- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.421
bende demin hava atıyordum bugün bişey yemedim yemiycem diye ama bir müşteri çikolata getirdi şuan itibariyle koyu bir kahve ile birlikte yemiş bulunuyorum. neyse öğlen yemeği yememiştim onu yerine gitsinAyy sabahtır daha bısey yemedım canımda ıstemıyor acıkcası.Dun muhabbet kusu almak ıcın carsıya kadar ındım.Gecen yaz bol gelen kıyafetler bu yıl bı sekılsız duruyor ustumde ayrıc bolda sayılmazlarAcil onlem almalıyım belımdekı sımıt ıyıce belırhınlestı kendımı ıgrenc hıssedıyorum gene...
Listelerıde kontrol edemedım bugun musaıt oldugum bı ara yayınlıycamİnş
Aynı hastalığa ben de yakalanmıştım ve çok zor atlattım, dikkat et kendine dicem ama bu virüsün nereden geleceği belli olmuyor :/ Geçmiş olsun
Her 3 günde bir 1.1 kg vermişimDemekki 31 mayıs perşembe günü inşallah 65.5 kilo olcam
bende demin hava atıyordum bugün bişey yemedim yemiycem diye ama bir müşteri çikolata getirdi şuan itibariyle koyu bir kahve ile birlikte yemiş bulunuyorum. neyse öğlen yemeği yememiştim onu yerine gitsininşallah senin karşınada böyle hayır diyemeyeceğin bir alternatif çıkmaz murshucum
Bugünkü menüme başlıyoruz
SABAH: YOK
14:00 gibi : 10 kiraz + 1 büyük kayısı
kızlar bende varım91 kg ile başladım bu yola şuan 80.4 kg yum. Fakat dün düğün vardı ve pazar günü herkes evde olduğundan dolayı yediklerime hiç dikkat etmedim kendime ödül verdim 2 nisanda başlamıştım ilk zaman zaman ara versemde sonra devam ettim. Buarada boyum 1.70..
Paza Günü Menüm ;
SaBah;
Paşa kahvaltısı
Öğle;
yok
Akşam;
5 ızgara kofte
3 tavuk ızgara but
salata
1bardak kola
Ara;
Meyve
Kızlar bende varım91 kg ile başladım bu yola şuan 80.4 kg yum. Fakat dün düğün vardı ve pazar günü herkes evde olduğundan dolayı yediklerime hiç dikkat etmedim kendime ödül verdim 2 nisanda başlamıştım ilk zaman zaman ara versemde sonra devam ettim. Buarada boyum 1.70..
maşallah canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?
Cnmm sasılacak hızda kılo verıyorsun allah nazarlardan saklasın wallahı
Aslında sabah kahvaltısı oenmlıdır metebolızmayı canlandırır derler ama sen genelde sabah kahvaltısı ypmıyorsun ve hızlı verıyorsun demek senın metebolızma ole calısmıyor cnm
1 ayda 10 küsür kilo verdin yani, tebrikler canımBende bu gidişle 1 ayda 9 kilo falan vericem inşallah Neydi diyetin? Spor yaptın mı?
Benim de karnım dümdüz. Ve artık 66.6 kiloyummmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Biz bu işi çözdük noracımAynen böyle devam. Yakında 65i görürüm inşallah. Haftaya görücem bence İnşallah sen de göreceksin !!!!
Yürüyüş yapıyodum düzenli ama son zamanlarda yapamıyorum çok istiyorum ama imkanım olmuyo oğlum var onunlada tempolu yürümek pek mümkün değilbırakıcak kimsemde yok. Bakalım hayırlısı...
Süper, ben pek spor yapmıyorum. Maksimum 30 dk falan benimkisi..
Sende güzel vermişsin. Sen nelere dikkat ediyosun neler tüketiyosun canım? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?