Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaseminnn canım belki denk gelmişsindir daha önce yazdıklarıma ben de geçen yıl çift görme haricinde ms in bütün belirtilerini taşıyordum MR sonucum çok şükür sorunsuz çıkmıştı bir sürü gereksiz tedavi gördüm ve iyileşmedim aslında tek sebebi uzun süre dinlenmemem uykusuzluk ve yorgunlukmuş hemen akına kötü seçeceği getirme seni çok iyi anlıyorum ben dengemi sağlayamıyordum eşim kızımı kucağına alıp hoplatıp zıplatınca ben asla çocuğumla doyasıya oynayamayacağım hatta öleceğim sanmıştım kuzum sakin ol MR sonucun da çabucak çıkar için rahat eder

Kiz dur hemen havlu atma. Bende bugun seni etiketleyip napiyon ben bugun neredeyse ac gezdim diyecektim

Ama boyle yarismi olur yarin cok hafif gecirip hirslaniyoruz

Ben rakiptim demi sana gaz veriyorum bide
Valla canım şimdiden tebrik edeyim seni yanlış bi hafta da rakip oldum sana.
Tabi sen aç gezdin bugün, benim yemediğim bişey de kalmadı

Neyse madem bi yiğitlik yapıp meydana davet ettim seni kaçmak olmaz. Sonuna kadar devam edeceğim haydi bismillah

Gormek istedigimiz hareketler bunlar
Cumaya 2 gun var hadi bakalim

Millet bu parayi nerden buluyor anlamiyorum

Bizim burda bide o çıktı :))
Istemeye giderken bi geline bide gelinin annesine cicek gider
Yaninda acik kapali cukulata, lokumu vs.
Bide baklavasi :))

ekim2009
bymurdada yeni cikticok komik bence
banada esim yapti o hainligi
kacamak kacamaktir Ama ne azindan ögle vaktiymis canim
tiksinirsin canim, seninkileri buzluguna at bence

Bende erken evlendim ya tesadüf bugun annemle yürürken beni Niye evlendirmiyorsun dedim
o nasil oluyo
Kizlar bana en ustteki gibi bildirimler geliyor arada konu sahibi mi etiketliyor beni anlamadim bilgisi olan varmi
banada gelmis
canim.kizlarin dedigi gibi.hemen olumsuz dusunme.internetde yazanlarada inanma
mr sonuclarini bekle insallah yemiz cikacak
dua ediyorum senin icin.insalalh temiz cikacak sonuclar

bizdede yok abla

bugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dedi iyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
Yuh sizin çevre için güzellik kilolu olmak demek galiba daha 27 yaşında gencecik fit bir hatunsun dinleme deli zırvalarını ekim ablanın yaptığı olumlamadan yapabilirsin aynanın karşısına geçip sesli bir şekilde bedenim güzel ben güzelim sağlıklıyım kendimi seviyorum der misin ? ekim2009 abla bi el at seninki gibi olmadı ama şu mucizevi varlığa bir şer der misin ?

bugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dedi iyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
Ayyy bu milletin hepsimi dengesiz psikopat yaaa
Kuzum milletin ne düşündüğünü onemsemeyi biraksana
Kapalimisin bilmiyorum
Evde de olsa yarin vücut hatlarini belli eden dar biseyler giy, makyaj yap, sacina sekil ver
Incecik incecik, bi yerlerden yaglar fişkirmadan bi salın evde

Kuzum yaaaa önce bi sakin ol, daha ortada bisey yok, bosuna harap etme kendini
Mr cekilsin bakalim
Derdi veren Allah sifasinida verir
Insallah sende kötü bisey cikmicak

ria mı takılı sende de gülüm ondan mı regl bu kadar uzadı acaba, ilk defa mı böyle oluyor
Bir kac aý önce döyle olmuştu 3 aya yakın kanamam oldu ozaman spiral vardı onu cikarip rahimden parca aldilar sonuç ciktiğinda temiz birsey yoktu.doktor rahim duvarında kalinlasma var.rahimden parça alinirken rahim düvarinida kazidik dedi bir kac ay kanamalarına dikkat et dedi şubattan beri adet olmamiştim haziranın 1 de oldum halada devam ediyor.bana yine hastane yolu gözüktü

Git bi kontrol ettir, için rahat olsun cnm

Herşeyin hayırlisı.aAllahım şafi isminin yüzüsuyu hurmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin sende içinde.üzulme ben hamileyken doktor bebek downsendromlu olabilir dedi bende cok üzüldüm agladım sonrada ne geliyorsa Allahtan geliyor dedim buda benim sinavim deyip halime şükrettim şimdi kıźım 2.5 yaşinda gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok çok şükür.Belkide Allah seni denoyordur.İcini rahatlatmak.için zikir çek namazda duanı uzat ve yasin süresi oku bunlar benim içimı rahatlatiyordu belki seninde içinı rahatlatır

Git bi kontrol ettir, için rahat olsun cnm
Gitcemde bu korona ve cocuklar yüzünden gidemiyorum çocuklar.bir yerde durmak istemiyorlar pesimden agliyorlar.gorumcemin çocuklari yaninda duruyorlar normalde ama oda yeni doğum.yaptı ikizleri var.bakalim ama bir kaç gune gecmezse kesin giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…