Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dedi iyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
ayy niye herkes böyle diyor göz altların mı çöktü yani neyin çirkinleşmiş anlamadım gitti bir insan sağlıksız zayıflarsa yüzü gözü çöküyor sen gayette sağlıklısın gülüm , ben bu ara aman aman zayıflamadım göz altlarım karardı ama o da kansızlık belirtisi o kadar acaba senin de mi öyle yada etrafında ki insanların hepsi haset mi yaaa

vallaha hayret etmekten aklıma gelmedi bir insan başka birini nasıl görür görmez çirkin olmuşsun diyebiliyor cidden inanamıyorum kilo alana aay kilo almışsın zayıfla çirkileşmişsin derler zayıflayana derler bu insanlar kim böyle konuşma hakkını nereden buluyor onun şaşkınıyım hala gülüm

mecbur gideceksin gülüm doktora da özel hastaneye gittin sanırım parça aldılar dedin ya ondan öyle düşündüm
inşallah sıkıntılı bir durum yoktur cesaratini- cesaretimizi toplayıp (benim de gitmem lazım da) randevunu al gülüm ama önce ara sor hala regl devam ediyor şimdi mi geleyim tam bitmesini mi bekliyeyim diye

haaaa lafını söylediğin halde tınlamamış ...
iyi niyetli saf kalplim benimmm kadın açık açık senin zayıflamana gıcık olmuş kız , moralin bozulsun diye demiş sen de anlamayıp bir de üzülmüşsün boş boşuna

idealist insanları hele de öğretmenlerse daha çok seviyorum yaaa güzel gönlünü yaradana kurban

Dediğini yapmaya çalışacağım canım, desteğin için sağol
elimde değil dünden beri İnan ağlayıp ağlayıp hemen sonrasında odağımı değiştirmeye çalışıyorum eşim çok ciddiye almadı durumu mesela ya da ben üzüldüm diye moral olsun diye öyle davranıyor o yüzden onunla oturup bambaşka şeylerden gelecek planlarından bahsediyoruz
Ama yalnız kaldığım an, en basiti kızımı uyutmaya gittiğim an Ya da ne biliyim yüzümü yıkamaya gittiğim an başlıyorum kötü kötü şeyler düşünmeye

Sen başımızın tacısın Zaten

Eloş gözümü korkutma her an ikinci fikrinden vazgeçebilirim

Hoş geldin canım süpersin
Canim aslında biraz kızına da bağlı. Usluysa akilliysa sessizse sıkıntı yok. Ama benim oğlum çok hareketli. Her bebeği uyuttugumda istisnasız uyandirir. ya kucağımdayken koşar gelir bir şey söyler ya odaya gider ses yapar. Hele bu aralar isyanlardayim. Biraz eşine de bağlı. Ama ben iki bebegime de cok üzülüyorum ikisinide ihmal ediyorum. Uyandiriyor diye oğluma kızıyorum kizim cok mizmiz oğlumla ilgilenemiyorum ne bileyim. Bir dokun bin ah işit modundayim bu ara o yüzden beni çok konusturma

ekim2009 ekimim yarin gelirsin insallah

askrhpozitif merve sende görünmedin kuzum
geldım Insallah abla
Jasminium84
askrhpozitif az ugruyorsunuz su aralar kizlar neler yapiyorsunuz
geldım geldım tekrar bismillah dedım bakalım
canım Internetten bakarak kendini doldurma benimde bacagımdakı morluklar bu yerdeki gecıyor Baska bir yerde tekrar cıkıyor İnternettw baktıgımda losemıden turta bır cok hastalıga kadar hepsini sayıyor bir doktora git ne oldugunu ogren kendini hırpalama ve kotuyu cagurma

Eloş gözümü korkutma her an ikinci fikrinden vazgeçebilirim

Hoş geldin canım süpersin
hosbuldum canım
Günaydın Kızlar ben giyinip yürüyüş yapacağım ordan da pazara uğrar gelirim
gunaydın canım kolay gelsın
günaydııınnnnnnn kır papatyalarımm
gunaydın ablam
Günaydın 9 takımin güzel hatunlari
tartiya son 2 gün
gunaydın canım sende Hosgeldin ben Merve
yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun gülüm
sagol ablam

Gideceğim kuzum yarın MR çektirmeye inşallah yoktur kötü bişe

yarına kadar kafanı meşgul edecek bir şey bulmamız lazım gülüm böyle durup durup aklına gelince ağlamakla kendini hasta edeceksin evde normal bilgisayar leptap varsa netten dizi falan mı bulsan tüm gün otur dizi izle olmadı komedi filmleri bulup izle boş ver işi gücü de ev bir yere kaçmıyor

Bakıcı gelse bi kendimi atacağım dışarı, Kızlar için büyük kızıma babalar günü hediyesi yaptıracağım onlar için malzeme almam gerek onları alıp kızımla elişi yapacağım bi süre kafamı dağıtır umarım o
Sonra da evde durmam heralde dışarı atarım kendimi yoksa kura kura deliReceğim

tatlicim boyle patavatsiz cahillere, sende ayni sekilde cevap vereceksin
O seni kirmaktan cekinmiyorsa, sen niye cekineceksin
Kilolu biriyse, şöyle karsidan gozlerini onun vucuduna dikecen, senin gibi hertaraftan yaglar fiskirmasida cok kötü oluyor de

keşke bu kadar ders almasaydin cnm
cok şükür gecmis gitmis
Baya baya hafif olmus ablam.
Sabah canavar gibi ac uyanaksin belki uyandin
ben aksamlari, sabahtan daha cok ac oluyorum
Artilarin yarisi gitmis
Bugun kabak yapicam
Yarina diger yarisida gider :)

Sen ne durumdasin :)
Günaydın hanımlar internetim yok malesef sık giremem bir müddet menu ve kilo bildirimi yapabilmek için bunlar dışında çok giremeyecegim ki internetim bitmesin kilo bildirimi yapabileyim.
netin ne zaman gelecek cnm
Baska yerlerde harcama ki, burayi aksatmayasin :))
Günaydın Kızlar yedım yedım yedım tartıyla yuzlesıp tekrar start veriyorum
kayboldugundan tahmin ettiydim zaten :))

bitanecimmmm
Yaseminimmmm kötü dusunmeyi birak artik
Insan boyle olursa, hasta degilse bile hasta olur
Stres uzuntu olumsuzluk bagisikligi düşürüyor cnm
Lutfen kendine gel
günaydııınnnnnnn kır papatyalarımm
En guzel gunaydinlarrrrr beyaz gülüm

İnşallah kuzum
Aslında tek korkum da MS teşhisi değil, sıvı birikmesi mi arttı acaba diye de korkuyorum
İnşallah ikisi de değildir sakin ol kuzum iyi düşün iyi olacak her şey Allah’ın izniyle
Çok haklısın canım gerçi seninkilerin yaş farkı da yok ondan belki de bu kadar zorlandın Allah yardımcın olsun keşke yakın olsaydık ya iki kahve içer günün stresini atardık birlikte

Biliyorum abla haklısın ama halam da beyin kanaması geçirmişti benim o yüzden en büyük korkum buydu şimdi beyin sinirler bilmem ne deyince kafam gitti

Amin kuzum

Biliyorum abla haklısın ama halam da beyin kanaması geçirmişti benim o yüzden en büyük korkum buydu şimdi beyin sinirler bilmem ne deyince kafam gitti
Kuzum ailede birinde bisey cikinca hepsinde olacak diye bisey yokki
Benim 2 dayimda beyin tümerinden vefat etti
Digerlerinde baska hastaliklar

Bosver baskalarini biz kendimize iyi bakalim, şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…