin
17:30
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
5 kaşık yoğurt
su: 2 litre
Spor:50 dakika yürüyüş 100 puan U UcanSupurge
guzel olmus canimmm15 haziran persembe
15.00
1 avuc leblebi
5 cilek
17.30
1 tabak semizotu yemegi
1but
5cilek
19.30
1 avuc leblebi
sutlu kahve
su en az 2lt olmustur spor yok
hemde nasil o uyku gibisi yok rezil uyku.çok iyi olmuş bedenin iyice dinlenmiştir bu gün nasıl uyandın bomba gibi değil mi , komşun da afiyetle yesin sarmaları sizin de elinize canınıza sağlık gülüm
kardesine hayirli bir kismer ciksin ins ablam.aminn canomm inşallah darısı küçük erkek kardeşime , boşanalı 3 sene oldu o da hayırlısıyla iyi birine denk gelip evlenirse hepimizin içi rahat edecek
abooo altın da pahalandıkça pahalanıyor birinin ablasıyım diğerinin teyzesiyim bilezikten aşağısı kurutmaz birde eşimin kız yeğenler hep işe girdi isteyenleri artık kesin olur yaşı 30 a geleni de var 26 olanı da var evlilik çağın da 4 kız yani biz bi kenara düğün bütçesi mi yapsak ne
yarin oruca niyetlenecegim abla,persembede kabak yersem guzel olurMod düşüklüğü, neinnnnnn
Sen son 3 gunu sifir karbon, su, spor la gecir artilar gider eksi bile gelir
Bende öyle yapicambenim daha cok artim var
Perşembe ananas yaparim belki
az sonra minigi uyutup yatak odasinda sessiz bir sekilde mutlaka yapicam tum dedikelrinisağ ol kuzum amin hayırlısıyla olur inşallah
son 2 haftadır hepimizde biraz vardı gülüm ben sonun da toparladım hava hala sürekli bulutlu yağışlı ve nemli ama ağrıları bile hallettim gibi çok şükür rabbime , şimdi sıra sizde , boş ver artıları sen önce şu beden beyin kalp üçlüsünü bir şokla enerjile artılar kendiliğinden gider eksiler gelir gülüm
hadi şimdi gözünü kapat duruş pozisyonunu dikleştir derin nefes al ben enerjiyim diye 3 kere söyle kalbini sana gelen sevgi enerjilerine açıp kabul ettiğini , onayladığını da söyle bakalım modun nasıl kademe atlayarak artıyor
demi beni biraksa irda minihi yanina alsa gitse ama nerdeeeeeeşu koltuktaki tatlı uyku yokmukimse kaldırmasa ne güzel olur
amaninnnnHerkese günaydın, bu ara sürekli yiyorum zorla kahvaltı yaptım çünkü aç değildimdün yine öyle bi pis boğazlık yaptım ki, anlatsam kovarsınız burdan
iyi bari oyle ic de dokunmasin canim.Demir ilacını bir daha aç karnına içmeyeceğime burda huzurunuzda Ela’nın tövbesinden ediyorum mahvediyor midemi her sabah bulantı bugün çıkardım da rahatladım aslında aç içilmesi gereken bir ilaç da doktor çok dokunuyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç demişti öyle yapacağım artık
herkes gucune gore genelde.Aaa sendemi mezun olacan
bizim simdi yeni bi gelin adayimiz varhayirlisi bakalim :))
amin inşallah cnm
yok kuzum ne yanlış anlicam, okadarmi tanimiyoz birbirimizi
Ben biraz hazir cevaplik yaparim, arada cekinirler
Soyliceklerimi hazirladiydim, boşa gitti
bundan sonra unutup içme bari cnm
senin hatrina onuda ekerim cnm
Tr de bu kadar altin takilmiyor heralde :))
Kizlar asagi yukari ne kadar takilir bi deyin hele
dusunmedim hala bisey ne yapsam ne yesemkiAksama yemek planlarinizi soyleyinde
Sizden kopye cekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?