- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.561
Islerim vardı bugün alis verise gitmiştim geldim şimdi çocuğu uyuttum ev işi yapacağım. Sen nasılsınlina0156 elifcim bugün gorunmemisin
Canım diyette yasaklar yoktur porsiyon kontrolü vardir 2 mini pankek 1 dilim ekmeğe bile denk gelmiyor 3 tanesi 1 dilim ekmek yapıyor. Hayat tarzina donusturmeliyiz her seyden kisar her seyi kendimize yasak edersek sonradan bu kilolari cok kolay geri alırızguzel olmus canim
pizza 1 dlmmis meyvede bisye yemedigin icin guzel canim
guzel bir menu canim
pizza olmasada olurmus ama azmis canim guzel
pilava gerek yokmus aksama ama guzel menu yinede
sabahki pankek olmamis canim.
sabah 2 ekmek mi var yanlismi yazdin canim. Guzel olmus
sadece bumu ogunun cok cok az
guzrl canim. Ekmegi tamamen cikardin hayatindan ne guzel
guzel bir.menu daha
guzel olmus canimmm
hemde nasil o uyku gibisi yok rezil uyku.
kardesine hayirli bir kismer ciksin ins ablam.
Allah kolaylik versin abla baya evlenecek varmis
yarin oruca niyetlenecegim abla,persembede kabak yersem guzel olur
az sonra minigi uyutup yatak odasinda sessiz bir sekilde mutlaka yapicam tum dedikelrini
demi beni biraksa irda minihi yanina alsa gitse ama nerdeeeeee
amaninnnn
Neyse sen yinede anlatma o zaman.
Neyse yarin dikkat ettinmi dengelesin sen
iyi bari oyle ic de dokunmasin canim.
Bende kullaniyorim bana oyle bir etkisi olmadi
herkes gucune gore genelde.
Ama bizim ailede 100gr altin diye konusulur. İster bilezik ,ister set alsin gelin o 100grim icinde.
dusunmedim hala bisey ne yapsam ne yesemki
Evet kirazları yemeyecektim ama cok yiyesim geldi sonradan. Emzirmeye güveniyorum umarim güvenimi boşa çıkarmazbuseferlik boyle olsun canim.zaten cok az yemissin.hatta baya bi telafi etmissin bence
guzel olmus canim:)
sabahki pizza yerine ekmek olsa daha iyi olurmus bence .spor icin hatirlatmada yapcaktim ama sonradan yapmissin canim
pilav fazladan geldi sanki.cacigida tum.kase olabilirdi daha doyurucu olurdu kaloriside az
sabhki pankek olmamis.
ben ara ogunde sanki fazla gibi geldi .kiraz veya kaysi ikisinden biri olmayabilirmis bence.
guzel olmus bence
allhtan cok kalmiycaksiniz.illaki kendi yatagini isteyen cocuklada biyerlere gitmek cok zor.alalh kolaylik versin canim
gun boyu bisey yememis zaten canim.keske daha doyurucu ve saglikli seyler yeseydin
guzel.olmus canim:)
guzel.olmus canim:)
ortalama bi bilezik, 20 gr oluyorherkes gucune gore genelde.
Ama bizim ailede 100gr altin diye konusulur. İster bilezik ,ister set alsin gelin o 100grim icinde.
kendim cok hafif yemem lazim belki tek öğün bile yapabilirimdusunmedim hala bisey ne yapsam ne yesemki
Bende ayni cnm, işe güce baslicam simdiIslerim vardı bugün alis verise gitmiştim geldim şimdi çocuğu uyuttum ev işi yapacağım. Sen nasılsın
400-500 kalori kardasin :)Evet kirazları yemeyecektim ama cok yiyesim geldi sonradan. Emzirmeye güveniyorum umarim güvenimi boşa çıkarmaz
kolay geklsn sana daortalama bi bilezik, 20 gr oluyor
O zaman 5 bilezik :))
kendim cok hafif yemem lazim belki tek öğün bile yapabilirim
Kahvaltiyi geç yapip kapatsammi acaba
Eve ne yapacigima karar veremedim, sebzede yok
Tavuklu salata falan yapsan kendine
Bende ayni cnm, işe güce baslicam simdi
Aynen bir de ortalama 1000 kalori alıyorum diyetisyen bana 1500 kalorilik liste vermişti400-500 kalori kardasin :)
arada iyidir kahvalti:))ben de hızlıca evi toparladım eşimi bekliyorum ki kahvaltı yapayım tabi ona da öğlen yemek yapmak yerine kahvaltı kakalamış oluyorum heheheheh yaşasın kötülükkkkk
hadi bismillah diyip kalk gülüm sen en iyisi
keskee ne guzel olurdu:)Ben artik kacayim evimi Yoksa kim paklicaksihirli degnegim olsaydi Keske
insalalh olurum artik:))Aaa sendemi mezun olacan
bizim simdi yeni bi gelin adayimiz varhayirlisi bakalim :))
amin inşallah cnm
yok kuzum ne yanlış anlicam, okadarmi tanimiyoz birbirimizi
Ben biraz hazir cevaplik yaparim, arada cekinirler
Soyliceklerimi hazirladiydim, boşa gitti
bundan sonra unutup içme bari cnm
senin hatrina onuda ekerim cnm
Tr de bu kadar altin takilmiyor heralde :))
Kizlar asagi yukari ne kadar takilir bi deyin hele
borulce yapicam kendimeAksama yemek planlarinizi soyleyinde
Sizden kopye cekeyim
gelinimize 40 gr lik 10 bilezik ve 5i biyerde taktikortalama bi bilezik, 20 gr oluyor
kolay gelsin canimIslerim vardı bugün alis verise gitmiştim geldim şimdi çocuğu uyuttum ev işi yapacağım. Sen nasılsın
aslinda senin dedigin de mantikli canim. Ama ben az oz yiyemiyorum kacamak yaptim nasilsa diyip arkasi geliyorCanım diyette yasaklar yoktur porsiyon kontrolü vardir 2 mini pankek 1 dilim ekmeğe bile denk gelmiyor 3 tanesi 1 dilim ekmek yapıyor. Hayat tarzina donusturmeliyiz her seyden kisar her seyi kendimize yasak edersek sonradan bu kilolari cok kolay geri alırız
evde tavugum yok almaya gitmem galiba. Ama yumurtali marul salatasi yapabilirim belki. Evdekilere ne yapsam bende bilemedimortalama bi bilezik, 20 gr oluyor
Oh masallah. Hayatlari kurtulmus o kadar altinla ev araba alinir.arada iyidir kahvalti:))
keskee ne guzel olurdu:)
insalalh olurum artik:))
borulce yapicam kendime
esime ne yapsam diye dusunuyorum
gelinimize 40 gr lik 10 bilezik ve 5i biyerde taktik
ama kizin babasi bizden daha fazla takti
altin tac,10.bilezik 40 grlik,ceyrekli bileklik ve 5 i biyerde taktilar hatirladiklarim bunlar
bende mutlu oldugum zaman, aha sağlıklı besleniyorum gerçekten. Acıkdıkça, çocuklara sarilirim artık.aşk olsun gülüm niye kovalım çatala bayrak edip canını okuyup eğlenmek varken
şaka bir yana gülüm , acıkmadan niye zorla yedin ki gülüm bedenin henüz yakıta ihtiyacı yokmuş demek ki , dün de ruhun fazladan sevgiye ilgiye ihtiyaç duymuş ama sen beni sevin dememişsin kimseye ondan yemeğe dadanmışsın , az bana çek gülüm evde ilk gördüğüne benim sevgiye ihtiyacım var diyip sarıl çünkü büyük ihtimal oksitosin kimyasalı(hormonu) bedenin de eksilmiştir ..
OKSİTOSİN (kucaklama hormonu) sarılma , uyarılma, sevgi ve güven duygularıyla ilgili bedenimizdeki kimyasal
hah işte bu meret bence bizde az salgılanınca sarılacak güvenle sevgi alıp verecek ortam olmayınca kalbimiz yerine midemizi dolduruyoruz bence o zaman ne yapıyoruz sarılmak güzeldir diyip çoluk çocuk koca kardeş kimi bulursak yapışıp sarılıyoruz beni sev diyoruz o kadarrrrrrrr
karşıdakiler cins aslında. Herkes bu düşüncede olsagülüm takı evlenene kimin gönlünden ne geçerse destek olmak amacıyladır karşılığını beklemek bana hep saçma gelmiştir , mesela iş toplu para toplanıp birilerine hoş geldin ya da güle güle niyetine hediye almak da bana saçma gelir hep , belki ben onu tanımıyorum ya da sevmiyorum neden zorunlu gibi para istenir ki ya da ben o kişiyle çok samimiyim ona daha özel bir hediye alıcam :) ben cidden biraz cinsim yaaa
emek verip spor yapinca, kaçamak yapmaya korkuyor insan gerçekten6.30 da kaltim esim ise giderken canim.bencede bi an once basla spora.hem daha cok sikilasirsin hemde yag yakimi hizlanir daha cok motive olursun.
biseyi yiycekken okadar spor yaptim bunu uersem bosa gidecek diyorum ve elimdekini birakiyorum
Arkadaşlar yazmış ama alıntılamış oldumbugünden itibaren başlıyorum kesinlikle. bir şey soracağım. bu adım yarışması için günlük menülerimizde adım sayımızı mı bildireceğiz. menü listelerinde dk olarak yazılıyor sanırım. biraz anlamadım :)
sen yeseydin abla ac kalmabenim koca geldi ama yattı yarım saat sonra kalkıp yiyecekmiş acıkmıştım yavvfff neyse bekliyeyim bari o arada akşama ne pişirsem bir iki seçenek düşünüp evin hazretlerine sunayım ne diyecekler bakalım:)
ne güzel yapiyorsunson seneler değiştim hoşuma gitmeyen bir şeyi uygun uslupla kimseyi kırmadan ama açık net şekilde söylüyorum, kalabalık toplanmalara da benim sese aşırı hassasiyetim var çok kalabalık çok seste algım duruyor o yüzden ben gelmiycem diyorum çok ısrar ederlerse veletleriniz sesinden( çok mızmız saygısız çocuklar var da) kafam havadaymış gibi oluyor gece uyuyamıyorum sonra diyorum hihihihih
masallah sizin gelin olasim geldigelinimize 40 gr lik 10 bilezik ve 5i biyerde taktik
ama kizin babasi bizden daha fazla takti
altin tac,10.bilezik 40 grlik,ceyrekli bileklik ve 5 i biyerde taktilar hatirladiklarim bunlar
Ay Neden verdinkiOh masallah. Hayatlari kurtulmus o kadar altinla ev araba alinir.
Benimkinin 60 grmini kp almisti 1.5 yillik evliyken hala odemedi ,ustune bizden aldigi paralarda var tabi. Offff nasil canim sikildi aklima gelince simdi
merhaba herkese.
Yok canim zaten oyle bir beklentim yok kalmadi artik. Simdi aklima gelince sinirim bozuldu sadece.sen yeseydin abla ac kalmaBende bilmiyorum ne yapacagimi
ne güzel yapiyorsunbende bu yastan Sonra degismeye basladim, eskiden kimse kirilmasin diye susardim simdi umrumda degil böylede olunca degistin oluyor tabi
masallah sizin gelin olasim geldi
Ay Neden verdinkiSeni Üzmek istemem Ama artik zor gelir o altin yerine
hosgeldin canim.merhaba herkese.
Adı: Gökşen
Yaşı: 23
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: çağrı merkezinde müşteri temsilcisi
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 163
Kilo: 65.7
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : çağrı merkezinde çalışmaktan kaynaklı, sıkılarak sürekli yemek yeme..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven, abur cuburların küpüne giren canavarım biraz:) spor yapmayı, bazı şeyler için kendimi zorlamayı çok sevmesem de aynadaki ben için mücadele veriyorum. kendimi çok da anlatmayı beceremem, umarım keyifle yol alacağımız bi süreç olur. :)
Hoşgeldin canım. Ben Elif. 34 yaşındayım. 2 oğlum var. Burada motive olarak hep beraber güzel kilolar verecegiz insallahmerhaba herkese.
Kilo alma nedeniniz : çağrı merkezinde çalışmaktan kaynaklı, sıkılarak sürekli yemek yeme..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven, abur cuburların küpüne giren canavarım biraz:) spor yapmayı, bazı şeyler için kendimi zorlamayı çok sevmesem de aynadaki ben için mücadele veriyorum. kendimi çok da anlatmayı beceremem, umarım keyifle yol alacağımız bi süreç olur. :)
Kaçamak yok canım
hosgeldin canim, kilon fazla degil kisa sürede verebilirsin bencemerhaba herkese.
Amin canim ins, yinede ins verirlerYok canim zaten oyle bir beklentim yok kalmadi artik. Simdi aklima gelince sinirim bozuldu sadece.
Zamaninda calisirken odemeyen simdi bu halde nasil odensin zaten.
Eli ayagi tutarken zamaninda evini duzwltti yeni mobilyalar,arabalar o zaman ses etmedim hicbir sekilde oylede olunca zaten sessizin kafasina vur hesabi.
Aman eski defterleri acarsak simdi yuzlerine bakmamak lazimda iste allah korkusu var icimizde.
Uzulmuyorum yani canim allah esime guc kuvvet versin ,saglik versin baskasi umrumda degil.
umarım hep birlikte güzel kilolar veririz, memnun oldum. allah bağışlasın kızlarınızı, uzun ömürleri olsun inşallahhosgeldin canim.
Boyuna gore zaten cok asiri bir kilon yok bence. Hedef kilonda zaten yakinmis ins kisa surede verirsin canim
Ben hatice 29 yasindayim 3 cadi kizim var
memnun oldum, inşallah. :) allah bağışlasın çocuklarınızı da. güzel sonuçlar alırız umarım:)Hoşgeldin canım. Ben Elif. 34 yaşındayım. 2 oğlum var. Burada motive olarak hep beraber güzel kilolar verecegiz insallah
allah saglik versin gerisi bos canim.obur dunyada allah hesabini sorar.kolay gelsin canim
aslinda senin dedigin de mantikli canim. Ama ben az oz yiyemiyorum kacamak yaptim nasilsa diyip arkasi geliyor
evde tavugum yok almaya gitmem galiba. Ama yumurtali marul salatasi yapabilirim belki. Evdekilere ne yapsam bende bilemedim
Oh masallah. Hayatlari kurtulmus o kadar altinla ev araba alinir.
Benimkinin 60 grmini kp almisti 1.5 yillik evliyken hala odemedi ,ustune bizden aldigi paralarda var tabi. Offff nasil canim sikildi aklima gelince simdi
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.merhaba herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?