- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.461
slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok yoğunum affola
murccum sana katılıyorum önümüzdeki 3gün meyveye yükleneyim ama yağmur müsade ederse önce pazara gitmem lazım :)
murc sana bir iş daha yükleyeyim 8. takımın kaptanının pc bozulmuş bu hafta daha çok yardımın gerekebilir kardeşlerimize
kız gizem çok hızlı kilo kaybediyosungeri dönüşüde hızlı olmasın :18:
gamze,yasemin sizler nasılsınız
*** 9. Takım biraysel dereceler ***
1 Mursh: 1,18
2 Doksanaltmısdoksan 1,15
3 graphicdesigner 0,97
4 Fadime02: 0,00
5 Btlbetul 0,00
6 Hoppidicik -0,12
7 Nagieymen -0,61
8 Nora -0,87
Sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Domates
Salata
Ara:10 adet siyah kuru üzüm
Öğle
1 bardak cacık
Ara:1 elma
Akşam
Tavuklu salata
2 dilim karpuz
Spor: 1 saat yürüyüş
Akşam tartıldım sabahki kilom ile aynuı çıktım sanırım sabah daha düşük çıkarım
ilk üçü tebrik ediyorum.diğer arkadaşlarla da bu hafta hep birlikte eksilerden kurtuluruz inşallah.*** 9. Takım biraysel dereceler ***
1 Mursh: 1,18
2 Doksanaltmısdoksan 1,15
3 graphicdesigner 0,97
4 Fadime02: 0,00
5 Btlbetul 0,00
6 Hoppidicik -0,12
7 Nagieymen -0,61
8 Nora -0,87
Mursh ve dokanaltmışdoksan tecrübelerinizden bizler de yararlanalım.başarınızı neye borçlusunuz?
Yeni uygulama topiğimize ve bütün üyelerimize hayırlı ugurlu olsun ... DURMAK YOK YOLA DEVAMMM ıııyyykkk ne dedım ben yaaNeyse baz alınan tarıh : 19.05 ve 25.05 dir.
Haftanın En Çalışkan Üyeleri : MURSH DOKSANALTMISDOKSAN
Haftanın En Tembel Üyeleri : Hoppidicik Nagieymen Nora
Haftanın En Sporcu Üyesi : Fadime02
kızlar sizinle sohbet etmeyi özlemişim diyetisyen bana 1700 kalorilik liste verdi çok doyuyorum .dr bize seminer verdi çok şeyler ögrendim .
yulaf kepegini günde 2 tatlı kaşıgı tüketin dedi çok güzel kilo vermeye yardımcıymış.
ilk üçü tebrik ediyorum.diğer arkadaşlarla da bu hafta hep birlikte eksilerden kurtuluruz inşallah.
Mursh ve dokanaltmışdoksan tecrübelerinizden bizler de yararlanalım.başarınızı neye borçlusunuz?
ben de diyetisyene gidiyorum.vücut yağ oranım yüzde 41.3 çıkmıştı.diyet listem 1.500 kalori ve 9 dilim ekmek var.listeye tam uysam kilo veriyorum ama uymak çok zor.
menüm
3 dilim tahıllı ekmek
peynir, zeytin 1 dilim börek
ara 1dilim kek
öğlen tavuk sote 2 dilim ekmek salata
ara 1 ayran, elme, muz
akşam nohut ve pilav yoğurt salata
( Aboriiiiiiiiiiiiii !!!!!!)
2 lt su
45 dk spor
Yeni uygulama topiğimize ve bütün üyelerimize hayırlı ugurlu olsun ... DURMAK YOK YOLA DEVAMMM ıııyyykkk ne dedım ben yaaNeyse baz alınan tarıh : 19.05 ve 25.05 dir.
Haftanın En Çalışkan Üyeleri : MURSH DOKSANALTMISDOKSAN
Haftanın En Tembel Üyeleri : Hoppidicik Nagieymen Nora
Haftanın En Sporcu Üyesi : Fadime02
nagişim yoğunluktan
yazamadım kusura bakma canım, ben de çok şükür iyiyim, tam gaz devam diyete, senin bu hafta kötü sanırım, bence bi meyve diyetine başla akşamları salata ilede geçiştirebilirsin bi dene cnmm bakalım dayanabilecek misin, benimde cuma günü çok gözüm korkuyordu ama alışıyor bünye hemen, bir de kısa zamanda farkı görünce zaten iştah miştah kalmıyor o hevesle
şimdikkk neden en tembeller arasındayım anlamadım bebişim çünkü yürüyüşüm çoktu :44: kilo veremeyen mi tembel oluyodu ki :44:
dayanmak sorun değil gamzecim dukanda da,5 günde 5 kg diyetinde de dayandım bugün başladım bakalım sabah 1 kase kfleks günün geri kalanında meyve olarak devam edicem
günaydınlarr herkese güzel bir gün olsun inş
haftasonu ve dünki menümü yazmıyorum zira felakete yakın menülerdidün sabahta bu sabahta yürüdüm ama akşam yürüyemedim felaket yağmur vardı ne zaman yaz gelecek meraktayım :44:
birazdan göreve çıkıcam gelince grşürüz
gizem kilo vermeye başlayalı topikte en çok sen varsın insan kilo verince topiğe girmeyede yüzü oluyo dimibak ben bu hafta artıdayım hiççç yazasım gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?