Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağlıkla kucağına alırsın ınsalah. Güzel, çok kilo almamışsın
Doğum günün kutlu olsun abla. Sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu ve ideal kilonda olduğun senelere...

Tartıyla aram pek iyi değil şu sıralar

H.buldum abla ne güzel başlamışsın çok şükür işler bitti sayılır netin nakli bugün yapılabildi nihayet geldm bende
hoş geldiiiiiiiinnnnnnnnnn ponimmmmm
şükür taşınmışma işin bitmiş tam yerleşebildin mi , ohh netin de bağlanmış artık buradasın

bende her yıl kilo alıp vermekten sıkıldım. Koruma döneminde bir rayına oturtup, her zaman if yapmak istiyorum. Geçmiş olsun abla. Inşallah hızlıca verirsin o kiloları. Benim diz de minuskus başlangıcı var. Dize çok yük biniyor. O fazla kilolardan kurtulmalıyız sağlığımız için.
Bugün dikkat edersem yarın iyi sonuç gelir de Elif’i geçebilir miyim bilmiyorum
bugün de dikkat et canım. Hep beraber güzel kilolar verelim.Aksam dikkat edersem,yarın da ödem olmazsa, benim tartı sonucu yine güzel eksi olacak inşallah.
Tekrardan hoş gelmişsin canım. Ben Elif. 34 yaşındayım. 15 ve 10 yaşında iki oğlum var. Gruba girdim, çok motive oldum ve bu sayede kilolarımı güzelce veriyorum. Insallah hepimiz en yakın zamanda güzelce veririz o fazlalıkları

Geçmiş olsun abla. Inşallah hızlıca verirsin o kiloları. Benim diz de minuskus başlangıcı var. Dize çok yük biniyor. O fazla kilolardan kurtulmalıyız sağlığımız için.
Bakalim benim mr da ne cikacak
Tabi termini ne zamana alacağım mechul :))

Fazla 1 kilo bele, dize 10 kilo gibi geliyormus
Bizim kemikler ne yapsin

masalalh bence kilo yonunden cok iyi gidiyosun:)birden bebde heycanlandim dogum yaklasti deyince
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin:)
ben kalktiydim erken sozde spor yapcaktim
kizim uyaninca uytmak icin geri yataga girdim uyumusum puff
dogum gunun kutlu olsun abla
saglikli mutlu huzurlu nice senelere insallah butun sevdiklerinle
tekrar hosgeldin canim:)
izinde cok almamissin yinede:)

mefkuşum yeni yaşın hep mutluluklar getirsin hayırlı uzun ömürlerin olsun sağlıkla dimdik en az 300 yaşına kadar yaşa inşallahhhh
Bugün aglatacaksiniz beni

Cok tesekkur ederim canimin içi

Benim oglanda, beni benden cok sevdigine inandigim tek kişi diye durum yapmış

15 günü geçmiyorsasorun yok dedi muayane de de yaşıma göre rahim ve duvarı çok iyi demişti sadece uzun sürdüğü için kansızlık oluyor sürekli diye kan ilacı verip , fazla kan kaybını önlemek için sadece 2 günü yutulan ilaç vermişti 6 ay sonra da gel dedi 6 ay oldu gitmem lazım da bu ara pek gözüm yemiyor :)

39. haftayı da gör de gülüm o arada dikkat et kendine doğurma kızzz iyice gelişsin bebiş , çok güzel dikmişsin maşallah kuzum da sağlıkla güle güle kullanır inşallah , bebeklerin her şeyi şirin güzel oluyor yaaaa

iyi ki ısrar etmişsin mefkuşum yoksa ilaçla yollayacakmış kiloyu zaten vermeye başladın da o dizle nasıl bol spor yapacakmışsın kendine zarar vermeden onu da dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…