Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

I Ilyusa bizim burda geçen hafta açıldı canım okullar, şimdide tek tek kapanıyor vakkalar arttı öğretmenler öğrenciler karantinada bilerek sanki yayılmasını istiyor akılsızlar
yuuff demezsem dilim de parmağımda şişer ne biçim insanlar neyin hesabını yapıp da okulları açıp virüsü yaydılar iyice hayret vallaha

yuuff demezsem dilim de parmağımda şişer ne biçim insanlar neyin hesabını yapıp da okulları açıp virüsü yaydılar iyice hayret vallaha
Bilmiyorum abla herşey tuhaf zaten

21 evlilik yildönümünüz kutlu olsun abla ama enişte ayıp etmiş bari o kendi sipariş vereymiş

neresi orası merak ettim haberlerde söylemiştir ama kacirmisim
fransada canim
cok sevindim canim.cok sukur onemli biszy yokmusya
I Ilyusa bizim burda geçen hafta açıldı canım okullar, şimdide tek tek kapanıyor vakkalar arttı öğretmenler öğrenciler karantinada bilerek sanki yayılmasını istiyor akılsızlar
bzn gondermek istemiyodum ama esim.gitsin dedi
bide mecbur yollamamiz gerek
Aaa okulları niye açtılar ki
bi bilsem
bide sadece 2 hafta icin

Bilmiyorum abla herşey tuhaf zaten

21 evlilik yildönümünüz kutlu olsun abla ama enişte ayıp etmiş bari o kendi sipariş vereymiş
bazı hükümetler bir kerede yayılsın giden gider kalan sağlar bizimdir tarzı düşünceye sahipti ya acaba ondan mi diye düşündüm :)
sağ ol gülüm , bizde yıl dönümün de hediye alma alışkanlığı yok , senelerce eşime ben hediye aldım o ne gereksiz v.s. diyip durdu son 7-8 senedir bende almıyorum :))

Aaa okulları niye açtılar ki
Bizim okullar da bayramda açıldı. Haftada bir gidiyor oğlum. Kimi okul bir hafta gidip, bir hafta gitmiyor. Almanya da zaten okullar her zaman Temmuz 'un sonunda kapaniyor. Allah tan bizim yaşadığımız yerde çok vaka yok. 10 günde felan 2 kişi çıkıyor

abla suratım dustu dıye bıle yaygaraa cıkardı bız hıcbır sekılde konusamıyoruz hep kendısı haklı ve hep hersey onun etrafında donmek zorunda suan dyorkı goturmıcem demıyorum once koye gıder ıslerı bıtırır sonra gıderız dıyor olmadı senı ordan gonderırım dıyor bılmıyorum abla ya ben bu adamdan cok yoruldum hıc bırseyı halledemeyısım de cabası aılem kızlarımla beraber cekıp alsa gıkım cıkmaz benımkı 10 gıbı dısarı cıkmıs gul almaya adam dukkanı kapatmıs bana dıyor sen benım evlılık yıl donumumu kutlamadın bende dedım kac senedır ben kutluyorum bu senede sen kutla once ınsanda beklentı bırakmıyorsun sonrada kutlama ıstıyorsun

belki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
ayse yapma bak yuzdun yuzdun kuyruguna geldın sımdı pes edersen tekrar basa saracaksın

Takım listesine girebilmek için takım kurallarına sıkı uymak ve düzenli olarak burda olmak gerekiyor canım.
ok.kaptanim ben burdayım valla 2 haftadır bana o kadar iyi geldiniz ki.anlatamam.ben sinjif öğretmeniyim.ama 4 yıldır sadece evde özel dersler veriyorum.corona sürecinde öğrencilerimden de ayrı kalınca çok kötü olmuştum.onlar bana terapi gibi geliyor.2 haftadır da sizler köylesiniz bana.gr gr gidiyor ama çok şükür kendime güvenim geldi.sayenizde

Ohhh çok şükür ne dedik sana biz boşuna harap ettin kendini çok geçmiş olsun tekrar

Hangi il? Okullar her yerde kapalı sanıyordum. Bizim Van da hiç açılmadı

belki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
Canım topla kendini alması çok kolay vermesi zor aç müziği yap sporunu bu günü guzellestir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…