- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.881
sağlıkla kucağına alırsın ınsalah. Güzel, çok kilo almamışsınGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim bı enerjiklik var nedense 6:30 da uyandim fırına bı baharatlı patates attım o sırada bı kundak diktim şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum
Artık sona yaklaştıgimi hissediyorum iki gündür ağrılarım var baskın aşağıya baskı çok hissediyorum 40. Haftayı gormeyecez gibime geliyor ama hayırlısı bklm kilo bayadr düzgün tartilmiyordum
başlangıç: 84
36+0 güncel: 95.5
Fark: 11.5 kg çok yemek yiyemiyorum Allah tanbu ara yavaşladı kilo alimim 32+4 de tartilmistim snrm en son 94.5 çıkmıştım
Doğum günün kutlu olsun abla. Sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu ve ideal kilonda olduğun senelere...
hoş geldiiiiiiiinnnnnnnnnn ponimmmmmTartıyla aram pek iyi değil şu sıralar
H.buldum abla ne güzel başlamışsınçok şükür işler bitti sayılır netin nakli bugün yapılabildi nihayet geldm bende
Teşekkür ederim elifcimDoğum günün kutlu olsun abla. Sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu ve ideal kilonda olduğun senelere...
bende her yıl kilo alıp vermekten sıkıldım. Koruma döneminde bir rayına oturtup, her zaman if yapmak istiyorum.evet if bende böyle okumuştum ve genelde kadınlarda 16 saatlik açlığı önermiyorlar. ben genelde can sıkıntısından çok yemek yediğim için ilk etapta kendimi çok fazla kısıtlamamaya çalışıyorum ve bunu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum:) başarırsam hep bu şekilde devam edeceğim inşallah
Geçmiş olsun abla. Inşallah hızlıca verirsin o kiloları. Benim diz de minuskus başlangıcı var. Dize çok yük biniyor. O fazla kilolardan kurtulmalıyız sağlığımız için.Huuuuu daha kalkmadinizmi millet
Kalkdiysaniz neden gelip rapor vermiyosunuz
Ben dr dan geldim
Ev dr u bi tedavi uyguladimi dedi krem ilac vs, yok , rontgen mr cekilsin dedi
Önce iltihap vardir belki diye ilac verecekti
Ben israrci olunca röntgen cekti :)))
Dizin cok kötü görünüyor cok aşınma var yaşın daha cok genc
Mutlaka hemen kilo vermelisin, bol spor yapmalisin dedi
Bide mr dan randevu almam lazim
bugün de dikkat et canım. Hep beraber güzel kilolar verelim.Aksam dikkat edersem,yarın da ödem olmazsa, benim tartı sonucu yine güzel eksi olacak inşallah.Bugün dikkat edersem yarın iyi sonuç gelir de Elif’i geçebilir miyim bilmiyorum
Tekrardan hoş gelmişsin canım. Ben Elif. 34 yaşındayım. 15 ve 10 yaşında iki oğlum var. Gruba girdim, çok motive oldum ve bu sayede kilolarımı güzelce veriyorum. Insallah hepimiz en yakın zamanda güzelce veririz o fazlalıklarıGünaydın güzeller
Kendimi tanıtıym yeni arkadaşlara.
Ben Poni eskilerdenim 31 yaşında 2 çocuk annesi okulöncesi öğretmeniyim. Bu yıl mimiğime baktığım için ücretsiz izindeydim,evdeydim hep. 91 kiloyla diyete başladım 78 kiloya düştüm ama şimdi 80 kiloyum takıma gelip başlamasaydım ben hala 90larda olacaktım bu yüzdn mutluyum. Hastalık, taşınma işleri vs derken ara verdim ama bomba gibi geldim inşaallah gerci tansiyondan baş dönmelerm olsada diyete başladm spora da Allah kerim artık. Bi de hepinizi seviyorum
Bakalim benim mr da ne cikacakGeçmiş olsun abla. Inşallah hızlıca verirsin o kiloları. Benim diz de minuskus başlangıcı var. Dize çok yük biniyor. O fazla kilolardan kurtulmalıyız sağlığımız için.
masalalh bence kilo yonunden cok iyi gidiyosun:)birden bebde heycanlandim dogum yaklasti deyinceGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim bı enerjiklik var nedense 6:30 da uyandim fırına bı baharatlı patates attım o sırada bı kundak diktim şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum
Artık sona yaklaştıgimi hissediyorum iki gündür ağrılarım var baskın aşağıya baskı çok hissediyorum 40. Haftayı gormeyecez gibime geliyor ama hayırlısı bklm kilo bayadr düzgün tartilmiyordum
Fark: 11.5 kg çok yemek yiyemiyorum Allah tanbu ara yavaşladı kilo alimim 32+4 de tartilmistim snrm en son 94.5 çıkmıştım
ben kalktiydim erken sozde spor yapcaktimHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Ben dr dan geldim
dogum gunun kutlu olsun abla
tekrar hosgeldin canim:)Günaydın güzeller
Kendimi tanıtıym yeni arkadaşlara.
Ben Poni eskilerdenim 31 yaşında 2 çocuk annesi okulöncesi öğretmeniyim. Bu yıl mimiğime baktığım için ücretsiz izindeydim,evdeydim hep. 91 kiloyla diyete başladım 78 kiloya düştüm ama şimdi 80 kiloyum takıma gelip başlamasaydım ben hala 90larda olacaktım bu yüzdn mutluyum. Hastalık, taşınma işleri vs derken ara verdim ama bomba gibi geldim inşaallah gerci tansiyondan baş dönmelerm olsada diyete başladm spora da Allah kerim artık. Bi de hepinizi seviyorum
kilo veemek benim dizlerimede iyi geldi gercektenBakalim benim mr da ne cikacak
Tabi termini ne zamana alacağım mechul :))
Fazla 1 kilo bele, dize 10 kilo gibi geliyormus
Bizim kemikler ne yapsin
Bitanemm, cok tesekkur ederim
Sagolasin tatlimogum gunun kutlu olsun abla
saglikli mutlu huzurlu nice senelere insallah butun sevdiklerinle
Bugün aglatacaksiniz beni
mefkuşum yeni yaşın hep mutluluklar getirsin hayırlı uzun ömürlerin olsun sağlıkla dimdik en az 300 yaşına kadar yaşa inşallahhhh
15 günü geçmiyorsasorun yok dedi muayane de de yaşıma göre rahim ve duvarı çok iyi demişti sadece uzun sürdüğü için kansızlık oluyor sürekli diye kan ilacı verip , fazla kan kaybını önlemek için sadece 2 günü yutulan ilaç vermişti 6 ay sonra da gel dedi 6 ay oldu gitmem lazım da bu ara pek gözüm yemiyor :)Karsi komsuma bir soraym onda cicek bocek cok var
Hic doktora sordnmu abla uzun suruyormus normalmi ki hepmi oyle oluyor
Ayy oda zormus cnm zatem hastalik vs olunca bide duzen yokken hic cekilmez Allah korusun.
Kayinvaldeyi esim ikna etmis normalde sevmez oyle evini birakip biyere gitmeyi ama bu defa kabul etmis bende sasirdm. Aslinda biraz arayi acip ozleyup gelmek daha mantikli ama bana zarari yok o yuzden gel dedim bende :) ama illaki duzen degisiyor evde misafir gibi sonucta
Hayirlisi cnm insallah olur rahatlariz belki bu defa ödem olmadan gelir
39. haftayı da gör de gülüm o arada dikkat et kendine doğurma kızzz iyice gelişsin bebiş , çok güzel dikmişsin maşallah kuzum da sağlıkla güle güle kullanır inşallah , bebeklerin her şeyi şirin güzel oluyor yaaaaGünaydın kızlar
iyi ki ısrar etmişsin mefkuşum yoksa ilaçla yollayacakmış kiloyu zaten vermeye başladın da o dizle nasıl bol spor yapacakmışsın kendine zarar vermeden onu da dedi miHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Ben dr dan geldim
doğum gününüz kutlu olsuun.Bugün aglatacaksiniz beni
Cok tesekkur ederim canimin içi
Benim oglanda, beni benden cok sevdigine inandigim tek kişi diye durum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?