- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.581
Bende de iğde çiçeği kokusu aynı etkiyi yapıyor abla parfümünü bulsam direkt alırımherkesin koku zevki farklıdır ama bana hanımeli cennet kokusu gibi gelir ne zaman rüzgar esip hanımeli kokusunu koku hücrelerimle buluştursa kendimi özgür gök yüzün de havalanmış gibi hissediyorum en kötü ruh halinden bile anında çıkıyorum , çok güzel kokuyor yani:)))
Aynen daha önce de kullandım biliyorum böyle etki yaptığını ama yine de katlanıyordum daha da içmem bugün çok kötü etti beniaa o kadar mı çok dokundu gülüm, geçmiş olsun , yemek sonrasına yutacaksın mecbur , bana aç karnına dokunmadığı için hiç prespektüsüne de detaylı bakmamıştım
Ne güzel inşallah da olmaz beni mahvediyor gece de içip hemen uyuyorum ki midemin bulantısını fark etmeyeyim diyegecmis olsun canim.bende sabah acken ociyorum
cok sukur zarari olmadi bana
Yok yok mahvetti benibundan sonra unutup içme bari cnm
Sadece nefes alıyorumAksama yemek planlarinizi soyleyinde
Sizden kopye cekeyim
Ne güzel canım berbat bi koku geliyor ağzıma ağzıma onu içince eziyet çekiyorum resmeniyi bari oyle ic de dokunmasin canim.
Bende kullaniyorim bana oyle bir etkisi olmadi
Hoş gelmişsin canım yaşın genç yolun çok uzun değil motive olup sporunu yapıp yediklerine dikkat edersen hemen vereceğine inanıyorum benmerhaba herkese.
Adı: Gökşen
Yaşı: 23
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: çağrı merkezinde müşteri temsilcisi
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 163
Kilo: 65.7
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : çağrı merkezinde çalışmaktan kaynaklı, sıkılarak sürekli yemek yeme..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven, abur cuburların küpüne giren canavarım biraz:) spor yapmayı, bazı şeyler için kendimi zorlamayı çok sevmesem de aynadaki ben için mücadele veriyorum. kendimi çok da anlatmayı beceremem, umarım keyifle yol alacağımız bi süreç olur. :)
hoş buldum irademi sağlam tutabilirsem vericem inşallah :)Bende de iğde çiçeği kokusu aynı etkiyi yapıyor abla parfümünü bulsam direkt alırım
Aynen daha önce de kullandım biliyorum böyle etki yaptığını ama yine de katlanıyordum daha da içmem bugün çok kötü etti beni
Ne güzel inşallah da olmaz beni mahvediyor gece de içip hemen uyuyorum ki midemin bulantısını fark etmeyeyim diye
Yok yok mahvetti beni
Sadece nefes alıyorum
Ne güzel canım berbat bi koku geliyor ağzıma ağzıma onu içince eziyet çekiyorum resmen
Hoş gelmişsin canım yaşın genç yolun çok uzun değil motive olup sporunu yapıp yediklerine dikkat edersen hemen vereceğine inanıyorum ben
hoşbuldum,sağolun en kısa sürede mezun olmanı dileği ile o halde :)allah saglik versin gerisi bos canim.obur dunyada allah hesabini sorar.
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.
1 2 haftaya mezun olucam.bende insalalh:)
10 kilo verdim bende.burasi cok guzel.motive ediyo insani.insallah sende en kisa surede hedzfine ulasirsin
vallaha mııı hadi hayırlısı olsun gördün mü fotosunu falan gelin adayının gözün tuttu mu seni görmeye gelirse ilk çiçeksiz gelirse kabul etme :))Aaa sendemi mezun olacan
bizim simdi yeni bi gelin adayimiz varhayirlisi bakalim :))
amin inşallah cnm
yok kuzum ne yanlış anlicam, okadarmi tanimiyoz birbirimizi
Ben biraz hazir cevaplik yaparim, arada cekinirler
Soyliceklerimi hazirladiydim, boşa gitti
bundan sonra unutup içme bari cnm
senin hatrina onuda ekerim cnm
Tr de bu kadar altin takilmiyor heralde :))
Kizlar asagi yukari ne kadar takilir bi deyin hele
geç oldu ama yazayım (tontişim geldi az önce gitti de) 1 patlıcan 1 avuç bezelye biber domates 2 sarımsak ve köfteyle yemek yaptım adı yok benim uydurmalardan :)Aksama yemek planlarinizi soyleyinde
Sizden kopye cekeyim
amin inşallah çıkar gülüm allah razı olsun :)guzel olmus canim
pizza 1 dlmmis meyvede bisye yemedigin icin guzel canim
guzel bir menu canim
pizza olmasada olurmus ama azmis canim guzel
pilava gerek yokmus aksama ama guzel menu yinede
sabahki pankek olmamis canim.
sabah 2 ekmek mi var yanlismi yazdin canim. Guzel olmus
sadece bumu ogunun cok cok az
guzrl canim. Ekmegi tamamen cikardin hayatindan ne guzel
guzel bir.menu daha
guzel olmus canimmm
hemde nasil o uyku gibisi yok rezil uyku.
kardesine hayirli bir kismer ciksin ins ablam.
Allah kolaylik versin abla baya evlenecek varmis
yarin oruca niyetlenecegim abla,persembede kabak yersem guzel olur
az sonra minigi uyutup yatak odasinda sessiz bir sekilde mutlaka yapicam tum dedikelrini
demi beni biraksa irda minihi yanina alsa gitse ama nerdeeeeee
amaninnnn
Neyse sen yinede anlatma o zaman.
Neyse yarin dikkat ettinmi dengelesin sen
iyi bari oyle ic de dokunmasin canim.
Bende kullaniyorim bana oyle bir etkisi olmadi
herkes gucune gore genelde.
Ama bizim ailede 100gr altin diye konusulur. İster bilezik ,ister set alsin gelin o 100grim icinde.
dusunmedim hala bisey ne yapsam ne yesemki
sarılacak kimseyi bulamazsak o an evde buraya gelip beni sevin sarılın diye yazarız gülüm sevginin enerjisinin yayılmasının mesafesi yoktur evrenin diğer ucuna bile gider nasıl olsa:))bende mutlu oldugum zaman, aha sağlıklı besleniyorum gerçekten. Acıkdıkça, çocuklara sarilirim artık.
karşıdakiler cins aslında. Herkes bu düşüncede olsa
emek verip spor yapinca, kaçamak yapmaya korkuyor insan gerçekten
Arkadaşlar yazmış ama alıntılamış oldum
2 kere ayrı uğraşmaya erindim bekledim yemek için :))))sen yeseydin abla ac kalmaBende bilmiyorum ne yapacagimi
ne güzel yapiyorsunbende bu yastan Sonra degismeye basladim, eskiden kimse kirilmasin diye susardim simdi umrumda degil böylede olunca degistin oluyor tabi
masallah sizin gelin olasim geldi
Ay Neden verdinkiSeni Üzmek istemem Ama artik zor gelir o altin yerine
hoş geldin gülümmerhaba herkese.
Kilo alma nedeniniz : çağrı merkezinde çalışmaktan kaynaklı, sıkılarak sürekli yemek yeme..
Bize kısaca kendini anlatırmısın: yemek yemeyi çok seven, abur cuburların küpüne giren canavarım biraz:) spor yapmayı, bazı şeyler için kendimi zorlamayı çok sevmesem de aynadaki ben için mücadele veriyorum. kendimi çok da anlatmayı beceremem, umarım keyifle yol alacağımız bi süreç olur. :)
amin gülüm rabbim sana da eşine de güç kuvvet huzur versin onu da elinin yüzünün sadakasına vermiş say ki aklına geldikçe boş boşuna sinirin bozulmasınYok canim zaten oyle bir beklentim yok kalmadi artik. Simdi aklima gelince sinirim bozuldu sadece.
Zamaninda calisirken odemeyen simdi bu halde nasil odensin zaten.
Eli ayagi tutarken zamaninda evini duzwltti yeni mobilyalar,arabalar o zaman ses etmedim hicbir sekilde oylede olunca zaten sessizin kafasina vur hesabi.
Aman eski defterleri acarsak simdi yuzlerine bakmamak lazimda iste allah korkusu var icimizde.
Uzulmuyorum yani canim allah esime guc kuvvet versin ,saglik versin baskasi umrumda degil.
ee sizin dersler ne zaman bitecek gülüm bu hafta son mu , belli mi ,böyle tüm gün ders insanın kafası mecali kaldırmaz rabbim kolaylık versinKaçamak yok canım
1 Eylül'de okullar açıklana kadar hedefime ulaşmam lazım.
Mutfağa girip yemek yapacak kadar bile vaktim yok, sınav yaklaştı, öğrenciler ile başbaşayım
site cozutmuş yine gülüm benim de sayfa dondu bir kaç kere
düzeldin mi biraz şimdi iyi misin gülümBende de iğde çiçeği kokusu aynı etkiyi yapıyor abla parfümünü bulsam direkt alırım
Aynen daha önce de kullandım biliyorum böyle etki yaptığını ama yine de katlanıyordum daha da içmem bugün çok kötü etti beni
Ne güzel inşallah da olmaz beni mahvediyor gece de içip hemen uyuyorum ki midemin bulantısını fark etmeyeyim diye
Yok yok mahvetti beni
Sadece nefes alıyorum
Ne güzel canım berbat bi koku geliyor ağzıma ağzıma onu içince eziyet çekiyorum resmen
Hoş gelmişsin canım yaşın genç yolun çok uzun değil motive olup sporunu yapıp yediklerine dikkat edersen hemen vereceğine inanıyorum ben
Hosgeldin tatlimmerhaba herkese.
Hoşgeldin aramiza canımmerhaba herkese.
böyle hainlik yapan kv ye can kurban kızzzzzNe yazmissiniz sohbet güzelmiş oku oku yeni geldim
Yürüyüşe çıkarken kızımı kv bıraktım dönüşte hainlik yapmış bana kaçamağım var nasıl telâfi edeyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?