Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allahım inşallah hızlıca giderler :) yürüyüş yeri bulamayacağım diye dert etmiştim. evde de yapılır ama ağaçların arasında daha iyi oluyor.

granül kahvenin öyle olduğunu bilmiyordum. iş yerinde hep içiyorduk. Türk kahveside içiyorum ama kupada olan kafeinli şeyleri daha çok seviyorum. o zaman şu filtre kahveler nasıl yapılıyor helan bi araştırayım.

dışarıya da satmak istiyorum aslında ama çekingenlik var sanırım bende. belki Fit mutlu anne bana gaz verir, öneri verir :)

şimdi eşimle overloğun parçalarını almaya gidiyoruz :)

Bazilari filtre kahveyi fresh press de yapiyor, bide makinesi var, o daha kolayima gidiyor benim :)

Hadi işlerini halletde gel cnm :)))

Hadi hayırlı olsun canım bol satışların olsun umarım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada değildir
Gunaydinlarrr canlar
Yataktan sopa yemis gibi uyandim. Her tarafim agriyor ve hic birsey yapasim yok.
Sizler neler yaptiniz kahvaltilar yapildimi
Aynen ya ben de sırtımda bi ağrıyla uyandım uzanacağım biraz keyfim yerine gelirse kalkıp bi iki iş yaparım

kuzum cok dolanma ayakta, dinlen biraz
Niye bukadar dengesizki
daha baya varmis cnm idareli kullan bari
Aman ozellikle cuma unutma
kolay gelsin cnm

Lahana kimine şişlik yapiyor, sen test etmişmiydin önceden

Bi sorun yok degilmi cnm
Günaydın abla yok test etmedim ama wc çok cikariyor neyse riske atmiyim ben akşam cacık corba yerim
Yarin test ederim

Günaydın güzeller

Kendimi tanıtıym yeni arkadaşlara.
Ben Poni eskilerdenim 31 yaşında 2 çocuk annesi okulöncesi öğretmeniyim. Bu yıl mimiğime baktığım için ücretsiz izindeydim,evdeydim hep. 91 kiloyla diyete başladım 78 kiloya düştüm ama şimdi 80 kiloyum takıma gelip başlamasaydım ben hala 90larda olacaktım bu yüzdn mutluyum. Hastalık, taşınma işleri vs derken ara verdim ama bomba gibi geldim inşaallah gerci tansiyondan baş dönmelerm olsada diyete başladm spora da Allah kerim artık. Bi de hepinizi seviyorum

Aaa maalesef olur mu biz ne kadar şanslıyız senin gibi ablamız olduğu için iyi ki doğmuşsun abla doğum günün kutlu olsun
Bende sizlerle burda tanıştığım icin cok mutluyum cnm
Allahin işine bak
Gercekte hic karsilasamiyacak kişiler burda toplanip, baskalarina anlatamicagimiz seyleri burda paylasiyor, bi camdan, yazidan duygu gecirebiliyoruz

Memnun oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…