- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.681
artilar gitsinndiye cabaliyorum canimAfiyet olsun acikmadinmi çok hafif bi menu
Bazen o acligin verdigi rahatligi,huzuru karin toklugu vermiyor demiKizcem uyuyunca menüleri yorumlayayim dedim
Eyyy açlık sen ne güzel bi şeysin
Yaseminnn canım belki denk gelmişsindir daha önce yazdıklarıma ben de geçen yıl çift görme haricinde ms in bütün belirtilerini taşıyordum MR sonucum çok şükür sorunsuz çıkmıştı bir sürü gereksiz tedavi gördüm ve iyileşmedim aslında tek sebebi uzun süre dinlenmemem uykusuzluk ve yorgunlukmuş hemen akına kötü seçeceği getirme seni çok iyi anlıyorum ben dengemi sağlayamıyordum eşim kızımı kucağına alıp hoplatıp zıplatınca ben asla çocuğumla doyasıya oynayamayacağım hatta öleceğim sanmıştım kuzum sakin ol MR sonucun da çabucak çıkar için rahat ederKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
MSi araştırdım iki belirtisi hariç hepsini yaşıyorum şu an ve çok korkuyorum
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
Yazarken yine ağlıyorum öffff yaaa sağlıkla sınamasın allahım bizi nolur yaa
Valla canım şimdiden tebrik edeyim seniKiz dur hemen havlu atma. Bende bugun seni etiketleyip napiyon ben bugun neredeyse ac gezdim diyecektim
Ama boyle yarismi olur yarin cok hafif gecirip hirslaniyoruz
Ben rakiptim demi sana gaz veriyorum bide
Gormek istedigimiz hareketler bunlarValla canım şimdiden tebrik edeyim seniyanlış bi hafta da rakip oldum sana.
Tabi sen aç gezdin bugün, benim yemediğim bişey de kalmadı
Neyse madem bi yiğitlik yapıp meydana davet ettim seni kaçmak olmaz.Sonuna kadar devam edeceğim haydi bismillah
Gormek istedigimiz hareketler bunlar
Cumaya 2 gun var hadi bakalim
Millet bu parayi nerden buluyor anlamiyorum
bymurdada yeni ciktiBizim burda bide o çıktı :))
Istemeye giderken bi geline bide gelinin annesine cicek gider
Yaninda acik kapali cukulata, lokumu vs.
Bide baklavasi :))
ekim2009
o nasil oluyobanada esim yapti o hainligi
kacamak kacamaktir Ama ne azindan ögle vaktiymis canim
tiksinirsin canim, seninkileri buzluguna at bence
Bende erken evlendim yatesadüf bugun annemle yürürken beni Niye evlendirmiyorsun dedim
banada gelmisKizlar bana en ustteki gibi bildirimler geliyor arada konu sahibi mi etiketliyor beni anlamadim bilgisi olan varmi
canim.kizlarin dedigi gibi.hemen olumsuz dusunme.internetde yazanlarada inanmaKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
bizdede yok ablabak sen zilloşşş beni dinazor etti
beni boş ver ablam evleneli 28-29 yıl oluyor o da öyle annem de evlendiğin de başlık v.s. lafı edilmemiş bizim ailede öyle şeyler kızı hayvan yerine koymak olarak görülürmüş hep rahmetli büyük babam lafını ettirmemiş
ama düşünsene ağırlığınca altın diyip alsaymış bizimkiler aboowwww köşe olurlarmış evlendiğim de 75-76 kiloydum
Aynen canım ❤artilar gitsinndiye cabaliyorum canim
Bazen o acligin verdigi rahatligi,huzuru karin toklugu vermiyor demi
Yuh sizin çevre için güzellik kilolu olmak demek galibabugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dediiyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
Ayyy bu milletin hepsimi dengesiz psikopat yaaabugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dediiyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
Kuzum yaaaaKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Baska bi gül yüzlü kabul olurmuE ela_2019
TemelinSafinazi
Handandandan
Bi gelin de Gül yüzünüzü görelim bu kadar özletmeyin kendinizi
ria mı takılı sende de gülüm ondan mı regl bu kadar uzadı acaba, ilk defa mı böyle
Bir kac aý önce döyle olmuştu 3 aya yakın kanamam oldu ozaman spiral vardı onu cikarip rahimden parca aldilar sonuç ciktiğinda temiz birsey yoktu.doktor rahim duvarında kalinlasma var.rahimden parça alinirken rahim düvarinida kazidik dedi bir kac ay kanamalarına dikkat et dedi şubattan beri adet olmamiştim haziranın 1 de oldum halada devam ediyor.bana yine hastane yolu gözüktüria mı takılı sende de gülüm ondan mı regl bu kadar uzadı acaba, ilk defa mı böyle oluyor
Git bi kontrol ettir, için rahat olsun cnmBir kac aý önce döyle olmuştu 3 aya yakın kanamam oldu ozaman spiral vardı onu cikarip rahimden parca aldilar sonuç ciktiğinda temiz birsey yoktu.doktor rahim duvarında kalinlasma var.rahimden parça alinirken rahim düvarinida kazidik dedi bir kac ay kanamalarına dikkat et dedi şubattan beri adet olmamiştim haziranın 1 de oldum halada devam ediyor.bana yine hastane yolu gözüktü
Herşeyin hayırlisı.aAllahım şafi isminin yüzüsuyu hurmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin sende içinde.üzulme ben hamileyken doktor bebek downsendromlu olabilir dedi bende cok üzüldüm agladım sonrada ne geliyorsa Allahtan geliyor dedim buda benim sinavim deyip halime şükrettim şimdi kıźım 2.5 yaşinda gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok çok şükür.Belkide Allah seni denoyordur.İcini rahatlatmak.için zikir çek namazda duanı uzat ve yasin süresi oku bunlar benim içimı rahatlatiyordu belki seninde içinı rahatlatırKızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Gitcemde bu korona ve cocuklar yüzünden gidemiyorum çocuklar.bir yerde durmak istemiyorlar pesimden agliyorlar.gorumcemin çocuklari yaninda duruyorlar normalde ama oda yeni doğum.yaptı ikizleri var.bakalim ama bir kaç gune gecmezse kesin giderimGit bi kontrol ettir, için rahat olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?