- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.561
çok güzel vermişsin maaşallah. Canının sıkıntısı,kilo verme sevincinin önüne geçmiş tabigunaydın kızlar sabah sabah moral bozuklugu ıle uyandım
kılo bıldırımını yapıp kacıyorum
gecen cuma 71,5
bugun 70,9
fark 600
Çok sevindim. Gözün aydın. Allah korktuğuna uğratmasın. O bekleme süreci daha çok yıpratıyor insanı. Iyi ki öncesinden öğrenebildingünaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an
Daha sonra yapacağız dedi müdür yardımcısı canım bugün yapmayacağız anladığım kadarıylaGünaydın canım
Siz toplantıyı hangi program üzerinden yapacaksınız
çok teşekkür ederim canım, amiinnnçok güzel vermişsin maaşallah. Canının sıkıntısı,kilo verme sevincinin önüne geçmiş tabi
Çok sevindim. Gözün aydın. Allah korktuğuna uğratmasın. O bekleme süreci daha çok yıpratıyor insanı. Iyi ki öncesinden öğrenebildin
Çok güzel canımgunaydın kızlar sabah sabah moral bozuklugu ıle uyandım
kılo bıldırımını yapıp kacıyorum
gecen cuma 71,5
bugun 70,9
fark 600
Götürürsün canım hiç ara vermeden devam etmelisin bencebılmıyorum canım cumartesı sınop yolculgu gorunuyor ta kurban bayramı sonrası donus gozukuyor tartıyı goturebılırmıyım hıc fıkrım yok canım
Süper canım çok sevindimgünaydın kızlar
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
gunaydın canım tebrık ederım cok guzel gıdyorsunGünaydın kilomu bildireyim. Sonrasında yürüyüşe çıkacağım.
Cuma:69,3
Bugün: 69
hafta ıcı dıkkat edersen guzel bır eksı gelır canımHerkese günaydın arkadaşlar,
cuma:64.7
bugün:64.7
bir değişiklik yok maalesef geçen hafta da böyle olmuştu.
Eminönü'ne gideceğim şimdi akşam görüşürüz kızlar :)
gunaydın canımgunaydin kizlar bugun okullar 2 haftaligina acildi burda
gayet guzel canımgünaydın kızlar pzt tartı sonucun cuma 82.3
bugün 82
giden 300 gr
gunaydın canımGünaydın güzellikler ☀
bır wclık artın var canımGünaydın kızlar
cuma 85.7
pazartesi 85.8
artı 100gr
dünkü yediğim çiğ köfte yaptı kesin
hiç sorun değil daha hafif geçiririm
her zamankı gıbı canım normalde planımız ılk once bnım aıleme gecıp ordan koye gecmektı tabıkı bırden buna dondu ve bugun evlılık yıl donumumuz cok guzel hedıye oldu bana benım aıleme ne zaman gıderız bılmıyorum gıdermıyız onuda bılmıyorum suan cok doluyup tası taragı toplayıp gıdesım varSeninki yine sözünü yürüttü yani
Bütün izni orda mı geçireceksiniz o zaman.
Senin ailene ne zaman gideceksiniz
cok sevındım canım gozun aydıngünaydın kızlar
oyle oldu malesef canım once agzıma bır parmak bal caldı sonra ıcıne ettıçok güzel vermişsin maaşallah. Canının sıkıntısı,kilo verme sevincinin önüne geçmiş tabi
ınsallah canım cuma gunu bır bakayım duruma gore devam ederımde orda tartılabılırmıyım bılmıyorumGötürürsün canım hiç ara vermeden devam etmelisin bence
sağol kuzummÇok güzel canım
Götürürsün canım hiç ara vermeden devam etmelisin bence
Süper canım çok sevindim
sağol canımgunaydın canım tebrık ederım cok guzel gıdyorsun
hafta ıcı dıkkat edersen guzel bır eksı gelır canım
gunaydın canım
gayet guzel canım
gunaydın canım
bır wclık artın var canım
her zamankı gıbı canım normalde planımız ılk once bnım aıleme gecıp ordan koye gecmektı tabıkı bırden buna dondu ve bugun evlılık yıl donumumuz cok guzel hedıye oldu bana benım aıleme ne zaman gıderız bılmıyorum gıdermıyız onuda bılmıyorum suan cok doluyup tası taragı toplayıp gıdesım var
cok sevındım canım gozun aydın
oyle oldu malesef canım once agzıma bır parmak bal caldı sonra ıcıne ettı
ınsallah canım cuma gunu bır bakayım duruma gore devam ederımde orda tartılabılırmıyım bılmıyorum
Aslında senin bi cesaretin herşeyi çözer de, sen yapabilir misin bilmiyorum.her zamankı gıbı canım normalde planımız ılk once bnım aıleme gecıp ordan koye gecmektı tabıkı bırden buna dondu ve bugun evlılık yıl donumumuz cok guzel hedıye oldu bana benım aıleme ne zaman gıderız bılmıyorum gıdermıyız onuda bılmıyorum suan cok doluyup tası taragı toplayıp gıdesım var
Çok sevindim canımgünaydın kızlar
sağol canımm, çok şükürÇok sevindim canımçok şükür
Kilo Bildirimi
Cuma günü: 80,5
Bugün: 80,5
hafta ıcı dıkkat edersenız eksıye gecersınız kızlarMerhabalar
Cuma 67.4
Bugün 67.4
Sabitim kızlar
yok canım sureklı onun aılesı onemlı oncelık onlarda bızımkılerden zaten haz etmıyor katlanamıyormus ben sankı onunkılere katlanıyorumeşinle ilgili ne desem bilemedim
kocanın dilini bilemediğim için nasılbir konuşmadan anlar kestiremedim
acaba duygusal bi konuşma işe yarar mı aileni çok özlediğini bu sefer de ilk kendi ailene gitmek istediğini anlatsan işe yarar mı ki
cozmem lazım da bakalım nasıl kafayı sıyırcam yaAslında senin bi cesaretin herşeyi çözer de, sen yapabilir misin bilmiyorum.
Ömür boyu böyle devam etmek istemiyorsan bunu çözmen lazım.
dıkkat et canım 56 gelıyorm dıyorHayırlı günler canlar
geçen cuma : 55.3 kg
Ara tartı : 55.9 kg
sanırım gece 23.30 kadar yememin cezası
allaha bin şüküüürrrrrgünaydın kızlar
hiç sinirlerini gerip kendini hırpalama gülüm, güzelce oturup ne kadar gerildiğini aileni bu yaz görmek istediğini zaten virüs yüzünden aylardır iyice gerildiğini bedenen ve ruhen rahatlamaya ihtiyacın olduğunu söyle , eşinin nasıl kendi anne babasına karşı sorumluluğu varsa sen de evlatsın senin de kendi anne babana sorumluluğun var haa bunları anlamazsa kendi evinizin inşaatını bensiz beceremiyorsanız işçi tutun ben yömyeli amele değilim de diycem de o da işe yaramaz üstüne tartışma çıkarsa daha kötü olurgunaydın canım tebrık ederım cok guzel gıdyorsun
hafta ıcı dıkkat edersen guzel bır eksı gelır canım
gunaydın canım
gayet guzel canım
gunaydın canım
bır wclık artın var canım
her zamankı gıbı canım normalde planımız ılk once bnım aıleme gecıp ordan koye gecmektı tabıkı bırden buna dondu ve bugun evlılık yıl donumumuz cok guzel hedıye oldu bana benım aıleme ne zaman gıderız bılmıyorum gıdermıyız onuda bılmıyorum suan cok doluyup tası taragı toplayıp gıdesım var
cok sevındım canım gozun aydın
oyle oldu malesef canım once agzıma bır parmak bal caldı sonra ıcıne ettı
ınsallah canım cuma gunu bır bakayım duruma gore devam ederımde orda tartılabılırmıyım bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?