Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kullandigin ilac nasil canim kapsullumu
annem kapsullu ilaclari icemiyo ayni senin gibi oluyo
Ne yazmissiniz sohbet güzelmiş oku oku yeni geldim
Yürüyüşe çıkarken kızımı kv bıraktım dönüşte hainlik yapmış bana kaçamağım var nasıl telâfi edeyim kızlar
ne yedinki diye sorcaktim bende yazmissin zaten
aksami hafif tut.sadece salata olabilir
yada ekim ablanin dedigi gibi baharatli yogurtta olabilir

Resmini degil, kendini gördüm
Hanım bi kiza benziyor, oturmasini konusmasini bilen biri gibi :))
Guzellik meselesi beni ilgilendiren bi konu degil ben begenmesemde olur

Cicekciye gidince bulursam mutlaka alicam hanimeli canimcim

Muhtemelen ondan dediğim gibi abla
İyiyim abla şükür bulantı midemi fena yaptı hiç bir şey yiyesim gelmiyor (ikincil kazanım )
allah hayrını versin ilacın midene dokunmasını bile avantaj sayıyorsun sen çok yaşa iyi ol emi :)))

böyle hainlik yapan kv ye can kurban kızzzzz
akşamı hafif geçirirsin hatta varsa yoğurda yarımşar çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal katıştırıp yersin yaksın tüm yediklerini :)
Yürüyüşü yapmışım gelmişim çay hazırlamış sen şimdi acikmissindir diyobi dillim yedim ama vicdan azabı çekiyorum
diğer kızlar ne der bilmem ama bence arada sırada ve gündüz yenen ölçülü börek yada karbonhidrat geceye kadar yanar ki sana kalmaz yani gülüm
Aksama dediklerini caciga katsam olurmu yenirmi

Resmini degil, kendini gördüm
Hanım bi kiza benziyor, oturmasini konusmasini bilen biri gibi :))
Guzellik meselesi beni ilgilendiren bi konu degil ben begenmesemde olur

Cicekciye gidince bulursam mutlaka alicam hanimeli canimcim
yüzüne bakılır olursun yeter huyu kişiliği önemli, birbirlerini sevip saysınlar yeter zaten canoom , kız gelirken sana çiçek getirsin buket çiçek hem de diye onu dedim az önce
benim yeğenin sözlenmek istediği kız ablama getirmiş şimdi yeni moda buymuş kız kv adayına giderken çiçek götürüyormuş çok cahil kalmışım yavvf , ilk duyduğum da niye ki bizim oğlanı kız mı istemeye geliyor demiştim

Yürüyüşü yapmışım gelmişim çay hazırlamış sen şimdi acikmissindir diyobi dillim yedim ama vicdan azabı çekiyorum

Aksama dediklerini caciga katsam olurmu yenirmi
tabi ki olur cacığı az koyu yaparsın istersen de normal , daha önce zerdeçal zencefil yedin mi midene falan dokunmuyor değil mi gülüm

ben bi 5 6 sene erken evlenmisim abla yaa:)
simdi.neler neler var
benim zamanimda hic bisey yoktu

istersen senin aldığını buzluğa at gülüm ardı ardına yersen sonra bıkıp tiksinirsen sıkıntı olur yaz boyu pişecek sık sık nasıl olsa :)

Bende ilk defa duydum bak bizim gelin getirmedi anneme gerçi 4sene oldu evleneli
Şimdide evlense getirmezdi ince düşünceli değildir

ben bi 5 6 sene erken evlenmisim abla yaa:)
simdi.neler neler var
benim zamanimda hic bisey yoktu
her sene yeni yeni şeyler çıkarıyorlar gülüm valla hayret ediyorum
bu gün tontişimle konumuz buydu biz evlenirken pek bir şey yoktu , üstüne olan şeyler bile yapılmadı o da ben de nikahtan gitmişiz beleşe gitmişizzz yavff diye

Bende ilk defa duydum bak bizim gelin getirmedi anneme gerçi 4sene oldu evleneli
Şimdide evlense getirmezdi ince düşünceli değildir
sizin gelin oğlunuzu cepte görmüş de o yüzden şimdi olsa da getirmezdi hele oğlunuzu çok isteseydi kaçırmayayım aman annesini de etkileyeyim diye düşünseydi, düşüncesiz bile olsa çıkarı için yapardı bence
bana kalsa bu kadar da düşünceli olunmasın yaavf kız tarafının tatlı azcık nazı olsun çiçeği erkek götürsün :))
ben azcık eski kafalı mıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…