- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.621
bazısının midesi çok hassas oluyor ya ondan sordum sonra benim yüzümden ağrır allah korusun çok üzülürdümYok abla dokunmuyor
hoş buldum, inşallah bir an önce veririm kendimi kötü hissediyorum artık böyle :)hoş geldin gülüm
senin zayıflaman çok kolay olacak gibime geliyor sıkıntıdan atıştırdığın şeyleri değiştirip azalttın mı hiç zorlanmadan erir gidersin
hoş buldum sağolun, allah bağışlasın, sağlıklı uzun ömürü olsun inşallah:)Hoşgeldin aramiza canım
34 yaşında 4.5yasinda bi kız annesiyim
çok memnun oldum, hoş buldum:) bazen veremeyecekmiş gibi hissediyorum. biraz da sabırsız olunca olmaz diyprum ama olacak inşallah:) burası sayesinde motivasyonu yüksek tutacağım inşallah:)))Hosgeldin tatlimdaha yaşın cok genc, senin metobolizma canavar gibidir :) biraz dikkat edersen cabucak verirsin
Tabi buraya duzenli gelir, motivasyonunu yüksek tutarsan :))
Bende Zühal
baslik parasi felan yokmuydu sizin zamaninizdaher sene yeni yeni şeyler çıkarıyorlar gülüm valla hayret ediyorum
bu gün tontişimle konumuz buydu biz evlenirken pek bir şey yoktu , üstüne olan şeyler bile yapılmadı o da ben de nikahtan gitmişiz beleşe gitmişizzz yavff diye
neden olmasin canimçok memnun oldum, hoş buldum:) bazen veremeyecekmiş gibi hissediyorum. biraz da sabırsız olunca olmaz diyprum ama olacak inşallah:) burası sayesinde motivasyonu yüksek tutacağım inşallah:)))
darısı başımıza o zamanneden olmasin canim
bide senin cok fazlan yok
burda kimler kacc kg verdi
Kv yi suclama kizzz :)) başına silahmi dayadi ye diyeYürüyüşü yapmışım gelmişim çay hazırlamış sen şimdi acikmissindir diyobi dillim yedim ama vicdan azabı çekiyorum
anammmm o neymiş kiz öylegelinimize 40 gr lik 10 bilezik ve 5i biyerde taktik
ama kizin babasi bizden daha fazla takti
altin tac,10.bilezik 40 grlik,ceyrekli bileklik ve 5 i biyerde taktilar hatirladiklarim bunlar
tabiki getirdi cnmyüzüne bakılır olursun yeter huyu kişiliği önemli, birbirlerini sevip saysınlar yeter zaten canoom , kız gelirken sana çiçek getirsin buket çiçek hem de diye onu dedim az önce
benim yeğenin sözlenmek istediği kız ablama getirmiş şimdi yeni moda buymuş kız kv adayına giderken çiçek götürüyormuş çok cahil kalmışım yavvf , ilk duyduğum da niye ki bizim oğlanı kız mı istemeye geliyor demiştim
siz istemeye giderken annesine de cicek goturdunuzmuBende ilk defa duydum bak bizim gelin getirmedi anneme gerçi 4sene oldu evleneli
Şimdide evlense getirmezdi ince düşünceli değildir
beni istemeye geldiklerinde cicek bile yoktu :))her sene yeni yeni şeyler çıkarıyorlar gülüm valla hayret ediyorum
bu gün tontişimle konumuz buydu biz evlenirken pek bir şey yoktu , üstüne olan şeyler bile yapılmadı o da ben de nikahtan gitmişiz beleşe gitmişizzz yavff diye
buraya yazdiktan sonra cocuklar geldiMefkurem ne pişirdin akşama :)
1.kural sabir, istikrar cnm :))çok memnun oldum, hoş buldum:) bazen veremeyecekmiş gibi hissediyorum. biraz da sabırsız olunca olmaz diyprum ama olacak inşallah:) burası sayesinde motivasyonu yüksek tutacağım inşallah:)))
guzel olmus canim
pizza 1 dlmmis meyvede bisye yemedigin icin guzel canim
guzel bir menu canim
pizza olmasada olurmus ama azmis canim guzel
pilava gerek yokmus aksama ama guzel menu yinede
sabahki pankek olmamis canim.
sabah 2 ekmek mi var yanlismi yazdin canim. Guzel olmus
sadece bumu ogunun cok cok az
guzrl canim. Ekmegi tamamen cikardin hayatindan ne guzel
guzel bir.menu daha
guzel olmus canimmm
hemde nasil o uyku gibisi yok rezil uyku.
kardesine hayirli bir kismer ciksin ins ablam.
Allah kolaylik versin abla baya evlenecek varmis
yarin oruca niyetlenecegim abla,persembede kabak yersem guzel olur
az sonra minigi uyutup yatak odasinda sessiz bir sekilde mutlaka yapicam tum dedikelrini
demi beni biraksa irda minihi yanina alsa gitse ama nerdeeeeee
amaninnnn
Neyse sen yinede anlatma o zaman.
Neyse yarin dikkat ettinmi dengelesin sen
iyi bari oyle ic de dokunmasin canim.
Bende kullaniyorim bana oyle bir etkisi olmadi
herkes gucune gore genelde.
Ama bizim ailede 100gr altin diye konusulur. İster bilezik ,ister set alsin gelin o 100grim icinde.
dusunmedim hala bisey ne yapsam ne yesemki
Orda mesaja alintiya basiyorsun ya cnmBişi sorucam menü sayfası da paylaşılan menülere yorumlar buraya düşüyor ya o nasıl oluyor ben yorum yapınca diğer tarafta kaliyo☺
Haklısın abla kendi iradesizligimKv yi suclama kizzz :)) başına silahmi dayadi ye diye
bizdede tok bu kadar.sadece 10 bilezik 1 set takimianammmm o neymiş kiz öylesizin adet cok
azıcık sabır gülüm bir hafta da almadın o kiloyu bir hafta da gitmez o yüzden biraz sabır ve yiyeceklerde sağlıklı seçimlerle vereceksin fazlalıkları 1 hafta olmasa da 1.5 -2 aya gider belki daha bile önce olabilirhoş buldum, inşallah bir an önce veririm kendimi kötü hissediyorum artık böyle :)
En mantıklısı buzluk hiç bıktırma kendinibu hafat yesil fasulye yiycem hep galiba
kv bahcededi fasulyeyi toplamis pisirmis 1 tencere sebze yemzginide evin erkekleri pek yemiyo.en az 2 gun uerim.bide benim aldigim var kotu olmadan pisirmem lazim
bi 2 gunde o gider
yada buzluga atarim artik haftaya pisirrim
Çok iyi fikir öyle de deneyebilirimKısın kullandım bende sabah 6 kalkip içip geri yatıp uyuyordum böyle yan etkisi olmamıştı bana
Bak bak bak ikinci kez kayınvalide olacak ya hiç laf söyletmiyor kayınvalidelere gerçi senin gibi kayınvalide dostlar başınaKv yi suclama kizzz :)) başına silahmi dayadi ye diye
bak sen zilloşşş beni dinazor ettibaslik parasi felan yokmuydu sizin zamaninizda
ayyy kuzum yaaa çok kibar ben sevdim bu kızı şimdiden :)anammmm o neymiş kiz öylesizin adet cok fazlaymis :)))
tabiki getirdi cnmpazar aniden geldiler ya, bizim burada heryer kapali, heralde benzinciden almislar
Ozurdiledi, baska zaman daha iyisini alirim diye
siz istemeye giderken annesine de cicek goturdunuzmu
beni istemeye geldiklerinde cicek bile yoktu :))
buraya yazdiktan sonra cocuklar geldi
Adamlar vardi, kahvalti yapmamislar onlara kahvalti hazirladim
Havada yagmurluydu, durmadi
İşçiler bisey yapmadan kahvalti yapip gittiler :)))
Cocuklar biraz once gitti
Eve nohut pilav yapayim diye düşündüm cnm, simdi basliyom :)
1.kural sabir, istikrar cnm :))
Burda zaten zamanin nasil gectigini anlamiyoruz
Eger kalici olursan bi bakmisin 2 ay gecmis sen bi sürü kilo vermişsin
Yok zühal abla götürmedikanammmm o neymiş kiz öylesizin adet cok fazlaymis :)))
tabiki getirdi cnmpazar aniden geldiler ya, bizim burada heryer kapali, heralde benzinciden almislar
Ozurdiledi, baska zaman daha iyisini alirim diye
siz istemeye giderken annesine de cicek goturdunuzmu
beni istemeye geldiklerinde cicek bile yoktu :))
buraya yazdiktan sonra cocuklar geldi
Adamlar vardi, kahvalti yapmamislar onlara kahvalti hazirladim
Havada yagmurluydu, durmadi
İşçiler bisey yapmadan kahvalti yapip gittiler :)))
Cocuklar biraz once gitti
Eve nohut pilav yapayim diye düşündüm cnm, simdi basliyom :)
1.kural sabir, istikrar cnm :))
Burda zaten zamanin nasil gectigini anlamiyoruz
Eger kalici olursan bi bakmisin 2 ay gecmis sen bi sürü kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?