- 31 Mayıs 2020
- 211
- 944
- 18
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.661
Aksam en gec 22.00 e kadar paylasiyoruz canim.menü paylaşımı için herhangi bir saat var mı? herkes istediği saatte paylaşabiliyor mu yani?
Canim benimmmmmmKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
MSi araştırdım iki belirtisi hariç hepsini yaşıyorum şu an ve çok korkuyorum
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
Yazarken yine ağlıyorum öffff yaaa sağlıkla sınamasın allahım bizi nolur yaa
oyy oyyyy ne kadar pofpoflanıyor kız tarafı istemeye giderken anasına kızına çiçek çikolata birde baklavaaaa kim çıkarıyor böyle şeyleri benim oğlan evlenme çağına gelene kadar kızın anasına da tek taş yüzük diye çıkaracaklar ben kız mız istemiyorum yavvf oğlanaBizim burda bide o çıktı :))
Istemeye giderken bi geline bide gelinin annesine cicek gider
Yaninda acik kapali cukulata, lokumu vs.
Bide baklavasi :))
ekim2009
Çok teşekkür ederim CanımCanim oradan alinti yapiyoruz bu sayfaya gecip alintilari ekle deyip cevapliyoruz.
ablası kurban olsun yaradanına ,ne yapıyorsun sen kendine gülüm rabbim göstermesin beyninde ki sıvı birikmesi olsa sadece gözün görmesini mi etkiler sebep başkadır sen yine de randevunu alıp gereken bölüme en kısa sürede git ki için rahatlasın böyle kendi kendine en beterini düşünüp ağlayacağına kuzum benim yaaaKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
16 Haziran Salı
11:30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
Domates, salatalık, yeşillik
17:00
1 tabak fırında yağsız karışık sebze
1 kase yoğurt
Yeşil salata
2 lt su
Geç saatlerde açlığına yenik düşmüyorsan eğer devam Canım, böyle çok iyi kilo verilir
Salı günü menüm
09:40 yumurta peynir zeytin bol yesillik bi dilim tb ekmeği
13:45 bir dilim börek
18:00 bi kase taze fasulye,bi kase zencefil zerdecalli cacık
21:00 gibi soda içerim
30dk tempolu yürüyüş 90pn
20sn plank 4pn
50mekik 10pn
10dk kondisyon bisiklet 20pn
Toplam 124 pn
@zsaracoglu
Şu 3lt olur yatana kadar
Spor konusunda çok iyisin
canim ne sagliklisi gidip bi Kontrol olman, öyle internette yazana bakip lütfen kendine eziyet etme ve positiv ol lütfen yavrularini düsün aglama üzülmesinler, allahin izniyle kötü bisey yokturKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Abla ya Cok yasa emioyy oyyyy ne kadar pofpoflanıyor kız tarafı istemeye giderken anasına kızına çiçek çikolata birde baklavaaaa kim çıkarıyor böyle şeyleri benim oğlan evlenme çağına gelene kadar kızın anasına da tek taş yüzük diye çıkaracaklar ben kız mız istemiyorum yavvf oğlana
Canım rabbim şifa versin geçmiş olsunKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Canim benimmmmmm
Aklina en kotusunu getirme kuzum.
İns hic bisey olmaz .
Rabbim saglumizi elimizden almasin ins
ablası kurban olsun yaradanına ,ne yapıyorsun sen kendine gülüm rabbim göstermesin beyninde ki sıvı birikmesi olsa sadece gözün görmesini mi etkiler sebep başkadır sen yine de randevunu alıp gereken bölüme en kısa sürede git ki için rahatlasın böyle kendi kendine en beterini düşünüp ağlayacağına kuzum benim yaaa
canim ne sagliklisi gidip bi Kontrol olman, öyle internette yazana bakip lütfen kendine eziyet etme ve positiv ol lütfen yavrularini düsün aglama üzülmesinler, allahin izniyle kötü bisey yoktur
Abla ya Cok yasa emi
Doktorun dediğine göre o sıvı görme merkezindeki sinirlere baskı yapıyor olabilirmişCanım rabbim şifa versin geçmiş olsun
Kendini en kötüye hazırlama hemen sakin ol
Bikac belirti yaşayıp ms teşhisi koyma kendine
Tanidigim biri var ms hastasi kac testten geçti ms teşhisi konması için
Emar fln istedi mi dr
Netten bakıp daha fazla üzme kendini lütfen
Allah büyüktür canim sen icini ferah tut uzmani olan kisi ancak teshisi koyar, göz Dr u olabilecek olan ihtimalleri söylerDoktorun dediğine göre o sıvı görme merkezindeki sinirlere baskı yapıyor olabilirmiş
Nette araştırmadan önce doktor bi iki soru sordu aslında uzun zamandır şikayetçi olduğum ama önemsemediğim şeylerdi bunun üzerine nete bakınca doktorun bu sordukları dahil bikaç belirtisi daha çıktı MSin işte
Perşembe günü ilaçlı MR çekilecek
Dua edin nolur kötü bişe çıkmasın göz doktoru yanlış teşhis koymuş olsun
Canim @ bu isareti koyup etketlemek istediginin kullanici adini yaxiyorsunzumazuma gibi
Geçmiş olsun canım . Internetteki bilgiler felaket tellâllığından başka birşey değil. Sen içini ferah tut. Kötü düşünüp, harap etme kendiniKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Sağol canım umarım sadece kötü düşünüyorumdur sadece benim büyütmemdirGeçmiş olsun canım . Internetteki bilgiler felaket tellâllığından başka birşey değil. Sen içini ferah tut. Kötü düşünüp, harap etme kendinidualarımız seninle
3 lahmacun ve 2 sekerpare cok olmua. 1er bari olsaymispazartesi menü
kahvaltı 8.30.peynir .
domates.5 zeytin.1 dilim ekmek
öğle 13.00
yoğurtlu semizotu salatası.
1 kase domates çorbası
ara 1 bardak tarçınlı süt
2 şekerpare.4 çilek
akşam.18.30
3 lahmacun.salata 2 bardak ayran
Ara 4 ksk tarçınlı yoğurt
su 3 lt
spor 40 dk hızlı tempo yürüyüş ×3 =120 puan
@zsaracoglu
toplamda 4 dlm ekmek olmus bana cok geldi canimsalı günü menüm.
8.30 peynir 3 zeytin 1 dilim.çavdar.domates
ara 2 çilek
öğle 13.00 1 tabak yoğurtlu semizotu salatası.1 dilim çavdar
ara 1 bardak tarçınlı süt.1 şeftali
aksm 18.30 1 haşlanmış yumurta.yesillik
2 cavdar. koz biber
su yatana kadar 3 lt olur.
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş ×3= 180 puan
@zsaracoglu
ins canim dualarimiz seninle. MR sonucun temiz cikacak. Gozundeki problem basit birsey cikacak canim hic korkma.Doktorun dediğine göre o sıvı görme merkezindeki sinirlere baskı yapıyor olabilirmiş
Nette araştırmadan önce doktor bi iki soru sordu aslında uzun zamandır şikayetçi olduğum ama önemsemediğim şeylerdi bunun üzerine nete bakınca doktorun bu sordukları dahil bikaç belirtisi daha çıktı MSin işte
Perşembe günü ilaçlı MR çekilecek
Dua edin nolur kötü bişe çıkmasın göz doktoru yanlış teşhis koymuş olsun
kiraz kasen cok degilse guzel menu canim16 haziran salı
10:00 limonlu sirkeli su
11:30 şekersiz Türk kahvesi
13.30 milkshake (bir muz, bir ceviz, 2 yk yulaf, 1 tatlı kaş. kakao 1 br süt)
18:30 1 kase kiraz
19.30 2 kase yayla çorba (yemeği eşim bitirmiş :) )
44 dk orta tempolu yürüyüş 88 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun canım ama çok az ve sağlıksız değilmi menün acikmadinmi11:00
filtre kahve
20:00
dünden kalan (ince hamur:) 1 dilim pizza
çay
su:2lt
spor bugun yok malesef
14 Haziran pazar
11:00
Sade kahve
13:00
8 kaşık Menemen
2 ceviz
1 dilim beyaz peynir
1 avuç maydanoz
18:00
2 kepçe etli barbunya
1 kase zeytinyağlı salata
su:2 buçuk litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 60 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun15 Haziran pazartesi
10:00
sade kahve
12:30
kıymalı yumurta 5 kaşık
1 domates
1 salatalık
Biraz çeçil peyniri
6 yeşil zeytin
17:30
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
5 kaşık yoğurt
su: 2 litre
Spor:50 dakika yürüyüş 100 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun kahvaltı da olsaydı keske15 haziran persembe
15.00
1 avuc leblebi
5 cilek
17.30
1 tabak semizotu yemegi
1but
5cilek
19.30
1 avuc leblebi
sutlu kahve
su en az 2lt olmustur spor yok
Afiyet olsun15 haziran pazartesi
10.40
5 biber kozleme uzeri yogurtlu
1dlm peynir
Donates salatalik
16.00
Sade kahve
1 kare bitter
19.00
6ksk patlican yemegi
Salata
1 kase yogurt
Su 2litre
Afiyet olsun16 HAZİRAN SALI MENÜM
07.00: Bol yeşillikli yumurta salatası (2 yumurta+1dilim peynir kullandım)
Şekersiz çay
*19dk eliptik
*40 tane mekik
84 puan
@zsaracoglu
Afiyet olsun16 Haziran Salı
11:30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
Domates, salatalık, yeşillik
17:00
1 tabak fırında yağsız karışık sebze
1 kase yoğurt
Yeşil salata
2 lt su
Afiyet olsun acikmadinmi çok hafif bi menu16 haziran sali
11.00
2 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Domates salatalik yesil biber
16.00
1 sade kahve
Yesil cay
19.00
2 yumurta ve marulla salata
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
3lahmacun ,2sekerpare naptın canım ya diyet menüsü gibi olmamispazartesi menü
kahvaltı 8.30.peynir .
domates.5 zeytin.1 dilim ekmek
öğle 13.00
yoğurtlu semizotu salatası.
1 kase domates çorbası
ara 1 bardak tarçınlı süt
2 şekerpare.4 çilek
akşam.18.30
3 lahmacun.salata 2 bardak ayran
Ara 4 ksk tarçınlı yoğurt
su 3 lt
spor 40 dk hızlı tempo yürüyüş ×3 =120 puan
@zsaracoglu
Bak bu hafif güzelsalı günü menüm.
8.30 peynir 3 zeytin 1 dilim.çavdar.domates
ara 2 çilek
öğle 13.00 1 tabak yoğurtlu semizotu salatası.1 dilim çavdar
ara 1 bardak tarçınlı süt.1 şeftali
aksm 18.30 1 haşlanmış yumurta.yesillik
2 cavdar. koz biber
su yatana kadar 3 lt olur.
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş ×3= 180 puan
@zsaracoglu
Afiyet olsun16 haziran salı
10:00 limonlu sirkeli su
11:30 şekersiz Türk kahvesi
13.30 milkshake (bir muz, bir ceviz, 2 yk yulaf, 1 tatlı kaş. kakao 1 br süt)
18:30 1 kase kiraz
19.30 2 kase yayla çorba (yemeği eşim bitirmiş :) )
44 dk orta tempolu yürüyüş 88 puan @zsaracoglu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?