- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.361
cappicinonun yağsızıdamı vardı yav1 bardakta cappucino içtim yağsız sütlü :)
Kimsecikler olmuyo bu saatte, hep yalnız kalıyorum topicte yaa
cappicinonun yağsızıdamı vardı yav
Ben başka topiktenimde gezintiye çıktım bizim topiktekilerden akşam 6 dan beri haber alınamıyoriçine süt koyuyosun ya cnm, yağsız süt kullanıorm ben
espresso+su+süt = cappucino
sen bizim topicten deil misin? ben seni hiç görmedim
Ben başka topiktenimde gezintiye çıktım bizim topiktekilerden akşam 6 dan beri haber alınamıyor
kilom 60 hedefim 50 şişkoluk kariyerim 10 yaşında arkadaşlarımın ayı demeye başlamasıyla başladıİyi yapmışsın cnm, sen kaç kilosun, hedefin kaç, hangi diyeti uyguluyosn mrk ettim
kilom 60 hedefim 50 şişkoluk kariyerim 10 yaşında arkadaşlarımın ayı demeye başlamasıyla başladıSallamasyon bir diyet uyguluyorum şu anda
Boyumda kısa anacım ya kara bahtım kör talihimkoptum
hepimizin şişkoluk kariyerleri trajikomik olaylarla başlamış zaten
boyun kaç peki? benim olmak istediğim kilodasında ondan soruyorum
Boyumda kısa anacım ya kara bahtım kör talihim155
Yohhh yav ne ayı gibisi ama avatar resmine baktığımda kilonda 80 lerde falan diye düşündüm beyin direk öyle algıladıevet 45 kg olmak yararına. benim boy 1.66, 68 kg'ım ayı gibiyim anlicağın
Yohhh yav ne ayı gibisi ama avatar resmine baktığımda kilonda 80 lerde falan diye düşündüm beyin direk öyle algıladıSonra kilona baktım pehh fazla değil
sen değilsinde avatarın öyle olunca sanki sen öyleymişsin gibi beynime kazınıyoravatarımdaki resim ben değilim yahuinternetren bulduğum bi fotoğraf, espri olsun diye koydum, allah korusun kimse öyle bir kiloda olmasın yani, hastalık boyuutunda o ..
Kaç yaşındasın?
sen değilsinde avatarın öyle olunca sanki sen öyleymişsin gibi beynime kazınıyor16 sen
Şincik şöyle anlatıvereyimaaaaaaaa 16 yaşında ne diyeti, daha gelişimini tamamlamamışsın kuzum, nasıl bi diyet yapıyosun? ne yiyosun ne yemiosn mesela günlük olarak
ben 23 yaşındayım
Şincik şöyle anlatıvereyimSallamasyon adlı diyetim baya düzensiz ama artık düzeltmeye çalışıyorum
Amenoremi ney herneyse ondan var bende zaten 6 ayda bir oluyorumDüzensiz beslenmen hormon dengeni oynatabilir, bu yaşta oynarsa, ileriyi etkiler, amenore bile görülebilir (adet kesilmesi). Meyveni sebzeni, proteinini tam al :) Tatlı ve hamurişi yemesen yeter sana
Offf canım elma çekti
Anneme söyliyimde gelirken alsınŞöyle yeşil ve ekşi sulu sulu
Canım ben de aldım elmalarımı daha dokunmadım ilk elmamı 12'de yiycem ama internette yazıldığı gibi çokta sıkmıcam senin ki gibi yapmaya çalışıcam mesela akşam elmanın yanında çilek, kayısı vb.meyveler yerim ya da salata yerim.
Bütün gelişmeleri yazıcam burayaÇok merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak.
Bu arada kızlar midemi dün çöplüğe çevirmişim resmen yediklerimin haddi hesabı yok, dün 69,7 iken sabah 71 çıktım düşünün yani... Dün yediklerim zaten beni 2 gün götürür
906090 cnm senin hedefin 50 kilo mu olmak bizim boyumuz nerdeyse aynı 1,67'yim ben ama 50 kilo olursam kendimi düşünemiyorum çok kötü durur bende 50 kilo çok az değil mi cnmm, benim hedefim 65 kilo ama eğer yapabilirsem bi 63-62'lere de düşebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?