Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
MSi araştırdım iki belirtisi hariç hepsini yaşıyorum şu an ve çok korkuyorum
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
Yazarken yine ağlıyorum öffff yaaa sağlıkla sınamasın allahım bizi nolur yaa

Canim benimmmmmm
Aklina en kotusunu getirme kuzum.
İns hic bisey olmaz .
Rabbim saglumizi elimizden almasin ins

Bizim burda bide o çıktı :))
Istemeye giderken bi geline bide gelinin annesine cicek gider
Yaninda acik kapali cukulata, lokumu vs.
Bide baklavasi :))

ekim2009
oyy oyyyy ne kadar pofpoflanıyor kız tarafı istemeye giderken anasına kızına çiçek çikolata birde baklavaaaa kim çıkarıyor böyle şeyleri benim oğlan evlenme çağına gelene kadar kızın anasına da tek taş yüzük diye çıkaracaklar ben kız mız istemiyorum yavvf oğlana

ablası kurban olsun yaradanına ,ne yapıyorsun sen kendine gülüm rabbim göstermesin beyninde ki sıvı birikmesi olsa sadece gözün görmesini mi etkiler sebep başkadır sen yine de randevunu alıp gereken bölüme en kısa sürede git ki için rahatlasın böyle kendi kendine en beterini düşünüp ağlayacağına kuzum benim yaaa

16 Haziran Salı
11:30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
Domates, salatalık, yeşillik
17:00
1 tabak fırında yağsız karışık sebze
1 kase yoğurt
Yeşil salata
2 lt su
Spor konusunda çok iyisin

canim ne sagliklisi gidip bi Kontrol olman, öyle internette yazana bakip lütfen kendine eziyet etme ve positiv ol lütfen yavrularini düsün aglama üzülmesinler, allahin izniyle kötü bisey yoktur
Abla ya Cok yasa emi

Canım rabbim şifa versin geçmiş olsun
Kendini en kötüye hazırlama hemen sakin ol

Bikac belirti yaşayıp ms teşhisi koyma kendine

Tanidigim biri var ms hastasi kac testten geçti ms teşhisi konması için

Emar fln istedi mi dr
Netten bakıp daha fazla üzme kendini lütfen

Canim benimmmmmm
Aklina en kotusunu getirme kuzum.
İns hic bisey olmaz .
Rabbim saglumizi elimizden almasin ins
canim ne sagliklisi gidip bi Kontrol olman, öyle internette yazana bakip lütfen kendine eziyet etme ve positiv ol lütfen yavrularini düsün aglama üzülmesinler, allahin izniyle kötü bisey yoktur

Abla ya Cok yasa emi
Doktorun dediğine göre o sıvı görme merkezindeki sinirlere baskı yapıyor olabilirmiş
Nette araştırmadan önce doktor bi iki soru sordu aslında uzun zamandır şikayetçi olduğum ama önemsemediğim şeylerdi bunun üzerine nete bakınca doktorun bu sordukları dahil bikaç belirtisi daha çıktı MSin işte
Perşembe günü ilaçlı MR çekilecek
Dua edin nolur kötü bişe çıkmasın göz doktoru yanlış teşhis koymuş olsun

Allah büyüktür canim sen icini ferah tut uzmani olan kisi ancak teshisi koyar, göz Dr u olabilecek olan ihtimalleri söyler

Geçmiş olsun canım . Internetteki bilgiler felaket tellâllığından başka birşey değil. Sen içini ferah tut. Kötü düşünüp, harap etme kendini dualarımız seninle

Geçmiş olsun canım . Internetteki bilgiler felaket tellâllığından başka birşey değil. Sen içini ferah tut. Kötü düşünüp, harap etme kendini dualarımız seninle
Sağol canım umarım sadece kötü düşünüyorumdur sadece benim büyütmemdir

3 lahmacun ve 2 sekerpare cok olmua. 1er bari olsaymis
toplamda 4 dlm ekmek olmus bana cok geldi canim

ins canim dualarimiz seninle. MR sonucun temiz cikacak. Gozundeki problem basit birsey cikacak canim hic korkma.
kiraz kasen cok degilse guzel menu canim

11:00
filtre kahve

20:00
dünden kalan (ince hamur:) 1 dilim pizza
çay

su:2lt

spor bugun yok malesef
Afiyet olsun canım ama çok az ve sağlıksız değilmi menün acikmadinmi
Afiyet olsun
15 haziran persembe

15.00
1 avuc leblebi
5 cilek

17.30
1 tabak semizotu yemegi
1but
5cilek

19.30
1 avuc leblebi
sutlu kahve

su en az 2lt olmustur spor yok
Afiyet olsun kahvaltı da olsaydı keske
15 haziran pazartesi
10.40
5 biber kozleme uzeri yogurtlu
1dlm peynir
Donates salatalik

16.00
Sade kahve
1 kare bitter

19.00
6ksk patlican yemegi
Salata
1 kase yogurt

Su 2litre
Afiyet olsun
Afiyet olsun
16 Haziran Salı
11:30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
Domates, salatalık, yeşillik
17:00
1 tabak fırında yağsız karışık sebze
1 kase yoğurt
Yeşil salata
2 lt su
Afiyet olsun
16 haziran sali
11.00
2 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Domates salatalik yesil biber

16.00
1 sade kahve

Yesil cay

19.00
2 yumurta ve marulla salata
1 kase yogurt

Su 2.5 litre
Afiyet olsun acikmadinmi çok hafif bi menu
3lahmacun ,2sekerpare naptın canım ya diyet menüsü gibi olmamis
Bak bu hafif güzel ekmekleri azalt yoksa gitmiyo kilolar
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…