Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yohhh yav ne ayı gibisi ama avatar resmine baktığımda kilonda 80 lerde falan diye düşündüm beyin direk öyle algıladı Sonra kilona baktım pehh fazla değil

avatarımdaki resim ben değilim yahu internetren bulduğum bi fotoğraf, espri olsun diye koydum, allah korusun kimse öyle bir kiloda olmasın yani, hastalık boyuutunda o ..

Kaç yaşındasın?

aaaaaaaa 16 yaşında ne diyeti, daha gelişimini tamamlamamışsın kuzum, nasıl bi diyet yapıyosun? ne yiyosun ne yemiosn mesela günlük olarak
ben 23 yaşındayım
Şincik şöyle anlatıvereyim Sallamasyon adlı diyetim baya düzensiz ama artık düzeltmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Offf canım elma çekti

Anneme söyliyimde gelirken alsın Şöyle yeşil ve ekşi sulu sulu

Canım ben de aldım elmalarımı daha dokunmadım ilk elmamı 12'de yiycem ama internette yazıldığı gibi çokta sıkmıcam senin ki gibi yapmaya çalışıcam mesela akşam elmanın yanında çilek, kayısı vb.meyveler yerim ya da salata yerim.
Bütün gelişmeleri yazıcam buraya Çok merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak.

Bu arada kızlar midemi dün çöplüğe çevirmişim resmen yediklerimin haddi hesabı yok, dün 69,7 iken sabah 71 çıktım düşünün yani... Dün yediklerim zaten beni 2 gün götürür

906090 cnm senin hedefin 50 kilo mu olmak bizim boyumuz nerdeyse aynı 1,67'yim ben ama 50 kilo olursam kendimi düşünemiyorum çok kötü durur bende 50 kilo çok az değil mi cnmm, benim hedefim 65 kilo ama eğer yapabilirsem bi 63-62'lere de düşebilirim.

Hadi bakalım siz elma diyetini yapın.iyi sonuç alırsanız biz de sizin izinizden gideriz.Umarım güzel kilo verirsiniz

dün ben de fazla yükleme yaptım ama sabah hemen 45 dk yürüyüş yaptım.Sadece 100 gr almış görünüyorum

kızlar hafta sonu görğmcemler bendeler.tabii pişirip taşırmak lazım. Hamur işlerinden yemeyeceğime yemin ettim.yoksa kendimi durduramıyorum. umarım yeminimi tutarım.bana destek olunnnnnn :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…