- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.601
Bazen site aramizi bozmaya calisiyor
Muhtemelen ondan dediğim gibi ablasite cozutmuş yine gülüm benim de sayfa dondu bir kaç kere
İyiyim abla şükür bulantı midemi fena yaptı hiç bir şey yiyesim gelmiyor (ikincil kazanımdüzeldin mi biraz şimdi iyi misin gülüm
ayyy annem de çok sever iğde kokusunu
kullandigin ilac nasil canim kapsullumuBende de iğde çiçeği kokusu aynı etkiyi yapıyor abla parfümünü bulsam direkt alırım
Aynen daha önce de kullandım biliyorum böyle etki yaptığını ama yine de katlanıyordum daha da içmem bugün çok kötü etti beni
Ne güzel inşallah da olmaz beni mahvediyor gece de içip hemen uyuyorum ki midemin bulantısını fark etmeyeyim diye
Yok yok mahvetti beni
Sadece nefes alıyorum
Ne güzel canım berbat bi koku geliyor ağzıma ağzıma onu içince eziyet çekiyorum resmen
Hoş gelmişsin canım yaşın genç yolun çok uzun değil motive olup sporunu yapıp yediklerine dikkat edersen hemen vereceğine inanıyorum ben
ne yedinki diye sorcaktim bende yazmissin zatenNe yazmissiniz sohbet güzelmiş oku oku yeni geldim
Yürüyüşe çıkarken kızımı kv bıraktım dönüşte hainlik yapmış bana kaçamağım var nasıl telâfi edeyim kızlar
Resmini degil, kendini gördümvallaha mııı hadi hayırlısı olsun gördün mü fotosunu falan gelin adayının gözün tuttu mu seni görmeye gelirse ilk çiçeksiz gelirse kabul etme :))
seni yaradana kurban ek vallaha her kokusunu aldığın da aklına ben gelicem
bi taraftan bi faydasi olurMuhtemelen ondan dediğim gibi abla
İyiyim abla şükür bulantı midemi fena yaptı hiç bir şey yiyesim gelmiyor (ikincil kazanım)
diğer kızlar ne der bilmem ama bence arada sırada ve gündüz yenen ölçülü börek yada karbonhidrat geceye kadar yanar ki sana kalmaz yani gülümBörek yedim öğlen bi dilim siz sormadan söyleyeyim
Kapsül canım ferro sanolunkullandigin ilac nasil canim kapsullumu
annem kapsullu ilaclari icemiyo ayni senin gibi oluyo
allah hayrını versin ilacın midene dokunmasını bile avantaj sayıyorsun sen çok yaşa iyi ol emi :)))Muhtemelen ondan dediğim gibi abla
İyiyim abla şükür bulantı midemi fena yaptı hiç bir şey yiyesim gelmiyor (ikincil kazanım)
Yürüyüşü yapmışım gelmişim çay hazırlamış sen şimdi acikmissindir diyoböyle hainlik yapan kv ye can kurban kızzzzz
akşamı hafif geçirirsin hatta varsa yoğurda yarımşar çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal katıştırıp yersin yaksın tüm yediklerini :)
Aksama dediklerini caciga katsam olurmu yenirmidiğer kızlar ne der bilmem ama bence arada sırada ve gündüz yenen ölçülü börek yada karbonhidrat geceye kadar yanar ki sana kalmaz yani gülüm
Kısın kullandım bende sabah 6 kalkip içip geri yatıp uyuyordum böyle yan etkisi olmamıştı banaKapsül canım ferro sanolun
yüzüne bakılır olursun yeter huyu kişiliği önemli, birbirlerini sevip saysınlar yeter zaten canoom , kız gelirken sana çiçek getirsin buket çiçek hem de diye onu dedim az önceResmini degil, kendini gördüm
Hanım bi kiza benziyor, oturmasini konusmasini bilen biri gibi :))
Guzellik meselesi beni ilgilendiren bi konu degilben begenmesemde olur
Cicekciye gidince bulursam mutlaka alicam hanimeli canimcim
tabi ki olur cacığı az koyu yaparsın istersen de normal , daha önce zerdeçal zencefil yedin mi midene falan dokunmuyor değil mi gülümYürüyüşü yapmışım gelmişim çay hazırlamış sen şimdi acikmissindir diyobi dillim yedim ama vicdan azabı çekiyorum
Aksama dediklerini caciga katsam olurmu yenirmi
ben bi 5 6 sene erken evlenmisim abla yaa:)yüzüne bakılır olursun yeter huyu kişiliği önemli, birbirlerini sevip saysınlar yeter zaten canoom , kız gelirken sana çiçek getirsin buket çiçek hem de diye onu dedim az önce
benim yeğenin sözlenmek istediği kız ablama getirmiş şimdi yeni moda buymuş kız kv adayına giderken çiçek götürüyormuş çok cahil kalmışım yavvf , ilk duyduğum da niye ki bizim oğlanı kız mı istemeye geliyor demiştim
istersen senin aldığını buzluğa at gülüm ardı ardına yersen sonra bıkıp tiksinirsen sıkıntı olur yaz boyu pişecek sık sık nasıl olsa :)bu hafat yesil fasulye yiycem hep galiba
kv bahcededi fasulyeyi toplamis pisirmis 1 tencere sebze yemzginide evin erkekleri pek yemiyo.en az 2 gun uerim.bide benim aldigim var kotu olmadan pisirmem lazim
bi 2 gunde o gider
yada buzluga atarim artik haftaya pisirrim
oyle yapiyim en iyisiistersen senin aldığını buzluğa at gülüm ardı ardına yersen sonra bıkıp tiksinirsen sıkıntı olur yaz boyu pişecek sık sık nasıl olsa :)
Bende ilk defa duydum bak bizim gelin getirmedi anneme gerçi 4sene oldu evleneliyüzüne bakılır olursun yeter huyu kişiliği önemli, birbirlerini sevip saysınlar yeter zaten canoom , kız gelirken sana çiçek getirsin buket çiçek hem de diye onu dedim az önce
benim yeğenin sözlenmek istediği kız ablama getirmiş şimdi yeni moda buymuş kız kv adayına giderken çiçek götürüyormuş çok cahil kalmışım yavvf , ilk duyduğum da niye ki bizim oğlanı kız mı istemeye geliyor demiştim
Yok abla dokunmuyortabi ki olur cacığı az koyu yaparsın istersen de normal , daha önce zerdeçal zencefil yedin mi midene falan dokunmuyor değil mi gülüm
her sene yeni yeni şeyler çıkarıyorlar gülüm valla hayret ediyorumben bi 5 6 sene erken evlenmisim abla yaa:)
simdi.neler neler var
benim zamanimda hic bisey yoktu
sizin gelin oğlunuzu cepte görmüş de o yüzden şimdi olsa da getirmezdi hele oğlunuzu çok isteseydi kaçırmayayım aman annesini de etkileyeyim diye düşünseydi, düşüncesiz bile olsa çıkarı için yapardı benceBende ilk defa duydum bak bizim gelin getirmedi anneme gerçi 4sene oldu evleneli
Şimdide evlense getirmezdi ince düşünceli değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?