Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nagişim yoğunluktan yazamadım kusura bakma canım, ben de çok şükür iyiyim, tam gaz devam diyete, senin bu hafta kötü sanırım, bence bi meyve diyetine başla akşamları salata ilede geçiştirebilirsin bi dene cnmm bakalım dayanabilecek misin, benimde cuma günü çok gözüm korkuyordu ama alışıyor bünye hemen, bir de kısa zamanda farkı görünce zaten iştah miştah kalmıyor o hevesle

Sonuncu olmuşum resmen ya geçen hafta çok kötüydü benim için yediklerim saymakla bile bitmez ne bulduysam çöp kutusu gibi doldurdum mideye neyseki kendimi toparladım çok şükür geçen haftaki kilomdan daha az çıkıyorum tartıda cumaya kadar baya vermiş olurum Allah'ın izniyle verdikçe daha bir hevesleniyorum Hedef ilk 3

İlk 3'e giren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum, daha nice kilo vereceğimiz günleri görürüz inşallah

Sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Domates
Salata

Ara:10 adet siyah kuru üzüm

Öğle
1 bardak cacık

Ara:1 elma

Akşam
Tavuklu salata
2 dilim karpuz

Spor: 1 saat yürüyüş

Akşam tartıldım sabahki kilom ile aynuı çıktım sanırım sabah daha düşük çıkarım

Daha düşük çıkıcaksın canım inşallah :) İnşallah bende yarın 66.1 ya da 66.2 çıkarım

Bugünkü menüm:

SABAH : YOK

Öğle: 10 tane kiraz + 1 tane büyük kayısı + 500 ml su

Ara: 1 büyük cappucino (500 ml) tam yağlı sütten yapılmış

Akşam: 1 kocaman kasede hindili salata (limon, yağsız pişirilmiş baharatlı hindi göğsü, taze nane, yarım göbek salata)

Gece acıkırsam eğer, erik vs yicem :)

Bugünkü menüm:

SABAH : YOK

Öğle: 10 tane kiraz + 1 tane büyük kayısı + 500 ml su

Ara: 1 büyük cappucino (500 ml) tam yağlı sütten yapılmış

Akşam: 1 kocaman kasede hindili salata (limon, yağsız pişirilmiş baharatlı hindi göğsü, taze nane, yarım göbek salata)

Gece acıkırsam eğer, erik vs yicem :)

ilk üçü tebrik ediyorum.diğer arkadaşlarla da bu hafta hep birlikte eksilerden kurtuluruz inşallah.

Mursh ve dokanaltmışdoksan tecrübelerinizden bizler de yararlanalım.başarınızı neye borçlusunuz?

ben de diyetisyene gidiyorum.vücut yağ oranım yüzde 41.3 çıkmıştı.diyet listem 1.500 kalori ve 9 dilim ekmek var.listeye tam uysam kilo veriyorum ama uymak çok zor.

fadime, seminerde öğrendiklerini bizimle de paylaşsana.hem senin bilgilerin pekişir hem de biz de birkaç şey öğrenmiş oluruz.

menüm
3 dilim tahıllı ekmek
peynir, zeytin 1 dilim börek

ara 1dilim kek

öğlen tavuk sote 2 dilim ekmek salata

ara 1 ayran, elme, muz

akşam nohut ve pilav yoğurt salata
( Aboriiiiiiiiiiiiii !!!!!!)

2 lt su

45 dk spor

başarımı çok az yemeye borçluyum

şimdikkk neden en tembeller arasındayım anlamadım bebişim çünkü yürüyüşüm çoktu :44: kilo veremeyen mi tembel oluyodu ki :44:

dayanmak sorun değil gamzecim dukanda da,5 günde 5 kg diyetinde de dayandım bugün başladım bakalım sabah 1 kase kfleks günün geri kalanında meyve olarak devam edicem

günaydınlarr herkese güzel bir gün olsun inş
haftasonu ve dünki menümü yazmıyorum zira felakete yakın menülerdi dün sabahta bu sabahta yürüdüm ama akşam yürüyemedim felaket yağmur vardı ne zaman yaz gelecek meraktayım :44:
birazdan göreve çıkıcam gelince grşürüz
gizem kilo vermeye başlayalı topikte en çok sen varsın insan kilo verince topiğe girmeyede yüzü oluyo dimi bak ben bu hafta artıdayım hiççç yazasım gelmiyo

Günaydın kızlar, bugün tartıldım 68.8 geldim sonunda 68'leri de gördüm ya hedef 67 şimdilik çok iyi gidiyor Allah'ım güç versinde cumaya kadar bi 67 olayım inşallah.

906090 valla sayende gaza geldim baya yol katettim, sağolasın.

Bizimkiler aklımı çelmeye çalışıyorlar ya zaten yemeye meyilli bir insanım kardeşimde annemde daha fazla zayıflama sana yakışmaz kafanda büyük kötü durur diyorlar Ama pes etmiyorum 65 olana kadar.

nagişim başladın sen de demek, bugünden sonra baya baya alışacaksın ki ztn kilo verdiğini görünce kendin devam edeceksin, kaçamak yapmayacaksın.

Günaydın kılzarrr ;

Herkese super neselı az kcl bol eglencelı bı gun olsun

Dünkü Menum ;

Sabah;

yok

Öğle;

1 patateslı pogaca
1 bardak ıcetae seftalı

Ara;

1 elma

Akşam;

2 yk dondurma
3 kayısı

Evt cnm en az kılo veren tembel oldugu ıcın senıde ılave ettım hadı bakalım asın kendınızı olun en calıskan beklıyoruzz

Nagıscım dıkkat et kendınıde cok hırpalama bakmakla yukumlu oldugun bı oglun bıde kocan var bıde sorumlu oldugun ıs yerın sıkkat et kendıne

evt cnm ınsan kılo verıyorken burda olmayı daha cok ıstıyor burda oldumuda kılo vermeyı ıstıyor ıkısıde bırbırıyle baglantılı onun ıcın sık gelın cok gelın topıge Msj yerıne ulasmıstır umarım

Oyyy sabah 200 ml kakolu sut ıctım gene karnım garul gurul bırı tarcın attıgında sutun ıce gazı alıyor demıstı sanırsamm denıyım barı olmıycak baska turklu bu sesler dısarı bu derece duyuluyorsa rezıllık vallahı

Gideyımde 2 calısıp gerı geleyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…