- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.821
Poni hoş geldin özlemişiz enerjiniSelam kızlarr
Elif’in menüleri görünce altta kalmamam gerekirdiOooo baya işi sıkı tutmuşun tatlim
Aynen ya yeniden artıyor tedbir amaçlı alındı karar benceTakımdaki öğretmen kızlar,
Güzel haberi aldınız mı
Seminer de online oluyormuş
Hergün 2 saat yolculuktan kurtuldum
Abla beni de if e iten bir profun kitabı orda iki öğünden bahşediyordu hatta ötafaji hususunda Nobelli adam var ya ismini hatırlamadım o da tek öğün diyor hattaBenim okudugum, dinledigim kadariyla if de illa 2 öğün olacak diye bisey yok cnm
Onemli olan aclik suresinde bisey yememek
Kişinin yaşam tarzina göre öğünler ayarlanabiliyor
Istenirse ara öğünde olabiliyor
Ben de senin gibi biliyorum canımHer site kafasına göre yazmış İF diyetini...
Mantığına baktığımda 16/8 de bile ara öğün olmaması lazım.
Başladın mı canım ?Hiç sorma utanmasam göbek atıcaktmbiri bebek 2 çocukla çok zor olacaktı iyi oldu
Öyledir de abla benim gibi insülin direnci olan kişiler için çok zor öyle beslenmek kesmiyor beni az az sık yemek yani bana iyi gelen şekli iki öğün ve uzun açlıkZehra yazinca tekrar baktim cnm
Can cifcinin sitesinde 2-4 öğün olabilir diyor
Baska 2 kişide ara öğün olabilir diyor, yeme saatlerinde....
Bu if yi bozmaz
Ama kişinin kendi secimi
Seviyeci kızlar naptınız? Merak ettim
belirli bi sure takiyo sonra sikilip cikariyo takmak istemiyofarkli sekilde motive etmek lazim
Gözlük takan cizgi film falan yokmu
Yada gözlüklü bi bebek al
ohhh şükür cnm
İşler bittigine göre sıra kendine odaklanmaya geldi
Gulbe devam ediyordu
cumaya kadar tadi degismezmiBugün gelin pasta yapmisti
Yemeyince, 1 dil. Aldim, cumaya yerim dedim
yavuz yorukoglumuyduAbla beni de if e iten bir profun kitabı orda iki öğünden bahşediyordu hatta ötafaji hususunda Nobelli adam var ya ismini hatırlamadım o da tek öğün diyor hatta
öğünler kisinin yaşam tarzina, saglik durumuna vs. göre degisir zaten cnmÖyledir de abla benim gibi insülin direnci olan kişiler için çok zor öyle beslenmek kesmiyor beni az az sık yemek yani bana iyi gelen şekli iki öğün ve
1 günde degismezcumaya kadar tadi degismezmi
Aynen abla kendisi hafıza özelliklerimizi benzetiyorumyavuz yorukoglumuydu
Cuma ikinizide merak ediyorumElif’in menüleri görünce altta kalmamam gerekirdi
Bende, kahvalti meselesini ilk ondan dinlemistim :)))Aynen abla kendisi hafıza özelliklerimizi benzetiyorum
İki ileri bi geri dee olsa gitsin kilolarArada tokezlesemde fena degil
Hiç tarzın değil amaBugün gelin pasta yapmisti
Yemeyince, 1 dil. Aldim, cumaya yerim dedim
Hoşbuldum canm. Seminerle beraber başlıyorm. Helal olsn gülbeye kaç kilo verdi ki?Poni hoş geldin özlemişiz enerjini
Elif’in menüleri görünce altta kalmamam gerekirdi
Aynen ya yeniden artıyor tedbir amaçlı alındı karar bence
Abla beni de if e iten bir profun kitabı orda iki öğünden bahşediyordu hatta ötafaji hususunda Nobelli adam var ya ismini hatırlamadım o da tek öğün diyor hatta
Ben de senin gibi biliyorum canım
Başladın mı canım ?
Öyledir de abla benim gibi insülin direnci olan kişiler için çok zor öyle beslenmek kesmiyor beni az az sık yemek yani bana iyi gelen şekli iki öğün ve uzun açlık
Ak kelebek kalmıştı son mohikan
meyveli yada beyaz kremali olsa istemezdimde cukulataliydiHiç tarzın değil ama
Adı üstünde cocuk cnmBugün komşu teyzem geldi oturmaya eşiyle. Çocuklardan başı ağrıdı ikisinindeminiğim çok fena oldu ya solucan gibi hiç durmuyo kıpır kıpır, büyüğümnde çene hiç durmuyo huniyi ondn taktım bu arada
Cok güzel devam etmistin senBen bi ara online diyet almıştım onu yapıcam nasipse kızlar seviyelere gözüm basmıyor şu an. Diyeti özetleyip buz dolabına astım bakalım kurbana kadar 5-6 kilo vermek istiyorum
ee gülüm şimdi görümcen 2 çocukta gelmiş ya çok ses çok insan bu bebelerin uykusunu kaçırıyor
tabi ki olur ben bir kaç kişiye verdim hemen tutunuyor toprağa
3-4 gün kadar erken oldu normalde öncesi belim karnım ağrırdı bu defa hemen ağrıyla başladı en az 10 gün en fazla 14-15 gün sürüyor hep bu defa erken de olunca temiz kaldığım süre kısacık oldu
senin ki kabızlık gibi stresten gecikiyor bence
Ben de kabak aldım pazardan bugün onu Pişireceğim abla
Çocukla zor ya bizimki 3 buçuk aylıktı ilk yolculuğumuzda burnumuzdan gelmişti Erzurum serinine alışık çocuk bi isilik oldu sabah akşam yıkayıp krem sürüyordum berbattı o geldi aklıma
Bi de kayınvalide niye geliyor ki bizde laf var gelek size gidek bize diye siz gittiniz oraya görüştünüz daha neye geliyor
Yeminle aklımdan ne zaman geçsen geliyorsun var ya zalım kedi if filan sorduğuna göre tartı iyi şeyler söylemiyorbaşladın mı işe ? Napıyosun nasılsın ?
benim de pazartesi olmam lazımdı. Normalde de guzel kilo verdiğim ay gecikirdi. Bugün halen ödem felan yok.Daha gecikecek gibi duruyor.Inşallah cuma ya olmam.
Geçmiş olsun canım
gunaydin ablaTakimi ben kapatmisim ben acayim
Gunaydinnnn dunyanin en güzel kadinlari
Tertemiz beslenmeli bi persembe olsun
Ben hazirlanip dr a gidecem sonra grsruz
gunaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?