Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum ailede birinde bisey cikinca hepsinde olacak diye bisey yokki
Benim 2 dayimda beyin tümerinden vefat etti
Digerlerinde baska hastaliklar

Bosver baskalarini biz kendimize iyi bakalim, şükredelim
Haklısın ablacım ben biraz panik olabilirim

Kizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falan cuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.

Bide moralimi bozan konu normalde bezleri dolu dolu olurdu oglumun oyle degl istahi zatn yok ama mama sandalyemize koyup sevdigi bisiler acinca gene yedirbiliyordm burda 2 gundur biside yediremedm zaten durmuyor. Sabaha hala hic cis yoktu sora yaptı

Bu arada geliyim kendime, adet olcam olamiyorm arada agri giriyor kasiklarima. 3 gundur wc cikmadim normalde kabizlik yaşamam kolay kolay ama iste burdaki degisiklik stress etkiledi sanrm

Benden boyle kizlar gorusrz ugrayabilrsem gelicem gun icerisinde

Hadi hayırlı olsun canım kazasız belasız gidin inşallah

Amin cnm sagol :) anca yaziyrm yakinda doncez

Unuttm ney alintikadigmi

Eline emegine saglik cnm bu hafta pek katilamiycam ama haftaya bomba gbi gelirim Insallah

Sagol cnm kacamak illaki oluyor ama abartmiyorum abla bakalm tarti da yok burda supriz olcak cuma bana

Aloavera nasl bitki abla kullanislimi. Ev icersinde bende alsammi diye dusunuyorm

Sagol canim

Allah kolaylık versin canım.Ah bu çocuklar büyüyor da, nasıl zor büyüyor

Aynen oyle cnm buyuyorlar ama zor iste neyse iyi olsunlarda hersey gelip geciyor :)

hem yorgunluk hem uyumayan çocuk allah yardımcın olsun yerini yadırgadı tabi kuzum inşallah bu gün alışır rahat uyur

Bugunde gece yarisina kadar Mizirdadu sonra iyidi biraz abla bakalm o aliscak eve doncez zaten :)

Ne guzel yazmissin abla eve doniym mutlaka deniycem bunu okurken bile mutlu oldum cunki :)

Kendi yatagi degilde biraz evini yerini benimsiyor sanrm zorlandik 2 gundur ama alisiyor yavastan neysekincuma donucez. Gercekten cocukla biyere gitmek zor

okurken son satırda ağlamamak için tuttum kendimi. Allah sana Şafi ismiyle şifa versin. Allah sena sağlık versin inşallah. hiç üzülme lütfen. Hayatımız boyunca sağlık var ise hastalıkta var. çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur inşallah. piskolojik olarak sana dini sohbet dinlemeni öneririm. Kuranı Kerimin türkçesini oku ya da dinle. youtube ta seslendirmeleri var. Benim sıkıntılarım olunca açıp dinliyorum. Ve hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Ne bilim şuan gerçekte yanında olup seninle konuşmayı isterdim. Tek sığınağımız Rabbimdir, O'nunla konuş. gerçekten iyi geliyor insana.

kosubandindan gunaydin herkese
sporumu yapiyorum
gunaydın canım masallah
kayboldugundan tahmin ettiydim zaten :))
nasılda tanıyorsun beni
Tartiya son ikiiiiiiiiiii planlari alalim :)))

Ben bugun kabak yogurt yapicam
Ekmeksiz yumurta peynir kahvalti

Yarina artilar giderse, yarinda ananas yapicam
Ne kadar eksi gelirse artik
bugun tartı cok bir artı vermedi yarına gider diye dusunuyorum birazdan yumurta peynır ve semizotu salatası yıyecegım aksama henuz plan yapmadım
cocuklar Baska yere gidince adapte olması zor oluyor

Amin canım teşekkür ederim, herşey bizim için tabii ki ama ne biliyim bu sene o kadar zor bi sene oldu ki benim için bir de böyle bişeyin düşüncesi mahvetti beni
Bana kızacaksınız biliyorum ama içimi dökmem gerek, korkuyorum işte en kötüsü aklıma geliyor ya diyorum kızlarımın büyüdüğünü göremezsem, bensiz kuzularıma kimse benim kadar iyi bakamaz diyorum ayy ne biliyim işte of

Biz kadınlar fıtraten duygusal yaratıldık. bunları düşünmen normal. benimde başıma bir şeyler gelince hep en kötüsünü düşünüyorum. istemeden oluyor ama insanız sonuçta. ama sen bu düşüncelere kendini kaptırma sakın. daha sana bir şey olduğu yok, belki durumun ilerlemedi bile. Hayatta her şey oluyor. Dur bakalım şimdiden kendini üzme. Allah büyük. benim sloganım: "Allah var, sıkıntı yok"
biliyorum söylemesi kolay ama sabret. "Allah sabredenleri sever."

Küçük cocukla baska ev gercekten sıkıntı cnm, 2 gün daha sabret

Kv niye geliyorki sizinle

bugun tartı cok bir artı vermedi yarına gider diye dusunuyorum birazdan yumurta peynır ve semizotu salatası yıyecegım aksama henuz plan yapmadım
eee süper ozaman
Kuzum tabiki içini dokeceksin
Keske yaninda olsakda sarilabilsek

Küçük cocukla baska ev gercekten sıkıntı cnm, 2 gün daha sabret

Kv niye geliyorki sizinle

Aynen abla 2 gun kaldı
Kv koronadn dolayı hep evdeydi ya bunalmış eşimde israr edince 1 hafta gelym dedi ama tam kesn degl buyuk ihtimal gelicek bakalm.

anneme dedigimimi diyorsun sana yapiyorum
bugun yine birini gordum yolda
noldu sana nasil zayiflamissin cirkinlesmissin dedi iyce moralim bozuldu arrik yaaa
artik kendimi cok cirkin hissediyorum
herkesten duymak cok uzdu beni
iyi niyetli olan bir insan öyle bile olsa bunu fiel getirmez canim, belliki Fesat ve kiskanc biri, öyle diyene lafi güzellikle sok
Günaydın Kızlar yedım yedım yedım tartıyla yuzlesıp tekrar start veriyorum
yeni baslangicin hayirli olsun insallah canim
allah sabir versin canim az kalmis Zaten
Selam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
Selam kacak tarti oynamiyorsa belkide kas oranimi yükseliyordur bilemedim. Ölcülerine bak istersen

if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
neler tuketıyorsun canım birde if de porsiyonlar cok buyuk oluncada bir sonuc vermiyor
yeni baslangicin hayirli olsun insallah canim
Sagol canım

If yaparken aksami erken kapatmak daha güzel sonuc verir cnm
Tabi bide porsiyonlarin aşırı olmicak :)

tek çocuğun değil senin de düzenin bozuldu o yüzden wc sorunu yaşıyorsunuz gülüm cuma eve dönünceye kadar inşallah düzelir

yanık ve uçuklara aloeveranın dalından küçük bir parça koparıp içinin jelini sürünce geçiriyor gülüm özellikle mutfakta yağ sıçramasından olan yanıkların acısını hemen alıyor bir de kendinden dibinden sürekli yeni bitki çıkarıyor benim küçük bir taneydi şimdi 3 büyük ve küçüklerden oluşan bir sürü var çoğaldıkça çoğalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…