Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende de iğde çiçeği kokusu aynı etkiyi yapıyor abla parfümünü bulsam direkt alırım
aa o kadar mı çok dokundu gülüm, geçmiş olsun , yemek sonrasına yutacaksın mecbur , bana aç karnına dokunmadığı için hiç prespektüsüne de detaylı bakmamıştım
Aynen daha önce de kullandım biliyorum böyle etki yaptığını ama yine de katlanıyordum daha da içmem bugün çok kötü etti beni
gecmis olsun canim.bende sabah acken ociyorum
cok sukur zarari olmadi bana
Ne güzel inşallah da olmaz beni mahvediyor gece de içip hemen uyuyorum ki midemin bulantısını fark etmeyeyim diye
bundan sonra unutup içme bari cnm
Yok yok mahvetti beni
Aksama yemek planlarinizi soyleyinde
Sizden kopye cekeyim
Sadece nefes alıyorum
iyi bari oyle ic de dokunmasin canim.
Bende kullaniyorim bana oyle bir etkisi olmadi
Ne güzel canım berbat bi koku geliyor ağzıma ağzıma onu içince eziyet çekiyorum resmen
Hoş gelmişsin canım yaşın genç yolun çok uzun değil motive olup sporunu yapıp yediklerine dikkat edersen hemen vereceğine inanıyorum ben

hoş buldum irademi sağlam tutabilirsem vericem inşallah :)

hoşbuldum,sağolun en kısa sürede mezun olmanı dileği ile o halde :)

vallaha mııı hadi hayırlısı olsun gördün mü fotosunu falan gelin adayının gözün tuttu mu seni görmeye gelirse ilk çiçeksiz gelirse kabul etme :))
seni yaradana kurban ek vallaha her kokusunu aldığın da aklına ben gelicem

amin inşallah çıkar gülüm allah razı olsun :)
senin minnak uyuyunca yaptın mı dediklerimi iyi geldi mi

sarılacak kimseyi bulamazsak o an evde buraya gelip beni sevin sarılın diye yazarız gülüm sevginin enerjisinin yayılmasının mesafesi yoktur evrenin diğer ucuna bile gider nasıl olsa:))

2 kere ayrı uğraşmaya erindim bekledim yemek için :))))
ayy cidden yaaa biz normal olmaya başlayınca sen çok değiştin oluyor demi
bilerek kimseyi kırmıyoruz nasıl olsa gülüm kimse de bizi kıramaz artık kusura bakmasınlar :))

hoş geldin gülüm
senin zayıflaman çok kolay olacak gibime geliyor sıkıntıdan atıştırdığın şeyleri değiştirip azalttın mı hiç zorlanmadan erir gidersin

amin gülüm rabbim sana da eşine de güç kuvvet huzur versin onu da elinin yüzünün sadakasına vermiş say ki aklına geldikçe boş boşuna sinirin bozulmasın

Kaçamak yok canım
1 Eylül'de okullar açıklana kadar hedefime ulaşmam lazım.
Mutfağa girip yemek yapacak kadar bile vaktim yok, sınav yaklaştı, öğrenciler ile başbaşayım
ee sizin dersler ne zaman bitecek gülüm bu hafta son mu , belli mi ,böyle tüm gün ders insanın kafası mecali kaldırmaz rabbim kolaylık versin

düzeldin mi biraz şimdi iyi misin gülüm
ayyy annem de çok sever iğde kokusunu

Hosgeldin tatlim daha yaşın cok genc, senin metobolizma canavar gibidir :) biraz dikkat edersen cabucak verirsin
Tabi buraya duzenli gelir, motivasyonunu yüksek tutarsan :))

Bende Zühal

Hoşgeldin aramiza canım
34 yaşında 4.5yasinda bi kız annesiyim

Ne yazmissiniz sohbet güzelmiş oku oku yeni geldim
Yürüyüşe çıkarken kızımı kv bıraktım dönüşte hainlik yapmış bana kaçamağım var nasıl telâfi edeyim kızlar
böyle hainlik yapan kv ye can kurban kızzzzz
akşamı hafif geçirirsin hatta varsa yoğurda yarımşar çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal katıştırıp yersin yaksın tüm yediklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…