Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin gülüm
senin zayıflaman çok kolay olacak gibime geliyor sıkıntıdan atıştırdığın şeyleri değiştirip azalttın mı hiç zorlanmadan erir gidersin
hoş buldum, inşallah bir an önce veririm kendimi kötü hissediyorum artık böyle :)

Hosgeldin tatlim daha yaşın cok genc, senin metobolizma canavar gibidir :) biraz dikkat edersen cabucak verirsin
Tabi buraya duzenli gelir, motivasyonunu yüksek tutarsan :))

Bende Zühal
çok memnun oldum, hoş buldum:) bazen veremeyecekmiş gibi hissediyorum. biraz da sabırsız olunca olmaz diyprum ama olacak inşallah:) burası sayesinde motivasyonu yüksek tutacağım inşallah:)))

baslik parasi felan yokmuydu sizin zamaninizda

çok memnun oldum, hoş buldum:) bazen veremeyecekmiş gibi hissediyorum. biraz da sabırsız olunca olmaz diyprum ama olacak inşallah:) burası sayesinde motivasyonu yüksek tutacağım inşallah:)))
neden olmasin canim
bide senin cok fazlan yok
burda kimler kacc kg verdi

gelinimize 40 gr lik 10 bilezik ve 5i biyerde taktik
ama kizin babasi bizden daha fazla takti
altin tac,10.bilezik 40 grlik,ceyrekli bileklik ve 5 i biyerde taktilar hatirladiklarim bunlar
anammmm o neymiş kiz öyle sizin adet cok fazlaymis :)))
tabiki getirdi cnm pazar aniden geldiler ya, bizim burada heryer kapali, heralde benzinciden almislar
Ozurdiledi, baska zaman daha iyisini alirim diye
Bende ilk defa duydum bak bizim gelin getirmedi anneme gerçi 4sene oldu evleneli
Şimdide evlense getirmezdi ince düşünceli değildir
siz istemeye giderken annesine de cicek goturdunuzmu
beni istemeye geldiklerinde cicek bile yoktu :))
Mefkurem ne pişirdin akşama :)
buraya yazdiktan sonra cocuklar geldi
Adamlar vardi, kahvalti yapmamislar onlara kahvalti hazirladim
Havada yagmurluydu, durmadi
İşçiler bisey yapmadan kahvalti yapip gittiler :)))
Cocuklar biraz once gitti
Eve nohut pilav yapayim diye düşündüm cnm, simdi basliyom :)
1.kural sabir, istikrar cnm :))
Burda zaten zamanin nasil gectigini anlamiyoruz
Eger kalici olursan bi bakmisin 2 ay gecmis sen bi sürü kilo vermişsin

Bişi sorucam menü sayfası da paylaşılan menülere yorumlar buraya düşüyor ya o nasıl oluyor ben yorum yapınca diğer tarafta kaliyo

Bişi sorucam menü sayfası da paylaşılan menülere yorumlar buraya düşüyor ya o nasıl oluyor ben yorum yapınca diğer tarafta kaliyo☺
Orda mesaja alintiya basiyorsun ya cnm
Sonra bu sayfaya gelip, burda ekle yapicaksin :)

hoş buldum, inşallah bir an önce veririm kendimi kötü hissediyorum artık böyle :)
azıcık sabır gülüm bir hafta da almadın o kiloyu bir hafta da gitmez o yüzden biraz sabır ve yiyeceklerde sağlıklı seçimlerle vereceksin fazlalıkları 1 hafta olmasa da 1.5 -2 aya gider belki daha bile önce olabilir

En mantıklısı buzluk hiç bıktırma kendini
Kısın kullandım bende sabah 6 kalkip içip geri yatıp uyuyordum böyle yan etkisi olmamıştı bana
Çok iyi fikir öyle de deneyebilirim
Kv yi suclama kizzz :)) başına silahmi dayadi ye diye
Bak bak bak ikinci kez kayınvalide olacak ya hiç laf söyletmiyor kayınvalidelere gerçi senin gibi kayınvalide dostlar başına

baslik parasi felan yokmuydu sizin zamaninizda
bak sen zilloşşş beni dinazor etti
beni boş ver ablam evleneli 28-29 yıl oluyor o da öyle annem de evlendiğin de başlık v.s. lafı edilmemiş bizim ailede öyle şeyler kızı hayvan yerine koymak olarak görülürmüş hep rahmetli büyük babam lafını ettirmemiş
ama düşünsene ağırlığınca altın diyip alsaymış bizimkiler aboowwww köşe olurlarmış evlendiğim de 75-76 kiloydum

ayyy kuzum yaaa çok kibar ben sevdim bu kızı şimdiden :)
ben cidden çok geri kalmışım bu konularda

Yok zühal abla götürmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…