- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.601
haklisin bu haftada disimi siksam mezun olcam ama dun kacirdim engel olamadim nefsimeayse yapma bak yuzdun yuzdun kuyruguna geldın sımdı pes edersen tekrar basa saracaksın
Işte buukizimi oglen okula goturunce yapicam insalalh:)
iyi de sevmese de saygı suymak zorunda senin ailen neticedehafta ıcı dıkkat edersenız eksıye gecersınız kızlar
yok canım sureklı onun aılesı onemlı oncelık onlarda bızımkılerden zaten haz etmıyor katlanamıyormus ben sankı onunkılere katlanıyorum
cozmem lazım da bakalım nasıl kafayı sıyırcam ya
dıkkat et canım 56 gelıyorm dıyor
canımmmmallaha bin şüküüürrrrr
hadi hayırlısıyla beyin cerrahıyla da görüş ondan da güzel haberler getir nasıl sevindim anlatamam halsiz halsiz açtım kk yi senin yazdığını okuyunca resmen can geldi enerji geldi sevinçten rabbim seni de hep sevindirsin gülümmmmmmm
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canıımmm, nice güzel huzurlu seneleriniz olsunhiç sinirlerini gerip kendini hırpalama gülüm, güzelce oturup ne kadar gerildiğini aileni bu yaz görmek istediğini zaten virüs yüzünden aylardır iyice gerildiğini bedenen ve ruhen rahatlamaya ihtiyacın olduğunu söyle , eşinin nasıl kendi anne babasına karşı sorumluluğu varsa sen de evlatsın senin de kendi anne babana sorumluluğun var haa bunları anlamazsa kendi evinizin inşaatını bensiz beceremiyorsanız işçi tutun ben yömyeli amele değilim de diycem de o da işe yaramaz üstüne tartışma çıkarsa daha kötü olur
benim de cumartesi evlilik yıl dönümüydü 21 sene doldu senin kaç sene oldu bana hediye v.s. tabi ki yok ben de kendi harçlığımla dışarıdan yemek söyledim yemek pişirmek istemedi canım kendime iyilik yaptım yani :)
bundan sonra ki senelerimiz huzurlu mutlu geçer inşallah gülüm
çok şükür kuzum sağolfransada canim
cok sevindim canim.cok sukur onemli biszy yokmusya
bzn gondermek istemiyodum ama esim.gitsin dedi
bide mecbur yollamamiz gerek
bi bilsem
bide sadece 2 hafta icin
çok şükür canımmOhhh çok şükür ne dedik sana biz boşuna harap ettin kendini çok geçmiş olsun tekrar
bende genelde yazmiyorum kalorili olmadigi icinkızlar gün içinde 3 bardak yes il cayimi 2 bardak mate cayimi da iciyorum ama menulere kalabalik olmasin diye yazmıyorum.
sanki kendimi gordum anlattiklarindaabla suratım dustu dıye bıle yaygaraa cıkardı bız hıcbır sekılde konusamıyoruz hep kendısı haklı ve hep hersey onun etrafında donmek zorunda suan dyorkı goturmıcem demıyorum once koye gıder ıslerı bıtırır sonra gıderız dıyor olmadı senı ordan gonderırım dıyor bılmıyorum abla ya ben bu adamdan cok yoruldum hıc bırseyı halledemeyısım de cabası aılem kızlarımla beraber cekıp alsa gıkım cıkmaz benımkı 10 gıbı dısarı cıkmıs gul almaya adam dukkanı kapatmıs bana dıyor sen benım evlılık yıl donumumu kutlamadın bende dedım kac senedır ben kutluyorum bu senede sen kutla once ınsanda beklentı bırakmıyorsun sonrada kutlama ıstıyorsun
superrrBende yeşil çayımı ictim yürüyüş yapıyorum
Bizim burda hergün canım son iki hafta yaz tatiline kala be mantıklı böyle yaptılar anlamıyorum, bu ayın sonu tatil başlıyor zatenBizim okullar da bayramda açıldı. Haftada bir gidiyor oğlum. Kimi okul bir hafta gidip, bir hafta gitmiyor. Almanya da zaten okullar her zaman Temmuz 'un sonunda kapaniyor. Allah tan bizim yaşadığımız yerde çok vaka yok. 10 günde felan 2 kişi çıkıyor
mecbur birakiyorlar Zaten malesef, allahtan okul cocugum yok anaokuluna göndermiyorum bisey demiyorlarbzn gondermek istemiyodum ama esim.gitsin dedi
bide mecbur yollamamiz gerek
Ne güzel mezun olacaksin canim daha koricaksin lütfen kendine gelbelki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
Allah yardimcin olsun canimabla suratım dustu dıye bıle yaygaraa cıkardı bız hıcbır sekılde konusamıyoruz hep kendısı haklı ve hep hersey onun etrafında donmek zorunda suan dyorkı goturmıcem demıyorum once koye gıder ıslerı bıtırır sonra gıderız dıyor olmadı senı ordan gonderırım dıyor bılmıyorum abla ya ben bu adamdan cok yoruldum hıc bırseyı halledemeyısım de cabası aılem kızlarımla beraber cekıp alsa gıkım cıkmaz benımkı 10 gıbı dısarı cıkmıs gul almaya adam dukkanı kapatmıs bana dıyor sen benım evlılık yıl donumumu kutlamadın bende dedım kac senedır ben kutluyorum bu senede sen kutla once ınsanda beklentı bırakmıyorsun sonrada kutlama ıstıyorsun
Aynen canimalmanyada yasiyo canim
bizim daha 5 hafta var. O yuzden başlatmış olabilirlerBizim burda hergün canım son iki hafta yaz tatiline kala be mantıklı böyle yaptılar anlamıyorum, bu ayın sonu tatil başlıyor zaten
Küçük oğlum 4. Sınıfta. Seneye Gymnasium a gidecek. Zorlamasın, arkadaşlarından geri kalmasın diye gönderdik. Komşum göndermiyor ama nasıl bir bahane buldular bilmiyorum. Onların yaşı biraz ileri diye olabilir.mecbur birakiyorlar Zaten malesef, allahtan okul cocugum yok anaokuluna göndermiyorum bisey demiyorlar
bizim kocaların yapısı mı yetişmesi mi desem bilmiyorum ama açık net benciller ve bunun farkın da değiller (benim ki de aynı 12 sene evlilikten sonra troid haslağından sonra benim anneme bayrama gittik o da hep annem yaşlı ya ölürse derdi ben de kimin önce öleceği ne malum ya benim anneme bir şey olursa dedim de gittik ilk defa ( o zamanlar ben karaman da annem antalyadaydı 3,5 -4 saat uzakta , kv malatya da mesafe 9 saat düşün) , şimdi benim annem de malatya da şükür artık annemi de görebiliyorum diyorum ama genel de kv deyim yemek yapıp çamaşır yıkamak için tabi kiabla suratım dustu dıye bıle yaygaraa cıkardı bız hıcbır sekılde konusamıyoruz hep kendısı haklı ve hep hersey onun etrafında donmek zorunda suan dyorkı goturmıcem demıyorum once koye gıder ıslerı bıtırır sonra gıderız dıyor olmadı senı ordan gonderırım dıyor bılmıyorum abla ya ben bu adamdan cok yoruldum hıc bırseyı halledemeyısım de cabası aılem kızlarımla beraber cekıp alsa gıkım cıkmaz benımkı 10 gıbı dısarı cıkmıs gul almaya adam dukkanı kapatmıs bana dıyor sen benım evlılık yıl donumumu kutlamadın bende dedım kac senedır ben kutluyorum bu senede sen kutla once ınsanda beklentı bırakmıyorsun sonrada kutlama ıstıyorsun
gülüm akşam yemen iyi olmamış gündüz olsa ses çıkarmazdım . madem yedin ne diye pişman oluyorsun pişman olacaksın niye yiyorsun diye seni sıkıştırırdım ama kıyamıyorum kızz:) canoom bak belki de 1-2 hafta da halledeceğin işi 1 aya uzatıp kendini sıkıntıya sokmak yerine az daha sabır sebat et gülüm bitsin gitsin artık fazla kilo işi değil mibelki.menulere bakmiyosuniz diye bide burda itiraf ediyim
dun aksam biseyler yedim.malesef cok pisman oldum sonrasi
1dlm kek ve pogca yedim
hedefe yaklastikca sanki birakiyorum kendimi
kizin bana belki bidaha cesaret edemem kacamak yapmaya
hah kendine güvenin geldiyse inancın da artmıştır zayıfladığına ve hızlandığına ne kadar çok inanırsan beyindeki nöronlar arası snaps yolları oluşur ve sağlamlaşır her gün inancını desteklersen sağlam köprüler oluşur ve cidden çok zorlanmadan normal bir şeymiş gibi (ki normal aslın da bedenin kendi terazisi vardır fazlalık varsa denge için kendiliğinden eksiye geçer biz diyetsiz sporsuz olmayacağına inandığımız için o nöronları yolsuz ve sönük yaptık) rahatça zayıflarsın gülüm .ok.kaptanim ben burdayım valla 2 haftadır bana o kadar iyi geldiniz ki.anlatamam.ben sinjif öğretmeniyim.ama 4 yıldır sadece evde özel dersler veriyorum.corona sürecinde öğrencilerimden de ayrı kalınca çok kötü olmuştum.onlar bana terapi gibi geliyor.2 haftadır da sizler köylesiniz bana.gr gr gidiyor ama çok şükür kendime güvenim geldi.sayenizde
gün de 3 fincan bitki çayını geçme bence gülüm böbrekleri aşırı yorarsın sonra beni yoruyorsun diye (dili yok garibimin direk desin ) ağrımaya başlar anla diye hem kiraz saplı su da yapmışsın , faydası olsun diye aşırı bitki kullanımı zarar vermesin allah korusunkızlar gün içinde 3 bardak yes il cayimi 2 bardak mate cayimi da iciyorum ama menulere kalabalik olmasin diye yazmıyorum.
o nefsine söyle çok istiyorsa sabah çeksin canı öyle şeyleri ki gün için de rahatça yakabil akşam gece istemesin daaaahaklisin bu haftada disimi siksam mezun olcam ama dun kacirdim engel olamadim nefsime
aminnn cümlemizin evi ailesiyle eşiyle tüm yaşamı sağlıklı huzurlu mutlu geçsin inşallah gülümiyi de sevmese de saygı suymak zorunda senin ailen neticede
nasıl çözersin bilemedim ben de çok dilli bi kadın değilim akıl veremedim o yüzden
canımmmm
amin kuzummm Allah hepimizi sevindirsin, sağlıkla sınamasın
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canıımmm, nice güzel huzurlu seneleriniz olsun
çok şükür kuzum sağol
çok şükür canımm
evet yaa dediniz ama işte zaten takıntılı bi tipim bi de doktor çat çut söyleyince panik yaptım
bence cumaya -1 garanti olur -1 den fazlası ne kadar olur acabaaa:)Selam kızlar baya uzun sürdü toplantı günaydn diyemedim
Cuma 79.9
Bugün 79.8
-100
Dün -500 eksideydm aslında 2 saat yürüyüş yaptm wc sıkıntm filan var cumaya en az -1 görmek istiyorum
Aaa bilmiyordum inşallah diyelim@zsarac çiçekler çok güzelmiş mor güzeldir.mor para yi çekermiş biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?