- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.861
Aaaa hayirli olsun makinen cnm
Ne güzel elinden geliyor, arkadaş cevresiyle kalma disariyada satış yap
Fit mutlu anne de dikip satiyormus
Bu arada neskafe dedigin granül kahvemi
Onlar cok işlenmiş ve katki maddesi cok oldugu icin onerilmiyor, kilo icin degil saglikli olmadigi için
Turk kahvesi yada filtre kahvesi tercih etsek daha iyi
Yürüyüş yeri bulmanda cok güzel
Demekki senin kilolar hizlica seni terkedecek
Gerçekten doğum günün mü abla Nice güzel yaşlara
Iyyyy sabah sabah yag deposuyla kendini zehirliyor
Bazilari filtre kahveyi fresh press de yapiyor, bide makinesi var, o daha kolayima gidiyor benim :)Allahım inşallah hızlıca giderler :) yürüyüş yeri bulamayacağım diye dert etmiştim. evde de yapılır ama ağaçların arasında daha iyi oluyor.
granül kahvenin öyle olduğunu bilmiyordum. iş yerinde hep içiyorduk. Türk kahveside içiyorum ama kupada olan kafeinli şeyleri daha çok seviyorum. o zaman şu filtre kahveler nasıl yapılıyor helan bi araştırayım.
dışarıya da satmak istiyorum aslında ama çekingenlik var sanırım bende. belkiFit mutlu anne bana gaz verir, öneri verir :)
şimdi eşimle overloğun parçalarını almaya gidiyoruz :)
MalesefGerçekten doğum günün mü abla Nice güzel yaşlara
Hadi hayırlı olsun canım bol satışların olsun umarım nescafe dediğin bildiğimiz üçü bir arada değildirgünaylar, bende şimdi msjlara bakıyordum. hepsini okuyup yazacaktım ama seni msj dan yazayım :)
işten ayrılınca dikiş işine iyice sardım. şimdi bir arkadaşıma babynest takımı dikiyorum
iki gün önce sanayi tipi overlok makinesi aldımbir kaç parçası eksik bugün eşimle almaya gideceğiz.
ve bu sabah çok erken kalktım spor yapmak için yakında bir park var ama ortamı bilmediğim için eşimle keşfe çıktık çok beğendik. eşiminde aklı kalmaz artık :) daha hiçbir şey yemedim birazdan nescafe içerim.
sizler neler yapıyorsunuz.
Aynen ya ben de sırtımda bi ağrıyla uyandım uzanacağım biraz keyfim yerine gelirse kalkıp bi iki iş yaparımGunaydinlarrr canlar
Yataktan sopa yemis gibi uyandim. Her tarafim agriyor ve hic birsey yapasim yok.
Sizler neler yaptiniz kahvaltilar yapildimi
Günaydın abla yok test etmedim ama wc çok cikariyor neyse riske atmiyim ben akşam cacık corba yerimkuzum cok dolanma ayakta, dinlen biraz
Niye bukadar dengesizki
daha baya varmis cnm idareli kullan bari
Aman ozellikle cuma unutma
kolay gelsin cnm
Lahana kimine şişlik yapiyor, sen test etmişmiydin önceden
Bi sorun yok degilmi cnm
Ne oldu cnm ters falanmi yattinkiAynen ya ben de sırtımda bi ağrıyla uyandım uzanacağım biraz keyfim yerine gelirse kalkıp bi iki iş yaparım
Aaa maalesef olur mu biz ne kadar şanslıyız senin gibi ablamız olduğu için iyi ki doğmuşsun abla doğum günün kutlu olsunMalesef
Sagol cnm
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol SenelerceMalesef
Sagol cnm
Galiba abla ya kızım çok sık kalktı bu gece bi ara ayağımda sallarken öyle uyuyakalmışım ondan oldu belki deNe oldu cnm ters falanmi yattinki
Biraz esneme hareketleri yap
Doğum günün kutlu olsun canım, iyi ki varsın
Bende sizlerle burda tanıştığım icin cok mutluyum cnmAaa maalesef olur mu biz ne kadar şanslıyız senin gibi ablamız olduğu için iyi ki doğmuşsun abla doğum günün kutlu olsun
Sagolasin niranimDoğum günün kutlu olsun canım, iyi ki varsın
Nice mutlu yaşların olsun inşallah sevdiklerinle ve sevenlerinle
Memnun oldum canımGünaydın güzeller
Kendimi tanıtıym yeni arkadaşlara.
Ben Poni eskilerdenim 31 yaşında 2 çocuk annesi okulöncesi öğretmeniyim. Bu yıl mimiğime baktığım için ücretsiz izindeydim,evdeydim hep. 91 kiloyla diyete başladım 78 kiloya düştüm ama şimdi 80 kiloyum takıma gelip başlamasaydım ben hala 90larda olacaktım bu yüzdn mutluyum. Hastalık, taşınma işleri vs derken ara verdim ama bomba gibi geldim inşaallah gerci tansiyondan baş dönmelerm olsada diyete başladm spora da Allah kerim artık. Bi de hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?