Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh oh afiyet olsun :) ye tabi.. çok güzel bi diyete başlıyosun, meyveyide abartmadan yiyelim tabi, ne de olsa karbonhidrat + şeker yani
oofff yemeeee diyet öncesi hep bu sendrom, naısl olsa diyete başlicam yiyimde yiyim mantığı bende de oldu çoğu kez.sonra pişman oldum hep
benim hedefim aslında 60 şimdilik, ama asıl asıl hedefim 55 kg :) hayalim diyelim hatta. Benim bacaklar ve popo problemli, biraz fazla şişko, bacaklarda kalın, tipik olarak öyleyim, işte onlar ancak 55 kg olursam biraz daha ince durur.

Ben bu kadar az yiyince spor yapmama gerek kalmıyo ya O bakımdan çok rahatım. Bir tek günlük 30 dk herhangi bir sporu yapıyorum, iyi oluyo :))

Ben bu kadar az yiyince spor yapmama gerek kalmıyo ya O bakımdan çok rahatım. Bir tek günlük 30 dk herhangi bir sporu yapıyorum, iyi oluyo :))

Ben de bu diyetle spor yapğmayı düşünmüyorum çünkü spor yapmaya halim kalmaz sanırım Hergün işe gelirken ve eve giderken yürüyorum 1 saat, yürüyüş zaten yeter şimdilik..

Bu arada sabah,

2 dilim kepek ekmeği
1 domates+1 salata
1 yumurta
5 zeytin yedim

Sabah kahvaltımı güzel yaptım, şimdilik çay dışında birşey yemedim

Öğlen

1 domates+1 salata yerim.

2-3 gibi de elmalara başlıcam

Akşama kadar elme yicem 2 saatte bir bugün ve yarını atlatırsam gerisi kolay yarın evdeyim çok zor olacak benim için evdeyken pek diyete uyamıyorum.

Afiyet olsun 2 yerine 1 dilim yesen daha iyiymiş ama olsun

Afiyet olsun 2 yerine 1 dilim yesen daha iyiymiş ama olsun

Haklısın cnmm ilk başladığımda diyete 3 dilim yiyordum öğle ve akşam yemiyordum, 2'ye düşürüm şimdide yavaş yavaş 1'e düşürücem ekmeği, aslında elme diyeti gözümü korkuttuğundan 2 dilim yiyeimde hemen acıkmayayım dedim

senin menüm çok güzelmiş bu haftada 2 kiloya yakın verirsin böyle devam edersen

Kızlar şimdilik elma diyeti iyi gidiyor, elma diyeti yapıyorum ama daha elma yiyemedim, sabah kahvaltımı normal yaptım, öğlen domates salata yedim şimdide elma yicem akşamda elma yerim bugünü de böyle kaparsam müthiş olur

Aynen devam cnm :)

Bu arada sen 79dan inmişsin ya, bende geçen yaz 80den 69a inmiştim :) Sonra diyeti bıraktım. Şimdi bi 10 kg daha vericem kararlıyım :)
Benim bugünkü menüm şöyle oldu:

SABAH: Yok

ÖĞLE: 1 kivi + 1 yeşil elma + 500 ml su

ARA: 10 tane yeşil erik (küçük) + 500 ml su

2 saat sonra yağsız sütlü cappucino ( 400-500 ml )

Başkada birşey yemedim ve aç değilim

Son düzenleme:

Şimdi bunlara ek olarak 2 kayısı + 10 tane falan kiraz yedim :)

Belki biraz sonra azcık lahana çorbası yerim ve günü öyle kapatırım

SPOR: 30 dk yürüyüş yaptım

İçimden bi ses yarın 67.5 gelceksin diyor Umarım....

Son düzenleme:
Ben geldimmmm Maşallah diyeyimde nazarım değmesin ikimize de canımm (906090) benim de bugün iyiydi ama ben elma diyeti yapmadım, benim ki salata diyeti oldu gibi Elma diyetinden vazgeçmedim ama öğlen domates+salata yiyince akşam olana kadar acıkmadım canım elma istemedi eve geldim baktım salata yapılmış, salata iyince sadece akşam meyve hakkımı elmadan yana kullandım, böyle devam edicem salata+acıkırsam elma yiycem, hem tek besinle beslenmemiş olurum.

Ben de menülerimi yazayım

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
1 domates

Öğle
1 domates+1 salata

Ara: 10 siyah kuru üzüm (sadece öğleden sonra biraz midem bulandı, o yüzden yedim bunu)

Akşam
Salata
1 elma

Spor: 1 saat yürüyüş.

Tartıldım akşam eve gelince sabaha göre 500 gr eksik çıktım ama yarın sabah daha da eksilerde olurum diye düşünüyorum, şimdilik çok şükür iyi gidiyor: nazar:

906090 cnmm evet ben 79'dan 69'lara indim ama geçen haftaki kaçamaklarımdan sonra bu sabah 71'dim fakat akşam 70.5 çıktım çok şükür, Allah güç versin hepimize inşallah cumaya kadar böyle devam edersek 2 kilo gider diye düşünüyorum

Menün çok güzel olmuş :) yarın sabaha 300-400 gramın daha gider.

Bu hafta böyle devam edelim 2 kg daha gitsin yaaa inşallah!!!!!!!!

Menün çok güzel olmuş :) yarın sabaha 300-400 gramın daha gider.

Bu hafta böyle devam edelim 2 kg daha gitsin yaaa inşallah!!!!!!!!

Gider değil mi inşallah yaa gitsin artıkk onlar gittikçe ben daha bir gaza geliyorum pazarları ben biraz zorlanıyorum evde olduğum için ama dışarı çıkıcam yanıma elmalarımı da alıcam hem de yürüyüşte yapmış olurum.

Bu arada canım resimlerini çok beğendim, bir kaç tane daha eklemişsin, ne kdar fotojeniksin her resimde ayrı bir güzel çıkmışsın.

Gider gider merak etme :) hedefim cuma günü 66.5 kg olmak Hadi bakalım.. Teşekkürler bu arada :)

Haftasonu nie kimseler uğramıyo buraya yahu

Dün 67.7'ydim, bugün 67.2 kg geliyorum 500 gram daha gitmiş anliiicağınız :))))))))))))

66'lı rakamları görmeye az kaldı :)))

Bugünkü muhtemel menüm:

SABAH: YOK (yeni uyandım zaten )
ÖĞLE: 1 avuç kiraz
ARA: 5 tane erik
ARA: 1 kayısı
AKŞAM: lahana çorbası

21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
24 mayıs 68.4
25 mayıs 68
26 mayıs 67.7
27 mayıs 67.2

1 haftada tam 2.5 kg vermişim yaşasınnnnnn

Son düzenleme:

noraaaaaaaaaaaaaaaa kaç gr gitmiş merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar hala yoksunuz Ama olsun ben paylaşıma devam ediyiim

Bugünkü menüm şöyle oldu:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 avuç kiraz (10 tane falan) + 1 litre su

ARA: 1 büyük kayısı

AKŞAM 17:45 gibi: kocaman bir kase hindi göğüs etli salata (yarım göbek salata, taze nane, yarım salatalık, limon)

Şimdilik süper gidiorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…