Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah önemsizdir ya da inşallah çözümü olan birşeydir canım

eee süper ozaman

Kuzum tabiki içini dokeceksin
Keske yaninda olsakda sarilabilsek
Keşke ablacımm,
kimseye anlatamıyorum şu an içimdekini, herkesin tek dediği abartma çünkü Ama benim duymak istediğim bu değil işte

Jasminium84 canim kotuyu dusunme inşallah oyle bisey degildir ufak biseydir Allah korusun saglik versin
Aminn canım sağolasın

Selam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
ooooo asıl minnoş gelmiş nasılsın gülüm
ıf herkes de farklı işliyor galiba kimine 16-8 kimine daha da kısa sürelisi
,bilinç altın acaba beden terazisin de olman gereken kiloda olduğunu düşündüğünden mi daha gitmiyor

if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
Ben hem if yapıyorum, hem de kan grubuna göre besleniyorum. Yürüyüşte yapıyorum. Fayda gördüm ama hangisinden bilmiyorum. Sen de kan grubunu bir araştır istersen

Amin cnm sagol aynen sukur az kaldı

tek çocuğun değil senin de düzenin bozuldu o yüzden wc sorunu yaşıyorsunuz gülüm cuma eve dönünceye kadar inşallah düzelir

Insallah abla ya aynen duzen cok farkli bebekken gekmistk kaynana ama ozmn pek anlamiyordu emip uyuyordu boyle zor oluyormus

Cok guzelmis ya aslinda aloevera besleyen birindne bile ufak parca alsam olur ozaman :)

ben karın ağrısından krampından kıvranıyorum üzerine tuz atılmış sölücan gibi malum dönem pattt diye başladı namısıs işte 2 hafta temiz kalmıyorum yavvfff
Erkenmi oluyorsn abla yada agrilsrimi erken vuruyor benimde gecikti 2-3 gundur hafif hafif agrisi var kendisi yok gelse de rahatlasam ya

şimdi birileri sana abartma dese sen onu yeter offf anlatma gibi umursanmıyormuş gibi hissedersin gülüm , yarın ola hayrola zamanı gelmemiş şeyler için kötü olasılıkları düşünüp bedenin de zararlı kimyasalları salgılatmamak için sadece dua edip rabbim sana ve bana uygun gördüğüne teslim oluyorum de bol bol salavat getir gülüm
hatta var ya gir banyoya gusül abdesti alırken nasıl başta niyet ediyorsak aynen öyle yıkandığım bu suyla tüm bedenimi hücrelerime kadar şifalandırmaya niyet ettim şifalanıyorum diyerek besmeleni çek yıkan , içtiğin suya da aynısını 7 kere söyleyerek iç gülüm

ee gülüm şimdi görümcen 2 çocukta gelmiş ya çok ses çok insan bu bebelerin uykusunu kaçırıyor
tabi ki olur ben bir kaç kişiye verdim hemen tutunuyor toprağa

Erkenmi oluyorsn abla yada agrilsrimi erken vuruyor benimde gecikti 2-3 gundur hafif hafif agrisi var kendisi yok gelse de rahatlasam ya
3-4 gün kadar erken oldu normalde öncesi belim karnım ağrırdı bu defa hemen ağrıyla başladı en az 10 gün en fazla 14-15 gün sürüyor hep bu defa erken de olunca temiz kaldığım süre kısacık oldu
senin ki kabızlık gibi stresten gecikiyor bence

dediklerini yapacağım muhakkak canım, Allah razı olsun sağolasın kuzum

Tartiya son ikiiiiiiiiiii planlari alalim :)))

Ben bugun kabak yogurt yapicam
Ekmeksiz yumurta peynir kahvalti

Yarina artilar giderse, yarinda ananas yapicam
Ne kadar eksi gelirse artik
Ben de kabak aldım pazardan bugün onu Pişireceğim abla
Çocukla zor ya bizimki 3 buçuk aylıktı ilk yolculuğumuzda burnumuzdan gelmişti Erzurum serinine alışık çocuk bi isilik oldu sabah akşam yıkayıp krem sürüyordum berbattı o geldi aklıma
Bi de kayınvalide niye geliyor ki bizde laf var gelek size gidek bize diye siz gittiniz oraya görüştünüz daha neye geliyor
Yeminle aklımdan ne zaman geçsen geliyorsun var ya zalım kedi if filan sorduğuna göre tartı iyi şeyler söylemiyor başladın mı işe ? Napıyosun nasılsın ?

Işte ben de çok girmeyim diyorum ki burda kilo bildirimi ve menuler aksamasın ta atin 27sjnde yenilenecek paket

dediklerini yapacağım muhakkak canım, Allah razı olsun sağolasın kuzum
rabbim hepimizden razı olsun ,yap gülüm suyun niyeti alıp kendini dönüştürmesinden başka da özellikleri var bedeni de ruhu da rahatlatıyor , enerjiyi pozitife hızlıca çeviriyor

Işte ben de çok girmeyim diyorum ki burda kilo bildirimi ve menuler aksamasın ta atin 27sjnde yenilenecek paket
evde net yok değil mi gülüm telefonda net pahalı oluyor sanki, okusan da boş ver cevap verme ayın 27sine kadar lazım o net paketii

ben karın ağrısından krampından kıvranıyorum üzerine tuz atılmış sölücan gibi malum dönem pattt diye başladı namısıs işte 2 hafta temiz kalmıyorum yavvfff
benim de pazartesi olmam lazımdı. Normalde de guzel kilo verdiğim ay gecikirdi. Bugün halen ödem felan yok.Daha gecikecek gibi duruyor.Inşallah cuma ya olmam.
Selam canım gelemedim bu aralar yoğunum bir de hasta oldum hiç iyi değilim sıcakta hiç çekilmiyor grip
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…