- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.581
yuuff demezsem dilim de parmağımda şişer ne biçim insanlar neyin hesabını yapıp da okulları açıp virüsü yaydılar iyice hayret vallaha
Yaygınlaşsın diye sanırım akıl yokkiAaa okulları niye açtılar ki
Bilmiyorum abla herşey tuhaf zatenyuuff demezsem dilim de parmağımda şişer ne biçim insanlar neyin hesabını yapıp da okulları açıp virüsü yaydılar iyice hayret vallaha
fransada canimneresi orası merak ettim haberlerde söylemiştir ama kacirmisim
cok sevindim canim.cok sukur onemli biszy yokmusyagünaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an
bzn gondermek istemiyodum ama esim.gitsin dedi
bi bilsemAaa okulları niye açtılar ki
bazı hükümetler bir kerede yayılsın giden gider kalan sağlar bizimdir tarzı düşünceye sahipti ya acaba ondan mi diye düşündüm :)Bilmiyorum abla herşey tuhaf zaten
21 evlilik yildönümünüz kutlu olsun ablaama enişte ayıp etmiş bari o kendi sipariş vereymiş
Bizim okullar da bayramda açıldı. Haftada bir gidiyor oğlum. Kimi okul bir hafta gidip, bir hafta gitmiyor. Almanya da zaten okullar her zaman Temmuz 'un sonunda kapaniyor. Allah tan bizim yaşadığımız yerde çok vaka yok. 10 günde felan 2 kişi çıkıyorAaa okulları niye açtılar ki
abla suratım dustu dıye bıle yaygaraa cıkardı bız hıcbır sekılde konusamıyoruz hep kendısı haklı ve hep hersey onun etrafında donmek zorunda suan dyorkı goturmıcem demıyorum once koye gıder ıslerı bıtırır sonra gıderız dıyor olmadı senı ordan gonderırım dıyor bılmıyorum abla ya ben bu adamdan cok yoruldum hıc bırseyı halledemeyısım de cabası aılem kızlarımla beraber cekıp alsa gıkım cıkmaz benımkı 10 gıbı dısarı cıkmıs gul almaya adam dukkanı kapatmıs bana dıyor sen benım evlılık yıl donumumu kutlamadın bende dedım kac senedır ben kutluyorum bu senede sen kutla once ınsanda beklentı bırakmıyorsun sonrada kutlama ıstıyorsunhiç sinirlerini gerip kendini hırpalama gülüm, güzelce oturup ne kadar gerildiğini aileni bu yaz görmek istediğini zaten virüs yüzünden aylardır iyice gerildiğini bedenen ve ruhen rahatlamaya ihtiyacın olduğunu söyle , eşinin nasıl kendi anne babasına karşı sorumluluğu varsa sen de evlatsın senin de kendi anne babana sorumluluğun var haa bunları anlamazsa kendi evinizin inşaatını bensiz beceremiyorsanız işçi tutun ben yömyeli amele değilim de diycem de o da işe yaramaz üstüne tartışma çıkarsa daha kötü olur
benim de cumartesi evlilik yıl dönümüydü 21 sene doldu senin kaç sene oldu bana hediye v.s. tabi ki yok ben de kendi harçlığımla dışarıdan yemek söyledim yemek pişirmek istemedi canım kendime iyilik yaptım yani :)
bundan sonra ki senelerimiz huzurlu mutlu geçer inşallah gülüm
ayse yapma bak yuzdun yuzdun kuyruguna geldın sımdı pes edersen tekrar basa saracaksınbelki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
ok.kaptanim ben burdayım valla 2 haftadır bana o kadar iyi geldiniz ki.anlatamam.ben sinjif öğretmeniyim.ama 4 yıldır sadece evde özel dersler veriyorum.corona sürecinde öğrencilerimden de ayrı kalınca çok kötü olmuştum.onlar bana terapi gibi geliyor.2 haftadır da sizler köylesiniz bana.gr gr gidiyor ama çok şükür kendime güvenim geldi.sayenizdeTakım listesine girebilmek için takım kurallarına sıkı uymak ve düzenli olarak burda olmak gerekiyor canım.
Ohhh çok şükür ne dedik sana biz boşuna harap ettin kendini çok geçmiş olsun tekrargünaydın kızlar
güzel haberlerle geldim bugün yanınıza
ben yarına kadar sabredemedim
sekreterliği arayıp raporumu istedim sonra da başka bir sorum üzerine sekreter hanım (Allah bin kere razı olsun ondan) doktorla görüştürdü beni, anakroid kist diye birşey var beynimde (sıvı birikmesi diye bahsettiğim şey) onu anlattı, bir de dedi sağ tarafta beyin damarlarından biri ince onun görevini onun hemen yanındaki damar yapıyor dedi ve bunlar dedi doğuştan gelen ve gördüğüm kadarıyla 36 yaşındasın 36 senedir seninle olan şeyler dedi
ama görmeni etkileyecek önemli bir durum tümör ms vs gibi birşey yok dedi
sadece kistle ilgili olarak beyin cerrahıyla görüşmemi istedi cerrahi bir müdahaleye gerek var mı bi öğren dedi
Allaha binlerce şükür olsun korktuğum gibi birşey çıkmadı çok rahatladım ya
sanki üzerimden bi tonluk bavulu atmışım gibi hafiflik hissediyorum şu an
Hangi il? Okullar her yerde kapalı sanıyordum. Bizim Van da hiç açılmadıBizim okullar da bayramda açıldı. Haftada bir gidiyor oğlum. Kimi okul bir hafta gidip, bir hafta gitmiyor. Almanya da zaten okullar her zaman Temmuz 'un sonunda kapaniyor. Allah tan bizim yaşadığımız yerde çok vaka yok. 10 günde felan 2 kişi çıkıyor
Canım topla kendini alması çok kolay vermesi zor aç müziği yap sporunu bu günü guzellestirbelki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
almanyada yasiyo canimHangi il? Okullar her yerde kapalı sanıyordum. Bizim Van da hiç açılmadı
kizimi oglen okula goturunce yapicam insalalh:)Canım topla kendini alması çok kolay vermesi zor aç müziği yap sporunu bu günü guzellestir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?