- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.441
slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok yoğunum affola
murccum sana katılıyorum önümüzdeki 3gün meyveye yükleneyim ama yağmur müsade ederse önce pazara gitmem lazım :)
murc sana bir iş daha yükleyeyim 8. takımın kaptanının pc bozulmuş bu hafta daha çok yardımın gerekebilir kardeşlerimize
kız gizem çok hızlı kilo kaybediyosungeri dönüşüde hızlı olmasın :18:
gamze,yasemin sizler nasılsınız
Nagiş iyiyim çok şükür, pazartesi işte iş güç tabi, orta enerji düzeyinde öğle yemeği yememiş olarak devam ediyorum şuanda. akşamada eğer böyle boğazımı tutabilirsem süper olacak, çok şükürki iştahım azcık azaldı onu değerlendirmeye çalışıyorum.
selam kızlar elma diyetiyle zayıflayanlara maşallah öncelikle
bende haftasonu yedim yedim 1 kg almışım, bugün kendime zıkkımın kökünü layık gördüğüm için bişey yemiyorum ve yemeyeceğim[/QUOTE
aman dikkat canım, hafif hafif bi şeyler yesen iyi olur. yoksa halsiz kalırsın.
evet onun için ben ancak karınca hızıyla kilo verme yöntemlerimi uyguluyorum Gizemcim
ayy ama çok heveslendim sizin diyete, bende yapmıştım daha evvel biliyorum çünkü abartısız olarak veriliyor bu kilolar böyle süper bişey ya.
Yaa bu arada ben geçen haftadan beri bir öksürük bir öksürük, boğazım gıcık gibi oluyor özelliklede gece yatarken, kalkıp süt ısıtıp içine 1 kaşık bal kouyoyrum içiyorum düzeliyor. Bu ne biçim bişey ya bu da mı salgın anlamadım ki?
geçmiş olsun canım.
Selamlarr topıgımmmm
Walla cumadan berı cok aksattım burayı ama acayıp younum bıde ısın ıcıne cumartesı tatılı karıstı ıyıce kaytardım.Ama telafı edıcem soz verıyorum...
Cuma yegenımın gosterısıne gıttım gıydıgım ayakkabım surttu su topladı ayagım hafta sonu yattım evde bol bol.Güzel dınlenmelı bı hafta sonuydu elbettekı evde olmanın verdıgı gazla dıyet yapamadım ...
Sabah pasa kahvaltıları oglen kısırlar pogacalar aksam mukkellef sofralar yanı malumunuz herzaman eve olmadıgım ıcın...Neyse artık sabah tartıldım hala 83,7 dım buda ıyı hbr.Bende bu hafta meyve agırlıklı beslenıcem karpuz kavun seftalı kayısı kıraz sevdıgım meyveler.Az yemek bol meyve furyasına katılıyorum bende ...Ama tabı bunun ıcın carş gunu pazara cıkmam gerek...
Bakalım nasıl olacak...
Bu arada hafta sonu topıgı yanlız bırakmaya 906090 nora ve yirmiye tesekkurlerımı bır borc bılırım
Menulerınızıde tek tek okudum gayet olculu ve ıyı gıdıyorsunuz buda verdınız kılolardan bellı oluyor zaten !
ee ne demek görevimiz
Her 3 günde bir 1.1 kg vermişimDemekki 31 mayıs perşembe günü inşallah 65.5 kilo olcam
harika gidiyorsun. hepimiz senden destek alıyoruz.
Kızlar bende varım91 kg ile başladım bu yola şuan 80.4 kg yum. Fakat dün düğün vardı ve pazar günü herkes evde olduğundan dolayı yediklerime hiç dikkat etmedim kendime ödül verdim 2 nisanda başlamıştım ilk zaman zaman ara versemde sonra devam ettim. Buarada boyum 1.70..
hoş geldin.ben de bir haftadır burdayım. çok keyifli bir ortam
Nagiş iyiyim çok şükür, pazartesi işte iş güç tabi, orta enerji düzeyinde öğle yemeği yememiş olarak devam ediyorum şuanda. akşamada eğer böyle boğazımı tutabilirsem süper olacak, çok şükürki iştahım azcık azaldı onu değerlendirmeye çalışıyorum.
benim iştah hep doruklarda.....
Bir de doğadan bitki çayı içiyorum canım kayısılı. Kayısılının tadı diğerlerine göre daha hoş rahatlıkla içebiliyorum o yüzden
*** 9. Takım biraysel dereceler ***
1 Mursh: 1,18
2 Doksanaltmısdoksan 1,15
3 graphicdesigner 0,97
4 Fadime02: 0,00
5 Btlbetul 0,00
6 Hoppidicik -0,12
7 Nagieymen -0,61
8 Nora -0,87
Yeni uygulama topiğimize ve bütün üyelerimize hayırlı ugurlu olsun ... DURMAK YOK YOLA DEVAMMM ıııyyykkk ne dedım ben yaaNeyse baz alınan tarıh : 19.05 ve 25.05 dir.
Haftanın En Çalışkan Üyeleri : MURSH DOKSANALTMISDOKSAN
Haftanın En Tembel Üyeleri : Hoppidicik Nagieymen Nora
Haftanın En Sporcu Üyesi : Fadime02
Gözün aydın cnm
kızlar sizinle sohbet etmeyi özlemişim diyetisyen bana 1700 kalorilik liste verdi çok doyuyorum .dr bize seminer verdi çok şeyler ögrendim .
yulaf kepegini günde 2 tatlı kaşıgı tüketin dedi çok güzel kilo vermeye yardımcıymış.
Ya 1700 kalori nasıl diyet oluyo ben anlamıyorum :S Ben normalde 1500 kaloriden az besleniyorum ve kilo alıyorum.. Böyle fazla kalorili diyetler kilo verdiriyor uzun vadede belki, ama kısa sürede sonuç göremeyince motivasyon ölüyor ve diyete devam edilmiyor.
benim listemde günlük 6 dilim ekmek var zeytin yumurta salata süt yogurt 4 meyve var ama degişik meyvelerden tüket dedi yani sabah elma ikindi kiraz akşam erik gibi
en güzeli akşam yemegini 7 den önce ye dedi sonra meyve yatmadan 1 saat önce olsun meyve süt bende akşam 22 de yiyorum 23.30 yatak
Doğru, ben akşam yemeğimi en geç 7de yiyorum. Gece çok acıkırsam bir kaç meyve yiyorum.
beni bir makinaya koydu yagım kasım vucut yaşım 49 çıktı .olmam gereken kilo 59 muş ama sevmem çok zayıf olmayı 70 kilo bana çok yakışıyordu eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?