Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Paza Günü Menüm ;

SaBah;

Paşa kahvaltısı

Öğle;

yok

Akşam;

5 ızgara kofte
3 tavuk ızgara but
salata
1bardak kola

Ara;

Meyve

bende demin hava atıyordum bugün bişey yemedim yemiycem diye ama bir müşteri çikolata getirdi şuan itibariyle koyu bir kahve ile birlikte yemiş bulunuyorum. neyse öğlen yemeği yememiştim onu yerine gitsin inşallah senin karşınada böyle hayır diyemeyeceğin bir alternatif çıkmaz murshucum

Aynı hastalığa ben de yakalanmıştım ve çok zor atlattım, dikkat et kendine dicem ama bu virüsün nereden geleceği belli olmuyor :/ Geçmiş olsun

canım benim çok sağol ya, ilk defa oldum böyle bişey, tek iyi yanı öksürmekten iştahım kesiliyor biraz sanırım bak işte hastalıkta bile bir hayır var

Son düzenleme:
Her 3 günde bir 1.1 kg vermişim Demekki 31 mayıs perşembe günü inşallah 65.5 kilo olcam

Cnmm sasılacak hızda kılo verıyorsun allah nazarlardan saklasın wallahı

Ahhh cnmm deme ole deme

Kızlar bende varım 91 kg ile başladım bu yola şuan 80.4 kg yum. Fakat dün düğün vardı ve pazar günü herkes evde olduğundan dolayı yediklerime hiç dikkat etmedim kendime ödül verdim 2 nisanda başlamıştım ilk zaman zaman ara versemde sonra devam ettim. Buarada boyum 1.70..

maşallah canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?

Son düzenleme:

1 ayda 10 küsür kilo verdin yani, tebrikler canım Bende bu gidişle 1 ayda 9 kilo falan vericem inşallah Neydi diyetin? Spor yaptın mı?

maşallah canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun peki?

Canım benim diyetim belli değil yani öyle elimde bi liste yok. Evde ki şeylere göre hareket ediyorum. Akşam yemeklerinde çorba ve 1 kase yoğurt yiyorum mesela. Pilav, makarna, ekmek ve yemek çok yağlıysa sadece biraz tanelerinden yiyorum. Asitli içecekleri kesinlikle kullanmıyorum. Kahvaltıda domates salatalık ve biraz zeytin peynir. Azar azar tabi.. Çay çok az şekerli içiyorum şekersiz denilcek kadar az. Günlük su tüketimine özen göstermeye çalışıyorum. Şişeyi hep yanımda gezdiriyom nerdeyse, arkadaş olduk

Aslında sabah kahvaltısı oenmlıdır metebolızmayı canlandırır derler ama sen genelde sabah kahvaltısı ypmıyorsun ve hızlı verıyorsun demek senın metebolızma ole calısmıyor cnm

Ben genelde salı ve perş. dışında sabahları uyuduğum ve öğlen uyandığım için yapmyorum Ama salı perşembe yapıyorum cnm

1 ayda 10 küsür kilo verdin yani, tebrikler canım Bende bu gidişle 1 ayda 9 kilo falan vericem inşallah Neydi diyetin? Spor yaptın mı?

Yürüyüş yapıyodum düzenli ama son zamanlarda yapamıyorum çok istiyorum ama imkanım olmuyo oğlum var onunlada tempolu yürümek pek mümkün değil bırakıcak kimsemde yok. Bakalım hayırlısı...

Aynen canımm aynen yaa sabah bir hevesle tartının yanına gidiyorum, 69,4'ü görünce çok sevindim bu hafta çok iyi olacak inşallah. Ben de 68'leri görmek istiyorum

Bugünkü menümü akşam paylaşacağım.Ama şimdilik iyi gidiyor.3.gündeyim.

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok yoğunum affola
murccum sana katılıyorum önümüzdeki 3gün meyveye yükleneyim ama yağmur müsade ederse önce pazara gitmem lazım :)
murc sana bir iş daha yükleyeyim 8. takımın kaptanının pc bozulmuş bu hafta daha çok yardımın gerekebilir kardeşlerimize
kız gizem çok hızlı kilo kaybediyosun geri dönüşüde hızlı olmasın :18:
gamze,yasemin sizler nasılsınız

Bir de doğadan bitki çayı içiyorum canım kayısılı. Kayısılının tadı diğerlerine göre daha hoş rahatlıkla içebiliyorum o yüzden

Sende güzel vermişsin. Sen nelere dikkat ediyosun neler tüketiyosun canım? :26:

Genelde sabah kahvaltısı yapmıyorum

Öğlen: 1 avuç kiraz erik tarzında meyve yiyorum

Ara: cappucino vs içiyorum ya da ufak bir şey yiyorum meyve gibi

Akşam: 1 salata (tavuklu, hindili olabilir) ya da krep yiyorum (lor peyniri, yulaf kepeği,yağsız süt ve 1 yumurtadan yapılmış)

Gece genelde bir şey yemiyorum, ama canım çekerse biraz meyve yiyorum. Mesela dün gece 5-6 erik ve 1 tabak kiraz yedim :))

Günlükte en az 1 buçuk litre sıvı tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…