- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.701
Yuh sizin çevre için güzellik kilolu olmak demek galibadaha 27 yaşında gencecik fit bir hatunsun dinleme deli zırvalarını ekim ablanın yaptığı olumlamadan yapabilirsin aynanın karşısına geçip sesli bir şekilde bedenim güzel ben güzelim sağlıklıyım kendimi seviyorum der misin ? ekim2009 abla bi el at seninki gibi olmadı ama şu mucizevi varlığa bir şer der misin ?
kapaliyimAyyy bu milletin hepsimi dengesiz psikopat yaaa
Kuzum milletin ne düşündüğünü onemsemeyi biraksana
Kapalimisin bilmiyorum
Evde de olsa yarin vücut hatlarini belli eden dar biseyler giy, makyaj yap, sacina sekil ver
Incecik incecik, bi yerlerden yaglar fişkirmadan bi salın evde
Kimi kıskanclıgindan sırf sen mutlu olma başarama diye yapiyor sen önüne bak en önemlısı saglık.saglıgın yerindeyse dünyanın en güzelisin demektirkapaliyim
ustume basima dikkat ederim ama makyaj yapmam oyle
elbiseyide dar giymem bol giyerim disarda biyerim belli olmasin diye.
evdede tayt ve dilli tisort giyyorum:)
ama milletin dediklerini duylazdan gelmem gerekiyo artik.herkesde alisir bu halime zamanla
lafinida verdim ama hic tinlamiyo bile
yarin becerebilirsem foto aticam burdan:)
Sağol canım.allah kolaylik versin canim. Bu hafta son artik heralde 19unda eba bitiyor.
Haftasinuda gorevlimisin liseye gecis sinavlarrinda.
Geldim, günaydın canım
Yasemin bi sakin ol canım.Kızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
MSi araştırdım iki belirtisi hariç hepsini yaşıyorum şu an ve çok korkuyorum
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
Yazarken yine ağlıyorum öffff yaaa sağlıkla sınamasın allahım bizi nolur yaa
Çevrendeki insanların hepsi patavatsız ve kıskanç canım.bugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dediiyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
amannnn canim kilo alirsin konusurlar verirsin konusurlar hep konusuyorlar yani bosverrr. Evlenince kilo alirsin koca evinde rahat kilo almis derler,verirsin kocasiyla huzuru yok derler. Oooo bu boyle devam edip gider cunku insanlrin ici fesat.bugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dediiyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
ayyyy abla ne guzel didin biyerlerimi portlemeden gezelim ins bizdeAyyy bu milletin hepsimi dengesiz psikopat yaaa
Kuzum milletin ne düşündüğünü onemsemeyi biraksana
Kapalimisin bilmiyorum
Evde de olsa yarin vücut hatlarini belli eden dar biseyler giy, makyaj yap, sacina sekil ver
Incecik incecik, bi yerlerden yaglar fişkirmadan bi salın evde
ins sikinti yoktur ama yinede doktora gitmekte fayda var canimBir kac aý önce döyle olmuştu 3 aya yakın kanamam oldu ozaman spiral vardı onu cikarip rahimden parca aldilar sonuç ciktiğinda temiz birsey yoktu.doktor rahim duvarında kalinlasma var.rahimden parça alinirken rahim düvarinida kazidik dedi bir kac ay kanamalarına dikkat et dedi şubattan beri adet olmamiştim haziranın 1 de oldum halada devam ediyor.bana yine hastane yolu gözüktü
anladim canim allah kolaylik versin o zaman. Rabbim yardimcisi olsun tum sinava girecek genclerimizin icindeSağol canım.
Ebadaki canlı dersler bu hafta bitiyor.
Benim bu iki hafta için yaptığım dersler gönüllük esasına bağlı olarak başka bir aplikasyon üzerinden sınava kadar devam edecek.
O nedenle 27-28 kadar doluyum.
Lgs de görevliyim canım
rabbim bidaha gostermesin o gunleriYasemin bi sakin ol canım.
Doktora git Mr çekilsin bakalım ne çıkacak
Ben üniversitedeyken hocalar hangi hastalığı anlatsana bende var diye düşünüyordum, senin de internetten bakıp kendine tanı koyman da aynı hesap
Bana da meme ca tanısı konup son evredesin, sadece 2 ayın kaldı dedikleri gün eve geldiğim de küçük kızım "sen ölünce kıyafetlerini kim giyecek anne" demişti, bende seninle aynı şeyleri düşünmüştüm ve çok ağlamıştım.
Ama söylenen şeyler yaşamadım şükürler olsun canım.
Kendine dua et ağlamak yerine canım
gayet guzel canim masallah.16 Haziran Salı
12:00
tarçınlı Türk kahvesi
13:30
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
3 yeşil zeytin
19:30
1 tabak patlıcan türlü
3 kaşık yoğurt
su: 2 litre
Spor:46 dakika yürüyüş 92 puan U UcanSupurge
Baya baya hafif olmus ablam.16 haziran sali
Sabah cay kahve
14.00 civari, tam hatırlamıyorum
1 yumurtadan omlet
Peynir
1 tk fistik ezmesi
1 cavdar sandwich ekm.
19.15
1 kase baharatli yogurt
Su 2 lt
Cok artim oldugu icin aksami hafif tuttum tabiki cok açım
Sen başımızın tacısın ZatenBaska bi gül yüzlü kabul olurmu
Eloş gözümü korkutmaGunaydinn canimmm. Bu ara sabah 5 te uyaniyor kızım. Oğlum da da uyku çok problemdi kızım da belki rahat ederim dedim yok anacim.
Hoş geldin canım süpersinGünaydın Kızlar yedım yedım yedım tartıyla yuzlesıp tekrar start veriyorum
inşallah canım3 lahmacun ve 2 sekerpare cok olmua. 1er bari olsaymis
toplamda 4 dlm ekmek olmus bana cok geldi canim
ins canim dualarimiz seninle. MR sonucun temiz cikacak. Gozundeki problem basit birsey cikacak canim hic korkma.
kiraz kasen cok degilse guzel menu canim
İnşallah kuzumYaseminnn canım belki denk gelmişsindir daha önce yazdıklarıma ben de geçen yıl çift görme haricinde ms in bütün belirtilerini taşıyordum MR sonucum çok şükür sorunsuz çıkmıştı bir sürü gereksiz tedavi gördüm ve iyileşmedim aslında tek sebebi uzun süre dinlenmemem uykusuzluk ve yorgunlukmuş hemen akına kötü seçeceği getirme seni çok iyi anlıyorum ben dengemi sağlayamıyordum eşim kızımı kucağına alıp hoplatıp zıplatınca ben asla çocuğumla doyasıya oynayamayacağım hatta öleceğim sanmıştım kuzum sakin ol MR sonucun da çabucak çıkar için rahat eder
Sağol kuzum inşallah
bymurdada yeni cikticok komik bence
o nasil oluyo
banada gelmis
canim.kizlarin dedigi gibi.hemen olumsuz dusunme.internetde yazanlarada inanma
mr sonuclarini bekle insallah yemiz cikacak
dua ediyorum senin icin.insalalh temiz cikacak sonuclar
Amin ablacım umarım korktuğum yanıma kar kalır sadeceKuzum yaaaaönce bi sakin ol, daha ortada bisey yok, bosuna harap etme kendini
Mr cekilsin bakalim
Derdi veren Allah sifasinida verir
Insallah sende kötü bisey cikmicak
Amin canım sağolasınHerşeyin hayırlisı.aAllahım şafi isminin yüzüsuyu hurmetine tüm şifa bekleyenlere şifa versin sende içinde.üzulme ben hamileyken doktor bebek downsendromlu olabilir dedi bende cok üzüldüm agladım sonrada ne geliyorsa Allahtan geliyor dedim buda benim sinavim deyip halime şükrettim şimdi kıźım 2.5 yaşinda gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok çok şükür.Belkide Allah seni denoyordur.İcini rahatlatmak.için zikir çek namazda duanı uzat ve yasin süresi oku bunlar benim içimı rahatlatiyordu belki seninde içinı rahatlatır
Ahhh yaaa kızının lafı mahvetti beniYasemin bi sakin ol canım.
Doktora git Mr çekilsin bakalım ne çıkacak
Ben üniversitedeyken hocalar hangi hastalığı anlatsana bende var diye düşünüyordum, senin de internetten bakıp kendine tanı koyman da aynı hesap
Bana da meme ca tanısı konup son evredesin, sadece 2 ayın kaldı dedikleri gün eve geldiğim de küçük kızım "sen ölünce kıyafetlerini kim giyecek anne" demişti, bende seninle aynı şeyleri düşünmüştüm ve çok ağlamıştım.
Ama söylenen şeyler yaşamadım şükürler olsun canım.
Kendine dua et ağlamak yerine canım
Tam da bu duygu halindeyim, dün bütün gece ağladım, bana bişe olursa Kızlar ne yapar, büyük kızım benimle uyumak istedi bu sefer izin verdim
Ne biliyim kötü kötü şeyler gelip durdu aklıma
gülüm düşünce her şeydir emir vermektir sen sadece sağlıklı olarak gelecek hayallerini kurmaya devam et zayıflamak kendine güzel hediyeler almak gibi düşünce her şeydir olmayanı bile var eder olanı bile yok eder , o yüzden asla kötü düşünme her aklına geldiğin de iptal edip düşüncelerini iyi olanla değişir rabbimin izniyle her şey yolun da olacakSağol canım umarım sadece kötü düşünüyorumdur sadece benim büyütmemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?