- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.956
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.741
Haklısın ablacım ben biraz panik olabilirimKuzum ailede birinde bisey cikinca hepsinde olacak diye bisey yokki
Benim 2 dayimda beyin tümerinden vefat etti
Digerlerinde baska hastaliklar
Bosver baskalarini biz kendimize iyi bakalim, şükredelim
Hadi hayırlı olsun canım kazasız belasız gidin inşallah
gelecek abla o kadar
Tabiki kendimiz de yanlis yaptigimizi biliyoruz.
Haksiz bisey spylenmiyorki burda agzina ne geliyorsa soyle abla
gayet guzel canim
gecmis olsun canim. Kotu oluyor oda artik tum gun bi halsizlik. İns bidaha olmaz.
meyveyi demis zuhal abla zaten. Gerisi guzel bence canim
millet cooooook rahat canim ya.
Esim bugun carsiya indi mecbur alinacaklar icin maskesiz o kadar kisi varki diyor. Yani nasil bu kadar zor olabilir maske takmak anlayamiyorum.
Dikkat edenlerin haklarina giriyorlar haberleri yok. Once tedbir . rabbim korusun ins bisey olmayacak goeevlerin bitsin hemen ins
neyse iyiki uzaksiniz o zamab ne diyim
Ben gorusmeye alismisim canim aileyle. Tiplanmayida seviyorum. Ama su ara mecburiyet disinda disari cikmiycam yine
cokm gecmis olsun canim.
Koy evlerinde hasar var heralde hep.
Cokmu hissettiniz canim
canim kurabiye olmasa iyi olurmus guzel menu
sinavlar ,evin isleri, cocuklar daraldinmi canim.
Minigin nasil oldu bezleri doluyormu artik
guzel canim
Nacizhane foto olarak degilde yazsab baktim menune ama simdi unuttum yine baktim o yuzden yorumlarken zor geldi bana biraz
guzel aslinda canim aksamki ekmek olmasada olurmus
sen gel canim eksi eksi gel
hadi hayirlisi. Hayirliysa beri,hayirsizsa ote gitsin der buyuklerya ins oyle olsun ablam.
Sevmissin gelin adayini.
guzel gayet sade, az bir menu.
Benim telafi menum nasil. Fazlalik varsa yarina ona gire yiyim
simdiden iyi yolculuklat canim.
Pasada rahatlikla kullansin ins
corba baya gec saatte olmus. Gec kalmandan kaynakli sanirim.
Eline emegine saglik cnm bu hafta pek katilamiycam ama haftaya bomba gbi gelirim InsallahSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI:
ADIM YARIŞMASI:
1. @Elif yildizz 99.275 Adım
2.Dream00 44.880 Adım
3.askrhpozitif 43.575 Adım
4.Jasminium84 38.100 Adım
5. @medine66 26.000 Adım
6.Pnrrr-12 22.000 Adım
7. @Ucmelekannesi 8.500 Adım
ATLAMA YARIŞMASI
1.Jasminium84 3.750 Atlama
@Elif yildizz tebrik ediyorum kuzumm 1.liği kimselere kaptırmıyorsun şahanesin
bu hafta aramıza katılanPnrrr-12 ve @Ucmelekannesi size de teşekkür ediyorum hoşgeldiniz
ve tabii ki kendime de teşekkürü bir borç bilirim atlamada 1.lik hep bende
bu hafta çok güzeldi kızlar tebrik ediyorum hepinizi haftaya diğer güzelliklerimi de aramızda görmek istiyorum
iyiki de yokmuş cnmtasininca özgürlük neymiş görecen :))
amin cnm
cok guzelllll elifimmmbu hafta da 1..5 ğu gececek gibi duruyor
Bakalim rakibin ne yapmis
burda olan bende dahil pek cok kişi duygusal aclik yasiyoruz cnm, sonra bu aliskanliga dönüyor
Hayatimizdaki eksiklikleri yemek yiyerek tamamlamaya calisiyoruz
Yemenin çözüm olmadigini, aksine bizi dahs kötü hissettirdigini ogrenmemiz lazim
Elife sormuşsun ya yapanlari gorunce, bende yapabilirim derim diye
Burda cok guzel kilo verenler var
istikrar sabir azim olduktan sonra verilemiyecek kilo yok
Bende takima ilk geldigimde 113 den 68 e düşmüştüm. Ilk 6 ay sifir kacamakla 30 kilo verdim
Koruyamamak sadece benim hatam
sende harikasinn elifcim
Haftaya 2 elif rakip olun :)
canimcim ilk etapta onemli olan kaloriye cok takmadan kacamak yapmayip saglikli seyleri doyuncaya kadar yemek (catlayincaya kadar degil :)))
izinde arti olmaman cok guzel elacimfazla yemen kilona yansimamis :)
amin cnm
bundan sonra dahada istikrarli olacagina eminim cnm3 günde süperr gitmis
iyi yolculuklar bitanem
Orda kacamaklara gömülme :)))
Ellerine saglik cnm
Kizlaritebrik ederim
Yarin adim yarisina bende katilirimama bu dizle hoplama yapamam :))
hafta sonu nasıl geçti anlamadım ,hiç sevmiyorum şu hafta sonlarını sürekli bir şeyler yapılıp dolanılıyor ama gözle görülür bir şey yok çiçeklerimin (çoğu aloavera çoğalttığım saksılarda) toprakları çökmüş azalmıştı en azından onları hallettim
çok şükür canım iyi gidiyor
süpersiniz canlar
başlangıcın hayırlı olsun inş canım bol eksiler gör inş
eksi eksidir canım
gayet güzel canım
hayırlı yolculuklar canım
emeğine sağlık canım
çok geçmiş olsun
azda olsa eksi olmak güzel canım
dikkat edersem cumaya fazla bişey kalmazda pis boğazım durursa tabi
inş canım
Allah kolaylık versin canım.Ah bu çocuklar büyüyor da, nasıl zor büyüyor
hem yorgunluk hem uyumayan çocuk allah yardımcın olsun yerini yadırgadı tabi kuzum inşallah bu gün alışır rahat uyur
kızlarrrrrrrrrrrrrr
bu günü BEN günü ilan ediyorum herkes en az 5 dk kendine sakin bir köşe bulup hayal gücünü çalıştırıyor imajinasyon yapıyoruzzzzz
hangi kilo da olmak istiyorsanız bedeninizin nasıl görünmesini istiyorsanız şu an da zaten öyleymiş gibi düşünün hiç kilo derdi yok zayıflamışsınız ve o halde birileriyle konuşurken yada ev de yada dışarı da dolaşırken kendinizi hayal edin ,
ayna da kendinize bakıp mükemmel bedeniniz de olduğunuz için kalbinizin mutlulukla attığını hissedin ve aynada kendinizi inceleyin düz karnınıza incelmiş belinize kolunuza bacağınıza bakın ve gülümseyin yüzünüzün çenenizin nasıl göründüğünü olabildiğince ayrıntılı hayal edin ve aynada kendinize başardım muhteşem görünüyorum diyin(bunu hafif sesli söylemeniz daha iyi olur ) gece uyku öncesi de yaparsanız şahane olur
buseferlik boyle olsun canim.zaten cok az yemissin.hatta baya bi telafi etmissin bence
guzel olmus canim:)
sabahki pizza yerine ekmek olsa daha iyi olurmus bence .spor icin hatirlatmada yapcaktim ama sonradan yapmissin canim
pilav fazladan geldi sanki.cacigida tum.kase olabilirdi daha doyurucu olurdu kaloriside az
sabhki pankek olmamis.
ben ara ogunde sanki fazla gibi geldi .kiraz veya kaysi ikisinden biri olmayabilirmis bence.
guzel olmus bence
allhtan cok kalmiycaksiniz.illaki kendi yatagini isteyen cocuklada biyerlere gitmek cok zor.alalh kolaylik versin canim
gun boyu bisey yememis zaten canim.keske daha doyurucu ve saglikli seyler yeseydin
guzel.olmus canim:)
guzel.olmus canim:)
gunaydın ablaGunaydinnnnn
Saglikli huzurli az kalorili bi gün olsun
Menulerden karbonlar kalksinnnnnn
Kızlar selamlar
Bugün tadım hiç yok
Öğlen göz doktoruna gittim, sol gözümde ileriyi görmede Sıkıntı yaşamaya başlamıştım
Doktora söyledim şikayetimi bi sürü ölçümler vs yaptı ve gözümle ilgili herhangi bir problemim olmadığını beyindeki sinirlerle ilgili bir problem olabileceğini söyledi
Benim beynimin sağ tarafında sıvı birikmesi var ama tehlikeli bi yerde bulunduğu için müdahale edemiyorlardı ama doktorum büyümediği sürece sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti
Bunu anlattım göz doktoruna evet bu da olabilir eğer sıvı arttı ve görme merkezindeki sinirlere baskı yapmaya başladıysa bu sebep olabilir ya da MS olabilir dedi
MSi araştırdım iki belirtisi hariç hepsini yaşıyorum şu an ve çok korkuyorum
Öğleden beri ağlayıp duruyorum kızım da aksi gibi bugün öyle sorular sordu ki mesela doktor olma gibi bi hevesi var anne dedi doktorların da annesi var mı dedi yani ben büyüyüp doktor olduğumda sende olacaksın di mi falan dedi ayyy kötü oldum
Yazarken yine ağlıyorum öffff yaaa sağlıkla sınamasın allahım bizi nolur yaa
gunaydın canım masallahkosubandindan gunaydin herkese
sporumu yapiyorum
nasılda tanıyorsun benikayboldugundan tahmin ettiydim zaten :))
bugun tartı cok bir artı vermedi yarına gider diye dusunuyorum birazdan yumurta peynır ve semizotu salatası yıyecegım aksama henuz plan yapmadımTartiya son ikiiiiiiiiiiiplanlari alalim :)))
Ben bugun kabak yogurt yapicam
Ekmeksiz yumurta peynir kahvalti
Yarina artilar giderse, yarinda ananas yapicam
Ne kadar eksi gelirse artik
cocuklar Baska yere gidince adapte olması zor oluyorKizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falancuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.
Bide moralimi bozan konu normalde bezleri dolu dolu olurdu oglumun oyle degl istahi zatn yok ama mama sandalyemize koyup sevdigi bisiler acinca gene yedirbiliyordm burda 2 gundur biside yediremedm zaten durmuyor. Sabaha hala hic cis yoktu sora yaptı
Bu arada geliyim kendime, adet olcam olamiyorm arada agri giriyor kasiklarima. 3 gundur wc cikmadim normalde kabizlik yaşamam kolay kolay ama iste burdaki degisiklik stress etkiledi sanrm
Benden boyle kizlar gorusrz ugrayabilrsem gelicem gun icerisinde
Amin canım teşekkür ederim, herşey bizim için tabii ki ama ne biliyim bu sene o kadar zor bi sene oldu ki benim için bir de böyle bişeyin düşüncesi mahvetti beniokurken son satırda ağlamamak için tuttum kendimi. Allah sana Şafi ismiyle şifa versin. Allah sena sağlık versin inşallah. hiç üzülme lütfen. Hayatımız boyunca sağlık var ise hastalıkta var. çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur inşallah. piskolojik olarak sana dini sohbet dinlemeni öneririm. Kuranı Kerimin türkçesini oku ya da dinle. youtube ta seslendirmeleri var. Benim sıkıntılarım olunca açıp dinliyorum. Ve hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Ne bilim şuan gerçekte yanında olup seninle konuşmayı isterdim. Tek sığınağımız Rabbimdir, O'nunla konuş. gerçekten iyi geliyor insana.
Biz kadınlar fıtraten duygusal yaratıldık. bunları düşünmen normal. benimde başıma bir şeyler gelince hep en kötüsünü düşünüyorum. istemeden oluyor ama insanız sonuçta. ama sen bu düşüncelere kendini kaptırma sakın. daha sana bir şey olduğu yok, belki durumun ilerlemedi bile. Hayatta her şey oluyor. Dur bakalım şimdiden kendini üzme. Allah büyük. benim sloganım: "Allah var, sıkıntı yok"Amin canım teşekkür ederim, herşey bizim için tabii ki ama ne biliyim bu sene o kadar zor bi sene oldu ki benim için bir de böyle bişeyin düşüncesi mahvetti beni
Bana kızacaksınız biliyorum ama içimi dökmem gerek, korkuyorum işte en kötüsü aklıma geliyor ya diyorum kızlarımın büyüdüğünü göremezsem, bensiz kuzularıma kimse benim kadar iyi bakamaz diyorum ayy ne biliyim işte of
Küçük cocukla baska ev gercekten sıkıntı cnm, 2 gün daha sabretKizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falancuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.
Bide moralimi bozan konu normalde bezleri dolu dolu olurdu oglumun oyle degl istahi zatn yok ama mama sandalyemize koyup sevdigi bisiler acinca gene yedirbiliyordm burda 2 gundur biside yediremedm zaten durmuyor. Sabaha hala hic cis yoktu sora yaptı
Bu arada geliyim kendime, adet olcam olamiyorm arada agri giriyor kasiklarima. 3 gundur wc cikmadim normalde kabizlik yaşamam kolay kolay ama iste burdaki degisiklik stress etkiledi sanrm
eee süper ozamanbugun tartı cok bir artı vermedi yarına gider diye dusunuyorum birazdan yumurta peynır ve semizotu salatası yıyecegım aksama henuz plan yapmadım
Kuzum tabiki içini dokeceksinAmin canım teşekkür ederim, herşey bizim için tabii ki ama ne biliyim bu sene o kadar zor bi sene oldu ki benim için bir de böyle bişeyin düşüncesi mahvetti beni
Bana kızacaksınız biliyorum ama içimi dökmem gerek, korkuyorum işte en kötüsü aklıma geliyor ya diyorum kızlarımın büyüdüğünü göremezsem, bensiz kuzularıma kimse benim kadar iyi bakamaz diyorum ayy ne biliyim işte of
Küçük cocukla baska ev gercekten sıkıntı cnm, 2 gün daha sabret
Kv niye geliyorki sizinle
anneme dedigimimi diyorsuno nasil oluyo
iyi niyetli olan bir insan öyle bile olsa bunu fiel getirmez canim, belliki Fesat ve kiskanc biri, öyle diyene lafi güzellikle sokbugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dediiyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
yeni baslangicin hayirli olsun insallah canimGünaydın Kızlar yedım yedım yedım tartıyla yuzlesıp tekrar start veriyorum
allah sabir versin canim az kalmis ZatenKizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falancuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.
Selam kacakSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
neler tuketıyorsun canım birde if de porsiyonlar cok buyuk oluncada bir sonuc vermiyorSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
Sagol canımyeni baslangicin hayirli olsun insallah canim
If yaparken aksami erken kapatmak daha güzel sonuc verir cnmSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
tek çocuğun değil senin de düzenin bozuldu o yüzden wc sorunu yaşıyorsunuz gülüm cuma eve dönünceye kadar inşallah düzelirKizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falancuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.
yanık ve uçuklara aloeveranın dalından küçük bir parça koparıp içinin jelini sürünce geçiriyor gülüm özellikle mutfakta yağ sıçramasından olan yanıkların acısını hemen alıyor bir de kendinden dibinden sürekli yeni bitki çıkarıyor benim küçük bir taneydi şimdi 3 büyük ve küçüklerden oluşan bir sürü var çoğaldıkça çoğalıyor :)Amin cnm sagol :) anca yaziyrm yakinda doncez
Unuttm ney alintikadigmi
Eline emegine saglik cnm bu hafta pek katilamiycam ama haftaya bomba gbi gelirim Insallah
Sagol cnm kacamak illaki oluyor ama abartmiyorum abla bakalm tarti da yok burda supriz olcak cuma bana
Aloavera nasl bitki abla kullanislimi. Ev icersinde bende alsammi diye dusunuyorm
Sagol canim
Aynen oyle cnm buyuyorlar ama zor iste neyse iyi olsunlarda hersey gelip geciyor :)
Bugunde gece yarisina kadar Mizirdadu sonra iyidi biraz abla bakalm o aliscak eve doncez zaten :)
Ne guzel yazmissin abla eve doniym mutlaka deniycem bunu okurken bile mutlu oldum cunki :)
Kendi yatagi degilde biraz evini yerini benimsiyor sanrm zorlandik 2 gundur ama alisiyor yavastan neysekincuma donucez. Gercekten cocukla biyere gitmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?