- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.761
Biz kadınlar fıtraten duygusal yaratıldık. bunları düşünmen normal. benimde başıma bir şeyler gelince hep en kötüsünü düşünüyorum. istemeden oluyor ama insanız sonuçta. ama sen bu düşüncelere kendini kaptırma sakın. daha sana bir şey olduğu yok, belki durumun ilerlemedi bile. Hayatta her şey oluyor. Dur bakalım şimdiden kendini üzme. Allah büyük. benim sloganım: "Allah var, sıkıntı yok"
biliyorum söylemesi kolay ama sabret. "Allah sabredenleri sever."
İnşallah önemsizdir ya da inşallah çözümü olan birşeydir canımBiz kadınlar fıtraten duygusal yaratıldık. bunları düşünmen normal. benimde başıma bir şeyler gelince hep en kötüsünü düşünüyorum. istemeden oluyor ama insanız sonuçta. ama sen bu düşüncelere kendini kaptırma sakın. daha sana bir şey olduğu yok, belki durumun ilerlemedi bile. Hayatta her şey oluyor. Dur bakalım şimdiden kendini üzme. Allah büyük. benim sloganım: "Allah var, sıkıntı yok"
biliyorum söylemesi kolay ama sabret. "Allah sabredenleri sever."
Keşke ablacımm,eee süper ozaman
Kuzum tabiki içini dokeceksin
Keske yaninda olsakda sarilabilsek
Aminn canım sağolasınJasminium84 canim kotuyu dusunme inşallah oyle bisey degildir ufak biseydir Allah korusun saglik versin
ooooo asıl minnoş gelmiş nasılsın gülümSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
Ben hem if yapıyorum, hem de kan grubuna göre besleniyorum. Yürüyüşte yapıyorum. Fayda gördüm ama hangisinden bilmiyorum. Sen de kan grubunu bir araştır istersenSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
ben karın ağrısından krampından kıvranıyorum üzerine tuz atılmış sölücan gibiNe habersiniz kizlar
Neler yapiyorsunuz
anneme dedigimimi diyorsunsana yapiyorum
iyi niyetli olan bir insan öyle bile olsa bunu fiel getirmez canim, belliki Fesat ve kiskanc biri, öyle diyene lafi güzellikle sok
yeni baslangicin hayirli olsun insallah canim
allah sabir versin canim az kalmis Zaten
Selam kacaktarti oynamiyorsa belkide kas oranimi yükseliyordur bilemedim. Ölcülerine bak istersen
tek çocuğun değil senin de düzenin bozuldu o yüzden wc sorunu yaşıyorsunuz gülüm cuma eve dönünceye kadar inşallah düzelir
yanık ve uçuklara aloeveranın dalından küçük bir parça koparıp içinin jelini sürünce geçiriyor gülüm özellikle mutfakta yağ sıçramasından olan yanıkların acısını hemen alıyor bir de kendinden dibinden sürekli yeni bitki çıkarıyor benim küçük bir taneydi şimdi 3 büyük ve küçüklerden oluşan bir sürü var çoğaldıkça çoğalıyor :)
Erkenmi oluyorsn abla yada agrilsrimi erken vuruyor benimde gecikti 2-3 gundur hafif hafif agrisi var kendisi yok gelse de rahatlasam yaben karın ağrısından krampından kıvranıyorum üzerine tuz atılmış sölücan gibimalum dönem pattt diye başladı namısıs işte 2 hafta temiz kalmıyorum yavvfff
şimdi birileri sana abartma dese sen onu yeter offf anlatma gibi umursanmıyormuş gibi hissedersin gülüm , yarın ola hayrola zamanı gelmemiş şeyler için kötü olasılıkları düşünüp bedenin de zararlı kimyasalları salgılatmamak için sadece dua edip rabbim sana ve bana uygun gördüğüne teslim oluyorum de bol bol salavat getir gülümİnşallah önemsizdir ya da inşallah çözümü olan birşeydir canım
Keşke ablacımm,
kimseye anlatamıyorum şu an içimdekini, herkesin tek dediği abartma çünkü Ama benim duymak istediğim bu değil işte
Aminn canım sağolasın
ee gülüm şimdi görümcen 2 çocukta gelmiş ya çok ses çok insan bu bebelerin uykusunu kaçırıyorAmin cnm sagol aynen sukur az kaldı
Insallah abla ya aynen duzen cok farkli bebekken gekmistk kaynana ama ozmn pek anlamiyordu emip uyuyordu boyle zor oluyormus
Cok guzelmis ya aslinda aloevera besleyen birindne bile ufak parca alsam olur ozaman :)
3-4 gün kadar erken oldu normalde öncesi belim karnım ağrırdı bu defa hemen ağrıyla başladı en az 10 gün en fazla 14-15 gün sürüyor hep bu defa erken de olunca temiz kaldığım süre kısacık olduErkenmi oluyorsn abla yada agrilsrimi erken vuruyor benimde gecikti 2-3 gundur hafif hafif agrisi var kendisi yok gelse de rahatlasam ya
dediklerini yapacağım muhakkak canım, Allah razı olsun sağolasın kuzumşimdi birileri sana abartma dese sen onu yeter offf anlatma gibi umursanmıyormuş gibi hissedersin gülüm , yarın ola hayrola zamanı gelmemiş şeyler için kötü olasılıkları düşünüp bedenin de zararlı kimyasalları salgılatmamak için sadece dua edip rabbim sana ve bana uygun gördüğüne teslim oluyorum de bol bol salavat getir gülüm
hatta var ya gir banyoya gusül abdesti alırken nasıl başta niyet ediyorsak aynen öyle yıkandığım bu suyla tüm bedenimi hücrelerime kadar şifalandırmaya niyet ettim şifalanıyorum diyerek besmeleni çek yıkan , içtiğin suya da aynısını 7 kere söyleyerek iç gülüm
Ben de kabak aldım pazardan bugün onu Pişireceğim ablaTartiya son ikiiiiiiiiiiiplanlari alalim :)))
Ben bugun kabak yogurt yapicam
Ekmeksiz yumurta peynir kahvalti
Yarina artilar giderse, yarinda ananas yapicam
Ne kadar eksi gelirse artik
Çocukla zor ya bizimki 3 buçuk aylıktı ilk yolculuğumuzda burnumuzdan gelmişti Erzurum serinine alışık çocuk bi isilik oldu sabah akşam yıkayıp krem sürüyordum berbattı o geldi aklımaKizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falancuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.
Bide moralimi bozan konu normalde bezleri dolu dolu olurdu oglumun oyle degl istahi zatn yok ama mama sandalyemize koyup sevdigi bisiler acinca gene yedirbiliyordm burda 2 gundur biside yediremedm zaten durmuyor. Sabaha hala hic cis yoktu sora yaptı
Bu arada geliyim kendime, adet olcam olamiyorm arada agri giriyor kasiklarima. 3 gundur wc cikmadim normalde kabizlik yaşamam kolay kolay ama iste burdaki degisiklik stress etkiledi sanrm
Benden boyle kizlar gorusrz ugrayabilrsem gelicem gun icerisinde
Yeminle aklımdan ne zaman geçsen geliyorsun var ya zalım kedi if filan sorduğuna göre tartı iyi şeyler söylemiyorSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
Işte ben de çok girmeyim diyorum ki burda kilo bildirimi ve menuler aksamasın ta atin 27sjnde yenilenecek pakettatlicim boyle patavatsiz cahillere, sende ayni sekilde cevap vereceksin
O seni kirmaktan cekinmiyorsa, sen niye cekineceksin
Kilolu biriyse, şöyle karsidan gozlerini onun vucuduna dikecen, senin gibi hertaraftan yaglar fiskirmasida cok kötü oluyor de
keşke bu kadar ders almasaydin cnm
cok şükür gecmis gitmis
ben aksamlari, sabahtan daha cok ac oluyorum
Artilarin yarisi gitmis
Bugun kabak yapicam
Yarina diger yarisida gider :)
Sen ne durumdasin :)
netin ne zaman gelecek cnm
Baska yerlerde harcama ki, burayi aksatmayasin :))
kayboldugundan tahmin ettiydim zaten :))
bitanecimmmm
Yaseminimmmm kötü dusunmeyi birak artik
Insan boyle olursa, hasta degilse bile hasta olur
Stres uzuntu olumsuzluk bagisikligi düşürüyor cnm
Lutfen kendine gel
En guzel gunaydinlarrrrr beyaz gülüm
rabbim hepimizden razı olsun ,yap gülüm suyun niyeti alıp kendini dönüştürmesinden başka da özellikleri var bedeni de ruhu da rahatlatıyor , enerjiyi pozitife hızlıca çeviriyordediklerini yapacağım muhakkak canım, Allah razı olsun sağolasın kuzum
evde net yok değil mi gülüm telefonda net pahalı oluyor sanki, okusan da boş ver cevap verme ayın 27sine kadar lazım o net paketiiIşte ben de çok girmeyim diyorum ki burda kilo bildirimi ve menuler aksamasın ta atin 27sjnde yenilenecek paket
Selam canım gelemedim bu aralar yoğunum bir de hasta oldum hiç iyi değilim sıcakta hiç çekilmiyor grip@ela_2019
TemelinSafinazi
Handandandan
Bi gelin de Gül yüzünüzü görelim bu kadar özletmeyin kendinizi
Allah şifa versin canım dikkat et kendine yorma kendini muhtemelen işlere dalıp terleyip üzerinde soğuyor ondan üşütmüşsüdürSelam canım gelemedim bu aralar yoğunum bir de hasta oldum hiç iyi değilim sıcakta hiç çekilmiyor grip
ben karın ağrısından krampından kıvranıyorum üzerine tuz atılmış sölücan gibimalum dönem pattt diye başladı namısıs işte 2 hafta temiz kalmıyorum yavvfff
benim de pazartesi olmam lazımdı. Normalde de guzel kilo verdiğim ay gecikirdi. Bugün halen ödem felan yok.Daha gecikecek gibi duruyor.Inşallah cuma ya olmam.Erkenmi oluyorsn abla yada agrilsrimi erken vuruyor benimde gecikti 2-3 gundur hafif hafif agrisi var kendisi yok gelse de rahatlasam ya
Geçmiş olsun canımSelam canım gelemedim bu aralar yoğunum bir de hasta oldum hiç iyi değilim sıcakta hiç çekilmiyor grip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?