- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.841
Aynen canım. Kahvemi içtim. Birazdan çıkacağım.gunaydin canim
sende erkenden yuruyusemi:)
evet if bende böyle okumuştum ve genelde kadınlarda 16 saatlik açlığı önermiyorlar. ben genelde can sıkıntısından çok yemek yediğim için ilk etapta kendimi çok fazla kısıtlamamaya çalışıyorum ve bunu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum:) başarırsam hep bu şekilde devam edeceğim inşallahBenim okudugum, dinledigim kadariyla if de illa 2 öğün olacak diye bisey yok cnm
Onemli olan aclik suresinde bisey yememek
Kişinin yaşam tarzina göre öğünler ayarlanabiliyor
Istenirse ara öğünde olabiliyor
Vakti saati gelince saglikla olur ins. CnmGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim bı enerjiklik var nedense 6:30 da uyandim fırına bı baharatlı patates attım o sırada bı kundak diktim şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum
Artık sona yaklaştıgimi hissediyorum iki gündür ağrılarım var baskın aşağıya baskı çok hissediyorum 40. Haftayı gormeyecez gibime geliyor ama hayırlısı bklm kilo bayadr düzgün tartilmiyordum
başlangıç: 84
36+0 güncel: 95.5
Fark: 11.5 kg çok yemek yiyemiyorum Allah tanbu ara yavaşladı kilo alimim 32+4 de tartilmistim snrm en son 94.5 çıkmıştım
Can cifcinin youtubeda kadinlarin if yapmasiyla ilgili bi videyosu var cnm istersen bakabilirsinevet if bende böyle okumuştum ve genelde kadınlarda 16 saatlik açlığı önermiyorlar. ben genelde can sıkıntısından çok yemek yediğim için ilk etapta kendimi çok fazla kısıtlamamaya çalışıyorum ve bunu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum:) başarırsam hep bu şekilde devam edeceğim inşallah
Bugün dikkat edersem yarın iyi sonuç gelir de Elif’i geçebilir miyim bilmiyorumCuma ikinizide merak ediyorumbaya iyi sonuclar olacak heralde
Tam bilmiyorum da canım 98 civarıydı en son galibaHoşbuldum canm. Seminerle beraber başlıyorm. Helal olsn gülbeye kaç kilo verdi ki?
Sağ Salim gelsin inşallah miniğin canım maşallah çok maharetlisinGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim bı enerjiklik var nedense 6:30 da uyandim fırına bı baharatlı patates attım o sırada bı kundak diktim şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum
Artık sona yaklaştıgimi hissediyorum iki gündür ağrılarım var baskın aşağıya baskı çok hissediyorum 40. Haftayı gormeyecez gibime geliyor ama hayırlısı bklm kilo bayadr düzgün tartilmiyordum
başlangıç: 84
36+0 güncel: 95.5
Fark: 11.5 kg çok yemek yiyemiyorum Allah tanbu ara yavaşladı kilo alimim 32+4 de tartilmistim snrm en son 94.5 çıkmıştım
Seviyeler kireçlemeye de faydalıydı sanki abla yapabilir misin bilmiyorum ama zayıflamak çok iyi gelecektir inşallahHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Kalkdiysaniz neden gelip rapor vermiyosunuz
Ben dr dan geldim
Ev dr u bi tedavi uyguladimi dedi krem ilac vs, yok , rontgen mr cekilsin dedi
Önce iltihap vardir belki diye ilac verecekti
Ben israrci olunca röntgen cekti :)))
Dizin cok kötü görünüyor cok aşınma var yaşın daha cok genc
Mutlaka hemen kilo vermelisin, bol spor yapmalisin dedi
Bide mr dan randevu almam lazim
dunun alintisi ama gunaydin canim.Gunaydinn canimmm. Bu ara sabah 5 te uyaniyor kızım. Oğlum da da uyku çok problemdi kızım da belki rahat ederim dedim yok anacim.
internetizlik gercekten zir oluyor. Aman bitirme bildirimlere yetisGünaydın hanımlar internetim yok malesef sık giremem bir müddet menu ve kilo bildirimi yapabilmek için bunlar dışında çok giremeyecegim ki internetim bitmesin kilo bildirimi yapabileyim.
hosgeldin tarti ne diyorGünaydın Kızlar yedım yedım yedım tartıyla yuzlesıp tekrar start veriyorum
dun tartilmadim bugun bi bakiyim tarti ne diyor abla.ben aksamlari, sabahtan daha cok ac oluyorum
Artilarin yarisi gitmis
Bugun kabak yapicam
Yarina diger yarisida gider :)
Sen ne durumdasin :)
ben bugun kabak yogurt yapacagim.Tartiya son ikiiiiiiiiiiiplanlari alalim :)))
Ben bugun kabak yogurt yapicam
Ekmeksiz yumurta peynir kahvalti
Yarina artilar giderse, yarinda ananas yapicam
Ne kadar eksi gelirse artik
bi yerde yatili kalinca duzen falan klmiyor cocuklarda canim. Neyseki yarin donuyormussunuzKizlar bizim duzen iyice şaştı dogal olark dun gorumcemler burdaydi 2 cocuguyla bide bizmki ev curcuna oldu onlar 12 gbi gidince benmkinin oncedn uykusu geldi sesten uyuyamadi sonradn uyku delisi oldu bide hala diş bastiriyor herhalde iyice mizmiz oldu 1 gbi uyudu ama dalana kadr 10dk bir kalkti falancuma donuyoruz nasipse belki kv de gelicek bizimle 1 hafta bakalm.
Bide moralimi bozan konu normalde bezleri dolu dolu olurdu oglumun oyle degl istahi zatn yok ama mama sandalyemize koyup sevdigi bisiler acinca gene yedirbiliyordm burda 2 gundur biside yediremedm zaten durmuyor. Sabaha hala hic cis yoktu sora yaptı
Bu arada geliyim kendime, adet olcam olamiyorm arada agri giriyor kasiklarima. 3 gundur wc cikmadim normalde kabizlik yaşamam kolay kolay ama iste burdaki degisiklik stress etkiledi sanrm
Benden boyle kizlar gorusrz ugrayabilrsem gelicem gun icerisinde
sana niye kizalim canim benim. Sen icini ferah tutmaya calis . rabbim kimsenin cocugunu kimseye birakmasin ins. Sen baslarinda sag saglim duracaksin merak etme . MR sonucunun temiz ciktiginu kosa kosa bize soyleyeceksinAmin canım teşekkür ederim, herşey bizim için tabii ki ama ne biliyim bu sene o kadar zor bi sene oldu ki benim için bir de böyle bişeyin düşüncesi mahvetti beni
Bana kızacaksınız biliyorum ama içimi dökmem gerek, korkuyorum işte en kötüsü aklıma geliyor ya diyorum kızlarımın büyüdüğünü göremezsem, bensiz kuzularıma kimse benim kadar iyi bakamaz diyorum ayy ne biliyim işte of
ahanda kacak gelmis. Kac kilo gelmisSelam Hanımlar minnoşlar piremsesler ve zalımlar
if yapanınız mutlaka vardır if yapıp yeterince kilo verememenin nedeni ne olabilir. Tabaklarım da güzel egzersiz neyim de yapıyorum
abla bir bitkinlik,mayisiklik su ara dun yine yattim uyudum eekenden. Su saat oldu hala mayisiyorum yataktaNe habersiniz kizlar
Neler yapiyorsunuz
ben buyutemedim aleoverayi nedenseyanık ve uçuklara aloeveranın dalından küçük bir parça koparıp içinin jelini sürünce geçiriyor gülüm özellikle mutfakta yağ sıçramasından olan yanıkların acısını hemen alıyor bir de kendinden dibinden sürekli yeni bitki çıkarıyor benim küçük bir taneydi şimdi 3 büyük ve küçüklerden oluşan bir sürü var çoğaldıkça çoğalıyor :)
hisgeldin gecmis olsun canim. Evine ne zaman donuyorsunSelam canım gelemedim bu aralar yoğunum bir de hasta oldum hiç iyi değilim sıcakta hiç çekilmiyor grip
gayet guzel canim17 Haziran Çarşamba
11:30
2 yumurtadan menemen
Bol yeşillik
3 ceviz
17:00
4 köfte
Bol yeşil salata, domates
Su 2,5 lt
karpuz bir kase cok gibi canim.17 HAZİRAN ÇARŞAMBA MENÜM
07.15: Yulaflı krep(2yumurtadan)
1dilim peynir
1yemek kaşığı bal
1bardak süt
30 dk Leslie 90 puan
U UcanSupurge
pilav azmis guzel menu canim16 haziran sali
11.30
1 yumurtadan mantarli omlet
5 zeytin
2 ceviz
domates salalatalik
kk sarimsakli peynir
15.00
sutlu.kahve
1 vuc leblebi
19.00
1bucuk tabak az etli yesil fasulye
3yk pilav
su 2lt
spor
1000 ip atlam 30dk kosu 30 dk yuruyus
410 puan U UcanSupurge
guzel canim.17 haziran carsamba
11.30
1 elma
1 kase tarcinli yogurt
15.30
1nesfit bar(80 kaloriydi)
17.30
4 5 yk yesil fasulye
2tk semiz otu yemegi
1 kase yogurt
10dk kosu 40 dk yuruyus 300 ip atlama
210 puan U UcanSupurge
pilavi bilemedim cokmu. Gerisi guzel canim17 haziran
12-12:30
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
Bol bol semiz otu salatası
18:30-19:00
3 Sk zeytinyağlı patlıcan yemegı
2sk bulgur
1 kase cacık
3 yk Coban salata
Su:2 lt
Spor :40 dk yuruyus 120 puan
U UcanSupurge
canim if 2 ogun diye biliyorimselam herkese.if şeklinde beslenmeye çalışıyorum, yapabiliyor muyum bilmiyorum ama yazayım bende menümü;
sabah - 10:15
sebzeli omlet, domates, salatalık, maydonoz, peynir, zeytin, 2 küçük dilim tam buğday ekmeği.
açlık hissettiğim için 14:40’da bir elmanın yarısı, kiraz sapı yeşil çay.
akşam - 19:00
3 tane köfte, semizotu ve maydonoz eklenmiş salata, taze fasulye, 1 dilim tam buğday ekmeği.
televizyon karşısında atıştırmayı sevdiğim için canım bir şeyler çekince 8.30 gibi bir avuç çiğ kuruyemiş ve filtre kahve içtim.
spor: 150 ip atlama, leslie 2 mile yapıldı.
bakacağım teşekkür ederiiimCan cifcinin youtubeda kadinlarin if yapmasiyla ilgili bi videyosu var cnm istersen bakabilirsin
Mutlaka verecem cnmSeviyeler kireçlemeye de faydalıydı sanki abla yapabilir misin bilmiyorum ama zayıflamak çok iyi gelecektir inşallah
günaydın, üç beş hareket et açılırsın :) ben kahvaltımı 2 gibi yapıyoyum.Gunaydinlarrr canlar
Yataktan sopa yemis gibi uyandim. Her tarafim agriyor ve hic birsey yapasim yok.
Sizler neler yaptiniz kahvaltilar yapildimi
Aaaa hayirli olsun makinen cnmgünaylar, bende şimdi msjlara bakıyordum. hepsini okuyup yazacaktım ama seni msj dan yazayım :)
işten ayrılınca dikiş işine iyice sardım. şimdi bir arkadaşıma babynest takımı dikiyorum
iki gün önce sanayi tipi overlok makinesi aldımbir kaç parçası eksik bugün eşimle almaya gideceğiz.
ve bu sabah çok erken kalktım spor yapmak için yakında bir park var ama ortamı bilmediğim için eşimle keşfe çıktık çok beğendik. eşiminde aklı kalmaz artık :) daha hiçbir şey yemedim birazdan nescafe içerim.
sizler neler yapıyorsunuz.
Bi çıkıp yürüyüş yapsan belki kendine velirsin cnmbir bitkinlik,mayisiklik su ara dun yine yattim uyudum eekenden. Su saat oldu hala mayisiyorum yataktacanim hic bisey yapmak istemiyor
Sen nasilsin
Iyyyy sabah sabah yag deposuyla kendini zehirliyorgünaydın, üç beş hareket et açılırsın :) ben kahvaltımı 2 gibi yapıyoyum.
ama eşime patates kızarttım ve karşımda ketçap mayonez le yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?