Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi de sevmese de saygı suymak zorunda senin ailen neticede
nasıl çözersin bilemedim ben de çok dilli bi kadın değilim akıl veremedim o yüzden

canımmmm
amin kuzummm Allah hepimizi sevindirsin, sağlıkla sınamasın

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canıımmm, nice güzel huzurlu seneleriniz olsun

fransada canim
cok sevindim canim.cok sukur onemli biszy yokmusya
bzn gondermek istemiyodum ama esim.gitsin dedi
bide mecbur yollamamiz gerek
bi bilsem
bide sadece 2 hafta icin
çok şükür kuzum sağol

Ohhh çok şükür ne dedik sana biz boşuna harap ettin kendini çok geçmiş olsun tekrar
çok şükür canımm
evet yaa dediniz ama işte zaten takıntılı bi tipim bi de doktor çat çut söyleyince panik yaptım

sanki kendimi gordum anlattiklarinda
boyke insanla ugrasmasi cok zor yipratici.bende kendimi biraktim artik
cok sessizlestim bazen mecbur olmadikca konusmuyorum bile sirf bi tatsizlik cikmasin diye

Bizim burda hergün canım son iki hafta yaz tatiline kala be mantıklı böyle yaptılar anlamıyorum, bu ayın sonu tatil başlıyor zaten

bzn gondermek istemiyodum ama esim.gitsin dedi
bide mecbur yollamamiz gerek
mecbur birakiyorlar Zaten malesef, allahtan okul cocugum yok anaokuluna göndermiyorum bisey demiyorlar
belki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
Ne güzel mezun olacaksin canim daha koricaksin lütfen kendine gel

Allah yardimcin olsun canim Madem isler Cok Önemli kendisi yapsin bi Zahmet sizide illa götürmek istiyorsa sen tatilini yap orda, is yapmak zorunda degilsin sonucta Iki tane evladin var olmasa bile yapmak zorunda degilsin. Kimse kimseye is konularinda güvenmemeli

almanyada yasiyo canim
Aynen canim

Bizim burda hergün canım son iki hafta yaz tatiline kala be mantıklı böyle yaptılar anlamıyorum, bu ayın sonu tatil başlıyor zaten
bizim daha 5 hafta var. O yuzden başlatmış olabilirler
mecbur birakiyorlar Zaten malesef, allahtan okul cocugum yok anaokuluna göndermiyorum bisey demiyorlar
Küçük oğlum 4. Sınıfta. Seneye Gymnasium a gidecek. Zorlamasın, arkadaşlarından geri kalmasın diye gönderdik. Komşum göndermiyor ama nasıl bir bahane buldular bilmiyorum. Onların yaşı biraz ileri diye olabilir.

bizim kocaların yapısı mı yetişmesi mi desem bilmiyorum ama açık net benciller ve bunun farkın da değiller (benim ki de aynı 12 sene evlilikten sonra troid haslağından sonra benim anneme bayrama gittik o da hep annem yaşlı ya ölürse derdi ben de kimin önce öleceği ne malum ya benim anneme bir şey olursa dedim de gittik ilk defa ( o zamanlar ben karaman da annem antalyadaydı 3,5 -4 saat uzakta , kv malatya da mesafe 9 saat düşün) , şimdi benim annem de malatya da şükür artık annemi de görebiliyorum diyorum ama genel de kv deyim yemek yapıp çamaşır yıkamak için tabi ki
gülüm ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye bir söz var ya, işte o öyle olmuyor hayat zehir olacağına bizde orta yolu bulacağız bazen rest çekip bazen tamam diyerek bazen de ortak planla , madem olmadı seni sonra yollarım diyor sözünü tutacak eşin .
ayy bir de bu güya açık gözlü halleri , kendilerini haklı çıkarmaları yok mu sen niye kutlamadın onun evlilik yıl dönümünüüü oyy oyyy oyyy

belki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
gülüm akşam yemen iyi olmamış gündüz olsa ses çıkarmazdım . madem yedin ne diye pişman oluyorsun pişman olacaksın niye yiyorsun diye seni sıkıştırırdım ama kıyamıyorum kızz:) canoom bak belki de 1-2 hafta da halledeceğin işi 1 aya uzatıp kendini sıkıntıya sokmak yerine az daha sabır sebat et gülüm bitsin gitsin artık fazla kilo işi değil mi

hah kendine güvenin geldiyse inancın da artmıştır zayıfladığına ve hızlandığına ne kadar çok inanırsan beyindeki nöronlar arası snaps yolları oluşur ve sağlamlaşır her gün inancını desteklersen sağlam köprüler oluşur ve cidden çok zorlanmadan normal bir şeymiş gibi (ki normal aslın da bedenin kendi terazisi vardır fazlalık varsa denge için kendiliğinden eksiye geçer biz diyetsiz sporsuz olmayacağına inandığımız için o nöronları yolsuz ve sönük yaptık) rahatça zayıflarsın gülüm .
inanaç her şeydir ...

kızlar gün içinde 3 bardak yes il cayimi 2 bardak mate cayimi da iciyorum ama menulere kalabalik olmasin diye yazmıyorum.
gün de 3 fincan bitki çayını geçme bence gülüm böbrekleri aşırı yorarsın sonra beni yoruyorsun diye (dili yok garibimin direk desin ) ağrımaya başlar anla diye hem kiraz saplı su da yapmışsın , faydası olsun diye aşırı bitki kullanımı zarar vermesin allah korusun

aminnn cümlemizin evi ailesiyle eşiyle tüm yaşamı sağlıklı huzurlu mutlu geçsin inşallah gülüm

Selam kızlar baya uzun sürdü toplantı günaydn diyemedim
Cuma 79.9
Bugün 79.8
-100
Dün -500 eksideydm aslında 2 saat yürüyüş yaptm wc sıkıntm filan var cumaya en az -1 görmek istiyorum
bence cumaya -1 garanti olur -1 den fazlası ne kadar olur acabaaa:)

benim oğlan dışarı çıkınca az temizlik yapayım dedim anca salonu dip köşe bitirdim kiraz saplı çay demleyip dinlenirken bensiz ne muhabbetler dönmüş bakıverem gari didim , bu kadar dinlenme yeter oğlan gelmeden onun odasını da temizledim mi bu günlük yeter yemeği yapıcam sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…