- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.381
Amenoremi ney herneyse ondan var bende zaten 6 ayda bir oluyorumAcep ondanmı ?
Canım ben de aldım elmalarımı daha dokunmadım ilk elmamı 12'de yiycem ama internette yazıldığı gibi çokta sıkmıcam senin ki gibi yapmaya çalışıcam mesela akşam elmanın yanında çilek, kayısı vb.meyveler yerim ya da salata yerim.
Bütün gelişmeleri yazıcam burayaÇok merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak.
Bu arada kızlar midemi dün çöplüğe çevirmişim resmen yediklerimin haddi hesabı yok, dün 69,7 iken sabah 71 çıktım düşünün yani... Dün yediklerim zaten beni 2 gün götürür
906090 cnm senin hedefin 50 kilo mu olmak bizim boyumuz nerdeyse aynı 1,67'yim ben ama 50 kilo olursam kendimi düşünemiyorum çok kötü durur bende 50 kilo çok az değil mi cnmm, benim hedefim 65 kilo ama eğer yapabilirsem bi 63-62'lere de düşebilirim.
Hadi bakalım siz elma diyetini yapın.iyi sonuç alırsanız biz de sizin izinizden gideriz.Umarım güzel kilo verirsiniz
dün ben de fazla yükleme yaptım ama sabah hemen 45 dk yürüyüş yaptım.Sadece 100 gr almış görünüyorum
Ben bu kadar az yiyince spor yapmama gerek kalmıyo yaO bakımdan çok rahatım. Bir tek günlük 30 dk herhangi bir sporu yapıyorum, iyi oluyo :))
Bu arada sabah,
2 dilim kepek ekmeği
1 domates+1 salata
1 yumurta
5 zeytin yedim
Sabah kahvaltımı güzel yaptım, şimdilik çay dışında birşey yemedim
Öğlen
1 domates+1 salata yerim.
2-3 gibi de elmalara başlıcam
Akşama kadar elme yicem 2 saatte bir bugün ve yarını atlatırsam gerisi kolay yarın evdeyim çok zor olacak benim için evdeyken pek diyete uyamıyorum.
Afiyet olsun2 yerine 1 dilim yesen daha iyiymiş ama olsun
Kızlar şimdilik elma diyeti iyi gidiyor, elma diyeti yapıyorum ama daha elma yiyemedim, sabah kahvaltımı normal yaptım, öğlen domates salata yedim şimdide elma yicemakşamda elma yerim bugünü de böyle kaparsam müthiş olur
Aynen devam cnm :)
Bu arada sen 79dan inmişsin ya, bende geçen yaz 80den 69a inmiştim :) Sonra diyeti bıraktım. Şimdi bi 10 kg daha vericem kararlıyım :)
Benim bugünkü menüm şöyle oldu:
SABAH: Yok
ÖĞLE: 1 kivi + 1 yeşil elma + 500 ml su
ARA: 10 tane yeşil erik (küçük) + 500 ml su
2 saat sonra yağsız sütlü cappucino ( 400-500 ml )
Başkada birşey yemedim ve aç değilim
Ben geldimmmmMaşallah diyeyimde nazarım değmesin ikimize de canımm (906090) benim de bugün iyiydi ama ben elma diyeti yapmadım, benim ki salata diyeti oldu gibi Elma diyetinden vazgeçmedim ama öğlen domates+salata yiyince akşam olana kadar acıkmadım canım elma istemedi eve geldim baktım salata yapılmış, salata iyince sadece akşam meyve hakkımı elmadan yana kullandım, böyle devam edicem salata+acıkırsam elma yiycem, hem tek besinle beslenmemiş olurum.
Ben de menülerimi yazayım
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
Öğle
1 domates+1 salata
Ara: 10 siyah kuru üzüm (sadece öğleden sonra biraz midem bulandı, o yüzden yedim bunu)
Akşam
Salata
1 elma
Spor: 1 saat yürüyüş.
Tartıldım akşam eve gelince sabaha göre 500 gr eksik çıktım ama yarın sabah daha da eksilerde olurum diye düşünüyorum, şimdilik çok şükür iyi gidiyor: nazar:
906090 cnmm evet ben 79'dan 69'lara indim ama geçen haftaki kaçamaklarımdan sonra bu sabah 71'dim fakat akşam 70.5 çıktım çok şükür, Allah güç versin hepimize inşallah cumaya kadar böyle devam edersek 2 kilo gider diye düşünüyorum
Menün çok güzel olmuş :) yarın sabaha 300-400 gramın daha gider.
Bu hafta böyle devam edelim 2 kg daha gitsin yaaa inşallah!!!!!!!!
Gider değil miinşallah yaa gitsin artıkk onlar gittikçe ben daha bir gaza geliyorum pazarları ben biraz zorlanıyorum evde olduğum için ama dışarı çıkıcam yanıma elmalarımı da alıcam hem de yürüyüşte yapmış olurum.
Bu arada canım resimlerini çok beğendim, bir kaç tane daha eklemişsin, ne kdar fotojeniksin her resimde ayrı bir güzel çıkmışsın.
Gider değil miinşallah yaa gitsin artıkk onlar gittikçe ben daha bir gaza geliyorum pazarları ben biraz zorlanıyorum evde olduğum için ama dışarı çıkıcam yanıma elmalarımı da alıcam hem de yürüyüşte yapmış olurum.
Bu arada canım resimlerini çok beğendim, bir kaç tane daha eklemişsin, ne kdar fotojeniksin her resimde ayrı bir güzel çıkmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?