Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eğer puanlamak istiyorsan canım dk olarak hesaplayıp U UcanSupurge menüye etiketliyoruz.

adim olarak istersen Jasminium84 Özel mesaj olarak atiyoruz sayimizi.

dk yazdigimiz puanli canim.kac dakika yuruyorsak puanini hesaplayip U UcanSupurge nu etiketliyoruz.ilk sayfada puanlar var

adim da ayri bi yaris.gunluk yaptigimiz adimlarida Jasminium84 u ozelden mesajla soyluyoruz.benim kolumda saat var.
bazilarida telefona uygulama indirdi telefonla sayyo

Bende probleminin bu olduğunu düşünmüyorum abla, çünkü evde hep sarılırım eşime çocuklarıma, bazen böyle bi geliyorlar bana bi içim kararıyor
onu deme hiç o iç karaması bana geldiğin de sarılmayı bırak gözüm kimseyi görmesin istiyorum gör hangi duygu hangi hormonu tetikliyor da böyle oluyoruz keşke biyoloji , kimya, anatomi , psikoloji ve kuantumun her şeyini tam bilsek :)

geçmiş olsun canım, inş öyle daha rahat edersin

Severim yağmuru tabi şu sofradan 1 saattir kalkamıyorum, kalkıp işlerimi halletsem iyi olacak
ben de hızlıca evi toparladım eşimi bekliyorum ki kahvaltı yapayım tabi ona da öğlen yemek yapmak yerine kahvaltı kakalamış oluyorum heheheheh yaşasın kötülükkkkk
hadi bismillah diyip kalk gülüm sen en iyisi

teşekkür ederim :) benimde telefonumda uygulama var adımlarımı oradan yazarım.

Doğru düşünüyorsun abla keşke herkes öyle olsa, herşey menfaat olmuş Çoğu kişi karşılıksız daha bişey yapmıyor
lojmandayım ya kalabalığız da sırf burada 64 daire var ilk başlarda bilmiş bir iki kadın (her zaman her yerde bir tane çıkar ya onlardan) yok şunun doğum gününe yok çocuğu üniversiteyi kazanmış -bitirmiş, askere gidip gelene işe girene, tayini çıkıp gidene diye ki kendi samimi oldukları hep (herkese değil yani) benim adını bile bilmediğim kişilere para toplatıyordu en son bana ne tanımıyorum bile kadını dedim benim de oğlumun da doğum günü kaç kere geçiyor ama o hatunlar hiç oralı değil kendimi kullanılmış hissettim , benim de tanıdığım kişiler vardı atıyorum kişi başı 20 tl toplanıyordu ama ben ona özel bir şey almak istiyordum hatıra kalsın diye 50-70 tl lik bir şey alıcam onlara katılmak zorunda mıyım , zaten bir şeye beni mecbur bırakmaya çalışıldığın da çok sinir olurum bu tür şeyler gönülden olur mecburiyetten olmamalı ama eşimin iş yerin de evlenecek biri olduğu zaman ( çalışanlardan olursa , eşimle aynı statüdekilere değil) her zaman aman ver gülüm derim , çok cadıyım yaaa kendimi seviyorum valla

bi bilsek keske
Olsun Kahvalti en güzel ögündür

Bu ayri bisey abla anliyorum, bizim burdada Cok var öyle, birileri biseyi tutturuyor sürü halinde devam ediyordu. En güzeli senin dedigin gibi kendin al daha iyi bi samimiyette varsa, Hersey yerine göredir

bi bilsek keske

Olsun Kahvalti en güzel ögündür
benim koca geldi ama yattı yarım saat sonra kalkıp yiyecekmiş acıkmıştım yavvfff neyse bekliyeyim bari o arada akşama ne pişirsem bir iki seçenek düşünüp evin hazretlerine sunayım ne diyecekler bakalım:)

Bu ayri bisey abla anliyorum, bizim burdada Cok var öyle, birileri biseyi tutturuyor sürü halinde devam ediyordu. En güzeli senin dedigin gibi kendin al daha iyi bi samimiyette varsa, Hersey yerine göredir
son seneler değiştim hoşuma gitmeyen bir şeyi uygun uslupla kimseyi kırmadan ama açık net şekilde söylüyorum, kalabalık toplanmalara da benim sese aşırı hassasiyetim var çok kalabalık çok seste algım duruyor o yüzden ben gelmiycem diyorum çok ısrar ederlerse veletleriniz sesinden( çok mızmız saygısız çocuklar var da) kafam havadaymış gibi oluyor gece uyuyamıyorum sonra diyorum hihihihih

Ben artik kacayim evimi Yoksa kim paklicak sihirli degnegim olsaydi Keske
hadi kolay gelsin gülüm bir çırpıda bitsin işin ki kendine vaktin kalsın :)
kız şu beynimizin titreşimlerine hükmedebilsek zaten sihirli değnek varmış gibi totoşumuzun üzerinde otururken eşyaları kıpırdadıp işi yaparız kii

bende cuma kacamagi yapmadan su bi kac kg yud averip.mezun olmak istiyorum.artik.yoksa hep.cuma artilariyla ugrasiyorum
Aaa sendemi mezun olacan
bizim simdi yeni bi gelin adayimiz var hayirlisi bakalim :))
Allah kolaylık versin. Sonu güzel olur da, başı yorucu işte
amin inşallah cnm
Çok güldüm deli deliyi görünce sopasını saklarmış yanlış anlama ablacım sakın bak üzülürüm
yok kuzum ne yanlış anlicam, okadarmi tanimiyoz birbirimizi

Ben biraz hazir cevaplik yaparim, arada cekinirler
Soyliceklerimi hazirladiydim, boşa gitti
bundan sonra unutup içme bari cnm
senin hatrina onuda ekerim cnm
bide €da yikseliyo abla.bizim icin bu kadar pahali oluyoken tr dekileri dusunemiyorum
Tr de bu kadar altin takilmiyor heralde :))

Kizlar asagi yukari ne kadar takilir bi deyin hele

14 haziran pazar
11.00
2 dlm ekmek
domates
salatalik
2 zeytin
kk peynir

12.00
1 avuc leblebi

18.00
8 kanat
salata
patlican salatasi
1 kofte

su 2.5lt olmustur
yuruyus yaptim ama adim olarak hesapladim
guzel olmus canim
dün bir yolculuk yaptım oyuzden sadece aksam yemeğim var
15.06.2020

18:30
1 küçük dilim pizza

20:00
1 kase kiraz

su:2lt

spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
pizza 1 dlmmis meyvede bisye yemedigin icin guzel canim
15 Haziran Pazartesi
11:30
2 yumurtadan omlet
2 ceviz
Bol yeşillik
Domates, salatalık
17:00
Bir tabak ton balıklı yeşil salata
2,5 lt su
guzel bir menu canim
pizza olmasada olurmus ama azmis canim guzel
pilava gerek yokmus aksama ama guzel menu yinede
sabahki pankek olmamis canim.

sabah 2 ekmek mi var yanlismi yazdin canim. Guzel olmus
11:00
filtre kahve

20:00
dünden kalan (ince hamur:) 1 dilim pizza
çay

su:2lt

spor bugun yok malesef
sadece bumu ogunun cok cok az
guzrl canim. Ekmegi tamamen cikardin hayatindan ne guzel
guzel bir.menu daha
15 haziran persembe

15.00
1 avuc leblebi
5 cilek

17.30
1 tabak semizotu yemegi
1but
5cilek

19.30
1 avuc leblebi
sutlu kahve

su en az 2lt olmustur spor yok
guzel olmus canimmm
çok iyi olmuş bedenin iyice dinlenmiştir bu gün nasıl uyandın bomba gibi değil mi , komşun da afiyetle yesin sarmaları sizin de elinize canınıza sağlık gülüm
hemde nasil o uyku gibisi yok rezil uyku.

kardesine hayirli bir kismer ciksin ins ablam.
Allah kolaylik versin abla baya evlenecek varmis
Mod düşüklüğü, neinnnnnn
Sen son 3 gunu sifir karbon, su, spor la gecir artilar gider eksi bile gelir

Bende öyle yapicam benim daha cok artim var
Perşembe ananas yaparim belki
yarin oruca niyetlenecegim abla,persembede kabak yersem guzel olur

az sonra minigi uyutup yatak odasinda sessiz bir sekilde mutlaka yapicam tum dedikelrini
şu koltuktaki tatlı uyku yokmu kimse kaldırmasa ne güzel olur
demi beni biraksa irda minihi yanina alsa gitse ama nerdeeeeee
Herkese günaydın, bu ara sürekli yiyorum zorla kahvaltı yaptım çünkü aç değildim dün yine öyle bi pis boğazlık yaptım ki, anlatsam kovarsınız burdan
amaninnnn
Neyse sen yinede anlatma o zaman .
Neyse yarin dikkat ettinmi dengelesin sen
iyi bari oyle ic de dokunmasin canim.
Bende kullaniyorim bana oyle bir etkisi olmadi
herkes gucune gore genelde.
Ama bizim ailede 100gr altin diye konusulur. İster bilezik ,ister set alsin gelin o 100grim icinde.

Aksama yemek planlarinizi soyleyinde
Sizden kopye cekeyim
dusunmedim hala bisey ne yapsam ne yesemki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…