- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.269
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.641
Millet bu parayi nerden buluyor anlamiyorumbizdede tok bu kadar.sadece 10 bilezik 1 set takimi
onlar afyonlu hatta altin kemet bile takiyorlar burda dugunlerde.resmen kuyumcu gibi geziyorlar
Bizim burda bide o çıktı :))Yok zühal abla götürmedik
Kayınvalideye de çiçek götürüldüğünü ilk defa duyuyorum bizde bi çiçek bi çikolataBizim burda bide o çıktı :))
Istemeye giderken bi geline bide gelinin annesine cicek gider
Yaninda acik kapali cukulata, lokumu vs.
Bide baklavasi :))
ekim2009
Benimde gümüs gondolum vardi abla Belki bilirsin ici cikolata doluydu hepsini yemistimBizim burda bide o çıktı :))
Istemeye giderken bi geline bide gelinin annesine cicek gider
Yaninda acik kapali cukulata, lokumu vs.
Bide baklavasi :))
ekim2009
banada esim yapti o hainligiNe yazmissiniz sohbet güzelmiş oku oku yeni geldim
Yürüyüşe çıkarken kızımı kv bıraktım dönüşte hainlik yapmış bana kaçamağım var nasıl telâfi edeyim kızlar
kacamak kacamaktir Ama ne azindan ögle vaktiymis canimBörek yedim öğlen bi dilim siz sormadan söyleyeyim
tiksinirsin canim, seninkileri buzluguna at bencebu hafat yesil fasulye yiycem hep galiba
kv bahcededi fasulyeyi toplamis pisirmis 1 tencere sebze yemzginide evin erkekleri pek yemiyo.en az 2 gun uerim.bide benim aldigim var kotu olmadan pisirmem lazim
bi 2 gunde o gider
yada buzluga atarim artik haftaya pisirrim
Bende erken evlendim yaben bi 5 6 sene erken evlenmisim abla yaa:)
simdi.neler neler var
benim zamanimda hic bisey yoktu
Canim oradan alinti yapiyoruz bu sayfaya gecip alintilari ekle deyip cevapliyoruz.Bişi sorucam menü sayfası da paylaşılan menülere yorumlar buraya düşüyor ya o nasıl oluyor ben yorum yapınca diğer tarafta kaliyo☺
Kiz dur hemen havlu atma. Bende bugun seni etiketleyip napiyon ben bugun neredeyse ac gezdim diyecektimMerhabalar
Kızlar dün kv ve görümcem bendeydiler. Sonya aniden bi işleri çıkıp şehir dışına çıkacaklardı. Eşim de yanlarında gidecekti diye sende gel dediler bana pek gönlüm yoktu ama ısrar edince tamam dedim. Daha yeni geldik kv. Gildeyim.
Dışarı çıkınca diyet miyet kalmadı malesef
Üçmelekannesi cnm ya, rahat ol bu hafta benden hayır yok
allah kolaylik versin canim. Bu hafta son artik heralde 19unda eba bitiyor.Kaçamak yok canım
1 Eylül'de okullar açıklana kadar hedefime ulaşmam lazım.
Mutfağa girip yemek yapacak kadar bile vaktim yok, sınav yaklaştı, öğrenciler ile başbaşayım
ins vereceksin canim.umarım hep birlikte güzel kilolar veririz, memnun oldum. allah bağışlasın kızlarınızı, uzun ömürleri olsun inşallah
aynen oyle canim.allah saglik versin gerisi bos canim.obur dunyada allah hesabini sorar.
yaptim ablam.daha iyiyim ve yatmadan yine yapacagim.amin inşallah çıkar gülüm allah razı olsun :)
senin minnak uyuyunca yaptın mı dediklerimi iyi geldi mi
haklisin abla her defasinda sinirlenmem en azindan.amin gülüm rabbim sana da eşine de güç kuvvet huzur versin onu da elinin yüzünün sadakasına vermiş say ki aklına geldikçe boş boşuna sinirin bozulmasın
azmis kacamak aksamida hafif tuttujsa bisey olmaz ins.Ne yazmissiniz sohbet güzelmiş oku oku yeni geldim
Yürüyüşe çıkarken kızımı kv bıraktım dönüşte hainlik yapmış bana kaçamağım var nasıl telâfi edeyim kızlar
kizlarinda dedigi gibi buzluga at seninkini ki bikma canimbu hafat yesil fasulye yiycem hep galiba
kv bahcededi fasulyeyi toplamis pisirmis 1 tencere sebze yemzginide evin erkekleri pek yemiyo.en az 2 gun uerim.bide benim aldigim var kotu olmadan pisirmem lazim
bi 2 gunde o gider
yada buzluga atarim artik haftaya pisirrim
Bana da gelmiş, nedenini bende anlamadimKizlar bana en ustteki gibi bildirimler geliyor arada konu sahibi mi etiketliyor beni anlamadim bilgisi olan varmi
Bana da gelmiş canım tuhaf kadın yönetici filan da değilKizlar bana en ustteki gibi bildirimler geliyor arada konu sahibi mi etiketliyor beni anlamadim bilgisi olan varmi
guzel menu canim16 HAZİRAN SALI MENÜM
07.00: Bol yeşillikli yumurta salatası (2 yumurta+1dilim peynir kullandım)
Şekersiz çay
*19dk eliptik
*40 tane mekik
84 puan
U UcanSupurge
guzel menu canim16 Haziran Salı
11:30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
Domates, salatalık, yeşillik
17:00
1 tabak fırında yağsız karışık sebze
1 kase yoğurt
Yeşil salata
2 lt su
Borek azmis spor baya var yakmissindir canimSalı günü menüm
09:40 yumurta peynir zeytin bol yesillik bi dilim tb ekmeği
13:45 bir dilim börek
18:00 bi kase taze fasulye,bi kase zencefil zerdecalli cacık
21:00 gibi soda içerim
30dk tempolu yürüyüş 90pn
20sn plank 4pn
50mekik 10pn
10dk kondisyon bisiklet 20pn
Toplam 124 pn
U UcanSupurge
Şu 3lt olur yatana kadar
Bana da gelmiş, nedenini bende anlamadim
Sadec bu degil gecende gelmisti farkli bir.konuda. vardir bir bildikleri bakalimBana da gelmiş canım tuhaf kadın yönetici filan da değil
Canim @ bu isareti koyup etketlemek istediginin kullanici adini yaxiyorsunya arkadaşlar, ( cahillik) msj a birini nasıl etiketliyoruz
basına @ işaretini koyup boşluk bırakmadan etiketlemek istediğin kişinin adını yazıyorsun zaten otomatik cikiyorya arkadaşlar, ( cahillik) msj a birini nasıl etiketliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?