- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.541
Allah şifa versin inşallah.
Sagolun canlargeçmiş olsun kuzum
Telefonuna opera internet tarayıcısını kurup ordan git demek istediler canımkızlar reklam sorunu için opera dan git yazmışsınız.ben anlamadım nasıl yapılıyor.coklu alıntı yapamıyor bi turlu
çok sağol ya hemen deniyorumTelefonuna opera internet tarayıcısını kurup ordan git demek istediler canım
gecmis olsun insallah iyi haberler alirsiniz canim
Sagolun allah razi oksun kixlarçok geçmiş olsun
Oyle canim dun ben bir tuhaf oldum agladim elim ayagim bosaldi kendi cocuklari napsin.Bizde ölümün yüzü soğuk derler beklesen beklemesen de zor gelir elbet sevdiğini kaybetmek
Takım listesine girebilmek için takım kurallarına sıkı uymak ve düzenli olarak burda olmak gerekiyor canım.Handandandan kaptanım ben ne zaman dahil.olcam listeye
Günaydın canımGünaydın güzellikler ☀
Çok güzelgunaydın kızlar sabah sabah moral bozuklugu ıle uyandım
kılo bıldırımını yapıp kacıyorum
gecen cuma 71,5
bugun 70,9
fark 600
Geçen hafta 1kilo verdim bu hafta 1kilo ve üzeri gitse iyi olurPilavdan dönenin kaşığı kırılsın hodri meydanbu arada geçen hafya kaç verdin? Bu hafta hedefin ne?
Çok güzelgünaydın kızlar pzt tartı sonucun cuma 82.3
bugün 82
giden 300 gr
Rabbim şifa versin canım çok zor bi durumcanim bizde rabbim cektirmesin diyorduk. Ama cocuklarinin hicbiri yinede hazir degilmis. Rabbim hakkinda hayirlisini versin
sagol canim
Sagol canim.
Tebrikler canımgunaydın kızlar sabah sabah moral bozuklugu ıle uyandım
kılo bıldırımını yapıp kacıyorum
gecen cuma 71,5
bugun 70,9
fark 600
bılmıyorum canım cumartesı sınop yolculgu gorunuyor ta kurban bayramı sonrası donus gozukuyor tartıyı goturebılırmıyım hıc fıkrım yok canımÇok güzel
Cuma listeye girecek misin
67leri ucundan görürsün cuma canım ne güzel süpersinGünaydın kilomu bildireyim. Sonrasında yürüyüşe çıkacağım.
Cuma:69,3
Bugün: 69
Seninki yine sözünü yürüttü yanibılmıyorum canım cumartesı sınop yolculgu gorunuyor ta kurban bayramı sonrası donus gozukuyor tartıyı goturebılırmıyım hıc fıkrım yok canım
inşallah bakalim67leri ucundan görürsün cuma canım ne güzel süpersin
Krem sürüp çıkıyorum. Akşama dogru da yürüyorum. Sabah ayrı zevk veriyor, akşam ayrı☺ne güzeldir sabah yürüyüşü.ben akşamları çıkıyorum.gunes lekeleri oluşabiliyor sabahladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?