Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın hodri meydan bu arada geçen hafya kaç verdin? Bu hafta hedefin ne?
Geçen hafta 1kilo verdim bu hafta 1kilo ve üzeri gitse iyi olur
günaydın kızlar pzt tartı sonucun cuma 82.3
bugün 82
giden 300 gr
Çok güzel
canim bizde rabbim cektirmesin diyorduk. Ama cocuklarinin hicbiri yinede hazir degilmis. Rabbim hakkinda hayirlisini versin
sagol canim

Sagol canim.
Rabbim şifa versin canım çok zor bi durum
gunaydın kızlar sabah sabah moral bozuklugu ıle uyandım

kılo bıldırımını yapıp kacıyorum

gecen cuma 71,5
bugun 70,9
fark 600
Tebrikler canım

bılmıyorum canım cumartesı sınop yolculgu gorunuyor ta kurban bayramı sonrası donus gozukuyor tartıyı goturebılırmıyım hıc fıkrım yok canım
Seninki yine sözünü yürüttü yani
Bütün izni orda mı geçireceksiniz o zaman.
Senin ailene ne zaman gideceksiniz

günaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…