Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nagiş iyiyim çok şükür, pazartesi işte iş güç tabi, orta enerji düzeyinde öğle yemeği yememiş olarak devam ediyorum şuanda. akşamada eğer böyle boğazımı tutabilirsem süper olacak, çok şükürki iştahım azcık azaldı onu değerlendirmeye çalışıyorum.

iyiymiş cnm ya inş akşamada tutabilirsin kendini
ben biraz üşüttüm galiba belim kasıklarım felaket ağrıyo

Bir de doğadan bitki çayı içiyorum canım kayısılı. Kayısılının tadı diğerlerine göre daha hoş rahatlıkla içebiliyorum o yüzden

Hos geldın cnmm takımda yarısmk ıstıyorsun anladıgım kadarıyla sımdılık yerımız var kendınden bıraz bahsedermısın bıze

*** 9. Takım biraysel dereceler ***

1 Mursh: 1,18
2 Doksanaltmısdoksan 1,15
3 graphicdesigner 0,97
4 Fadime02: 0,00
5 Btlbetul 0,00
6 Hoppidicik -0,12
7 Nagieymen -0,61
8 Nora -0,87

Yeni uygulama topiğimize ve bütün üyelerimize hayırlı ugurlu olsun ... DURMAK YOK YOLA DEVAMMM ıııyyykkk ne dedım ben yaa Neyse baz alınan tarıh : 19.05 ve 25.05 dir.

Haftanın En Çalışkan Üyeleri : MURSH DOKSANALTMISDOKSAN

Haftanın En Tembel Üyeleri : Hoppidicik Nagieymen Nora

Haftanın En Sporcu Üyesi : Fadime02

Oley oley oleyy Haftaya 1.lik için çalışıcam

kızlar sizinle sohbet etmeyi özlemişim diyetisyen bana 1700 kalorilik liste verdi çok doyuyorum .dr bize seminer verdi çok şeyler ögrendim .
yulaf kepegini günde 2 tatlı kaşıgı tüketin dedi çok güzel kilo vermeye yardımcıymış.

Ya 1700 kalori nasıl diyet oluyo ben anlamıyorum :S Ben normalde 1500 kaloriden az besleniyorum ve kilo alıyorum.. Böyle fazla kalorili diyetler kilo verdiriyor uzun vadede belki, ama kısa sürede sonuç göremeyince motivasyon ölüyor ve diyete devam edilmiyor.

benim listemde günlük 6 dilim ekmek var zeytin yumurta salata süt yogurt 4 meyve var ama degişik meyvelerden tüket dedi yani sabah elma ikindi kiraz akşam erik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…