Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar ben geldm, ama kimsecikler yokkk, bugün bütün gün dışardaydım.

906090 cnm dün sabah 71 çıkmıştım bu sabah 70 çıktım dün 1 bugün 2 hemen 1 kilo vermişim çok şükür, bugünde genel olarak iyiydi, senin de iyi gidiyor maşallah nazarım değmesin ikimize

Sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
2 yumurta
Domates+salata

Öğle
1 elma
Dondurma (Dışarıda olduğum için yedim bunu, canım kumpir çok çekti ama sadece dondurma yedim)

Ara: 6-7 tane siyah kuru üzüm

Akşam
Salata
Yarım elma

bence de süper gidiyorsun arkadaşım. hiç kaçamak yapmıyor musun? nasıl dayanabiliyorsun? yakında mezun olacaksın.benim ideal kiloma ulaşmam bilmem kaç yıl alır.

1 günde 1 kilo süpermiş valla.ama toplamda 1.5 elma yemişsin. yani normal bir diyet gibi mii yapıyorsun?

selam topiğim...murçum beni bu hafta izinli yazabilirmisin acep??yarın annem gelecek ve benim sabah erken bir saatte oraya gitmem gerekecek..diğer günlerde gelen giden olur, ben büyük ihtimal bu haftayı orada geçiririm..bu sebepten bir dahaki pazara kadar mümkünse beni izinli yaz pleasee..hepinize kokulu öpücüklerbeni özleyin anacım..

bence de süper gidiyorsun arkadaşım. hiç kaçamak yapmıyor musun? nasıl dayanabiliyorsun? yakında mezun olacaksın.benim ideal kiloma ulaşmam bilmem kaç yıl alır.

Hayır hiç kaçamak yapmıyorum canım. bilmiyorum nasıl dayandığımı, hiç acıkmıyorum. bunları yemesem yine acıkmiycam. ilginç :S iştahsızlık var bu aralar bende

Hoşgeldiiin cnm süpersin! Aynen devam bak bakalım kaç tane 1 kilolar gidicek böyle dvm edersen :)

günaydınnn,
yoğun ve diyetsiz bir haftasonunun ardından yine topikteyim bu haftada kg veremicem galiba (
haftasonu 3 aydır grşmediğim aile dostlarımızla grştük ayy bana nasıl gaz verdiler anlatamam çok fark varmış vs vs gizemin başlattığı furyaya uyup 3 gün meyvemi yesem acaba vücuda şok etkisi olur :44:

Bu menüme 1,5 kase cacık eklendi.

906090 cnmm bende normalde bu kadar az yesem acaip acıkır ve birden yemeğe saldırırdım ama bende çok acıkmıyorum.bu arada bu sabah tartıldım 69.4 çıktım bazen tartıdan şüphelenıyorum gerçekten bu kadar veriyormuyum diye ama karnım falan dümdüz oldu ve kendimi çok hafif hissediyorum

yirmi, canım benimki pek elma diyeti olmadı gibi, ben sabah kahvaltımı güzel bir şekilde yapıyorum kahvaltıdan sonra meyve ve salata serbest (belli ölçüde tabii) elma diyetinde 2 saatte bir elma yenilecek ama ben o kadar acıkmıyorum acıkınca bazen salat yıyıyorum bazen elma, elma yerine kayısı, kiraz vb. meyvede olabilir, bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek kendi uydurduğum diyetle

hopişşşş gözün aydın anneciğin gelmiş şimdi senin bu hafta yoğun olur tamam izinlisin ama yeme bak

Günaydın cnm :) Sana şöyle söyliyim. Ben inanamıyorum. Bu sabah 66.6 kiloyum :S Şoklar içerisindeyim. Dünden beri 600 gram daha gitmiş. Şaka gibi. 8 günde 3.1 kilo verdim :S Senelerdir 66'yı hiç görmemiştim Çok mutluyum

Benim de karnım dümdüz. Ve artık 66.6 kiloyummmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Biz bu işi çözdük noracım Aynen böyle devam. Yakında 65i görürüm inşallah. Haftaya görücem bence İnşallah sen de göreceksin !!!!

Günaydııııınnnnnnnnnn

Güne çok güzel başladım, direkt tartıya koştum ve bir baktımki 66.6 Pek mutluyum. Kilo değişimim şu şekilde:

21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
24 mayıs 68.4
25 mayıs 68
26 mayıs 67.7
27 mayıs 67.2
28 mayıs 66.6

8 GÜNDE TOPLAM GİDEN KİLO : 3 kilo 100 gram

selam kızlar elma diyetiyle zayıflayanlara maşallah öncelikle
bende haftasonu yedim yedim 1 kg almışım, bugün kendime zıkkımın kökünü layık gördüğüm için bişey yemiyorum ve yemeyeceğim

ayy resmen heveslendim yaa yüzlerce maşallah sana
bendemi yapsam ki diye düşünüp düşünüp vazgeçiyorum. hertürlü vitamini alayımda hamile filan olurum o arada belki, bebek aç ve ilaç kalmasın diye tedbirli gidiyorum :18:

Yok canım hamile kalma gibi bir niyetin varsa yapma sen, bebiş etkilenmesin :)

Yok canım hamile kalma gibi bir niyetin varsa yapma sen, bebiş etkilenmesin :)

evet onun için ben ancak karınca hızıyla kilo verme yöntemlerimi uyguluyorum Gizemcim
ayy ama çok heveslendim sizin diyete, bende yapmıştım daha evvel biliyorum çünkü abartısız olarak veriliyor bu kilolar böyle süper bişey ya.

Yaa bu arada ben geçen haftadan beri bir öksürük bir öksürük, boğazım gıcık gibi oluyor özelliklede gece yatarken, kalkıp süt ısıtıp içine 1 kaşık bal kouyoyrum içiyorum düzeliyor. Bu ne biçim bişey ya bu da mı salgın anlamadım ki?

Hopıscımm msj alındı cnmm gozun aydın bu arada cok kacırma oralarda

Hayır hiç kaçamak yapmıyorum canım. bilmiyorum nasıl dayandığımı, hiç acıkmıyorum. bunları yemesem yine acıkmiycam. ilginç :S iştahsızlık var bu aralar bende

Masallah ıstah ucmus gıtmıs sendekı ıyıdır ıyıdr ıstahsız olamak aynen devam ıns...

Cnmm bence sen noranın sıstemı uygulayabılırsın sabah kahvalatı sonrası salata ve meyve duraksamadasın sanırsam

masallah cnm tebrık cakıyorum sana muhtesemsınnn

Selamlarr topıgımmmm

Walla cumadan berı cok aksattım burayı ama acayıp younum bıde ısın ıcıne cumartesı tatılı karıstı ıyıce kaytardım.Ama telafı edıcem soz verıyorum...

Cuma yegenımın gosterısıne gıttım gıydıgım ayakkabım surttu su topladı ayagım hafta sonu yattım evde bol bol.Güzel dınlenmelı bı hafta sonuydu elbettekı evde olmanın verdıgı gazla dıyet yapamadım ...

Sabah pasa kahvaltıları oglen kısırlar pogacalar aksam mukkellef sofralar yanı malumunuz herzaman eve olmadıgım ıcın...Neyse artık sabah tartıldım hala 83,7 dım buda ıyı hbr.Bende bu hafta meyve agırlıklı beslenıcem karpuz kavun seftalı kayısı kıraz sevdıgım meyveler.Az yemek bol meyve furyasına katılıyorum bende ...Ama tabı bunun ıcın carş gunu pazara cıkmam gerek...

Bakalım nasıl olacak...

Bu arada hafta sonu topıgı yanlız bırakmaya 906090 nora ve yirmiye tesekkurlerımı bır borc bılırım

Menulerınızıde tek tek okudum gayet olculu ve ıyı gıdıyorsunuz buda verdınız kılolardan bellı oluyor zaten !

Son düzenleme:
Ayy sabahtır daha bısey yemedım canımda ıstemıyor acıkcası.Dun muhabbet kusu almak ıcın carsıya kadar ındım.Gecen yaz bol gelen kıyafetler bu yıl bı sekılsız duruyor ustumde ayrıc bolda sayılmazlar Acil onlem almalıyım belımdekı sımıt ıyıce belırhınlestı kendımı ıgrenc hıssedıyorum gene...

Listelerıde kontrol edemedım bugun musaıt oldugum bı ara yayınlıycam İnş

Aynı hastalığa ben de yakalanmıştım ve çok zor atlattım, dikkat et kendine dicem ama bu virüsün nereden geleceği belli olmuyor :/ Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…